Влез

View Full Version : Идея за отбелязване на 4 месеца...

mademoiselle_de_Soleil
03-31-2009, 21:19
:oops: Хей-хей!
Имам една голяма молба към всички идейни посетители на форума. Хора, моля ви, дайте някви идеи - искам да направя нещо специално за приятеля си по случай 4те месеца, които правим от както тръгнахме. До сега не съм отбелязвала по никакъв начин тези "годишнини" :D :D но сега имам огромното желание да му покажа колко го обичам и колко той е важен за мен. Разбира се имам някакви идеи горе-долу какво да направя, но имам чувството, че са доста глупави и обикновени. Моля тези, които имат по-абстрактно мислене и оригинални идеи да дадат някакви интересни предложения... както за самото огбелязване, така и за някакъв подарък. Искам да е нещо оригинално, нестандартно и запомнящо се :) .... хах "само това" ... :oops: :D :)

cherinka
03-31-2009, 21:27
Що не го поканишна вечеря у вас и не му направиш некакви обикновени, но специални кюфтета, или може пържолки нещо..
Ей тинестандартно.
Хората почти не се усещат, че тия обикновени ястия са по-шик 8-)

А вече.. другото.. което го имат за нестандартно, е възможно най-тривиалното нещо, измисляно някога. :D

pam1
04-01-2009, 08:18
аз на моя му подарих вечеря с МОЙТО семейство :D ама небеше на 4-тия ами на 7-мия :D горкия ми той толкова се бе шашнал :D

Gary
04-01-2009, 08:26
аз на моя му подарих вечеря с МОЙТО семейство :D ама небеше на 4-тия ами на 7-мия :D горкия ми той толкова се бе шашнал :D
Хахахахаха - тоя номер ми го врътнаха и на мен:)Ма аз изненадах всички, като изтърсих една голяма глупост, та майка й после половин година ми го натяква:)))
А на въпроса - отидете някъде заедно, само двамата и прекарайте вечерта или уикенда сами. При нас се получава страхотно.

dimitar_ak
04-01-2009, 08:27
4 месеца са си сериозно ходене. :D
Купи 2 кутийки презервативи и пращай родителите си на театър.

jenichka
04-01-2009, 08:48
Що не го поканишна вечеря у вас и не му направиш некакви обикновени, но специални кюфтета, или може пържолки нещо..
Ей тинестандартно.
Хората почти не се усещат, че тия обикновени ястия са по-шик 8-)

А вече.. другото.. което го имат за нестандартно, е възможно най-тривиалното нещо, измисляно някога. :D
+1 а и свещите да не забравиш...

TheBeliever
04-01-2009, 09:01
Само на мен ли празнуването на месеци ми се струва глупаво? Все едно празнувате че: "Ура! Изтърпяхме се 2/3/9 месеца." Не ви ли омръзва? Всеки месец да мислите за подаръци, изненади и прочие. Така когато дойде първата годишнина вече няма да ви прави впечатление :?

MartyParty
04-01-2009, 09:21
Аз съм за 4 кюфтета.

Manenkoto
04-01-2009, 11:05
Само на мен ли празнуването на месеци ми се струва глупаво? Все едно празнувате че: "Ура! Изтърпяхме се 2/3/9 месеца." Не ви ли омръзва? Всеки месец да мислите за подаръци, изненади и прочие. Така когато дойде първата годишнина вече няма да ви прави впечатление :?
Да и аз така мисля. Никога не сме празнували с моя приятел на месеци. Наистина е глупаво.

IronLady
04-01-2009, 14:15
1 не мисля че е глупаво да се отпразнува времето прекарано с човек който обичаш.
по темата: може да си направите пикник или да отидете в някой друг град и да се разходите, да хапнете в някой ресторант или пицария . не е задължително да е нещо особено просто да сте заедно и то сам денят ще стане специялен и запомнящ се :)

nikithebest
04-01-2009, 14:22
отидете в вас , изпрати родителитети някаде на кино или театър , купете си едно романтично DVD филмче поръчайте си храна от някой ресторант/пицария и сте готови пък може да добавиш пуканки към филма 8-) :) :)

nikithebest
04-01-2009, 14:22
отидете в вас , изпрати родителитети някаде на кино или театър , купете си едно романтично DVD филмче поръчайте си храна от някой ресторант/пицария и сте готови пък може да добавиш пуканки към филма 8-) :) :)

TheBeliever
04-01-2009, 14:46
1 не мисля че е глупаво да се отпразнува времето прекарано с човек който обичаш.

По тази логика дай да празнуваме всеки ден а? "Браво миличко, ходим от 12 дни. ЧЕСТИТО!!!" :?

Луди всякакви.

ivsan4eto
04-01-2009, 16:46

По тази логика дай да празнуваме всеки ден а? "Браво миличко, ходим от 12 дни. ЧЕСТИТО!!!" :?

Луди всякакви.

"Обичаме се с милото от 2 дни" цепи мрака :lol: :razz: :lol: :razz:

gLypChenCee
04-01-2009, 16:48
Подари му се .