View Full Version : Относно 90 дневната диета
silviau66
09-16-2009, 18:38
От утре съм и аз.Вече сериозно. 8-) :)
Утре ще ям-паниран кашкавал
Бобовия ден-варени картофи
въгх-спагети
само незнам на даскало как ще устисквам да не ям
Те плодовете след 12 ли трябва да се ядът?
Как след 12 бе... От сутринта като станеш си яж плодове, ако не си гладна не яж.. На мен ей сега ми мърмориха, че не съм яла сутринта нищо, че съм щяла да си разваля стомаха... Бла бла и се чудих как да ги убедя, че няма да си разваля стомаха, че ям на училище плод... :-x :razz: :shock: :booooomb: :? :-x
ммм същност при мен става малко по - сложно щото съм с гастрит и затова ми мърморят де ама... 8-)
Complicated
09-16-2009, 18:46
Плодове до 12, ама през 4 или 2 часа, зависи кой ден си. И не трябва да се смесват.
Аз съм на 23-ти ден. :grin:
silviau66
09-16-2009, 18:47
Плодове до 12, ама през 4 или 2 часа, зависи кой ден си. И не трябва да се смесват.
Браво бе !!! :-) :-) :) Аз докато я почна вий я свършихте :( :-) Ами продължавай с резултатите... :-)
Complicated
09-16-2009, 18:54
Браво бе !!! :-) :-) :) Аз докато я почна вий я свършихте :( :-) Ами продължавай с резултатите... :-)
Мерси! :-) Е, 1 месец още не съм изкарала, има време. 8-)
silviau66
09-16-2009, 19:00
ммм скоро ти е водния ден :) като мине казвай какво е станало :) :-)
(ако ще го правиш де) :)
silviau66
09-16-2009, 19:09
МмМ аз ще лягам, че тази сутрин не можаха да ме събудят..., а легнах горе - долу по това време... 8-) 8-) :-) :-) :-) Айде успехчета на всички и утре пак ще пиша... Много :-) :-) :-) от мен... Лека и мека...
anonimchetou
09-16-2009, 19:20
малеее много ги мразя тези диети.. По принцип съм слаба но тук в последно време бях понапълняла и си личеше дори в лицето.. Днес съм си отново толкова слаба колкото бях без да спазвам такива диети да се ограничавам и да не си позволявам да ям това което ми се яде.. Незнам но това лично мене би ме убило.. Като чета как се ограничавате, но това е мое лично мнение всеки има въпрос на избор нали.. Аз примерно просто намалям леко количеството храна но си ям каквото си поискам.. като днес тъпках се с кюфтета.. :D :D прасенце.. и все пак на всички които са на тази или друга диета успех но мисля че това си е самоубийство ; )
леле заспах и като се събудих :shock: - още 2 страници сте изписали 8-)
та, мислих, премислях .. УТРЕ Я ПОЧВАМ СЪВСЕМ НАНОВО 8-) и няма да я бъркам до края! 8-) ще ям яйца най вероятно :]
Complicated
09-16-2009, 19:24
ммм скоро ти е водния ден :) като мине казвай какво е станало :) :-)
(ако ще го правиш де) :)
Да, и е точно на рождения ми ден, мамка му. :x Ама аз ще карам плодов, така казаха във форума на bg mama, 'щото се зацикляло иначе, а пък и само вода за цял ден НИКОГА не бих го направила. :D
Complicated
09-16-2009, 19:26
та, мислих, премислях .. УТРЕ Я ПОЧВАМ СЪВСЕМ НАНОВО 8-) и няма да я бъркам до края! 8-) ще ям яйца най вероятно :]
Дано това е последния път, в който я почваш. 8-) Успех!
То и аз до като се прибрах в нас бяхте изписаи доста. :D
anonimchetou - не се лишаваме от нищо. ;) Даже сладкиши ядем, ама аз много го мразя тоя ден. 8-)
Дано това е последния път, в който я почваш. 8-) Успех!
То и аз до като се прибрах в нас бяхте изписаи доста. :D
anonimchetou - не се лишаваме от нищо. ;) Даже сладкиши ядем, ама аз много го мразя тоя ден. 8-)
дано дано .. 3ти път съм си обещала да не я почвам 8-) мерси за всички съвети и всичко :-)
rauwkost
09-16-2009, 19:43
Хубаво е да правите и водните дни. :)
Аз лично след първият воден ден свалих 3 килограма. Вярно, че е малко тежичко да го правиш след плодов ден, поне на мен ми беше гадно, защото ми втръсваше от плодове и това ми бяха най-омразните дни от целия четири дневен цикъл.
Complicated
09-16-2009, 19:58
Хубаво е да правите и водните дни. :)
Аз лично след първият воден ден свалих 3 килограма. Вярно, че е малко тежичко да го правиш след плодов ден, поне на мен ми беше гадно, защото ми втръсваше от плодове и това ми бяха най-омразните дни от целия четири дневен цикъл.
Еми може да правя следващите, ама тоя не. Все пак не искам да пия само вода на рождения ми ден. 8-)
Ти колко кг си свалила от цялата диета?
да се оплача..след въглехидратния ден съм +0,800 :o сутринта изядох 1 ябълка, а към 16 часа ядох паста с доматен сос и малка зелена салата. тва ми беше за деня. какъв е проблема?
Complicated
09-17-2009, 12:54
да се оплача..след въглехидратния ден съм +0,800 :o сутринта изядох 1 ябълка, а към 16 часа ядох паста с доматен сос и малка зелена салата. тва ми беше за деня. какъв е проблема?
Еми то от толко малко ядене.. Оргазнизма се нуждае от повече. Яж на обяд малко повече и на вечеря половината, ама същото.
аха, значи проблема е че не съм се натъпкала после и с половин торта.
kuklichka_bg
09-17-2009, 15:48
аха, значи проблема е че не съм се натъпкала после и с половин торта.
ами целта не е да се тъпчеш
Гледам, че сте на диетата от доста време.Може ли някой да сподели за резултат? :)
ами именно, понеже не исках да се тъпча, толкова и ядох. вярно че не обядвах в 2 и не вечерях в 6 примерно, но от сутринта тичах по задачи и първото /и единствено/ хранене беше следобяд. реших да не вечерям, защото не изпитвах никакъв глад, при все че си легнах към 12.. ще видя днес след плодовете какво ще е положението. с нетърпение чакам утре, едвам издържам без месо :)
Complicated
09-17-2009, 17:17
ами именно, понеже не исках да се тъпча, толкова и ядох. вярно че не обядвах в 2 и не вечерях в 6 примерно, но от сутринта тичах по задачи и първото /и единствено/ хранене беше следобяд. реших да не вечерям, защото не изпитвах никакъв глад, при все че си легнах към 12.. ще видя днес след плодовете какво ще е положението. с нетърпение чакам утре, едвам издържам без месо :)
Не казвам да се тъпчеш, а просто да се обядва и вечеря. Разбирам те, и аз днес обядвах в 4 и вечерях в 6, понякога не може да се направи нищо.
И аз вече на плодовия не издържам.. толкова съм гладна а тея плодове хич не ме засищат. :?
kuklichka_bg повечето не сме се мерили, ама аз и още едно момиче сме -2 номера на дъннките, аз съм на 24ти ден.
KristinCavallari
09-17-2009, 17:34
Еми аз съм свалила 4кг. днес ми е 16-ти ден :-)
оф днеска ми беше ден за бобови варива ама мн ядох...
silviau66
09-17-2009, 18:24
Ем... кфо яде... ???
silviau66
09-17-2009, 18:28
Mммм...добървечер :) :) ;) Аз днес бях на въглехидрати... само, че стана малък гаф... :( за обяд ядох спагети...,ама за вечеря бях доста гладна, че не съм се спряла днес... и ядох пак спагети...Смисъл не можах да ям само нещо сладко примерно... :( :o И незнам как съм...с килограмите... В събота вероятно ще се претегля... и ще споделям :( Дано има някакви резултати, даже и минимални да са мен си ме устройва... :)
Mммм...добървечер :) :) ;) Аз днес бях на въглехидрати... само, че стана малък гаф... :( за обяд ядох спагети...,ама за вечеря бях доста гладна, че не съм се спряла днес... и ядох пак спагети...Смисъл не можах да ям само нещо сладко примерно... :( :o И незнам как съм...с килограмите... В събота вероятно ще се претегля... и ще споделям :( Дано има някакви резултати, даже и минимални да са мен си ме устройва... :)
каква е разликата дали ще ядеш спагети за вечеря или сладко?
Ем... кфо яде... ???
еми боб ядох ама доста хляб метнах :S вълчи глад изпитах чак не можех да се овладея... добре, че беше типов
silviau66
09-17-2009, 18:36
каква е разликата дали ще ядеш спагети за вечеря или сладко?
Ами да си призная нямам представа, но ми казаха, че е по добре някакъв сладкиш за вечеря...ама аз много много не си падам по такива работи за вечеря и затова...
TeenSpirit
09-17-2009, 18:37
Днес ми е 13-ти ден и не знам дали ще издържа още дълго... в момента адски много ми се яде месо и нещо сладко... добре, че утре ми е въглехидртен ден... :( :o
silviau66
09-17-2009, 18:38
Ем... кфо яде... ???
еми боб ядох ама доста хляб метнах :S вълчи глад изпитах чак не можех да се овладея... добре, че беше типов
ЕеЕ, че щом е бил типов пак добре... :) Спокойно... :) ;)
А и то по една филия хляб е разрешено бе... :) ;) :o :)
silviau66
09-17-2009, 18:42
Днес ми е 13-ти ден и не знам дали ще издържа още дълго... в момента адски много ми се яде месо и нещо сладко... добре, че утре ми е въглехидртен ден... :( :o
Спокойно дръж се :) :) Нали го правиш за себе си... След като я свършиш (когато си доволн) ще се чувстваш добре... Поне мен тази идея ме крепи... 8-) :o :-D :)
с риск да изглеждам мноу тъпа вече, пак да питам тея дето са мн навътре с тая диета - има ли някаква особена причина да трябва да се яде сладко през въглехидратния ден? въглехидратите са си въглехидрати /било то спагети, пици, хляб, .../ ... или кекса има някакви специални свойства, които ми убягват? :? :?
silviau66
09-17-2009, 18:49
с риск да изглеждам мноу тъпа вече, пак да питам тея дето са мн навътре с тая диета - има ли някаква особена причина да трябва да се яде сладко през въглехидратния ден? въглехидратите са си въглехидрати /било то спагети, пици, хляб, .../ ... или кекса има някакви специални свойства, които ми убягват? :? :?
