View Full Version : Забивката в събота вечер или...
neshtogoreshto77
03-31-2009, 23:21
:o :-) Blagodarq predvaritelno na vsi4ki :)
Taka na 17 godini sam,predi 2 sedmici izleznahme v kompaniq,az sam po4ti nova tam no se poznavame...tam e mom4eto koeto haresvam,parvo bqhme na doma6en kupon posle na diskoteka...s tova mom4e sme se zaribqvali predi,dori mi kaza 4e me haresva,no togava az hodih s edin drug...i... no sega sam luda po nego i se zaribqvhme ...vaprosnata ve4er bqh s nego cqla ve4er...celuvahme se...razhojdahme se..bqhme zaedno...sled tova vsi4ko sqka6 be do tuk..sprq da mi pi6e,da iska da izlizame,daji se mnogo gadno...i vsi4ki mi kazvat 4e e s men zaradi sexa...drugi mi kazvat 4e se darji tapo,za6toto mu "ti4am sled g*za" toest pi6a mu,zvanq mu...pone prez den,tarsq go neprekasnoto i mi kazvat dai opciq"nedostapna" taka iskam saveti ot vas,dali e s men samo za sexa...ili dori da e...koeto e 60 % sigorno..kakvo da parvq sega..kak taka nedostapna...za6toto vsi4ki tvardqt..taka e za6toto ti za nego si svalena ve4e...za6toto mu "ti4a6 zad g*za"..spri i pak 6te tragne sled teb... Tarsq saveti naistina i blagodarq mnogo :-) :x :-)
т.7 - от 2 април - теми и мнения написани на латиница ще бъдат автоматично изтривани
hottie
не си струва усилията изобщо мен ако питаш.. и все пак щом си толкова зарибена,на мен лично по ми допада опцията " недостъпна " ..
П.С. ти сама казваш,че е сигурно 60%,че е с теб не заради самата теб.. мисля,че сама можеш да стигнеш до правилното решение.. :? :wink:
neshtogoreshto77
04-01-2009, 11:09
не си струва усилията изобщо мен ако питаш.. и все пак щом си толкова зарибена,на мен лично по ми допада опцията " недостъпна " ..
П.С. ти сама казваш,че е сигурно 60%,че е с теб не заради самата теб.. мисля,че сама можеш да стигнеш до правилното решение.. :? :wink:
Blagodarq ti mnogo :) :-)
No vaprosa e tam,che iskam da opitam...neshto..smisal takav da vidq dali ima rezultat...zashtoto ako ne opitam posle postoqnno shte si vikam"A mojeshe da se poluchi"
:)
LovelyGirl
04-01-2009, 12:30
Е как изчисли,че са 60 % :-D .По-добре не се занимавай с него.Той,ако беше сериозен нямаше да седържи така с теб.Разбирам да се прави нанедостъпен,но чак да се държи гадно..вече е прекалено.Не си хаби нервите с този човек,защото според мен няма да излезе нищо добро ;)
neshtogoreshto77
04-01-2009, 13:06
Е как изчисли,че са 60 % :-D .По-добре не се занимавай с него.Той,ако беше сериозен нямаше да седържи така с теб.Разбирам да се прави нанедостъпен,но чак да се държи гадно..вече е прекалено.Не си хаби нервите с този човек,защото според мен няма да излезе нищо добро ;)
Prava si mnogo...i vapreki vsi4ko iskam da opitam iskam :S .. prosto pitam za nachina.... a inache...nito mi pi6e...ot vqtar na dajd se se6ta...a kat se vidim.. :-) samo...
Blagodarq i za tvoeto mnenie :-)
soul1199
04-01-2009, 14:07
ostavi go,ima tolkova mn drygi :)
NightFairy
04-01-2009, 15:52
От личен опит - с такива до никъде не се стига ! По-добре го остави, не се занимавай. Или следващия път като се видите не му обръщай внимание, не му позволявай нищо ... ще му стане тъпо и ще се усети. Ама такива са ми ясни, нищо сериозно не очаквай, само ще ти е гадно после.
gLypChenCee
04-01-2009, 17:52
Съвета ми е: Прочети от някъде "Как да се самоубия?" и просто изпълни инструкцийте :)
По лесно е да кажеш "венитее" 8-)
neshtogoreshto77
04-01-2009, 21:52
От личен опит - с такива до никъде не се стига ! По-добре го остави, не се занимавай. Или следващия път като се видите не му обръщай внимание, не му позволявай нищо ... ще му стане тъпо и ще се усети. Ама такива са ми ясни, нищо сериозно не очаквай, само ще ти е гадно после.
blagodarq mnogo..
imenno az predi kato ne go tarseh..toi postoqnno mi pisheshe,iskashe da izlizame i t.n...ama sega az postoqnno go tarsq..po kakavto i da bilo nachin... :-x :oops: :-x
mai shte trqbva da se pravq naistina na nedostapna :S
Blagodarq na vsichki pak :-)
scanadal
04-02-2009, 05:55
По-добре не си губи времето с такъв като него.Не знае какво иска,дали изобщо иска нещо с теб.От личен опит ти казвам да бягаш далеч от него.Играе си с теб.
