View Full Version : ем ай луда?!
аз съм по-голяма от него...но много го харесах от първия път в който го видях ...една наша обща приятелка ни запозна...почнахме да си пишем по скайп...харесваме се...той ме чакаше след училище и се прибирахме заедно...направо не знам къде се губи времето като съм с него....мн мн мннн го харесвам,сигурна съм че и той мен....прекрасно нали!?
само че ...за 1 месец преподавам на класа му в училище...т.е. съм учителка един вид... (той е ъъъ 10 клас,аз съм ъъъ малко над 20г.)
тва подяволите някак си влиза ли в нормалните граници?
citygirl
03-28-2009, 19:24
Годините нямат никакво значение... Ако той е серизонен човек не виждам какъв е проблема :)
balon4eee
03-28-2009, 19:26
не виждам нищо лошо ... и годините не са много... къв е проблема ?8-)
ЛОЛ-педофилка :D
Извинявай че го казвам в прав текст
Интересно ми е какво би казала майка му ако разбере, че учителката му ходи с него :-o
vankovvv
03-28-2009, 19:33
но ю арент луда :)
ThisIsMe
03-28-2009, 19:35
малък е.Сигурна ли си,че те приема на сериозно?Знаеш ,че на тези години (16) хормоните са ,като буря(ако мога така да се изразя)
levskifensf
03-28-2009, 20:20
оооооооо и аз съм си харесал една даскалка :grin: :grin: :grin:
CucAgMuH
03-28-2009, 20:30
Модата ученици-учители набира сила :-({|=
Klorian, няма какво да се притесняваш душичко :) Само изчакай малко да не му преподаваш, за да не си навлечеш някакви проблеми и действай по твоему си, ама не очаквай много от 16 годишен [-o<
Айде ся пък малък бил.
Той е на 17 а тя на 20.
А 14-17 годишни мастии могат да ходат с 20 и над 20 годишни, нали?
Darkkiss
03-28-2009, 20:45
аз почнах да се отчаивам още повече от вас бе хора...
IwillBeMissingYou
03-28-2009, 21:28
Не си луда естествено.
То теэи неща не питат,а просто се случват.
А и не виждам нищо ненормално в цялата работа.Щом чувствата ви са вэаимни не се колебай,а се остави на течението,както се каэва.
Друг е въпросът дали момчето е сериоэно,но това ти ще си го прецениш. :)
pandelka
03-28-2009, 22:34
:shock:
Klorian, тук не става въпрос само за възрастова разлика, ако беше така - давай с пълна пара, обаче не е само това положението.
Ако прецениш, че и двамата сте разбрани и ще можете да се покриете - дейсвтай, нооо мен ако питаш - няма да стане :(
момчето 100% ше каже под секрет на някой приятел и рано или късно ще се разчуе, а тогава...
Bellatrix
03-29-2009, 08:44
:shock:
Еми не е много нормално.
А последно какво ще рече "ъъъ малко над 20" ? На колко си години?
myNameIsImmortal
03-29-2009, 08:45
олеле.. тва момче направо ще бъде не на седмото ами на 17тото небе.. :D (да не говорим за фантазиите с учителки)
Щом имате чувства зимайте се, живейте за мига! Каквото стане - стане.. само ако си още даскалка в училището трябва да се прикривате там..
Айде успех :)
GotTheLife
03-29-2009, 11:44
и аз искам :grin:
soul1199
03-29-2009, 11:57
abe 6om ste se haresali,kuf e problema,ne e 4ak tolkova golqma razlikata
дам ..тва с годините е малко гадну...на 23 съм...но външно изглеждам на 16-17 годишна... :-)
xSaShEtOx
03-29-2009, 16:59
:shock: Abe neznam kakvo da kaja po temata ama ti s toq pic i toq emotikon me razmazvash, ne sum sprql da se hilq :D
gLoRiToO
03-29-2009, 17:02
Щтом се харесвате,кво ти пука какво говорят останалите...Всичко си е наред само любов да има 8)
Neftochimic
03-29-2009, 17:09
той на 16 ти на 23
еми ти си прецени, не си малка да си решиш сама какво да правиш в тази ситуация...
П:П: мале що и в нащо даскало няма такива учителки на по 23 8-)
Nofacenoname
03-29-2009, 20:37
Не си луда Клори,даже мисля,че е сладко :-) .Хора не бъдете коне с капаци и не слагайте хората под общ знаменател.Има много хора на по 17 години,които са по улегнали и имат повече акъл от хора на по 30 :o .Клори не съди по годините,а по акъла.НАЙ-ВАЖНОТО е да се обичате и да сте щастливи :grin:
Ами по принцип годините не са пречка, но в случая мисля че няма да се получи между вас. Просто ти вече си улегнала, а той е на 16-17,възраст в която момчетата са толкова постоянни, че... ъкъла му е съвсем друг от твоя.
portykalche
03-29-2009, 22:15
в любовта няма граници :smt007 :)
sextazy_baby
03-30-2009, 08:03
Аз не виждам нищо лошо в това да ходите,но не очаквай нищо сериозно от момче на 16...
