View Full Version : ПЪРВИЯ СЕКС
yoann4etooo
04-01-2009, 20:38
Аз съм момиче на 15 и наближава първия ми път :) не съм сигорна какво точно трябва да направя.Боли ли при загибването на дестената ципа.да кажа ли на партньора си ако ме боли? Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете! :)
JenataNaShefa
04-01-2009, 20:49
Аз съм момиче на 15 и наближава първия ми път :) не съм сигорна какво точно трябва да направя.Боли ли при загибването на дестената ципа.да кажа ли на партньора си ако ме боли? Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете! :)
Аз мисля да ти кажа, че трябва да почакаш още малко, ако съдя по правописните ти грешки...
Като не си сигУрна какво трябва да правиш, къде отиваш ? Що за въпрос е това "да кажа ли на партньора си ако ме боли?" ... :shock: ми не, не му казвай .... :?
Как точно очакваш да ти помогнем тук ???
В следствие на това, че не си сигУрна какво трябва да правиш, започвам да си мисля, че не си сигУрна и как да се пазиш ......
Това е единственото нещо с което мога аз да ти помогна......
Ползвайте презерватив
Biskfitka
04-01-2009, 21:19
Какво е дестената ципа
И докато разбера кво е ЗАГИБВАМ 8-)
Мисля,че първо трябва да се научиш да пишеш,но все пак НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВА...
на 15.. айде трай си там поне още една година..
ами..боли ама кво да се прави..
може и кръв да има
Какво е дестената ципа
Мисля,че първо трябва да се научиш да пишеш,но все пак НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВА...като изключим правописа малко мозък трябва да се сетиш че е загубвам.. по темата при всеки е различно.. да кажи му ако те боли
mickelangelo
04-02-2009, 18:39
Адски много ще боли ще тече много кръв .. на струя ... но ти не трябва да казваш абсолютно нищо ! ! ! !
само да го събира в бутилка после в червения кръст (ебавам се)
1 - ДЕВСТВЕНА ципа.. :D
2 - при всяко момиче е различно, зависи колко си тясна, колко ти е еластична дествената ципа :D и колко си възбудена.. И естествено ще му кажеш..пък и ако те познава добре сам ще разбере :) абе ти що не почетеш малко преди да се изпляскаш с гаджето :-D не бе - nothing personal
ае успех : )
Ще тече като чешма докато не припаднеш от загуба на кръв. Ако няма лекар на близо мове и да умреш :(
Kristina93
04-02-2009, 19:47
ти си луда да ходиш да се ебе.ш на 15 :shock:
anonimnaa
04-02-2009, 19:50
2 - при всяко момиче е различно, зависи колко си тясна, колко ти е еластична дествената ципа :D и колко си възбудена.. И естествено ще му кажеш..пък и ако те познава добре сам ще разбере :) абе ти що не почетеш малко преди да се изпляскаш с гаджето :-D не бе - nothing personal
+1
Kristina93
04-02-2009, 19:52
ти си луда да ходиш да се е**.ш на 15 :shock:
Яд те е че някой момичета са напред с ма'тряла ли 8)
пффф предпочитам да съм най-задръстената,но не и да се отдам и да се залъжа така на 15 години.Вие нямате акъл..
