Влез

View Full Version : странно

gorgeous
04-01-2009, 10:34
По принцип нямам проблеми в това отношение, но сега наистина съм объркана...относно чувствата на едно момче към мен.Познаваме се от няколко месеца и се разбираме перфектно...но никога не съм си и помисляла, че ще искам нещо повече със него...странно, но факт. И сега продължаваме да сме ч чудесни отношения - виждаме се често, говорим си на всякакви теми, разхождаме се гушнати и т.н....всички около мен ми казват-'личи му супер много, че те иска...виж как те гледа, как се държи...' и аз забелязвам това, но ме е страх да продължа понеже вече съм се разочаровала от подобен тип момчета-тези които се държат близко с не малко момичета...това е и причината да не знам как да действам...вече съм си изградила нещо като зашитна бариера пред такива момчета ( въпреки, че той е различен)...тотално се обърквам...съвет? :-D

cinderella_gugutka
04-01-2009, 10:37
ем ако много го искаш действай

EveningTwilight
04-01-2009, 11:25
мм мацка не можеш вечно да отблъскваш хората. Ти сама казваш,че той е различен. Ами ако го харесваш не виждам какво чакаш. Давай смело :)

Gary
04-01-2009, 11:29
Ти пак има да се разочароваш, ма що да не грабнеш момента. Все пак няма да се жените (предполагам де). А и нали уж е различен?

gorgeous
04-01-2009, 11:36
те всички са различни в началото.. 8-) но сте прави...мерси ;]

Gary
04-01-2009, 11:41
те всички са различни в началото.. 8-) но сте прави...мерси ;]
Хахахаха - да, така е. Както казва баба ми: "Винаги избираш най-доброто... за момента!" Така че вземай го, пък после ще го мислиш.

myNameIsImmortal
04-01-2009, 11:47
Зимай го на гръб и бягай надалеч с мего 8-)

Та сега малко по-сериозно:
Не испускай шанса си. Това е все едно да удариш 6тица от тотото и след това да си скъсаш фиша.. Дейсвай, защото ако той има чувства и ти не правиш нищо по въпроса ще си каже: Тя ме иска само за приятел и ще се откаже или може също да си мисли че нямаш чувсва към него и затова да не действа.. затова вземи нещата в свои ръце и действай по въпроса.. :)
И мисли за момента, а не за това дали ако се хванете с него ще издържите 2 години! :)

Айде успех :)

gorgeous
04-02-2009, 06:37
дано... 8-)

Iv4eTy
04-02-2009, 13:41
Е пробвай с него, не може цял живот да седиш сама от страх....

AnGel_fReE
04-02-2009, 13:58
ако го харесваш не пречи да пробваш..

shmatka888
04-02-2009, 14:01
Абе пробвай се...дори и да е неподходящ ще си направиш кефа поне за малко :D радвай му се :)

ImmortalForever
04-02-2009, 14:09
Моля те...Умолявам те...не си сваляй защитната бариера, защото не се знае тоя кфа стока е..Ще се прецакаш по всяка вероятност..Винаги става така... :?

cherinka
04-02-2009, 14:15
Моля те...Умолявам те...не си сваляй защитната бариера, защото не се знае тоя кфа стока е..Ще се прецакаш по всяка вероятност..Винаги става така... :?
..САМО ЗА ТИЯ, КОИТО ПОМНЯТ ЛОШИТЕ МОМЕНТИ...

КАТО ЩЕ СЕ ПРЕЦАКАШ И ТИ (МОЖЕ БИ, ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ), ЩО НЕ СТАНЕШ ЕДНА МОНАХИНЯ И НЕ СЕ ОТЦЕПИШ В НЕКОЙ МАНАСТИР.
МИСЛЯ, ЧЕ ЗА ТЕБ ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ. ;)

ImmortalForever
04-02-2009, 14:23
И аз така мислех да постъпя :);)

shmatka888
04-02-2009, 17:21

Оффф каква защитна бариера бее...Като ще се разочарова айде сега да си седи у тях и да не започва никакви връзки...Абе хора закво са ви гаджета....няма смисъл, нали все някога ще скъсате :? да ви имам логиките...

teeNageBarbie
04-02-2009, 17:44
щом се искате - взимайте се ! :smt023
рискувай! :P

не че има значение , но на колко години сте ? :)

mickelangelo
04-02-2009, 18:26
Атака :) ако не опиташ ще съжаляваш че не си опитала ;)