Хмм аз имам същия въпрос.. Мисля, че не изглеждаш тъпа (не изглеждаме)..Все пак няма лошо човек да научи нещо ново/.... :)
Complicated
09-17-2009, 19:12
^^ И аз това се чудя..
TeenSpirit и аз се опитвам да издържам някак си. Доста трудно става да ядеш едни и същи неща. :( И определено нещо да може да се яде в определен ден, а например в тоя ден да не ти се яде... :o Аз ще опитам до края да я изкарам и се надявам да стане, ама става гадно..
KristinCavallari
09-17-2009, 19:21
Охх,ще ви бия... няма да се отказвате точно са =D> ](*,)
Относно въглехидратите,задължител н е техния прием,след като в диетата не е позволено всеки ден,значи трябва да има един позволен.Те ни доставят най-много енергия,пък и без тях ще се нарушат много от процесите в организма...и мозъчната дейсност ще е отслабне :D абе дано разбрахте кво казвам,опитах се с мой думи да обясня :-) :-) айдее успехчетааа
TeenSpirit
09-17-2009, 19:26
Ако се откажа посредата на диетата, ще си върна ли килограмите.
за сега не мисля да се отказвам, защото имам още да свалям, но за по нататък... :-o
аз не се отказвам. чудя се дали си върнах почти кило защото ядох малко или защото не ядох сладко :(
Complicated
09-17-2009, 19:39
И аз няма да се отказвам де, ама става трудно всеки ден едно и също..
Ufff - спокойно, след плодовия сигурно ще ги свалиш отново.
TeenSpirit
09-17-2009, 19:40
Ох... днес прекалих... на обяд изядох една огромна порция ориз, за да мога вечерта да ям наопловина и пак да ми е много :-o Някъде след 20 и 30 изядох една курабийка с орехи и канела и 1 банан преди малко... чувствам се страшно виновно...
miminka__94
09-18-2009, 11:24
да се чувстваш виновна,че си изяла нещо малко е първия признак на анорексията ... при нормален прием на храна без диети количеството от бисквита и банан би ти се сторило нищо,но ми се струва че в момента си вталпяваш вина,а не трябва ... 90 дневната диета е много добра да ти направи режим да оправи стомаха ти и да свалиш някой и друг кг,но диатолога измислил я сам си е казал,че в часовете от 12 до 20 часа се ЯДЕ В НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО! единственото правило е обяда да е повече от вечерята !!!!! ето прочетете всичко и тогава пазете диетата http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5
и още нещо-тази диета е цели 3 месеца НЯМА ЧОВЕК който да не прегреши с някое и друго сладкишче или храна от друг ден ...
да се чувстваш виновна,че си изяла нещо малко е първия признак на анорексията
охх ще падна :-D
ами падай, това е факт ;)
miminka__94
09-18-2009, 11:36
Ufff вместо постоянно да питаш какво да ядеш кога да ядеш и защо да го ядеш влез в сайта от предишния ми коментар и се образовай малко и после прочети и някоя друга книга за диети и болести гледай някое клипче за анорексията и тогава падай като искаш :-o
ами падай, това е факт ;)
ама няма да падам, защото са глупости. когато си на режим и го прецакаш, дори с нещо малко, е нормално да изпиташ вина - не заради тъпата курабия, а защото влагаш много усилия и воля в нещо, което не искаш да преебеш в крайна сметка. и аз се чувствам по същия начин когато се пъна да ям пържоли само и накрая изям 1 чипс. каква анорексия, какви 5 лева..
Ufff вместо постоянно да питаш какво да ядеш кога да ядеш и защо да го ядеш влез в сайта от предишния ми коментар и се образовай малко и после прочети и някоя друга книга за диети и болести гледай някое клипче за анорексията и тогава падай като искаш :-o
незнам кога съм питала подобно нещо, искала съм единствено примерните менюта на хората за да правя сравнение. прочела съм достатъчно и питам за неща, които не са ми били ясни, проблем ли имаш с тва, а?
и за анорексията не ми обяснявай, виждала съм отблизо и знам за какво става дума. спокойно само. не преигравай толкоз.
miminka__94
09-18-2009, 11:46
обаче вкарваш и детските изрази ... ей такива пет лева ... прочети предишния ми коментар и тогава като имаш коментирай!!! колкото пъти погледна в тая тема се твойте въпроси ми що да ям това ама какъв смисъл има -голям човек си носиш глава на раменете влез в google и виж прочети целия режим какъв е смисълът на всичко и точно щото от режима се чувствате виновни като сгрешите някъде и за това се карате до пълен глад "неска ям в плодовия ден една ябълка утре ще мина и без нея защото иначе съм виновна" ей за това анорексията чака ! :-x и аз съм я правила тая диета само,че не като тебе да се тегля всеки ден дали съм качила 800 грама или не,а за да си оправя режима и дори с леки отклонения и солидно похапване свалих много повече от колкото очаквах
miminka__94
09-18-2009, 11:47
--------------------------------------------------------------------------------
с риск да изглеждам мноу тъпа вече, пак да питам тея дето са мн навътре с тая диета - има ли някаква особена причина да трябва да се яде сладко през въглехидратния ден? въглехидратите са си въглехидрати /било то спагети, пици, хляб, .../ ... или кекса има някакви специални свойства, които ми убягват?
трето, дали се тегля всеки ден...ами да, и? аз не правя диета за да си съставя режим. имам режим от години. изпробвам нещо ново и съм обяснила защо - защото бях изключила въглехидратите от менюто си и ми допадна идеята да ям спагети веднъж седмично.
надявам се че бях ясна. не искам да се заяждам, исках да ти кажа да не прибързваш с определенията.
miminka__94
09-18-2009, 11:58
аз не ти се заяждам исках да обесня на момичето което беше изяло една бисквита и банан да не се чувства виновна защото от тоя навик да си виновен когато ядеш се получават много страшни болести :?
и мога да ти кажа ето защо трябва да ядеш
Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система.Ако консумираме повече въглехидрати,отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген,те се натрупват в масни депа.Делят се на:Монозахариди, Дизахариди и Монозахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми,през този ден е необходимо да се придържаме и да избираме правилната въглехидратна комбинация :) както вече казах влез в сайта от другите ми коментари за повече инфо
ето ти и сайт за менюта има всико -
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0
silviau66
09-18-2009, 12:13
Здравейте
Много сте писали беее... Ейй не се карайте... не спорете някой са по навътре в тия неща други не са... тези които са по нявътре трябва да помагат на останалити, а тези, които не са трябва да питат... Спокойно.. :) Амм да се отчета при грешките... :Д Днес ми е плодов ден ама...... ядох бейкролс.. :( Ооо нямам никакво намерение да я почвам отначало... Така мога и 50 пъти да я почвам наново..просто ще продължа и накрая ако не съм доволна от резултатите ще я продължа още малко... :) ... Какво ще кажете... вашето мнение по този въпрос... :) :) :-) :-) :o :)
TeenSpirit
09-18-2009, 14:07
1-во съжалявам, че мнението ми доведе до спора ви;
2-ро не се чувствам виновна, когато ям в голямо количество, а когато изям храна предназначена за друг ден.
3-то От анорексия/ не искам да казвам, че е невъзможно да я получа/ бих могла да се раболея, ако както каза miminka__94, дори и ябълката да ми се струва много. При мен не е така, бих казала дори, че ям солидно количество храна и за обяд и за вечеря/ дори ми е чудно как свалям кг, след като ям като праенце 8-) /.
така, да се върна на темата. :) след ужасния плодов ден, днес беше много добре с белтъчините.
закуска - малини
обяд - 3 пилешки филета, домати, краставици
вечеря - 2 филенца, домати, краставици
за утре - леща мммм :D
silviau66
09-18-2009, 16:11
Охх утре ми е любимия ден 8) :) ... Ако нямаше месо и млечни продукто в тази диета никога нямаше да я почна... А може би най - умразния ден ми е въглехидратния... :(
KristinCavallari
09-18-2009, 17:08
Ох :o днешния ден беше повече от ужасен :( беше белтъчен,но не можах да го направя както трябва :( Бях на работа,нямаше кво да ям...стоях гладна до кам 16ч. после вече откачих и се зех 1 пакетче кашкавалени солети после кам 19ч. едно корни и сега преди 30мин. малко сиренце :?
silviau66
09-18-2009, 17:56
Ох :o днешния ден беше повече от ужасен :( беше белтъчен,но не можах да го направя както трябва :( Бях на работа,нямаше кво да ям...стоях гладна до кам 16ч. после вече откачих и се зех 1 пакетче кашкавалени солети после кам 19ч. едно корни и сега преди 30мин. малко сиренце :?
Е няма нищо спокойно какво се притесняваш толкова... еми не си могла да спазваш часовете..какво имала си работа ми не може заради една диета да си прекъснеш целия живот... :)
Защо сте се умълчали така бе... :) :) :) :-) :-) :-) 8-)
Complicated
09-18-2009, 18:08
Сори, че не писах, иначе ви чета, ама не съм в настроение за нищо... :( Аз днес бях на белтъчен и ядох пиле и домати, утре ще съм на картофи май..
miminka__94
09-18-2009, 18:14
аз като минала през тази диета мога да ви препоръчам някои неща за които самата аз си мислех че може би няма да опитам през цялата диета но все пак ... за белтъчения ден обяд : пилешки хапки но не направени с мазнина а на фурнаа (h) заедо с млечна салата ямииии :-)
Complicated
09-18-2009, 18:18
аз като минала през тази диета мога да ви препоръчам някои неща за които самата аз си мислех че може би няма да опитам през цялата диета но все пак ... за белтъчения ден обяд : пилешки хапки но не направени с мазнина а на фурнаа (h) заедо с млечна салата ямииии :-)
Мерси, може да пробвам. :-)
Ти колко свали след цялата диета? И трудно ли ти беше цели 3 месеца?
silviau66
09-18-2009, 18:20
Сори, че не писах, иначе ви чета, ама не съм в настроение за нищо... :( Аз днес бях на белтъчен и ядох пиле и домати, утре ще съм на картофи май..