Разликата не е фрапираща (за мен де), но не очаквай чудеса от него - ти ще му бъдеш по-скоро като майка. Не те съветвам да се захващас с него докато му преподаваш, но пък ти си знаеш. Все пак хората казват: "Изживей си момента!"
evelinka1122
03-30-2009, 09:02
ами.. то няма лоши, че изглеждаш на 17, но ЕГН-то си казва думата.... доста е кофти ситуацията ви... освен да му пишеш само 6-тици :D аи гледай да го изтикаш само тоя месец и си продължавайте да си ходите след даскало заедно :D що си се хвърлила на толкова малки? :-o
В лубовта няма граници! Щом се аресвате зимаите се. c(:
CucAgMuH
03-30-2009, 09:42
дам ..тва с годините е малко гадну...на 23 съм...но външно изглеждам на 16-17 годишна... :-)
Баба беше на 86, ама изглеждаше като на 80. Вярно - малко недочуваше, ама то си пролича още като удари 70-така. Това жените годините хич не ви личат, честно ;-)
Niakoitam
03-30-2009, 11:02
Ами докато си учителка там не е много удачно че може и да станат лоши работи и за теб и за него ама най вече за теб.Пък и на тази възраст доста момчета мислят с долните си глави.
CucAgMuH защо годините да не личат само при жените.Това си зависи от много неща.Ето например и аз съм младолик.Въпреки че след още няколко месеца ставам на 23 години доста често ме питат дали имам 16-17 години,а когато кажа на някой на колко години съм,доста често ме поглежда ето така :shock:
:D
YouCantStopMe
03-30-2009, 11:06
Ами виж.. то такива странности има вече на този свят,че изоообщо не се учудвам.Разликата в годините не е много фрапираща,но извинявай-ти си му учителка.Пък и да стане нещо между вас.. то няма да трае дълго.Ти си търси Мъж,а той е простоо...тийн.
loverboy94
03-30-2009, 11:19
Ами докато си учителка там не е много удачно че може и да станат лоши работи и за теб и за него ама най вече за теб.Пък и на тази възраст доста момчета мислят с долните си глави.
CucAgMuH защо годините да не личат само при жените.Това си зависи от много неща.Ето например и аз съм младолик.Въпреки че след още няколко месеца ставам на 23 години доста често ме питат дали имам 16-17 години,а когато кажа на някой на колко години съм,доста често ме поглежда ето така :shock:
При мен е обратното на 14г. съм а кат съм на магазина за бира ме питат "нали имаш 18г.?" глей само въпроса :D а аз само гордо отговарям "да" :D и тва мн ми помага :-D
по темата: и аз искам да забия даскалката ама... :D
аве обичайте се !
3oPuTyYy
03-30-2009, 13:31
Кво ти пука ве жена, голяма си вече да се тръшкаш за такива неща :wink: Любовта си е любов и на16..17..18..20 дори и след 20..пак си е любов! Какво толкова :neutral: Изживейте си я и бъдете щастливи :mrgreen: Желая ви го от сърце :-) Само гледайте да не се разчуе между колегите ти и учениците ти ... че тогава става лошо :( Иначе успех 8)
Mr_Crowley
03-30-2009, 13:39
Ако ти наистина си даскалица и пишеш по такъв начин темата си значи положението е наистина отчайващо. Как може да се излагаш така... А отговора е - ноу, ю ар джъст тъпа! :-x :-x :-x :-o :-o :-o
vesSynkaa
03-30-2009, 16:28
Ар ю тъпа ? :)
П.П: Ае темата да не е ебавка? :razz: :lol: :lol:
aka6a_vamp
03-30-2009, 16:37
Ар ю вери загорела?Крейзи лейди!
А пък,ако си учителка по английски.. 8-) На момчето му се иска да го отрака кака просто!не те обича,дишай 8-)
Ар ю тъпа ? :)
П.П: Ае темата да не е ебавка? :razz: :lol: :lol:
йес, ши из ...
CucAgMuH
03-30-2009, 17:24
Аз не съм казал че личали само при жените. :) Ама при тях е по-специално. На всяка годините които й личат са с поне 5 до 25 под реалните, по преценка на приятелският им кръг.
Наскоро се "оценяваха" жени точно на нейната възраст, и се оцениха ма точно по същият начин. Аз бих казал че ако си присвия леко очите и обърна три текили на екс, на едната бих й дал 20(вместо 22). Но на другите - съответно 25, 27 и фрапиращото 30. Естествено, инстинкта ми за самосъхрание ме посъветва да не споделям тези си виждания(превъзхождаха ме числено, а и да виках за помощ - нямаше кой да ме чуе...) и тези 22 годишни девойки останаха и четирите с впечтлението че приличат на 16-17 годишни. :-|
Та като прочетох авторката как се самовъзприема, житейският ми опит я подхвърли към групата на четирите описани по-горе. Може би погрешно, може би не. Въпросът ми обаче е всъщност какво би им пукало дали изглеждат на 16-17 или на 23-25 ако наистина имат чувства? :) За протокола - мен би ми пукало дотолкова, че да си го преместя от единият крачол в другият.
valdesbg
03-31-2009, 04:45
Абе важното е секс да има... :)