View Full Version : Приятеля ми не иска ! : (
b0nBon4e
03-29-2009, 22:12
Разгледах доста теми и видях, че имам проблем като на bellisima.
Аз съм на 16 години, приятеля ми е на 18.
Значи аз съм готова и съм го питала за секс, обаче той ми казва, че иска да стана по-голяма и неиска да ме мъчи :( Аз чесно казано немога да разбера какво точно иска да ми каже.Казвал ми е, че не му е толкова малък размера и може би ще ме боли ..
Когато сме оставали сами, вечел някъде ми е казвал, че изка да ме тръшне на леглото и да правим любов без да спираме, но ми каза сега не! :(
Като си облеча нещо късичко и секси направо имам чуството, че отива на седмото небе, но .. неиска.
Моля кажете какво да правя и без обиди ..
Да се отвориш сама с пръсти или той с пръсти като се притеснява че толкова ще те боли :)
b0nBon4e
03-29-2009, 22:18
Не, то аз съм си отворена .. просто неиска незнам защо казва ми да порасна с още 1 година ..бил му голям размера(21см)..
Ми кажи му че искаш да ти направи удоволствие и че ако те заболи няма проблем да изчакаш.. а аз не виждам тази 1 година какво променя толкова
MakeMeLaugh
03-29-2009, 22:22
Като си отворена какъв е проблема му?
Или той не знае ;д;д;
b0nBon4e
03-29-2009, 22:22
Мии и аз не виждам голяма разлика ..
b0nBon4e
03-29-2009, 22:25
Или да хвана го изнасиля както един беше написал :D
сигурна ли си, че няма и друга причина да не иска
b0nBon4e
03-29-2009, 22:26
сигурна ли си, че няма и друга причина да не иска
Каква друга да има .. поне ми е казвал, че е тази, но гледам, че напоследак много ме заглежда отзад и се кани :-D
ОТ колко време сте заедно свирки правила ли си му?
не спирай да го предизвикваш тогава ;) все някога ще се пречупи :grin:
b0nBon4e
03-29-2009, 22:28
Мии от Нова година, да правила съм му ..
Еее тука лъжеш казваш че казвал че му е голям .. а си му правила свирки демек лъжеш или си тъпа 8-) ми докато му правиш свирки за 3 сек сваляш панталони и гащи и скачаш
JenataNaShefa
03-29-2009, 22:37
Като си отворена какъв е проблема му?
Или той не знае ;д;д;
Знае... голям му е .... ама тва е несериозно :?
Как така той ще определя кога ти да правиш секс след като вече си правила ???
Нещо не ми се връзва.... ако знае че не си девствена какво се прави на Росица Кирилова.... или предпочита свирки пред секс ?????? :?
Питай го защо иска да чакате още една година.... и пак казвам това е несериозно
MakeMeLaugh
03-29-2009, 22:46
Не бе, несериозна е тамата, ама ми стана интересно какво още ще измисли :lol:
8-)
sugarbaby_
03-29-2009, 23:18
^ Да, нали?
След като пише, че знае, че има такава тема и пуска същата.... :D :lol:
MakeMeLaugh
03-29-2009, 23:29
Може би има нужда от сън за по-вплитаща любовно-сексаулна драма.
Очаквайте 2-ри епизод утре в 10 :-P
sugarbaby_
03-29-2009, 23:35
Ако питаш мен има нужда от нещо друга ама айде.... :D
Значи аз съм готова и съм го питала за секс, обаче той ми казва, че иска да стана по-голяма и неиска да ме мъчи :( Аз чесно казано немога да разбера какво точно иска да ми каже.Казвал ми е, че не му е толкова малък размера и може би ще ме боли ..
Когато сме оставали сами, вечел някъде ми е казвал, че изка да ме тръшне на леглото и да правим любов без да спираме, но ми каза сега не! :(
Като си облеча нещо късичко и секси направо имам чуството, че отива на седмото небе, но .. неиска.