Ами и аз не съм в настроение попринцип, но тук просто ми е приятно и като ми е скучно стоя във форума и чакам някой да пише... 8-)
А miminka__94 ...Това с пилешките хапки става много вкусно... :) :) :-)
miminka__94
09-18-2009, 18:24
о0о да така е 8-)
любимия ми ден беше белтъчния просто още от вечерта на плодовия вече чувствах вкуса на млечната салата и пилешките хапкиии :shock:
иначе за бобовия ден най-обичах салата краставички и домати с леща или картофи на фурна 8)
Complicated
09-18-2009, 18:29
Ами и аз не съм в настроение попринцип, но тук просто ми е приятно и като ми е скучно стоя във форума и чакам някой да пише... 8-)
Абе и аз ако не съм в настроение ксина тука :D , ама сега ми беше малко гадно /даже не малко/.. проблеми бла бла, но както и да е, вече съм тук. :D
Нещо ново? Нови резултати?
Оф, как ми се искаше да бях почнала на 26ти, а не на 25ти.. :cry:
Complicated
09-18-2009, 18:33
о0о да така е 8-)
любимия ми ден беше белтъчния просто още от вечерта на плодовия вече чувствах вкуса на млечната салата и пилешките хапкиии :shock:
иначе за бобовия ден най-обичах салата краставички и домати с леща или картофи на фурна 8)
Дааа, и аз винаги усещам всуса на яйцата или месото през вечерта на плодовия. 8-)
miminka__94 - сигурно не си видяла, ама на предната страница питах нещо, ама вече не помна кво. Едното е колко си свалила, ама другото не помна, ако можеш виж. :oops: 8-) 8-) Сори за нахалството...
silviau66
09-18-2009, 18:35
Абе и аз ако не съм в настроение ксина тука :D , ама сега ми беше малко гадно /даже не малко/.. проблеми бла бла, но както и да е, вече съм тук. :D
Нещо ново? Нови резултати?
Оф, как ми се искаше да бях почнала на 26ти, а не на 25ти.. :cry:
Заради РДто ли ??? :)
А на мен ми се иска да бях почнала още лятото ама...като не ми достигаше се волята... :( Ама сега вече съм решена утре вероятно ще се претегле, защото у нас в момента нямам кантар.. Аз лично видимо не намирам резултат.. ама още е много рано за такъв.. А се надявам поне 1-2 кг да съм свалила... А ми е 4ти ден..Има мнения на форумци, които свалят още на 1 - 2рия ден... (поне така казват) Ох та стискайте палци да има резултат..мъничък поне, че нали тия, които имат за сваляне повечко имали резултат... (аз съм от тях) :)
Малко несмислено се получи ама... 8-) :-) :-)
miminka__94
09-18-2009, 18:36
а вие диетата колко време мислите да я пазите ... тренирате ли нещо заедно с нея ... как смятате да ядете след нея ... защото аз я правих един месец смисъл до първия воден ден и след него продължих да ям неща от менютата просто си правех който и да е ден когато си пожелая ... и съм супер доволна от резултата :-)
silviau66
09-18-2009, 18:39
а вие диетата колко време мислите да я пазите ... тренирате ли нещо заедно с нея ... как смятате да ядете след нея ... защото аз я правих един месец смисъл до първия воден ден и след него продължих да ям неща от менютата просто си правех който и да е ден когато си пожелая ... и съм супер доволна от резултата :-)
Ами нямам представа... Ако издържа - до края...Имам нужда да сваля доста килограми..., така че...Или по скоро докато ме удовлетворяват резулатите... А след това възнамерявам да имам поне един ден в седмицата, в който да се отпусна и да ям каквото си искам, а след това ще направя като теб...ще правя, който ден когато искам... :-) :-)
silviau66
09-18-2009, 18:41
Упс не съм видяла въпроса за тренирането... Ами нищо друго освен малко упражнения в къщи и волейбол...Второто го правя, защото ми доставя удоволствие... :) :-)
Complicated
09-18-2009, 18:42
Аз мисля цялата. И по принцип спортувах доста, почти по цял ден, ама от 2-3 седмици нямам време. И много искам да се запиша на баскет, ама още не съм разучила къде има женски отбори. :( Иначе след нея ще си ям здравословни храни, даже много рядко сладко, не ми харесва толкова.. и така до като съм жива. 8-)
miminka__94
09-18-2009, 18:45
до нас всички са луднали по този баскетбол всичките ми съученички се записаха само аз не 8-) мене ме е страх като играя да не ме ударят или блъснат да ми счупят някой нокът или да ми развалят косата :lol: много жестоки хора сте баскетболистите 8-)
TeenSpirit
09-18-2009, 18:48
до нас всички са луднали по този баскетбол всичките ми съученички се записаха само аз не 8-) мене ме е страх като играя да не ме ударят или блъснат да ми счупят някой нокът или да ми развалят косата :lol: много жестоки хора сте баскетболистите 8-)
Ако се занимаваш с баскетбол едва ли ще играеш с маникюр и причекса :wink:
Complicated
09-18-2009, 18:48
хаха :razz: При мен пък работата е точно обратната т.е. никой друг, освен мен не иска и си играя с момчетата. 8-)
Complicated
09-18-2009, 18:50
Ако се занимаваш с баскетбол едва ли ще играеш с маникюр и причекса :wink:
Определено. Маникюра и прическите дори не влизат в живота ми. 8-) Само черен лак и някой път да си накъдря косата с плитки, ама да играя с пусната коса-никога. 8-)
miminka__94
09-18-2009, 18:52
на нас ни е задължителен спорт в даскало баскетбола и аз като играя все съм защита :D и уж пазя коша ама то трябва мене да пазят всеки пък има скандал някой с друг бой абе ужас 8-)
иначе като спомена някой рожден ден не е точно същото,но моят имен ден се падаше по време на диетата и не може да имаш гости работи и те да ядът пак ти да имаш плодов ден и да гледаш и аз бях на плодов ден обаче хапнах салата хапки и още такива неща в малко количество и не ми се отрази изобщо на диетата 8-)
Complicated
09-18-2009, 18:56
на нас ни е задължителен спорт в даскало баскетбола и аз като играя все съм защита :D и уж пазя коша ама то трябва мене да пазят всеки пък има скандал някой с друг бой абе ужас 8-)
иначе като спомена някой рожден ден не е точно същото,но моят имен ден се падаше по време на диетата и не може да имаш гости работи и те да ядът пак ти да имаш плодов ден и да гледаш и аз бях на плодов ден обаче хапнах салата хапки и още такива неща в малко количество и не ми се отрази изобщо на диетата 8-)
Да, ама аз съм на воден. 8-) Ама ше го правя плодов, не ме инт. 8-)
miminka__94
09-18-2009, 18:59
е щом ти е воден защо не пробваш на 25 когато ти се пада плодов да го направиш воден няма да има проблем според мен и направо на рд-то ти да ти в белтъчен и да си хапнеш
Complicated
09-18-2009, 19:04
е щом ти е воден защо не пробваш на 25 когато ти се пада плодов да го направиш воден няма да има проблем според мен и направо на рд-то ти да ти в белтъчен и да си хапнеш
Еми плодовия ми се пада на 21ви, а водния на 22ри т.е. рд-то. Да взема да го направя на 21ви или на следващия плодов? А ако се пропусне тоя воден голям проблем ли е, 'щото аз и без това няма да мога да издържа само на вода?
miminka__94
09-18-2009, 19:08
по принцип от това което съм чела мисля,че е по-добре да пропуснеш плодовия ден и да го направиш воден защото водния ден е вид пречистване като отваряне на нова страница ако ме разбираш 8-)
Complicated
09-18-2009, 19:09
по принцип от това което съм чела мисля,че е по-добре да пропуснеш плодовия ден и да го направиш воден защото водния ден е вид пречистване като отваряне на нова страница ако ме разбираш 8-)
Разбирам, ама как ще издържа? 8-) Ти правила ли си воден?
Complicated
09-18-2009, 19:12
Сетих се. Предния ден щя ям малко повече, лягам си към 12-1, което ще рече, че ще стана към 11, после ще изляза някъде, че няма к'во да правя и на другия ден закусвам, и тръгвам за София. Дано стане. 8-)
miminka__94
09-18-2009, 19:13
да правила съм и след него спрях диетата ... лесно е най-важно е да си нагласиш мисленето,че няма да ти е трудно ... останалата част е лесна :P аз просто мислех "не ти се яде" и така 8-)
silviau66
09-18-2009, 19:22
да правила съм и след него спрях диетата ... лесно е най-важно е да си нагласиш мисленето,че няма да ти е трудно ... останалата част е лесна :P аз просто мислех "не ти се яде" и така 8-)
Уау браво...аз също имам съмнения, че ще изживея водния ден ама ще видим той е далеч все още така, че... :) Доста сте писали, а ме нямаше за около час... :) а може и по - малко...
Complicated
09-18-2009, 19:27
Мерси, че ме светна, иначе щях да умра от яд. :-)
silviau66 - на кой ден си вече? :)
silviau66
09-18-2009, 19:32
Ооо.... утре ще ми е петия...тей че много съм далеч... :)
Complicated
09-18-2009, 19:40
Е, нищо, успех все пак. :-)
silviau66
09-18-2009, 19:42
Е, нищо, успех все пак. :-)
Мс... :-) :-) :-) :)
Аз ся ще я почна...ама май без спорт :-o като четох по-задните страници разбрах,че в някой ден може да се ядът форнети ама не разбрах в кой..? Ами сега като съм на училище може ли да ми дадете примерен обяд(има сякви магазинчета за храна около него).Аз съм 50кг/154см и г/д и искам да сваля 11 кг.
KristinCavallari
09-19-2009, 06:06
От снощи сте изписали 2 страници и половина :-P
miminka__94 Ще кажеш ли колко кг. си свалила в края на диетата?
welwet еми на мен ми е мечта 50кг. , а като свалиш 11 няма ли да е мнооожко :-o Форнетите май са във въглехидратния ден...Не се сещам да ти предложа никакъв обяд от магазинчетата,освен за въглехидратния,можеш да си земеш почти квото си поискаш....за другите дни аз винаги ям в къщи...... :) Но пак да ти кажа -11кг. това прави 39кг. :? :shock: просто не мислимо,ако искаш свали 1-2-3кг. не и повече,рискуваш много за здравето си :( :?
