View Full Version : Отново проблем...
OrgaAsmmm
03-28-2009, 11:59
Проблема е следния .. Вчера за пръв път с приятеля ми си позволихме да правим секс без презерватив .. Той не свършваше в мене , обаче след като свърши пак го мушкаше и така .. А отделно и предеякулационната течност си попадна в мене .. Аз бях неразположена .. И днес продължава да си ми тече и то не леко .. Дали има някаква опасност за бременност и ще се наложи ли да пия това хапче .. Не искам коментари от рода на "Това не е бонбонка " или "Защо не сте били по-внимателни" .. Осъзнавам грешката си .. Моля мнения ..
Щом си неразположена не мисля, че има голяма опасност. Риск има но не е чак толкова голям... А приятеля ти да не е 5-6 клас??
mimka_1987
03-28-2009, 13:04
хаха не си бремена можеш да забременейш ако ти е редовен цикала а много малко жени могат да се похвалят сас редовен цикал..... не си бремена ако се страхваш вземи си тест за бременост.....
ами мисля ,че вероятноста е по-малка щом си била неразположена ,но и е мн опасно :)
summerlove66
03-28-2009, 15:08
Нещо подобно ми се е случвало , но пих Ескапел .. Пък незнам
ioanataa
03-28-2009, 17:17
Shtom si bila nerazpolojena..nqma golqm risk ot zabremenqvane..no vse pak ako ne si sigurna v samata sebe si otidi do aptekata i si vzemi edin test za bremennost ;)
summerlove66
03-28-2009, 17:21
Shtom si bila nerazpolojena..nqma golqm risk ot zabremenqvane..no vse pak ako ne si sigurna v samata sebe si otidi do aptekata i si vzemi edin test za bremennost ;)
За тест трябва да се минат поне 10 дена .. А Ескапел се пие до 3 дни ;)
JenataNaShefa
03-28-2009, 17:47
Проблема е следния .. Вчера за пръв път с приятеля ми си позволихме да правим секс без презерватив .. Той не свършваше в мене , обаче след като свърши пак го мушкаше и така .. А отделно и предеякулационната течност си попадна в мене .. Аз бях неразположена .. И днес продължава да си ми тече и то не леко .. Дали има някаква опасност за бременност и ще се наложи ли да пия това хапче .. Не искам коментари от рода на "Това не е бонбонка " или "Защо не сте били по-внимателни" .. Осъзнавам грешката си .. Моля мнения ..
Неее, ще ме извиняваш, но не мога да не те питам "Защооооооо не помисли преди това?"
Това е безотговорност, надявам се да няма станали бели и наистина да си си осъзнала грешката и съответно да не я повтаряш....
Вероятно нищо не е станало... за да си по-спокойна след като ти мине цикъла си вземи тест за бременност и провери
Успех
aaaaaaaaaaaaaaah
03-28-2009, 18:48
в цикъл си и го правиш без презерватив ??? (или аз нещо не разбрах) :-o ....
Bellatrix
03-28-2009, 18:50
в цикъл си и го правиш без презерватив ??? (или аз нещо не разбрах) :-o ....
Ааа, да, и аз тва се зачудих. Той не се ли тревожи, че ще му се оцвака оная работа с кръв?
в цикъл си и го правиш без презерватив ???
:shock: ОМГ
ОМГ :shock: :shock:
blqsu4kOo
03-28-2009, 19:34
Един савет от мен по добре пий Ескапеле независимо дали си била или не си била неразположена ... Винаги има опаснос макар и малко :) За тест трябва да се минат поне 10 дена .. А Ескапел се пие до 3 дни :) Сама си прецени :wink:
gLoRiToO
03-28-2009, 19:47
Абе риск винаги има...пий Ескапеле ако се притесняваш сега,пък като искате да го правите без презерватив иди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни и така...
в цикъл си и го правиш без презерватив ???
:shock: ОМГ
ОМГ :shock: :shock: illll :shock:
galenata
03-29-2009, 19:35
Ами за да забременееш трябва да има зряла яйцеклетка,а по време на цикъл ти изхвърляш такава,а следващата няма как да узрее толкова бързо.Радвай се,нищо ти няма.Не знам само от хигиенична гледна точка,как си позволяваш да правиш секс по време на цикъл.
kuklicka
03-30-2009, 11:25
Абе вие луди ли сте, тея ескапели ги пиете като аспирин!Първо си била неразположена, второ не е свършил в теб- нямаш нужда от ескапел.
kuklicka
03-30-2009, 11:27
А ако говорим за вероятности- презерватива не дава 100% сигурност- айде след всеки секс със презерватив пийте ескапел, а без презерватив скачайте от някой мост :oops: :oops:
sarin4eto
03-30-2009, 13:42
Не мисля че си бременна...само се чудя на тези които те спичат че може да си бременна как могат да го правят при положение че незнаят на тях какво ще и се случи в утрешния ден... ;)
Внимавай следващия път и се пази !!! :-)