BigFakeSmile
04-02-2009, 20:20
секи си решава :x
макар, че от въпростите на момичето се разбира колко е запозната :(
Joffynka
04-02-2009, 20:31
хаааах миличкаааа
аз съм малка но пък да ти кажа попаднах на Чудесен мъжки идивид,той си е истинско злато просто го обжавам!честно да ти кажа той ме накара да гледам на нещата не като на просто чукане а като на любов!С него се почуствах готова,исках го!Знаех че е правилно!И ето че беше......... Той ми беше 1-вия а той иска да е и последен :-) Наистина го исках и ето чее 1 път бяхме у нас беше къъсно вечерта и сисе съблазнявахме,но започнаха едни луди страсти и аз наистина не издържах повече исках да съм с него,Исках да сме 1 Цяло!Прошепнах му го и той както всеки истински мъжзаочна да ме пита "сигурна ли си""готова ли си" и така няколко пъти.Да ти кажа по 1 време казах "незнам" на ?-са дали съм готова но продължихме и наистина наболваше не е болка за умиране,да ти кажа и кръв нямаше кой знае колко до петно чак не се стиигна по скоро следващите 2 пъти имаше разни линиики но те спряха.Той беше нежен и внимателен.Беше бавен в началото но тогава изпитвах желание просто да излезе от мен но излезеше ли исках пак!Харесваше ми ,исках го беше ни хубаво,любувахме се 1 на друг беше романтично и красиво!От тази нощ нататъкаи се промениш попринципбях доста цапната в устата ии не зачитах доста неща а той е много мил и интелегентен имнооого добре възпитан и станах такава но вече обожавам да се любим.Самото движение,чуството,той......Пр екррасно е!Но най ми харесва заради него!чуствам че силно го обичам,дори все още да съм малка а той все пак е с 2 год по голям от мен!Но това че е с него...прави всичко по добро!Знам,че звучи смешно но не си представям някога да съм с някого друг!Мисълта ми е че щом се колебаеш,значи не го обичаш и искаш достатъчно!
Joffynka
хаааах миличкаааа
аз съм малка но пък да ти кажа попаднах на Чудесен мъжки идивид,той си е истинско злато просто го обжавам!честно да ти кажа той ме накара да гледам на нещата не като на просто чукане а като на любов!С него се почуствах готова,исках го!Знаех че е правилно!И ето че беше......... Той ми беше 1-вия а той иска да е и последен :-) Наистина го исках и ето чее 1 път бяхме у нас беше къъсно вечерта и сисе съблазнявахме,но започнаха едни луди страсти и аз наистина не издържах повече исках да съм с него,Исках да сме 1 Цяло!Прошепнах му го и той както всеки истински мъжзаочна да ме пита "сигурна ли си""готова ли си" и така няколко пъти.Да ти кажа по 1 време казах "незнам" на ?-са дали съм готова но продължихме и наистина наболваше не е болка за умиране,да ти кажа и кръв нямаше кой знае колко до петно чак не се стиигна по скоро следващите 2 пъти имаше разни линиики но те спряха.Той беше нежен и внимателен.Беше бавен в началото но тогава изпитвах желание просто да излезе от мен но излезеше ли исках пак!Харесваше ми ,исках го беше ни хубаво,любувахме се 1 на друг беше романтично и красиво!От тази нощ нататъкаи се промениш попринципбях доста цапната в устата ии не зачитах доста неща а той е много мил и интелегентен имнооого добре възпитан и станах такава но вече обожавам да се любим.Самото движение,чуството,той......Пр екррасно е!Но най ми харесва заради него!чуствам че силно го обичам,дори все още да съм малка а той все пак е с 2 год по голям от мен!Но това че е с него...прави всичко по добро!Знам,че звучи смешно но не си представям някога да съм с някого друг!Мисълта ми е че щом се колебаеш,значи не го обичаш и искаш достатъчно!
Kristina93
секи си решава :x
макар, че от въпростите на момичето се разбира колко е запозната :(
това си е моето лично мнение бе хора.Какво сте тръгнали да ме критикувате.Едни са моите виждания,други са вашите.Всеки сам решава за себе си.
Joffynka
хаааах миличкаааа
хаааах миличкаааа
пфффффф.Тва от няква сапунка ли го видя :D .Не можах да го изчета до края.
jambo_bs
04-02-2009, 22:22
Какво е дестената ципа
Мисля,че първо трябва да се научиш да пишеш,но все пак НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВА...