Complicated
09-19-2009, 06:27
welwet базикаш ли се? :lol:
ами добре ще почна и като видя че съм добре и ще спра,но то почти всички са по 39-40(на мен ми личи всеки грам) ама ако изглеждам добре в 43-44 така ще остана
KristinCavallari
09-19-2009, 17:55
Ехоо,къде сте всички,последните два дни писахте като луди,а днес никви ви няма :( днес бях на варива,на обяд ядох варени картофи следобяд малко царевица и съм болна,яко настинала и ми е толко злее :( :(
Complicated
09-19-2009, 18:06
Ехоо,къде сте всички,последните два дни писахте като луди,а днес никви ви няма :( днес бях на варива,на обяд ядох варени картофи следобяд малко царевица и съм болна,яко настинала и ми е толко злее :( :(
Аз съм тук, ама никой не пише. :( И аз съм на варива, яход печени картофи. Аз не съм настинала, ама ме боли глава и малко корема. :(
KristinCavallari
09-19-2009, 18:25
^Оф и мене по някой път откакто съм на диетата ме заболява корема..ама така изведнъж една остра болка и направо си умирам :(
....а днес хапнах малко прясно зеле,въпреки,че можеше вчера :(
Complicated
09-19-2009, 18:36
^Оф и мене по някой път откакто съм на диетата ме заболява корема..ама така изведнъж една остра болка и направо си умирам :(
....а днес хапнах малко прясно зеле,въпреки,че можеше вчера :(
На мен не ми е от диетата. Корема ме боли от малка доста често, ама са ми казали , че е от нередовно хранене, 'щото като по малка не закусвах, на обяд малко, а пък за вечеря се натъпкам кокото мога и то все с вредни храни. Ама вече много по-рядко ме боли.
KristinCavallari - Ти утре какво ще ядеш? :P
KristinCavallari
09-19-2009, 18:48
^Утре съм на въглехидрати,но не съм измислила какво ще хапвам:) а ти? :-)
TeenSpirit
09-19-2009, 18:50
Аз днес бях ма плодове, но си хапнах 2 ореха и 1 хапка кебапче... :oops:
Complicated
09-19-2009, 18:50
^Утре съм на въглехидрати,но не съм измислила какво ще хапвам:) а ти? :-)
И аз съм на въглехидратен, и май пак ще съм на форнети. 8-) На обяд със вишна, а за вечеря с шоколад или обратното. 8-) Ама се чудя по колко грама? :o
Complicated
09-19-2009, 18:53
Орехите са позволени, стига да са сурови. :)
Ох, аз пък останових, че трябва на 21ви да ида до Сф. за рд-то, а тогава ми е плодов. :lol: Правя го въглехидратен и после воден както си трябва, пък к'вото ще да става. :lol:
TeenSpirit
09-19-2009, 18:57
Орехите са позволени, стига да са сурови. :)
Ох, аз пък останових, че трябва на 21ви да ида до Сф. за рд-то, а тогава ми е плодов. :lol: Правя го въглехидратен и после воден както си трябва, пък к'вото ще да става. :lol:
Значи само за кебапчето трябва да ми е гузно. :smt041 :-|
KristinCavallari
09-19-2009, 19:00
Дам,аз също ядох онзи ден сурови орехчета,няколко :P
TeenSpirit
09-19-2009, 19:02
Струва ми се, че аз си хапвам най-много от непозволените за деня неща.
Complicated
09-19-2009, 19:05
Не знам.. Аз ако прегрешавам е през целия ден. 8-) И ми се е случвало 2 пъти, и сега ще има 3ти, ама к'во да се прави. Дано след водния до другия воден да няма много грешки.
А ако някой от вас е ял форнети по колко грама си взима?
имам най-ужасно изтощения организъм ;х мисля да си дам малко почивка от каквото и да е, че се изтощавам от това ранно ставане, даскало и т.н. и ми трява повече енергия .. пък ако изям нещо грешно и се чуствам УЖАСНО гузна 8-)
Mite94613
09-19-2009, 19:09
Вие не сте у ред като я прочетох тая 90 дневна диета лошо ми стана това си е чисто гладуване :( ...Хора повярвайте ми ако искате да отслабнете дори и с 5 килограма или пък да направите мускули намерете от някаде 50-60 лева и си намерете ДОБЪР персонален треньор по фитнес и диетолог...Не вярвайте на малоумните хора от интернет не само че ще гладувате и няма да отслабнете но и ще си прецакате метаболизма и ще се разболеете! нормално е 1 месец преди да идете на море да се сетите да пазите диети и да искате да изглеждате като модел ама не става толкова лесно хубавите неща стават бавно и изискват "жертви" но хората предпочитаме да вярваме в чудеса вместо да се борим за тях
ми нека не ти се струва така 8-) аз доста си прегрешавам... 8-)
Complicated
09-19-2009, 19:25
Вие не сте у ред като я прочетох тая 90 дневна диета лошо ми стана това си е чисто гладуване :( ...Хора повярвайте ми ако искате да отслабнете дори и с 5 килограма или пък да направите мускули намерете от някаде 50-60 лева и си намерете ДОБЪР персонален треньор по фитнес и диетолог...Не вярвайте на малоумните хора от интернет не само че ще гладувате и няма да отслабнете но и ще си прецакате метаболизма и ще се разболеете! нормално е 1 месец преди да идете на море да се сетите да пазите диети и да искате да изглеждате като модел ама не става толкова лесно хубавите неща стават бавно и изискват "жертви" но хората предпочитаме да вярваме в чудеса вместо да се борим за тях
И аз мислех така за всяка диета, ама тази ми се стори доста добра. И аз не гладувам през нея. Е, имало е дни, в които съм била доста гладна, но са най-много 3. Аз имам да свалям 10кг, пък и 15 ще е добре. Просто я почнах, за да ми даде някакво начало, дори и 7-8кг да сваля само, пак ще съм доволна. След това си продължавам да се храня здравословно, а пък и спортувам, така че не мисля, че нещо може да ми стане. Както и на повечето, които я спазват.
Complicated
09-19-2009, 19:26
А сваляш ли? 8-)
Mite94613
09-19-2009, 19:37
а отслабна ли :) аз допреди 1 година имах корем и мазно по гърдите 2 месеца спазвах почти същата диета но нямаше никакъв ефект освен че бях свалил 5 кг от които сигурно 4.5 сигурно са били вода и кат видях че нищо не става дадох малко пари за диетолог качествена храна и добавки и вече имам тяло за каквото повечето хора си мечтаят :P
Complicated
09-19-2009, 19:47
^ Да, доста. И се надявам да отслбвам още. :D
Complicated
09-19-2009, 19:55
Някой знае ли колко калории има във форнетите, че нищо не открих в гугъл? :booooomb:
Mite94613
09-19-2009, 19:59
емии да си жива и здрава :D ама все пак диетата е тъпа и е по-добре какво и по колко да се яде да се определя от диетолог а не от фриволни и погрешни методи...
Complicated
09-19-2009, 20:06
емии да си жива и здрава :D ама все пак диетата е тъпа и е по-добре какво и по колко да се яде да се определя от диетолог а не от фриволни и погрешни методи...
Еми мерси. :D Знам, че е тъпа, ама и на диетолози пак не вярвам. Обаче тя ми се стори най-приемлива и както казах просто исках някакво начало. Истината си е в спорта и здравословното хранене.
А сваляш ли? 8-)
мии аз 3-4 дена тука от 14 като се започна, че до 16-17 така доста я понаруших, че ми се насъбраха малко такива дни 8-) ама сега я поднових де :-D ми свалям си да (да не казвам голяма дума!!!!!!)
TeenSpirit
09-20-2009, 11:20
Днес не съм грешила, освен, че изпих 1 капи.
silviau66
09-20-2009, 15:02
Здравейтеее :-) :-) :-) :-)
Съжалявам, че не писах предните 1-2 дена...(не бях в къщи)Доста сте изписали... :-) :-)
Така.... онзи ден като станах обух едни дънки и си помислих, че са се разтегнали..В последствие се претеглих...и бях -3 кг..... :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) Побърках се от радост... :-) :-) :-) :grin:
Complicated
09-20-2009, 15:03
^ Бравоо! :-)
ThePowerOfLove
09-20-2009, 15:45
Една приятелка е на такава диета вече 2 месеца и има ефект :) Поне 7-8кг е свалила
TeenSpirit
09-20-2009, 15:50
Днес за обяд ядох пилешка пържола с краставица и домат, за вечеря същото и 2 банана през около 2 часа.
Та пллодовете са позволени през всички дни, нали така?
Днес за обяд ядох пилешка пържола с краставица и домат, за вечеря същото и 2 банана през около 2 часа.
Та пллодовете са позволени през всички дни, нали така? браво, днес супер си изкарала деня!
аз пропуснах закуска и ядох на обяд пържени яйца с сирене и огромна салата домати-краставици 8-) сега ще изчакам още един час и ще вечерям, утре бобов, сиг ориз ще ям, с какво мога да го комбинирам принципно?
silviau66
09-20-2009, 16:29
^^^ Мисля ...да
Complicated
09-20-2009, 18:09
И аз пропуснах закуска, 'щото реших да си поспа повече. 8-) На обяд 3 филийки лютеница, ама тея филийки са некви мнгоо малки. 8-) И за вечеря сладолед + малко черен шоколад. :)
s3xy - със зеленчуци?
TeenSpirit - =D> И аз си хапвам плодове понякога. Да, през всеки ден може.
ThePowerOfLove - Мисля, че няма човек, който да не е свалил поне 1 кг от диетата.
И аз пропуснах закуска, 'щото реших да си поспа повече. 8-) На обяд 3 филийки лютеница, ама тея филийки са некви мнгоо малки. 8-) И за вечеря сладолед + малко черен шоколад. :)
s3xy - със зеленчуци?
TeenSpirit - =D> И аз си хапвам плодове понякога. Да, през всеки ден може.
ThePowerOfLove - Мисля, че няма човек, който да не е свалил поне 1 кг от диетата. и аз обмислям някакви варианти, май пак със салатка 8-) Complicated ти със сиг още си отслабнала!
TeenSpirit
09-20-2009, 18:14
Аз всеки път проспускам закуската :-o
silviau66
09-20-2009, 18:16
s3xy ... Някакви резултати...Аз съм много доволна от мойте... и ако продължавам така... Направо не повярвах, че съм свалила нещо понеже имах доста грешки досега, а ми е едва 6ти ден ... 8-) :-) :-) :grin:
Complicated ...Нови резултати...???