Priqtelq ti qvno te obi4a mnogo i tova moje samo da te radva,mnogo malko sa mom4etata koito 6te otkajat sex ,samo za6toto misli za teb,4e vse o6te si malka i neiska da te boli,a ako tolkova mnogo iska6 pogovori s nego i mu kaji,4e iska6 da pravite lubov i 4e 6te iztyrpi6 bolkata i mu blagodari ,4e misli za teb :)
Бе "свирки" иска, а секс не - това е подозрително. Следващият път като се збавлявате така му кажи: "Или ме чукай, или го отхапвам!" Вярно, че е грубо, ма да разбере, че си на зор;)
dimitar_ak
03-30-2009, 10:51
Темата прилича на поредната детска мечта. Правила е свирки, ама той и казва колко е размера. Че тя с вързани очи ли ги прави.
Темата прилича на поредната детска мечта. Правила е свирки, ама той и казва колко е размера. Че тя с вързани очи ли ги прави.
Не си носи ролетка момичето, как да премери:)Пък може и да е толкова голям, че да затваря очи от ужас, знае ли човек...
stuci_i_miri
03-30-2009, 11:05
той тос ще е гей :razz:
ее за такова пък момче за първи път чувам аз..!
еми обясни му че на теб ти се иска и не те интересува размера му :o
pavlinkamalinka
03-30-2009, 12:40
ako na men nqkoi maj mi otkaje 6te se gramna
ujas i da mu 21 sm sled edna godina nqma da stane6 po dalboka
pak i toi kak 6te izdari bez sex
mn e podozritelno i stranno
az se 4ydq kak da si namerq rabota bez 6efa mi da iska da spi s men a tyka ve4e vtora tema 4eta 4e majete ne iskali da pravqt sex
ujas
to neznam koe e po lo6o
da iskat sex ot teb ili da ne iskat :shock:
snoopypyx
04-08-2009, 18:26
мое да се притеснява че е пълнолетен а ти не си :? сеш ли се мое да го набедят за педофил :-x not cool
ViciouSs
04-08-2009, 18:31
До колкото разбрах мисля, че той има някакъв проблем с пениса си и затова не иска да го правите. Ако се чувстваш спокойна питай го каква е истинската причина, за да не иска при положение, че ти не си девствена.
stratega
04-09-2009, 03:49
той, ако не иска. Аз ще те .... спокойно. винаги има др начин ;)
Аре да ходя пия бира, че тая сутрин не съм закусвал:)
Whiteshark
04-09-2009, 09:13
леле тоя твоя не е добре явно незнам просто :? :?
SiSsKkAa
04-09-2009, 10:53
И аз предлагам да го изнасилиш да видим няма ли да иска после :grin: :)
nebrejnata
04-09-2009, 16:33
бахти човека има си курва явно :-x
хахахах абе от къде ги намирате тия мъже ? пфф да искаш секс и да не ти го дава .... тоя явно пази к**а си за някоя друга
spored men ovyrta ne6tata ...iska mu se ,ama... moje i da belen ot ne6to ( DANO NE E TAKA ! )
nezavisim
04-09-2009, 20:32
Къпиш ли са редовно :-D
asi_basi
04-15-2009, 18:30
Priqtelq ti qvno te obi4a mnogo i tova moje samo da te radva,mnogo malko sa mom4etata koito 6te otkajat sex ,samo za6toto misli za teb,4e vse o6te si malka i neiska da te boli,a ako tolkova mnogo iska6 pogovori s nego i mu kaji,4e iska6 da pravite lubov i 4e 6te iztyrpi6 bolkata i mu blagodari ,4e misli za teb :)
Много си тъпа според мен, човека мисли за теб, ама ти си се разгонила и се се оплакваш тука.
Плюете мъжете, които само искат да ви вкарат в леглото си, а сега 1 свястно момче отново плюете, защото има малко акал и мисли, че може наистина да е малка за секс....
От друга страна освен, че те мисли за малка, замисляла ли си се, че може да няма много много опит в секса момчето и затова да го отлага, но да няма смелост да ти каже?
