Влез

View Full Version : ЛюбоФФФ...

Aligatora
03-31-2009, 00:26
Здравейте!Аз съм поредното влюбено момче xD.На 15 съм нямал съм приятелка за сега ,не поради факта ,че съм задръстен или някакви такива ,а просто не исках.Но времената се промениха :D.Всичко започна с училището(много ясно).Приеха ме в това училище в което исках да уча и там срещнах уникално момиче.Такъв човек няма никъде на света,няма съвършени но явно има...Отначалото,през първата година само я харесвах и само се сваляхме,но после... влюбих се.Почти всяка нощ и гледах импулса и въздишах колко е красива.Събирах смелост(около месец xD) да направя първата крачка и уви,гепаха ми я...До края на годината си намери и още един приятел,но и с него скъса...Тази година си няма приятел и както казах съм влюбен адски много в нея,но не съм сигурен в нейните чувства.Някак чувствата и са на вълни.През междучасията сяда до мене и започваме да си говорим,но и някой път не се получават нещата.Мисля че мога да събера смелост да я целуна но върпоса е какво ще стане след това...Много съм объркан,помагайте с каквото можете... xD Адски много я обичам,както ви казах няма такъв втори човек на Земята... Интелигентна,красива,чаров на,страхотно чувство за хумор,чувствам се изключителен когато съм с нея,знае какво иска от живота,има големи планове за своето бъдеще и точно за това,че е толкова специална ме е страх да не объркам нещо.Ако чувствата и не са каквито са и моите ,всичко ще се срине,ще я загубя като приятел,а това ще ме убие...

Darkkiss
03-31-2009, 01:32
Здравейте!Аз съм поредното влюбено момче xD.На 15 съм нямал съм приятелка за сега ,не поради факта ,че съм задръстен или някакви такива ,а просто не исках.Но времената се промениха :D.Всичко започна с училището(много ясно).Приеха ме в това училище в което исках да уча и там срещнах уникално момиче.Такъв човек няма никъде на света,няма съвършени но явно има...Отначалото,през първата година само я харесвах и само се сваляхме,но после... влюбих се.Почти всяка нощ и гледах импулса и въздишах колко е красива.Събирах смелост(около месец xD) да направя първата крачка и уви,гепаха ми я...До края на годината си намери и още един приятел,но и с него скъса...Тази година си няма приятел и както казах съм влюбен адски много в нея,но не съм сигурен в нейните чувства.Някак чувствата и са на вълни.През междучасията сяда до мене и започваме да си говорим,но и някой път не се получават нещата.Мисля че мога да събера смелост да я целуна но върпоса е какво ще стане след това...Много съм объркан,помагайте с каквото можете... xD Адски много я обичам,както ви казах няма такъв втори човек на Земята... Интелигентна,красива,чаров на,страхотно чувство за хумор,чувствам се изключителен когато съм с нея,знае какво иска от живота,има големи планове за своето бъдеще и точно за това,че е толкова специална ме е страх да не объркам нещо.Ако чувствата и не са каквито са и моите ,всичко ще се срине,ще я загубя като приятел,а това ще ме убие...

е щом си на 15 и не си имал приятелка значи не си влюбен ;)
пии 1 вода и се успокой

valdesbg
03-31-2009, 06:19
Мухльо като теб няма място при момиче като нея. Ако е вярно това което описваш де.

dimitar_ak
03-31-2009, 06:22
@Aligatora

Ако искаш да видиш звездите, спри да гледаш само в земята. Давай смело, защото съдбата обича смелите и ги награждава за това.

vesito13
03-31-2009, 10:24
Със сигурност не я обичаш , това не е обич , може би увлечение , симпатия , но НЕ обич :? В момента и двамата не знаете какво искате ... Пък и тя не ми изглежда толкова свестна , излиза с тоя , седи до оня , занимава се с някой друг :o

Gary
03-31-2009, 10:48
Успокой се, ако можеш, има много вода да изтече, преди да си сигурен, че наистина обичаш. Няма да убивам ентусиазма ти, но не хвърчи в облаците - може да паднеш лошо. Щом момичето ти харесва - прекарвай повече време с нея, излизайте заедно, опознайте се. Тогава ще разбереш дали има чувства. За целувки има време, ма знам ли ви, тинейджърите сега прескачат целувките и се хвърлят в леглото, а после четем теми: "Ауу, бременна съм". Та не бързай много.

BloomF
03-31-2009, 11:06
Ами не можеш ли с помощта на някой ваш общ приятел/ка да разбреш дали има нещо към теб? Действай, бе! Сваляй я, прави й намеци. Покани я на кафе - а ако те пита какъв е повода, кажи й, че просто ти е приятна и забавна..

П.П. Разгеле, една грамотно написана тема :grin:

Joc
03-31-2009, 12:31
като прочетох това "гепаха ми я" ми стана ясно колко ти е акъла, колко я харесваш ( по точно кое и харесваш ) и най вече колко държиш на нея... Тя не е била "твоя" за да ти я "гепат"
а щом си смотан, си намери някоя смотанячка... или дебела... абе нещо като за теб..

myNameIsImmortal
03-31-2009, 16:24
1во - тя не е твоя, за да ти я гепят.. гепи/краде се вещ, а не човек към който имаш отношения..
2ро - ако толкова много я "обичаше" (защото определено това както по-горе казаха не е обич, а увлечение, харесване, симпатия, но не и любов) вече щеше да си предприел безброй стъпки по стъпалата към нея, защото е бая нависоко по начина по който я описваш
3то - щом казваш, че "чувствата й са на вълни" сам си направи сметка дали това са чувства, или просто понеже в момента си няма приятел търси с кой да си прави шоуто, и когато си намери приятел, пак да напишеш тема "Изпуснах момента, гепиха ми я.."
Затова ДЕЙСТВАЙ!!!

Waster
03-31-2009, 16:30
В твойто училище само едно момиче ли има... тая мадама толкова ли е хубава, че цяла година си я гледал и продължава :lol:

myNameIsImmortal
03-31-2009, 16:31
В твойто училище само едно момиче ли има... тая мадама толкова ли е хубава, че цяла година си я гледал и продължава :lol:
или е толкова готина..
или е постоянно пиян и не може да се фокусира върху нея и я вижда размазано.. 8-)

Waster
03-31-2009, 16:39
Сакаме снимка

zlato
03-31-2009, 20:45
Пич, май знам кво имаш впредвид с тея думи. Преди една две години и аз бях така ;) с разликата че даже не говорих с момичето което харесвах ;) . Не прави моята грешка, покания на кафе излезте един два пъти направи и некой друг намек и вече в зависимост как тя ще поеме тая твоя заинтересованост прецени дали да я питаш (ако може така да се каже :smt069 ) А иначе ако не се съгласи или нищо нестане просто я забрави има много други девойки , за които да се терзаеш и страдаш :smt045

HelSy
04-01-2009, 00:29
valdesbg беше доста жесток :-| ;dd

balu4ka
04-01-2009, 07:18
По горе са прави..какво ще рече влюбен..?!И така може да имаш някакво силно увлечение ,но любов :? ..обич?!моля...и тя е първата?!Няма недостижими неща (но все пак не се вкарвай във филми).Ако я искаш я спечели, не я сваляй.Явно повечето така правят,и може да търси нещо различно. И да покани я да излеззете ...и действай :)