И към другите същия въпрос... :) :-)
Аз всеки път проспускам закуската :-o мен ме е страх като я пропусна, се си мисля че би трявало понее мъъъничко от ябълката на гладно ( разражда се по добре ) да се отслабва .. нз нз ..
s3xy ... Някакви резултати...Аз съм много доволна от мойте... и ако продължавам така... Направо не повярвах, че съм свалила нещо понеже имах доста грешки досега, а ми е едва 6ти ден ... 8-) :-) :-) :grin:
И към другите същия въпрос... :) :-) оо аз направя ли грешка през деня ( обикновено на обяд 8-) ) после го карам целия грешен .. та един вид не бях на диетата .. но забелязвам (и ми казват) че в краката малко съм отслабнала .. дано! ся се хващам мн сериозно и няма да бъркам поне 2 седмици, да видя до къде ще стигна 8-)
Complicated
09-20-2009, 18:23
Еми аз и да искам не мога, ама и не искам. :D Свикнала съм да закусвам, а ако закусвам повечко не съм толко гладна през деня.
Нямам идея колко кг съм свалила, ама тея дънки са ми станали още по-широки. Даже мислех, че са се разпънали, ама обух други и явно не са. :shock: :grin: Само че ще ми липсват (дънките). :cry: :lol: :lol:
Еми аз и да искам не мога, ама и не искам. :D Свикнала съм да закусвам, а ако закусвам повечко не съм толко гладна през деня.
Еми нямам идея колко кг съм свалила, ама тея дънки са ми станали още по-широки. Даже мислех, че са се разпънали, ама обу други и явно не са. :shock: :grin: Само че ще ми липсват (дънките). :cry: :lol: :lol: леле браво!! продължавате да слабеете всички, на пук на есента 8-)
silviau66
09-20-2009, 18:25
И към другите същия въпрос... :) :-) оо аз направя ли грешка през деня ( обикновено на обяд 8-) ) после го карам целия грешен .. та един вид не бях на диетата .. но забелязвам (и ми казват) че в краката малко съм отслабнала .. дано! ся се хващам мн сериозно и няма да бъркам поне 2 седмици, да видя до къде ще стигна 8-)
:-) 8) Аз редовно се опитвам да карам целия ден правилен...ама..
Днес станах и ядох един портокал...на обяд обаче бях на гости... и ядох пилешко(печено) и малко картофи а трябваше да е ден за варива... А за вечеря картофи на фурна съвсем малко... и салата със сирене... :( :( :( :( :? :shock: 8-) Направо целия ден отиде по дяволите... :o :( :-)
Complicated
09-20-2009, 18:26
Утре ми е плодов, ама ще го правя белтъчен, 'щото утре ще правя рд-то с една фр. Няма как просто. :? На следващия ден си карам воден както си му е реда и се съмнявам да кача кг или да спра да свалям от един променен ден.
Днес станах и ядох един портокал...на обяд обаче бях на гости... и ядох пилешко(печено) и малко картофи а трябваше да е ден за варива... А за вечеря картофи на фурна съвсем малко... и салата със сирене... :( :( :( :( :? :shock: 8-) Направо целия ден отиде по дяволите... :o :( :-) направи си утре варивата, не ми се вярва да е фатално :-) ще сме заедно на бобовите глупости 8-)
днес ми е втори въглехитратен ден /т.е. 7ми общо/...засега - 1.5. много съм доволна защото съм 50-51 кг така че това за мен си е доста.
иначе за днес -
закуска: ягоди
обяд: сандвичи с домат, маруля, краставица
вечеря: същото + чаша вино
Утре ми е плодов, ама ще го правя белтъчен, 'щото утре ще правя рд-то с една фр. Няма как просто. :? На следващия ден си карам воден както си му е реда и се съмнявам да кача кг или да спра да свалям от един променен ден. и мен ме съмнява, я си изкарай СУПЕР КУПОНА и да не ти пука хич за килограмите! 8-)
Complicated
09-20-2009, 18:29
Еми нямам идея колко кг съм свалила, ама тея дънки са ми станали още по-широки. Даже мислех, че са се разпънали, ама обу други и явно не са. :shock: :grin: Само че ще ми липсват (дънките). :cry: :lol: :lol: леле браво!! продължавате да слабеете всички, на пук на есента 8-)
Мерси. :-D И вие продължавайте. :P
silviau66 - Не се притеснявай чак толкова де, все пак не може да се спазва перфектно. :) Пък си само в началото, а там повечето хора грешат, докато свикнат.
Complicated
09-20-2009, 18:30
Утре ми е плодов, ама ще го правя белтъчен, 'щото утре ще правя рд-то с една фр. Няма как просто. :? На следващия ден си карам воден както си му е реда и се съмнявам да кача кг или да спра да свалям от един променен ден. и мен ме съмнява, я си изкарай СУПЕР КУПОНА и да не ти пука хич за килограмите! 8-)
Да, и аз мисля да си изкарам супер без да ми пука за килограмите, само че няма да има купон. 8-)
silviau66
09-20-2009, 18:30
Днес станах и ядох един портокал...на обяд обаче бях на гости... и ядох пилешко(печено) и малко картофи а трябваше да е ден за варива... А за вечеря картофи на фурна съвсем малко... и салата със сирене... :( :( :( :( :? :shock: 8-) Направо целия ден отиде по дяволите... :o :( :-) направи си утре варивата, не ми се вярва да е фатално :-) ще сме заедно на бобовите глупости 8-)
Честно казано и аз така си мислех... :) :Д :Д 8-) :-) Ще видим както дойде обяда ... 8-)
днес ми е втори въглехитратен ден /т.е. 7ми общо/...засега - 1.5. много съм доволна защото съм 50-51 кг така че това за мен си е доста.
иначе за днес -
вечеря: същото + чаша вино и аз щях да питам, ама все забравях, алкохола не е ли мн калоричен принципно? в някои от диетите дето четох наскоро навсякъде пишеше да се избягва `щото дрън-дрън някакви обяснения 8-)
Complicated
09-20-2009, 18:32
иначе за днес -
вечеря: същото + чаша вино
Ама по принцип във въглехидратния се яде сладко или няк'ви тестени глупости. Това меню по-скоро за белтъчения, даже и за там не става.
Complicated
09-20-2009, 18:34
иначе за днес -
вечеря: същото + чаша вино и аз щях да питам, ама все забравях, алкохола не е ли мн калоричен принципно? в някои от диетите дето четох наскоро навсякъде пишеше да се избягва `щото дрън-дрън някакви обяснения 8-)
Да, и то доста. Той даже е ЗАБРАНЕН, както и газираното. 8-)
silviau66
09-20-2009, 18:35
иначе за днес -
вечеря: същото + чаша вино и аз щях да питам, ама все забравях, алкохола не е ли мн калоричен принципно? в някои от диетите дето четох наскоро навсякъде пишеш
е да се избягва `щото дрън-дрън някакви обяснения 8-)
Ами аз също мисля, че е доста калоричен...ама не съм сигурна.... :) Божичко аз като стана 50 кг.. прключвам... За каде ще сваляш бе най - много 2 - 3 кг..
иначе за днес -
Да, и то доста. Той даже е ЗАБРАНЕН, както и газираното. 8-) вече сиг ви писна от въпросите ми, ама баба ми пита дали и газираната вода (содата) е забранена 8-)
Complicated
09-20-2009, 18:39
иначе за днес -
вечеря: същото + чаша вино и аз щях да питам, ама все забравях, алкохола не е ли мн калоричен принципно? в някои от диетите дето четох наскоро навсякъде пишеш
Ами аз също мисля, че е доста калоричен...ама не съм сигурна.... :) Божичко аз като стана 50 кг.. прключвам... За каде ще сваляш бе най - много 2 - 3 кг..
И аз това се чудя. Аз даже спирам като стана 55 кг. даже и 58 ме устройва, 'щото все пак съм висока и не мисля че ще ми трябва повече.
Значи алкохола като цяло по-лошото му е че забавя метаболизма. Но аз обичам вино с храната и никога по време на диета не съм го спирала :)
Колкото до менюто ми....ми сладко пак нямам /понеже мразя, направо предпочитам да не ям отколкото да ям торти, и тн/. Не бих казала обаче че е за белтъчен ден, защото в сандвичите ми няма грам белтъчини, а само хляб /въглехидрати отвсякъде/ и зеленчуци. И то бяха бая филии - 4 на обяд и 3 вечеря..
silviau66
09-20-2009, 18:44
иначе за днес -
И аз това се чудя. Аз даже спирам като стана 55 кг. даже и 58 ме устройва, 'щото все пак съм висока и не мисля че ще ми трябва повече.
мМм... да и аз тей... Незнам тя си преценява , но аз на 50 г/д твърдо спирам, аз и на 50 и 1, 2 съм доволна, ама по малко от 50.. :) :) :o 8-)
Complicated
09-20-2009, 18:49
иначе за днес -
Да, и то доста. Той даже е ЗАБРАНЕН, както и газираното. 8-) вече сиг ви писна от въпросите ми, ама баба ми пита дали и газираната вода (содата) е забранена 8-)
Не ни е писнало, споко. 8-) Ми не може. Все пак е газирана... И баба ти ли е на диетата?
Ufff - Казах, че и за него даже не става. И аз не обичам торти, ама ям лютеница и сладолед най-често. Само 2 пъти си взимах форнети, 'щото нямаше к'во друго.
^ съвсем бях забравила за сладоледа, за другия път това ще да е :D
Complicated
09-20-2009, 19:01
Ок. :D Само да не помислиш, че ти се карам. Просто казвам кое е по-добре, за да може да сваляте всички. :-)
Ок. :D Само да не помислиш, че ти се карам. Просто казвам кое е по-добре, за да може да сваляте всички. :-)
няма проблем :) градивната критика е винаги добра :)
Complicated
09-20-2009, 19:14
Да, и аз искам да ме критикувате, ако има нещо. :D Абе много време ми отне да реша за утре, ама смесвам всичко. :D Решихме да ядем пилешки крилца, некви карофи и млечна салата. 8-)
silviau66
09-20-2009, 19:17
Да, и аз искам да ме критикувате, ако има нещо. :D Абе много време ми отне да реша за утре, ама смесвам всичко. :D Решихме да ядем пилешки крилца, некви карофи и млечна салата. 8-)
:shock: 8-) :razz: 8-) Ох и все пак да питам някой друг... Днес трябваше да ми е бобов ден ама както писах по нагоре ос*ах работата... :oops: 8-) 8-) :? Та утре да карам въглехидратен или пак бобов???? Моля ви казвайте..,че не знам какво да правя...
