View Full Version : Чудя се . . .
Converse333
03-30-2009, 12:32
Поредната любовна история от моя страна. 8-)
Значи бях ви писала,че едно момче ме харесва (да го наречем Н ) ,но и приятелката ми го харесва.Както и да е,излязох с момчето,приятелката ми не ми се сърди (много :D ) ... Дам,той е добър,мил...Не е пръв красавец,но става.Добре де,ама аз тръгнах с друго момче (К) .Следователно Н просто се срина...Сега скъсах с К,защото се оказа голям глупак.Но не харесвам Н,а разбрах от един негов приятел,че иска да ми предлага.И сега се чудя как да го отрежа..Или да тръгна с него за около седмица и да го оставя...Незнам.Някакви идеи какво да правя ? :(
vesito13
03-30-2009, 12:40
Не искам да съм с теб и точка . Какво ще овърташ повече , ще тръгва с него , после ще късат :? Щом не ти харесва режи докато е време , после е по-гадно :o Въобще не знаеш какво искащ момиче ](*,)
LovelyGirl
03-30-2009, 13:29
Най-глупавият вариант е да тръгнеш с него и след това да го оставиш!
Щом питаш,следователно не искаш да го нараняваш,а по този начин,именно това ще направиш.
Кажи му просто,че ти нямаш същите чувства към него и нещата няма да се полчат.
Бе я не ходи никъде - кажи му "Край" на момчето и го оставяй да се научи, че животът е труден. А и ти много не "хойкай" да не научиш някой ценен урок по трудния начин.
myNameIsImmortal
03-30-2009, 13:50
Абе мамка му стара.. като не можете не се занимавайте с любов..
Ако искаш намеси още 2ма-3ма които да не харесваш просто за купона, след това ги скъсай и да ти извадят прякора "Едноседмичната коравосърдечна любовчийка"... :-x
3oPuTyYy
03-30-2009, 14:06
Какво си се за притеснявала за такава глупуст :? Мен най-много ме кефят директните неща .. така че казвай му че не става и да ходи да си ляга .. кво си го замислила :-D Кви са тия тъпи неща да тръгваш с него и да го оставиш да не би да си длъжна да ходиш с всеки който те харесва или пък със всеки който ти предложи ... Аре давай му резачка и толкова 8)
vesSynkaa
03-30-2009, 16:08
Ти нормална ли си ? :shock:
"Да тръгна с него за 1 сед и да го зарежа" .....
О Боже Господи ! :shock: :o
Е за тфа мъжете казват,че жените сме били глупачки ..
Как ще постъпваш така бе , ти в реед ли си ?????!!!
"Как да го отрежа" , еми с мерак как може ?
Казваш му "не искам да сме нищо повече освен приятели" и
точка по въпроса ... Утре , ако разбереш ,че иска да те на*бе кфо?
Да не би случайно да му дадеш да те изпраска ( сри за грозния израз )
и след 1 сед да кажеш,че не искаш повече ?
Бахти и историите , бахти и чудото ;.... :shock:
Е за тфа мъжете казват,че жените сме били глупачки ..
:razz: :razz: :razz: Ако го правите нарочно, разбира се, че така ще мислим :)
DevilWish
03-30-2009, 16:11
Не искам да съм с теб и точка . Какво ще овърташ повече , ще тръгва с него , после ще късат :? Щом не ти харесва режи докато е време , после е по-гадно :o Въобще не знаеш какво искащ момиче ](*,)
Абсолютно съм съгласна.Ти щом за това не можеш сама да си вземеш решение не зная за напред как ще се справяш с по-трудните неща . .
gLoRiToO
03-30-2009, 16:34
Абе казваш му че нямаш чувства към него и прекалено много го уважаваш и не искаш да го нараниш и това е,той ако е умен няма да настоява...
dragonfly92
03-30-2009, 21:55
Не искам да съм с теб и точка . Какво ще овърташ повече , ще тръгва с него , после ще късат :? Щом не ти харесва режи докато е време , после е по-гадно :o Въобще не знаеш какво искащ момиче ](*,) ](*,) ](*,) това със тръгването и късането след седмица е НАААЙ-голямата глупост която можеш да направиш! Ама ако някой постъпи така с теб ще пускаш тема "той ме заряза живота е скапан :-# " мисли и за другите не само за себе си. :?
valdesbg
03-31-2009, 05:52
Веси се е изказала кратко и ясно. Няма смисъл да я повтарям.