FreeSpirit
04-02-2009, 06:46
Спри да го търсиш и си намери др занимание ;)
1.Ако е с теб само заради секс, покажи му че и за теб е било така и не ти пука за него.
2.Ако той просто се прави на интересен, щото си мисли че си "свалена" вече, докажи му че нищо не знае за теб и трябва да се помъчи повече, за да те има.
3.Има една стара мисъл 'Жената е сянка, гониш ли я бяга, бягаш ли - гони те" мене да питате важи за всички, не само за жените ;)
neshtogoreshto77
04-02-2009, 22:36
Спри да го търсиш и си намери др занимание ;)
1.Ако е с теб само заради секс, покажи му че и за теб е било така и не ти пука за него.
2.Ако той просто се прави на интересен, щото си мисли че си "свалена" вече, докажи му че нищо не знае за теб и трябва да се помъчи повече, за да те има.
3.Има една стара мисъл 'Жената е сянка, гониш ли я бяга, бягаш ли - гони те" мене да питате важи за всички, не само за жените ;)
Mai naistina trqbva da spra da go tarsq,a kogato se vidim da mu obrashtam malko vnimanie... :-)
hooliganka89
04-02-2009, 23:45
:o :-) Blagodarq predvaritelno na vsi4ki :)
Taka na 17 godini sam,predi 2 sedmici izleznahme v kompaniq,az sam po4ti nova tam no se poznavame...tam e mom4eto koeto haresvam,parvo bqhme na doma6en kupon posle na diskoteka...s tova mom4e sme se zaribqvali predi,dori mi kaza 4e me haresva,no togava az hodih s edin drug...i... no sega sam luda po nego i se zaribqvhme ...vaprosnata ve4er bqh s nego cqla ve4er...celuvahme se...razhojdahme se..bqhme zaedno...sled tova vsi4ko sqka6 be do tuk..sprq da mi pi6e,da iska da izlizame,daji se mnogo gadno...i vsi4ki mi kazvat 4e e s men zaradi sexa...drugi mi kazvat 4e se darji tapo,za6toto mu "ti4am sled g*za" toest pi6a mu,zvanq mu...pone prez den,tarsq go neprekasnoto i mi kazvat dai opciq"nedostapna" taka iskam saveti ot vas,dali e s men samo za sexa...ili dori da e...koeto e 60 % sigorno..kakvo da parvq sega..kak taka nedostapna...za6toto vsi4ki tvardqt..taka e za6toto ti za nego si svalena ve4e...za6toto mu "ti4a6 zad g*za"..spri i pak 6te tragne sled teb... Tarsq saveti naistina i blagodarq mnogo :-) :x :-)
т.7 - от 2 април - теми и мнения написани на латиница ще бъдат автоматично изтривани
hottie
Аз за това съм на мнение,че не трябва да се прибързва с секса.За възраста специално.
LiL_MeoW
04-02-2009, 23:51
според мен е използвала сложна система от формули + няколко смс-а към някой от операторите предлагащи услуга от рода "дали сме един за друг" примерно.
А по темата ... скъпа кви са тея недостъпни мъже, кажи му квото там имаш да му казваш и приключи с въпроса не е единственият мъж на планетата
dimitar_ak
04-03-2009, 06:34
Не знам само аз ли съм така, но видя ли мнение на шльокавица не го чета изобщо. Може и да е нещо смислено, но не си правя труда.
ThisIsMe
04-03-2009, 07:50
Давай на опция -недостъпна 8-)
И ние пък от къде да знаем дали иска да е с теб само заради секса... :lol:
neshtogoreshto77
04-05-2009, 12:50
Давай на опция -недостъпна 8-)
И ние пък от къде да знаем дали иска да е с теб само заради секса... :lol:
taka i shte napravq mila....srry za ezika no komputara mi e precakan...
znachi spiram da mu pisha,spiram da mu zvanq...izlezem li malko vnimanie i dotam vsichko... :( :-)
Е ти сама си отговаряш на въпроса... :? Който и от двата варианта да е пак не е добре за теб...моето мнение е да го оставиш на мира и ако наистина има все още чувства към теб ще се върне... повярвай ми изпитано е... :wink:
"Събота излизам, търся мацка във ръката с гума" :D:D 8)
FallOutGirl
04-05-2009, 14:33
ъъ да последното мнение беше доста актуално ОМГ :smt095 а по темата, странно ще е да го търсиш и един ден се появяваш и не го и поглеждаш - 1во не е лесно и 2ро вероятно ще разбере, че е нарочно, няма какво да му доказваш на този етап, защото вече си му показала (т.е той се мисли за ДЪ МЕН), ако ти се играят такива игрички недостъпен или свободен :D се занимавай те нямат край.. ако не просто не му обръщай някакво специално внимание и си търси някой СВЕСТЕН... :)
IndependentGirl
04-05-2009, 14:44
За 17-годишна ще излезнеш доста глупава ако до сега сама не си се осъзнала... :? Приятелите ти казват, че той е с тебе само заради секса, а и ти 60% си сигурна, че е така... тогава кво искаш.. да си поредната му курва ли?! :shock: Просто не си заслужава.. остави го и си гледай живота.. :wink: 8)
neshtogoreshto77
04-05-2009, 21:18
Blagodarq mnogo na vsichki :) :-)
Ох! Майко България ...
Шах с пешката.