^ абе аз доста прочетох последните дни за диетата но не видях конкретен отговор по тоя въпрос. аз бих почнала от този, който повече ми допада :D
silviau66
09-20-2009, 19:58
^ абе аз доста прочетох последните дни за диетата но не видях конкретен отговор по тоя въпрос. аз бих почнала от този, който повече ми допада :D
8-) Ами на мен ми допада повече бобовия...но по лесно ще намеря какво да ям във въглехидратния... 8-)
абе така или иначе си сгафила..давай с по-удобния за теб ден, надали ще е толкова фатално.. :)
silviau66
09-20-2009, 20:03
абе така или иначе си сгафила..давай с по-удобния за теб ден, надали ще е толкова фатално.. :)
Благодаря за отговора... :-) :-) :-) В такъв случай утре е въглехидратен ден... 8-)
KristinCavallari
09-21-2009, 05:31
Леле :grin: голями шматки сте сичките :-)
Аз днес съм на плодове,но още съм си болна и се чувствам ужасно :(
Последния път,тоест преди 2 дни,като се мерих бях точно 60кг. свалила съм 4-5кг. , и аз стигна ли 50кг. дори и с няколко над 50,ще съм пре-доволна :) :-)
А алкохол мацки,моля ви не пийте,строго забранен е във всички диети ! :) :) :)
KristinCavallari
09-21-2009, 05:36
Ох ще закуся един банан,нищо че бананите не са желателни :P
TeenSpirit
09-21-2009, 07:58
Днес закусвах 8-) Изядох 2 банана, за обяд картофена салата, за вечеря може би същоъо.
silviau66
09-21-2009, 08:04
Леле :grin: голями шматки сте сичките :-)
:) :) :)
Що ще сме шматки бе /??/ 8-) :? :lol:
GreenMimss
09-21-2009, 09:26
от днес се записвам и аз :-D ... искам да сваля 2 - 3 кг ^^
silviau66
09-21-2009, 09:29
Ами колко си висока и колко тежиш и като са 2 - 3, защо се хващаш.... >?? :( :? :shock:
ъм..май никой не пие бульон 8-) аз само да кажа, че от 5 дена я нарушавам мн яко и да не казвам голяма дума НЕ съм качила, даже съм отслабнала с някой др милиметър :-D не се шегувам :) Успех на новоприсъединилите се :P
silviau66
09-21-2009, 09:41
ъм..май никой не пие бульон 8-) аз само да кажа, че от 5 дена я нарушавам мн яко и да не казвам голяма дума НЕ съм качила, даже съм отслабнала с някой др милиметър :-D не се шегувам :) Успех на новоприсъединилите се :P
+1 8-) Е все още не съм я нарушила чак много фатално .. ама... :) Мда успех... :-)
+1 8-) Е все още не съм я нарушила чак много фатално .. ама... :) Мда успех... :-)
е не чак толкова фатално ама си хапвам по доста.. нз ебаси вълчия глад дето ме гони от 5 дена :S
TeenSpirit
09-21-2009, 09:49
Не ми говори 8-) Количеството картофена салата, което изядох би стигнало на 3ма не яли от 2 дни :lol:
silviau66
09-21-2009, 09:52
Не ми говори 8-) Количеството картофена салата, което изядох би стигнало на 3ма не яли от 2 дни :lol:
:razz: ЕеЕ не преувеличавай... :razz: 8-) :-) :-)
silviau66
09-21-2009, 10:32
Може ли да кажеш колко тежиш и колко си висока... ;) :)
:razz: ЕеЕ не преувеличавай... :razz: 8-) :-) :-) хахаха последните няколко дена и аз бях същата! събуждах се в 3 през нощта от глад 8-) 8-)
иначе и днес проспах закуската .. после ядох салата домати-краставици с 2оо грама царевичка, такава Бондюел ;д , след 4 часа ще ям ябълка и на вечеря ще ям сиг не 1оо ами 7о грама царевица с малко салатка 8-) ( за сега вървя по план! ) 8-)
silviau66
09-21-2009, 12:36
:razz: ЕеЕ не преувеличавай... :razz: 8-) :-) :-) хахаха последните няколко дена и аз бях същата! събуждах се в 3 през нощта от глад 8-) 8-)
иначе и днес проспах закуската .. после ядох салата домати-краставици с 2оо грама царевичка, такава Бондюел ;д , след 4 часа ще ям ябълка и на вечеря ще ям сиг не 1оо ами 7о грама царевица с малко салатка 8-) ( за сега вървя по план! ) 8-)
Браво... :-) :-) Ох искам да дойде другата събота..за да видя резултати... :-) :-) 8-) :oops: Днес ми е въглехидратен ден.... за закуска портокал...обяд сандвич с домат ... и вечеря нямам представа... Ох оказа се по - трудно от колкото си мислех (чудя се какво да ям..)
Само аз ли имам чувството, че след въглехидратния ден напълнявам... И възможно ли е ... :????
GreenMimss
09-21-2009, 13:33
дам ^^ 164 съм висока и тежа 52 кг.... искам да стана 49 примерно^^ но ако постигна повече- супер ^^
аз искам да попитам има ли нещо лошо, ако си пиивам по един чай на обяд - (аз не пия бульоните определени за обяда) и следобяд със плода или зеленчука ^^ (аз първо мн обичам чай - пия го с мед- и второ сега започват гриповете и ме е страх да не се разболея) ^^
П.с. днес за закуска ядох 20тина зрънца бяла грозе
за обяд една печена, пълнена чушка със сирене + чай
следобяд - един морков + чай
вечеря ще бъде 1/2 чушка със сирене ^^
дам ^^ 164 съм висока и тежа 52 кг.... искам да стана 49 примерно^^ но ако постигна повече- супер ^^
аз искам да попитам има ли нещо лошо, ако си пиивам по един чай на обяд - (аз не пия бульоните определени за обяда) и следобяд със плода или зеленчука ^^ (аз първо мн обичам чай - пия го с мед- и второ сега започват гриповете и ме е страх да не се разболея) ^^
никой не пие болионите а за чая абе язбягвай да слагаш мед
silviau66
09-21-2009, 16:12
никой не пие болионите а за чая абе язбягвай да слагаш мед
+1 Абе момичеее каде ще сваляшшш бее...Това си е твое решение де ...ама.... по добре недей ...Сигурна съм,че изглеждаш много добре...
Complicated
09-21-2009, 17:42
Здрастии! :-)
Много сте изписали, ама ей сега ще ви прчета.
Днес мина прекрасно!. :smt049 Ама я е**х в диетата. 8-) Закуска в 8-ябълка, в 10-една топка шоколадов сладолед. Към 2-три пилешки крилца и салата снежанка. За вечеря, преди малко, че автобуса пристигна сега, а в него не можеше и ядох диетичен сандвич (черна питка, домати, краставица и сирене). 8-)
Complicated
09-21-2009, 17:46
GreenMimss - По-добре яж здравословно и спортувай. Тази диета е, ако има да се свалят повече кг. ;)
TeenSpirit
09-21-2009, 17:59
Аз с нетърпения очаквам утрешния ден... ще си хапна хубавичко и от двете торти 8-) Потекоха ми лигите чак.
А да питам- Към 21 и нещо може ли да изям 1 ябълка.
Аз с нетърпения очаквам утрешния ден... ще си хапна хубавичко и от двете торти 8-) Потекоха ми лигите чак.
А да питам- Към 21 и нещо може ли да изям 1 ябълка. и аз очаквам с нетърпение, баба ще прави тиквеник 8-) освен това съм решила да ям спагети на обяд!
иначе днес мина точно по план, не опкесках нищо, ядох две ябълки между обяда и вечерята и се гордея с себе си 8-) 8-)
почти убедена съм, че няма да има проблем с ябълката, TeenSpirit :)
TeenSpirit
09-21-2009, 18:12
Вече няма значение. :lol:
Отидох за ябълка, но се натъпках с ориз с гъби и месо :razz:
Complicated
09-21-2009, 18:17
Вече няма значение. :lol:
Отидох за ябълка, но се натъпках с ориз с гъби и месо :razz:
И аз един път ходих за ябълка, ама се натъпках с месо и картофи. 8-)
В менюто ми за днес добавям: 1 ябълка, 1 морков и някъде 20 грама шоколад, че беше останал, пък като съм развалила деня вече нямаше к'во да му мисля. 8-)
^ хаха и аз съм го правила тоя номер с `ябълката` 8-) 8-) ма я да не ви пука, нали за това е 90 дни! 8-)
Complicated
09-21-2009, 18:25
^ хаха и аз съм го правила тоя номер с `ябълката` 8-) 8-) ма я да не ви пука, нали за това е 90 дни! 8-)
Мда. 8-) Леле, утре съм на вода. :( Ама ще легна към 3-4-5 и ще стана към 12 сиг, и няма да е проблем. :D
Вие на кой ден станахте вече?
TeenSpirit
09-21-2009, 18:49
Днес ми е 18-ти на мен. Обиколката на краката ми е - 3 см; на бедрата -2.5 см и на талията -3см.
MissIndependant
09-21-2009, 18:59
Привет на всички :) !
От утре и аз мисля да се присъединя към вас,че имам доста за сваляне.Висока съм 163 ,тежа 58 :oops: и искам да сваля около 10кг.
silviau66
09-21-2009, 19:00
:) Включвам се и аз..Ами днес ми е 7ми ден и засега съм -3-4 кг. :)
silviau66
09-21-2009, 19:04
От утре и аз мисля да се присъединя към вас,че имам доста за сваляне.Висока съм 163 ,тежа 58 :oops: и искам да сваля около 10кг.
Добре дошла.. :) :-) :-) Само да питам не са ли много малко 48 кг.... Незнам може аз да имам грешна представа ...ама...Хмм щото аз също съм 162-3 само че тежах 65кг., а сега съм 62 и мисля да спра около 50... :) :) :)
Complicated
09-21-2009, 19:07
Добре дошла.. :) :-) :-) Само да питам не са ли много малко 48 кг.... Незнам може аз да имам грешна представа ...ама...Хмм щото аз също съм 162-3 само че тежах 65кг., а сега съм 62 и мисля да спра около 50... :) :) :)
Айде добре дошла и от мен. :-) Еми и аз си мисля, че е малко AGAIN 8-) , ама не се знае каква и е структората. Може кокалите да са и леки. Познавам някой, които са мега слаби и са 60 кг, и други, които са доста пълнички, ама тежат 55кг някъде. Ама не изкювам варианата, че някой може да искат да станат анорексички..
silviau66
09-21-2009, 19:13
Айде добре дошла и от мен. :-) Еми и аз си мисля, че е малко AGAIN 8-) , ама не се знае каква и е структората. Може кокалите да са и леки. Познавам някой, които са мега слаби и са 60 кг, и други, които са доста пълнички, ама тежат 55кг някъде. Ама не изкювам варианата, че някой може да искат да станат анорексички..
