PDA

View Full Version : С приятелката ми харесваме едно и също момче

DeViLgIlrL16
03-28-2009, 21:20
Въпроса ми е следния:
Преди няколко седмици една приятелка ме накара да излезна с нея и с още 2 момчета.Аз не исках, но ме накара за да не ходела сама.Та едното от момчетата си го беше харесала още тогава и още го харесва,но вечерта след като се прибрахме той ме попита ще излезнем ли пак и аз се съгласих и все още съжалявам за това че излезнах... Излезнах с него както и да е прекарахме си супер забавно,но за мен тя ревнуаваше и ми става още по гадно... Забелязах че започна да се увлича когато по skype ми каза, че искал да ми каже нещо... не ми го каза на др ден а просто ми каза, че го е срам и че иска да е романтично за да го направи... е досетих се, но проблема е че тя го харесва все още и само ми се ядосва като заговоря за него, а и е с 3-ри години по голям от мен, а аз съм на 13... моля ви дайте ми съвет... :(

ПС:извинете ако темата се повтаря ф смис да има подобна на нея... :oops:

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

IwillBeMissingYou
03-28-2009, 21:26
Иэбягвай от толкова малка да се вкарваш в драми.
Съветът ми е да не эапочваш нищо с момчето,ако държиш на приятелката си,эащото ще е ужасно от твоя страна.И дори не си уточнила дали ТИ иэпитваш нещо към въпросното момче.А това е важно.

Axe_vs_Sword
03-28-2009, 21:29
А каза ли й всичко това, което изписа?

DeViLgIlrL16
03-28-2009, 21:33
Имам чувства към него, но за нея бих направила всичко... Не бих искала да се чуства гадно, но само при мисалта, че той излиза с мен сигурно и става гадно... ф смис не че той не би излезнал с нея напротив просто тя няма да излезе с него от много учене и постоянни задалжения... Обърквам се ептен така... не искам нито единия нито др да се чуства гадно ама се единия ще остане наранен... :smt017 :-# :(

всичко споделям с нея... и за всичко това горе което написах сам говорила с нея... но незнам... исках да ги сабера и ф смис чуствата ми към него са повече приятелски... :(

IwillBeMissingYou
03-28-2009, 21:37
Имам чувства към него, но за нея бих направила всичко... Не бих искала да се чуства гадно
След тея думи,не се ли усещаш какво трябва и какво НЕ трябва да правиш в случая?

Axe_vs_Sword
03-28-2009, 21:40
Дори да го нараниш пък...
Историите с гаджета траят известно време, докато приятелствата могат да траят цял живот.
Извод ;/

DeViLgIlrL16
03-28-2009, 21:44
знам но и двамата в случая остават прецакани... каквото и да направя няма да ги вида щастливи.... :( през тея седмици правех тъпи опити да ги сабера ама инати кфо да ги направа... :smt085

Axe_vs_Sword
03-28-2009, 21:45
Оф и аз па...
А на него каза ли му това? Ако е свестен, би трябвало да разбере
Горното ми мнение пак важи

DeViLgIlrL16
03-28-2009, 21:50
като излизаме трябва да поговоря с него... време е да разясна всичко... попринцип не съм по разрешаването на проблемите, но този път трябва да зема мерки...

AllenWallker
03-29-2009, 11:20
Направете си тройка и сички щастливи :grin: :-D :D 8-) Прави това което ти е на сърцето биха казали останалите.... Но аз бих ти казал, че момичето трябва да си поговори на четири очи с това момче :P 8-) и да си изяснат сичко. Вярно е, че се някои ще пострада иска не иска но ще трябва да го приеме :-P :razz:

soul1199
03-29-2009, 11:38
govori s neq,kaji i vs,6om ne go har,nqma smisal da se kara6 s priqtelkata si za edno mom4e,kusmet :)

aHeJlua
03-30-2009, 12:30
Дори да го нараниш пък...
Историите с гаджета траят известно време, докато приятелствата могат да траят цял живот.
Извод ;/

абе я стига.. тука няма приятели .. има хора с които се размотаеаш.. а пък към момичето ако не го харесва съпросното момче просто му кажи ако той повдигне темата, ся кфо толкова.. ше се радвам ако всичко се оправи за тебе .. и да гледай да не се вкарваш в сапунки че после измъкване няма :)

relax4o
03-30-2009, 12:42
Еми приятелката ти е виновна. Да не те е викала. Първо те вика после ти се сърди, вместо това да си признае, че донякъде и тя е виновна. И на всичкото отгоре е настоявала. Прави си изводите кой е виновен и кой замесен.