BePoHuKa
04-16-2009, 00:10
ako na men nqkoi maj mi otkaje 6te se gramna
ujas i da mu 21 sm sled edna godina nqma da stane6 po dalboka
pak i toi kak 6te izdari bez sex
mn e podozritelno i stranno
az se 4ydq kak da si namerq rabota bez 6efa mi da iska da spi s men a tyka ve4e vtora tema 4eta 4e majete ne iskali da pravqt sex
ujas
to neznam koe e po lo6o
da iskat sex ot teb ili da ne iskat :shock:
:shock: :shock: Малее наистина ме накара да се позамисля :shock: :shock: :shock: а сега де.. кое е по-лошо ?!?! 8-) Ако искат значи те мислят за атрактивна и натуралното желание за секс си проличава в което разбира се няма нищо лошо, но ако на момичето му е за първи път може доста гадно да се получи. Другата страна обаче, да не искат... дали е защото изневеряват,а може би са много грижовни :-o ДИЛЕМА,ХОРА! :lol:
1 вариант:
кажи му, че ще отидеш и ше му изневериш с най-добрия му приятел.
ако остане равнодушен и спокоен, значи приятеля му е гей, следователно го е зарибил постепенно и него, и сега може да си се лупкат ей така по приятелски.
2 вариант:
има фетиш само към оралната любов и от никоя друга не му се получават нещата, затова и не иска да те ковне както си му е реда.
3 вариант:
пада си по тройки, но още изчаква да се поопознаете съвсем, да се отпуснеш, и да ти отпери изведнъж култовия въпрос: "Амиии ти такова, некоя по-близка приятелка немаш ли така? ...да се позабавляваме"
4 вариант:
казваш му напълно сериозно, че ти е писнало да го чакаш да се накани, и не издържаш повече, много го желаеш, но ако не ти даде това, от което имаш нужда, ще го потърсиш при друг, който уважава желанията и нуждите на партньорката си.
ако и тогава пак откаже, запитай се кво правиш с такова дърво.
Има и други варианти, сега като се замисля, но ще стане много дълго.
Но при всички случаи, който и да се окаже евентуално верен - слагай му кръст и бегай от тоя да не ти минат в чакане на нищото най-сладките години от живота ;)
p3tinc3t0
04-16-2009, 17:48
нещо не ми се вързват нещата :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: поредното лапе с големи мечти :razz: :razz: :razz:
fire_magic
04-16-2009, 17:53
Не, то аз съм си отворена .. просто неиска незнам защо казва ми да порасна с още 1 година ..бил му голям размера(2.1см)..
BePoHuKa
04-17-2009, 00:28
Не, то аз съм си отворена .. просто неиска незнам защо казва ми да порасна с още 1 година ..бил му голям размера(2.1см).. :-D възможно.. 8-)
fire_magic
04-17-2009, 15:51
Много си тъпа според мен, човека мисли за теб, ама ти си се разгонила и се се оплакваш тука.
Плюете мъжете, които само искат да ви вкарат в леглото си, а сега 1 свястно момче отново плюете, защото има малко акал и мисли, че може наистина да е малка за секс....
От друга страна освен, че те мисли за малка, замисляла ли си се, че може да няма много много опит в секса момчето и затова да го отлага, но да няма смелост да ти каже?
"Ти ако на жени почнеш да угаждап Го6коо..."
fire_magic
04-17-2009, 15:51
"Ти ако на жени почнеш да угаждаш Гошкоо..."
PlAmSsSsS
04-17-2009, 16:37
В кви филми се вкарвате бе, хора? #-o Някой повярва ли изобщо на тази история? :-D
Епа всекви ги има бе хора пак може да е срамежлив :D :D :D
bqsna_teenagerka
04-17-2009, 22:23
Хм... трябва д абъдеш очарована от загриженоста му..към теб. Сладко е. От друга страна...споделям името на другите просто го побъркай...възбуждай го до лудост. Докато накрая не се побърка и наистина не те просне на леглото и не укротите страстите...
Ами или е много загрижен за теб (че има вероятност да те боли) ... или не мога да си обясня какво би могла да е причината... амм предлагам ти да продължиш да го предизвикваш... пък да видим тогава кво ще прави... :D