#-o :-| [-o< :-| Ми да права си ...Моите кости са тежки, което не променя факта, че съм дебеличко...За което много съм си блъскала главата ама...кфо да се прави...Сега вече е само надеждата и волята, че няма да остана свиня за винаги :cry: :cry:
Complicated
09-21-2009, 19:33
#-o :-| [-o< :-| Ми да права си ...Моите кости са тежки, което не променя факта, че съм дебеличко...За което много съм си блъскала главата ама...кфо да се прави...Сега вече е само надеждата и волята, че няма да остана свиня за винаги :cry: :cry:
Аз мойте не знам какви са. 8-)
Ей, спокойно, ще видиш, че ще отслабнеш. :-) Както всички, които сме на диетата и спортуваме. С воля всичко се постига. :smt041
Ама аз днеска го карам на.. не знам и аз на к'во. Добавяме и 1 парче наденица с лютеница. Искам някой да ме гръмне. :smt071
Днес ми е 18-ти на мен. Обиколката на краката ми е - 3 см; на бедрата -2.5 см и на талията -3см. :shock: :shock: :shock: ти сериозно ли?!
НЯМА ДА Я БЪРКАМ ПОВЕЧЕ ПОНЕ ДО 20тия ДЕН 8-) 8-)
Complicated
09-21-2009, 19:36
И сега ще пия 2 в 1 /няма друго :-D /. Лелее, днес се наядох като за световното. 8-)
И сега ще пия 2 в 1 /няма друго :-D /. Лелее, днес се наядох като за световното. 8-) блазя ти! 8-) искам да сме вече утре на обяд или утре вечер, че и аз да видя храна 8-) 8-)
първите дни е най-гадно ..
silviau66
09-21-2009, 19:40
[quote=Complicated]И сега ще пия 2 в 1 /няма друго :-D /. Лелее, днес се наядох като за световното. 8-) блазя ти! 8-) искам да сме вече утре на обяд или утре вечер, че и аз да видя храна 8-) 8-)
8-) 8-) 8-) :-) :razz: :oops: +1 :oops:
Complicated
09-21-2009, 19:40
И сега ще пия 2 в 1 /няма друго :-D /. Лелее, днес се наядох като за световното. 8-) блазя ти! 8-) искам да сме вече утре на обяд или утре вечер, че и аз да видя храна 8-) 8-)
първите дни е най-гадно ..
Мда.. Блазя ми, ама сигурно съм качила някой грам. Няма как просто, ама не ми пука. 8-) Утре най-после ще имам време и отивам да карам колело. :---) Само дано да не вали, че на почти всеки мой рожден ден вали...
Complicated
09-21-2009, 19:42
Абе я кажете нещо друго, осатвете тея килограми. Малко ще оспамим темата, ама все едно. 8-)
Абе я кажете нещо друго, осатвете тея килограми. Малко ще оспамим темата, ама все едно. 8-) гледах преди малко `Нострадамус: 2012` 8-)
принципно не вярвам в тия простотии, ама това изглежда отвратително, че чак плашещо научно погледнато :shock: гледайте го и вие, че почвам да се чудя дали съм луда като вярвам :-o 8-) като си представя, че дори няма да завърша гимназията .. ://
silviau66
09-21-2009, 20:02
Абе я кажете нещо друго, осатвете тея килограми. Малко ще оспамим темата, ама все едно. 8-) гледах преди малко `Нострадамус: 2012` 8-)
принципно не вярвам в тия простотии, ама това изглежда отвратително, че чак плашещо научно погледнато :shock: гледайте го и вие, че почвам да се чудя дали съм луда като вярвам :-o 8-) като си представя, че дори няма да завърша гимназията .. ://
:razz: :razz: :razz: :razz: 8-) :-) Между другото ако някой има желание може да ме намери в skype ... silviay66 :) И ако може да напише кой е, че има такива които редовно ми предлагат виртуален секс... 8-) :razz: :-)
TeenSpirit
09-21-2009, 20:05
Днес ми е 18-ти на мен. Обиколката на краката ми е - 3 см; на бедрата -2.5 см и на талията -3см. :shock: :shock: :shock: ти сериозно ли?!
да 8-)
Явно имам доста да свалям зат'ва са такива резултатите.
Преди да започна диетата бях 57кг / 168 съм висока/.
да 8-)
Явно имам доста да свалям зат'ва са такива резултатите.
Преди да започна диетата бях 57кг / 168 съм висока/. да бе, как ше си имала мн за сваляне :shock:
момичета, тряват ми идеи за соса за спагетите 8-) предложения?
мина ми през ум да си купя ено доматено пюре и да се престоря, че е идеално, ама искам нещо дето ще ме засити поне 4 часа .. 8-) моля помагайте!
silviau66
09-21-2009, 20:45
момичета, тряват ми идеи за соса за спагетите 8-) предложения?
мина ми през ум да си купя ено доматено пюре и да се престоря, че е идеално, ама искам нещо дето ще ме засити поне 4 часа .. 8-) моля помагайте!
Охх аз нямам идеи и на мен ми трябват такива..понеже преди диетата спагетите ги ядях с малко лютеница и сирене... сега незнам с какво да ги правя...
Complicated
09-21-2009, 20:55
За соса знам само за гъбите, 'щото не ям спагети. 8-)
silviau66 - Исках ти пълномощно. Ако някой иска да дава скайп и може да направим общ чат, за да не спамеме тука. 8-)
Утре съм на 3-тия си ден,ама днеска обърках сичко:Изядох половин пакет пуканки(щоту бях на кино и просто не издържах);вечерях съвсем различно нещо(ама половината от количеството на обяд :D )..сяга отначало трябва ли да почвам или може да продължа? :-o :oops: :D
KristinCavallari
09-22-2009, 05:51
^Еми незнам,според мен не си сгафила чак толкоова,ако искаш си я продължи и гледай да няма такива други дни! :)
Аз днес съм на Белтъчен,и ще ям яйца(обаче пържени) и ми е 21-ви ден от цялата диета,леле след 8 дни ми е воден :P
GreenMimss
09-22-2009, 08:25
GreenMimss - По-добре яж здравословно и спортувай. Тази диета е, ако има да се свалят повече кг. ;)
нямам време да спортувам... пак и с тая храна в училище сто % ще напълнея ако не спазвам някаква диета :(
не съм от онези момичета дето са клечки и казват,че са дебели, просто преди бях доста пълна и сега мн ме е страх да не напълнея отново :(
Complicated
09-22-2009, 08:51
нямам време да спортувам... пак и с тая храна в училище сто % ще напълнея ако не спазвам някаква диета :(
не съм от онези момичета дето са клечки и казват,че са дебели, просто преди бях доста пълна и сега мн ме е страх да не напълнея отново :(
Еми щом сега не си толко пълна наистина няма смисъл от диетата. А пък не яж в училище. Копувай си мляко или нещо такова като си на даскало. Както си решиш де, само казвам. :)
KristinCavallari
09-22-2009, 08:53
^Еми ок,щом си решила да почваш диетата,твое решение,успех от мен ;Р
А аз обядвах 1 пържено яйце и салата от две кисели краставички и една лъжица лютеница и една филия хляб,само че ядох към 11:40,не 12 :)
miminka__94
09-22-2009, 08:56
идеята по скайп да си говорим за диетата е добра,защото все пак тук не е чат,а форум ... евала на тоя дето я измисли тая идея 8-) :grin:
ако искате всеки да си остави скайп и така :
Почвам : miminka__94 :P
Complicated
09-22-2009, 09:27
Аз моя скайп тука не го давам. Пишете на лично. 8-) Ако някой иска да се хване да направи общ чат, че в момена е мързи. 8-)
Complicated
09-22-2009, 09:31
Аз го направих, ама само 2ма човека. Казвайте скайповете тук или на лично да добавям. :)
MissIndependant
09-22-2009, 11:34
Аз принципно съм с леки кости и за това си мисля, че тези кг ще са ми идеални, но и 50 да стана пак няма да е зле
:) .
За днес менюто е:
закуска-ябълка
обяд-печено пиле и два домата
вечеря-същото(на половина)
П.П. Сега отивам да изпия едно чайче :P .
silviau66
09-22-2009, 14:38
Аз принципно съм с леки кости и за това си мисля, че тези кг ще са ми идеални, но и 50 да стана пак няма да е зле
:) .
За днес менюто е:
закуска-ябълка
обяд-печено пиле и два домата
вечеря-същото(на половина)
П.П. Сега отивам да изпия едно чайче :P .
Е ок Успех... :-) :-) :smt041 :smt038 :-|
TeenSpirit
09-22-2009, 15:07
Днес за обяд изядох 1 парче торта, а преди малко за вечеря 3 сандвича с маргарин, домат и краставица.
Малко размених местата на обяда и вечерята, но се надявам да не е проблем.
Complicated
09-22-2009, 17:35
Днес за обяд изядох 1 парче торта, а преди малко за вечеря 3 сандвича с маргарин, домат и краставица.
Малко размених местата на обяда и вечерята, но се надявам да не е проблем.
Не е голям проблем. На мен ми беше воден и пих вода до 3, ама после ядох. (Само заради РД-то, ама все пак ядох.) 8-)
MissIndependant
09-22-2009, 17:37
Е ок Успех... :-) :-) :smt041 :smt038 :-|
мерси :-)
falshiwata
09-24-2009, 16:31
Здравейте.. Утре съм на белтъчен ден.. И ме интересува какво мога да обядвам при условие че съм на даскало.. :( някакви предложения..? :?
Complicated
09-24-2009, 16:33
Здравейте.. Утре съм на белтъчен ден.. И ме интересува какво мога да обядвам при условие че съм на даскало.. :( някакви предложения..? :?
Мляко?
На кой ден си вече?
falshiwata
09-24-2009, 16:37
Мляко?
На кой ден си вече?
Ми днес ми е 6чти ден..
Плодово кислело става нали..? А айрана става ли..?
Complicated
09-24-2009, 17:50
Мляко?
На кой ден си вече?
Ми днес ми е 6чти ден..
Плодово май не, ама не съм сигурна, а айряна става. :)
falshiwata
09-24-2009, 18:18
Мляко?
На кой ден си вече?
Ми днес ми е 6чти ден..
