View Full Version : Въпросче :)
Значи на 16 години съм, 78 кила, 183... въпросът ми е как мога да отслабна сравнително бързо... ходя на плуване 4 пъти седмично и играя баскетбол 2 пъти седмично, но ми трябва диета. Някой може ли да ми даде съвет. Благодаря предварително :)
SiegHeil
03-30-2009, 20:43
мъж, жена ?
Neftochimic
03-30-2009, 20:57
близо е до ума, че е момче!
салати и супи :D иначее...спираш всички чипсове и подобни,пържени работи,сладкото...
Без сладко,тестено,газирано.Ам въобще не ги бараш докато не отслабнеш.Яж често,по 4 пъти и по-малки порции.Пий много вода.
ОК, мерси много... Шефе може да я заключиш :)
SiegHeil
04-01-2009, 14:42
Плюс това тея 78 кила са ти идеални за тоя ръст, ако ги постегнеш малко ;)
dshiznit
04-01-2009, 16:52
Те са идеални ама ако са сланини по гъза и корема.... :grin:
Outlaw87
04-01-2009, 18:52
отслабни бързо после ни дай снимки на стрийте ти...
FreeDom9
04-02-2009, 14:42
Свалиш ли бързо кила после бързо и ще си ги върнеш. Та следвай по добре поговорката „хубавите неща стават бавно”
Ето ти една примерна диета с която трябва да свалиш със сигурност
Закуска: Чаша чай или кафес овесени ядки без захар, бисквити (по възможност солени) или филия препечен хляб
Обед: някакво месо или риба, зелена салата
Вечеря: Плодова салата или 2-3 яйца с моркови или зелена салата.
За вечеря и обед също и супа би било добър вариант. Ако не ти стига храната вместо вода пий айрян. Не е лошо и да пиеш повчеко течности.
Мисля че е ясно какво трябва да избягваш-тестени храни, газирано, чипсове, шоколад и всичко което се прави с повече захар. За упражнения ако не ходиш на фитнес, яко тичане и потене. Даже и от редовен и продължителен секс пак се топи ;)
За някаква по сериозна диета виж в googlea, сигурен съм че там има тонове материал по темата :-D
Irenchety
04-02-2009, 14:45
Разделно хранене, прочети книгата Сила за живот или спазвай диетата на Пиер Дюкан
пич кат толкова мн тренираш ке се умориш и ше изядеш 1 камион :D :D :D :D :D :D :D
lingling
04-11-2009, 17:36
колкото повече се преуморяваш толкова повече организма ти се нуждае от храна. така може дори да надебелееш повече! недей да се преуморяваш толкова, пий повече вода, не пий алкохол и газирани напитки, спри с чипсовете, кроасанчетата и тестените изделия. яж повече плодове и зеленчуци :)
HotChickMaggie
04-17-2009, 15:41
Диетата на Дюкан има най - бърз ефект.