3oPuTyYy
03-30-2009, 13:18
Ако чувствата са ти повече приятелски към него няма смисъл да се вкарваш в тоя съпунен сериял,защото бъди сигурна, че ако се събереш с него на нея ще и е гадно, а на теб два пъти повече.А и като оставим това, че е много възможно да се скарате, а и да не се скарате бъди сигурна, че отношенията ви няма да са като преди :( Така че, много добре си помисли какво искаш, няма смисъл да прецакваш приятелството си зереди едно момче,момчета много...утре ще го забравиш и ще мислиш за някой друг :wink:

kuklicka
03-30-2009, 14:49
какви терзания има днешната младеж, едва на 13 си. Тепърва ще имаш гаджета, пък и не мисля че на тая възраст има изпепляваща любов от която не можеш да се откажеш. А и що за приятелка си щом излизаш с момчето, което тя харесва?

relax4o
03-30-2009, 14:54
какви терзания има днешната младеж, едва на 13 си. Тепърва ще имаш гаджета, пък и не мисля че на тая възраст има изпепляваща любов от която не можеш да се откажеш. А и що за приятелка си щом излизаш с момчето, което тя харесва?

Еми момичето е отказала първия път да излезе с тях. Така, че не е само тя виновна. Щом я кани после ще си носи последствията. Тя е настоявала, в такъв случай какво прайм? Трудно се отказва, нали ?

vesSynkaa
03-30-2009, 16:25
Ем според мене приятелката и я е викнала ,
за да се забавляват и не е предполагала , че
момчето,по което си пада ще си хареса тфа момиче ..
Ако бях аз нямаше да излезна с тфа момче , щото все пак
тфа момиче ми е приятелка / епа ся зависи кфа 8-) / ..
Ти и да говориш с нея кфо си мислиш,че ще ти каже ?
Споко дишай ,ако не е т'фа момче ще е друго,
на 13 си все още ,животът е пред тебе ..

П.П.Ти харесваш ли го ?

DeViLgIlrL16
03-30-2009, 18:53

виж сега първо тя не излиза с него и фторо к'во лошо има да излизаме да се разхождаме... т'ва немога да го разбера... а и тя се запозна от нета с него и си го хареса ... излезнах с нея за да го види... дори не исках да хода а тя ме изнуди не съжалявам, че се запознах с него напротв невероятен човек е, но съжалявам че става така та тя ужким много го харесваше пак не излиза с него... никога няма да разбера момичетата, аз ли сам различна или просто както казват всички да зема си гледам мен си... и аз сам момиче ама... де да знам... :( ептен се обърквам, секи ден си го прекарвам с него и със секи ден се убеждавам, че не е като другите савсем различен е и нещо ме влече в него, дори незнам какво е... секи ден с него е уникален и незабравим, просто си изкарвам супер без да мога да опиша чуството... :oops: сега кой знае какво си мислите, но немога да го обясна, така че да го разберете... :(

DeViLgIlrL16
03-30-2009, 19:00
Ем според мене приятелката и я е викнала ,
за да се забавляват и не е предполагала , че
момчето,по което си пада ще си хареса тфа момиче ..
Ако бях аз нямаше да излезна с тфа момче , щото все пак
тфа момиче ми е приятелка / епа ся зависи кфа 8-) / ..
Ти и да говориш с нея кфо си мислиш,че ще ти каже ?
Споко дишай ,ако не е т'фа момче ще е друго,
на 13 си все още ,животът е пред тебе ..

П.П.Ти харесваш ли го ?

тя въобще не искаше да излиза сама... както каза ми е фр и как да не излезна... :(
вапроса ми беше ми ако той не я е харесвал още тогава кфо прайм... ???

t1n4e7o
03-30-2009, 19:01
В крайна сметка, мисля, че ако тя наистина те цени като приятелка и вижда че от двама ви може би ще излезе нещо, мяма смисъл да ви се бърка. Нима иска тя като си няма приятел или момчето е харесало теб, всички да са нещастни?!?!