Благодаря ти :-) ще го имам в предвид.. :-)
I kakvo.. kolko svalihte , koga q zapochnahte?.. mn mi e int, chudq se da pochvam li i za tova.. :)
pls, bez da si izmislqte, ako vi e sram nedeite da mi otgovarqte.. iskam to4ni i vqrni mneniq i rezultati, please :]]
аз има един въпрос:как се спазва диета,когато си на училище и да кажем ти трябва най-малкото повече енергия?
KristinCavallari
09-24-2009, 19:01
^Чудех се същото преди и след като я започнах,но след седмица някъде свикнах и сега дори да не ям до към 15-16ч. не ми прилошава..нзз :-o
Complicated
09-24-2009, 19:02
Мляко?
На кой ден си вече?
Ми днес ми е 6чти ден..
Благодаря ти :-) ще го имам в предвид.. :-)
Няма защо. :-) Също така продават едни сандвичи с черна питка, сирене, домати и краставици, те пак стават.
KristinCavallari
09-24-2009, 19:10
Хора къде сте ?? Как е диетата? Къде изчезнаха сички?
TeenSpirit,silviau66,Секси??
Само Complicated е тук,на кой ден си ? Свалила ли си още някое килце? :-)
^Чудех се същото преди и след като я започнах,но след седмица някъде свикнах и сега дори да не ям до към 15-16ч. не ми прилошава..нзз :-o
аз издържам с едно солети до 2 часа,но въпроса ми по-скоро беше:при толкова изкушения и хора,хапващи сладичко покрай вас,как успяватя да се придържате към диетата?
Complicated
09-24-2009, 19:12
tonie__ - Аз закусвам в нас 1 по-голяма ябълка и тя засища. В даскало вода и дъвки Орбит. Свършвам в 12:30 или в 13:10. И ям към 1:30 някъде. Обаче в дни като днес, ако няма ток и тролея спре, трябва да издържиш малко повече. 8-) А и ако съм мнгоо гладна за всеки ден мога да си избера к'во да ям в даскало.
akinom - Аз съм на 1 месец и за точни кг не знам, обаче с 2 номера и ПОЛОВИНА (вече 8-) ) на дънките по-малко. Утре ще кажа колко кг съм свалила, че ще ходя до личната за здравно-профилактична карта. :)
Complicated
09-24-2009, 19:14
Хора къде сте ?? Как е диетата? Къде изчезнаха сички?
TeenSpirit,silviau66,Секси??
Само Complicated е тук,на кой ден си ? Свалила ли си още някое килце? :-)
И аз се чудя къде изчезна TeenSpirit, а със Силвето си пиша всеки ден.
Я дай скайп на лично (ако искаш де) да те добавим в общия.
Еми вече 2 номера и ПОЛОВИНА :D както казах на дънките. От 33-34 на 31. :)
При теб к'во става? 8-)
KristinCavallari
09-24-2009, 19:15
аз издържам с едно солети до 2 часа,но въпроса ми по-скоро беше:при толкова изкушения и хора,хапващи сладичко покрай вас,как успяватя да се придържате към диетата?
В училище няма никакви изкушения,а другите като ги гледам с кво се тъпчат.. ми се повръща :lol: Иначе трудно се устоява на шоколади,сладолед,чипс,ама се свиква пък и мисълта за това,което искам да постигна е по-силна :) :-)
Complicated
09-24-2009, 19:18
Еми аз не обичам много сладко. 8-) А пък и хората, с които ходя в даскало също не ядат. Само една нагъва палачинки всеки ден и пак е слабичка. 8-) Свиква се, и то много. Преди не можех без сладко, а сега просто не ми харесва толкова и не се нуждая много. :)
аз поптинцип не ям в училище и също като вас не се изкушавам толкова от сладките и чипсовете,но винаги съм си мислела,че в училищно време надали ще успея с някоя диета :-o ама пък все гледам разни с определно време на ядене и хиляда хранения на ден :? няма значение де,евала момичета,че успявате,късмет ви пожелавам :)
Complicated
09-24-2009, 19:30
аз поптинцип не ям в училище и също като вас не се изкушавам толкова от сладките и чипсовете,но винаги съм си мислела,че в училищно време надали ще успея с някоя диета :-o ама пък все гледам разни с определно време на ядене и хиляда хранения на ден :? няма значение де,евала момичета,че успявате,късмет ви пожелавам :)
Мерси. :-)
Днеска преди да започне първия час видях през прозореца един, който носеше 2 сандвича и само гледам така :shock: :shock: . И аз съм яла сандвичи, ама 2.. :shock:
TeenSpirit
09-25-2009, 13:00
Аз днес пак я обърках. от утре съм решила даже и плодове да не хапвам м/у хараненията и да я спазвам както първите дни и да но успея.
Complicated
09-25-2009, 15:30
Аз днес пак я обърках. от утре съм решила даже и плодове да не хапвам м/у хараненията и да я спазвам както първите дни и да но успея.
И аз от няколко дни не мога да не сбъркам. Днеска за вечеря пак ядох лютеница, а то е по-добре сладко, ама все едно..
silviau66
09-25-2009, 18:29
И аз от няколко дни не мога да не сбъркам. Днеска за вечеря пак ядох лютеница, а то е по-добре сладко, ама все едно..
Амии... и аз нещо напоследък доста бъркам... 8-) :oops: Ммм утре ми е белтъчен ден... :grin: :grin: :-P :-) Днес ми е 11ти ден... Вие на кой ден сте... :?????? И резултати.... И ако някой има желание за скайп или да погледне по назад в темата или да пише ЛС ... :) ;) ;) :) :-) :-) Целувки и успех на всички... :) :-) :-)
мерси за отговора :D :booooomb:
аз бях на нея официално 11 дни, но ми се натрупаха мн празнични дни и все си хапвах от всичко и от вчера я започнах пак сериозно :) Та днес ми беше ден за бобови :)
bloodymirror
09-26-2009, 20:54
Според мен погледкай малко клипчета във Vbox7 за анорексията (:
и после спазвай 90 дневна диета :?
Аз лично не очаквх да има чак такъв ефект, но пък за 12 дни отслабнах около 5 килограма.. много съм доволна. :)
Complicated
09-27-2009, 06:30
Според мен погледкай малко клипчета във Vbox7 за анорексията (:
и после спазвай 90 дневна диета :?
Според мен прочети каква е диетата и после пиши в темата. ;)
pathetic
09-27-2009, 07:19
много си е чук диетата.
:)
и полезна!
biskwitkatta
09-27-2009, 11:27
Днес ми е 1ви ден.. Закусих 2 круши, за обяд салатка със сирене, варено яйце и филийка хляб, за вечеря само салатка с хляб.. :grin: :-)
Pepincetyy
09-27-2009, 11:31
Утре и аз я започвам, дано да има ефект и при мен и да сваля някой друг килограм :)
Complicated
09-27-2009, 11:35
biskwitkatta, Pepincetyy - Успех! :-)
Аз съм на белтъчен. Закуска-нищо (спах 8-) ). Обяд-3 пилешки крилца. Вечеря ще бъде само 1, 'щото са големи. Обаче след крилцата язядох 1 ябълка. :( Тъкмо мислех, че днес няма да има грешки и... ама поне не е толкова фатална. :-D
Pepincetyy
09-27-2009, 11:37
^ мерси, успех и на теб :-)
Complicated
09-27-2009, 11:38
^ мерси, успех и на теб :-)
Мерси, ще ми е нужен, 'щото нещо почнах да се отпускам. 8-)
biskwitkatta
09-27-2009, 11:43
Complicated Успех и на теб.. :-) Не мисля, че една ябълка е толкова фатална грешка.. :D Аз като за 1ви ден съм добре.. :grin: Няма издънки.. за сега :-D
Complicated
09-27-2009, 11:46
Complicated Успех и на теб.. :-) Не мисля, че една ябълка е толкова фатална грешка.. :D Аз като за 1ви ден съм добре.. :grin: Няма издънки.. за сега :-D
Мерси. Е, не е много фатална, да, обаче като се сетя колко време нямаше почти никакви грешки и от няколко дни само греша... 8-) Менюто ти е добро, само една забележка (Не мога без тях, ще ме извинявате, ама.. 8-) ) белтъците не могат да се смесват т.е. или само сиренето, или само яйцето. :)
biskwitkatta
09-27-2009, 11:50
Мерси. Е, не е много фатална, да, обаче като се сетя колко време нямаше почти никакви грешки и от няколко дни само греша... 8-) Менюто ти е добро, само една забележка (Не мога без тях, ще ме извинявате, ама.. 8-) ) белтъците не могат да се смесват т.е. или само сиренето, или само яйцето. :)
Мерси за савета :-) Следващият път ше се поправя.. :-D
Complicated
09-27-2009, 11:51
Мерси за савета :-) Следващият път ше се поправя.. :-D
Моля. :-) Е, и това не е много фатално, ама не трябва да се смесват по принцип. 8-)
Complicated
09-27-2009, 11:52
biskwitkatta, Pepincetyy - Колко имате да сваляте? Колоко кг сте сега и колко сте високи? Ако не е тайна де. 8-)
biskwitkatta
09-27-2009, 11:56
biskwitkatta, Pepincetyy - Колко имате да сваляте? Колоко кг сте сега и колко сте високи? Ако не е тайна де. 8-)
Висока съм 163 см.. :-D тейа 57 кг.. искам поне 9.. :grin:
а самата диета къде мога да прочета ? никога не съм спазвала диети, но разбрах,че тази е по-точно нещо като режим за здравословно хранене
Pepincetyy
09-27-2009, 12:09
Аз съм висока 157, тежа 53 кг. ... колко кг искам да сваля .. нз точно, но правя диета най-вече за да си сваля краката и корема.
Pepincetyy
09-27-2009, 12:11
а самата диета къде мога да прочета ? никога не съм спазвала диети, но разбрах,че тази е по-точно нещо като режим за здравословно хранене
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5
това устройва ли те?
благодаря
ще прочета всичко и ако имам въпроси ще ги задам към вас, по-запознатите 8-)
KristinCavallari
09-27-2009, 12:33
Ей,как сте?Нямаше ме няколко дни :) И заради тези няколко дни съм доста ядосана направих 2 дни грешки :( :( :( След 3 дни ми е воден ден..
Днес съм на Бобови:закуска 2 ябълки,обяд паничка грах+1фил. препечен хляб и няколко вилички зелева салатка :oops: към 16ч. пак грах почти без хляб :-P