PDA

View Full Version : Аз съм пълен кретен ...

laichzeit92
03-30-2009, 13:49
Харесах си едно момиче от даскало заговорих я сега искам да излезем , първо си мислих че почти не се познаваме за да излезем , но сега идва априлската ваканция и затова реших че трябва да пробвам , а в същият момент не правя нищо защото се притеснявам да я попитам ... според вас не е ли смахнато да я попитам още втория път когато сме се заприказвали дали иска да излезем :(

Gary
03-30-2009, 13:51
Напълно нормално си е състоянието ти. Вземи се в ръце и действай, да не те изпревари друг.

myNameIsImmortal
03-30-2009, 13:53
Не си, спокойно!
Има и такива които още от самото запознанство канят на среща, след което по стечения на обстоятелствата нещата се развиват добре.
При всеки е индивидуално..
Според мен е добре да се пробваш, защото ако загубиш не губиш нищо, а ако спечелиш и излезете можеш да спечелиш много :)
Това е - живота е риск печели, риск губи :)

Успех. :)

laichzeit92
03-30-2009, 14:03
Мерси много , значи утре ще действам само да не ми трепери гласа , че става доста неловко ...

YouCantStopMe
03-30-2009, 14:05
Не си, спокойно!
Има и такива които още от самото запознанство канят на среща, след което по стечения на обстоятелствата нещата се развиват добре.
При всеки е индивидуално..
Според мен е добре да се пробваш, защото ако загубиш не губиш нищо, а ако спечелиш и излезете можеш да спечелиш много :)
Това е - живота е риск печели, риск губи :)

Успех. :)

не мога да го кажа по-точно! :)

Gary
03-30-2009, 14:05
А споко - ще ти трепери и ще се запъваш, но това е нормално:) Ако можеш бъди по-уверен, желая успех;)

myNameIsImmortal
03-30-2009, 14:09
Мерси много , значи утре ще действам само да не ми трепери гласа , че става доста неловко ...
За да ти е по-лесно си представи, че говориш с някое момче от компанията с която излизаш. За да не ти трепери гласа, наистина като знаеш, че от този разговор зависи дали ще ти даде шанс да се реализираш заедно с нея, но за да ти даде шанс, трябва да бъдеш уверен.
Просто трябва да се нахъсаш (както се казва) и да бъдеш максимално уверен че ще излезе с теб, да си създадеш представата че си толкова готин и че няма да ти устои, за да пренебрегнеш трепета на гласа.

Успокой се и го преудолей!
Успех и след това кажи какво е станало :)

laichzeit92
03-30-2009, 14:43
Мерси за надъхвацията , а иначе ще кажа веднага щом се прибера какво е станало само да имам шанс да говоря с нея , защото понякога се разминаваме и не се виждаме :(

hooliganka89
03-30-2009, 15:21
Абе покани я,какво се колебаеш?

relax4o
03-30-2009, 15:34
Мерси за надъхвацията , а иначе ще кажа веднага щом се прибера какво е станало само да имам шанс да говоря с нея , защото понякога се разминаваме и не се виждаме :(

Никога не се обиждай сам. Това не е хубаво. Ако някой друг ти го каже навярно ще се ядосаш и ще го напсуваш.

Нямам какво да кажа. Отговорите са написани преди моя.

vesSynkaa
03-30-2009, 16:13
и за тфа си кретен ? :-o

DevilWish
03-30-2009, 16:14
Еми просто и кажи имаш ли желание за разходка, защото днес съм свободен, а не ми се прибира в къщи . . или нещо от сорта?!

laichzeit92
03-30-2009, 16:16
Ами просто се ядосвам , че се надъхвам и като я видя губя кураж и бездействам , а след тва се изнервям още повече .

MP
03-30-2009, 17:16
Напълно нормално е,първата крачка е най-трудна.После обаче става по-лесно.

aka6a_vamp
03-30-2009, 17:27
Браво!Повече като теб да има :)

dragonfly92
03-30-2009, 19:47
" ... според вас не е ли смахнато да я попитам още втория път когато сме се заприказвали дали иска да излезем :( "
не изобщо не е смахнато :) моя приятел ме покани да излезем още когато се запознахме :D давай смело :) успех и да разкажеш после :-)

laichzeit92
03-30-2009, 20:25
Ами ако е с приятелка ... тогава какво :(

Enough
03-30-2009, 20:28
Ами ако е с приятелка ... тогава какво :(

stava6 za smqh

ps; da ne ti puka :| it's your life !

relax4o
03-30-2009, 20:49
Викаш я насаме. Пък, ако се стегнеш много може и направо пред приятелката и. Поне и тя ще види, че си момче/мъж на място.

valdesbg
03-31-2009, 05:37
Нем, изобщо не е смахнато. Даже нормално :) ти какво - два месеца писма да си пишете ли искаш и тогава да я поканиш?

Стига се спича, момичето не яде хора.. I hope

laichzeit92
03-31-2009, 10:18
Значи днес я видях говорихме си до даскало и накрая когато почти бяхме стигнали я попитах дали иска да излезем през ваканцията , но тя отговори , че няма да може , защото има много за учене понеже е отсъствала дълго време от даскало , защото е била болна от нещо , не запомних какво сложно беше . Аз си казах аха добре викам може само да иска да не ме реже с не не искам , обаче аз съм лесно доверчив и повярвах пък и няма как ей така да си го измисли , след това казах на приятел който е бил от нейния клас и каза че наистина е била болна , та сега няма да излизаме през ваканцията и освен да си я карам ей така и по - нататък пак ли да я поканя не знам , или направо да и кажа когато има време и ако иска да излезем да ми каже ?

laichzeit92
03-31-2009, 10:23
Обаче се получи много добре искам да кажа неска нито приятелката и беше с нея нито имаше някой от даскало който да познавам или вобще по пътя ни , и ми се усмихна което не е кой знае какво , но се пак да радвам пък ще видим по - нататък , аз трудно се отказвам от това да постигна целите си .

valdesbg
03-31-2009, 10:24
или направо да и кажа когато има време и ако иска да излезем да ми каже ?

Тц.

-Лили, кога ще имаш свободно време?
-Ами имам много за учене, и ваканцията няма да мога. Предполагам че съботата след края на ваканцията ще съм свободна.
-Чудесно, ще ти звънна в петъка да се доразберем.

И толкоз.

:)