Ти пак като си минала 4 клас много ли си отворена.Ми не всички са като теб ........ виж авторката 8)
Joffynka
04-03-2009, 06:26
хаааах миличкаааа
пфффффф.Тва от няква сапунка ли го видя :D .Не можах да го изчета до края.
хех...това че си мислиш че е като сапунка донякъде ме кара да се подсмихвам Мерси :) пробвай все пак да си намериш някого с когото поне веднъж да се почустваш като в приказките ,много е приятно повярвай :
на колко години си ? и от колко години правиш секс Joffynka
ThisIsMe
04-03-2009, 07:42
АЗ пък съм сигурна,че си адски неосведомена за болестите и останалите сексуални отношения,щом си тръгнала да питаш такива елементарни въпроси.Според мен си още много малка за това.Изчакай бе момиче,за къде бързаш?още си малка,сега мислиш по един начин..след време ще мислиш по друг.За мен ти си неразумна и наивна.
Ще мине някоя седмица и после ще пишеш тема''спахме заедно и той ме изостави'' или пък ''дали съм бременна'' или ''да пия ли хапче''
НЕ си създавай излишни проблеми! И за каква ще те помисли приятелят ти щом му се отдаваш ейтака лесно.ЗАпомни-мъжете не обичат лесните плячки,а неуловимите!
САмо ми е много интересно какво възпитание имаш от родителите си?
Липсва ти родителски контрол.Нямаш ли огризения...как заспиваш нощем,щом знаеш че лъжеш родителите си...пък и ти самата се лъжеш,ама ще го разбереш късно ,ако не се замислиш сега.
Ти си решаваш.Общо казано моето мнение е,че не трябва да правиш секс толкова малка.Почакай поне пълнолетна да станеш,за Бога! :?
Няма страшно щом си решила, но дали е правилно- помисли си. Все още си доста малка. А за болката и кръвта ти казаха - не е болка за умиране, и е хубаво да знае, че си девствена за да внимава. Всичко все пак е индивидуално.
Irenchety
04-03-2009, 08:48
Няма страшно щом си решила, но дали е правилно- помисли си. Все още си доста малка. А за болката и кръвта ти казаха - не е болка за умиране, и е хубаво да знае, че си девствена за да внимава. Всичко все пак е индивидуално.
точно така :)
gLypChenCee
04-03-2009, 08:48
Колко теми ще напишете за това нещо? :shock: Шш,алоо има си търсачка! :x
Byboleche
04-03-2009, 09:07
донякъде годините си имат значението а и най вече колко си информиран :D на практика боли наистина поне при мен беше така, но има хора,при които не ги боли първия път, но вече след него се появява болка! възможно е да има и кръв среща се по честичко... но може и да си късметлийка ако няма :) :) :)
Joffynka
04-03-2009, 12:54
на колко години си ? и от колко години правиш секс Joffynka
Приятелят ми ми е 1-ви....иначе ще ме съдиш вероятно но съм на 14
Biskfitka
04-03-2009, 13:29
Какво е дестената ципа
Ти пак като си минала 4 клас много ли си отворена.Ми не всички са като теб ........ виж авторката 8)Да,направо и завиждам на авторката... :(
Аз съм момиче на 13г. и се интересувам от неща от този тип. Намерила съм си едни игри, в които едно момче и едно момиче се целуват. Играя тази игра само когато родителите ми ги няма. :-) =P~
renigildo
04-03-2009, 14:12
без шеги: Отначало много ще те боли, много! Когато усетиш, че той проникне в теб ще те заболи УЖАСНО, няма смисъл да му казваш, защото е нормално, а пък и него ще го заболи! Вкопчи нокти в гърба му и си трай :) И после идва хубавото-кефът постепенно ще изблъсква болката и ще ти е толкова яко, че ще искаш пак, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ако го обичаш-направи го!
Ако те боли чак толкова, се изправи и му направи една свирка, после пак опитайте(може първият път да не си била достатъчно възбудена :) )
ПС: Има още, но ще разбереш всичко на момента. И НЕ ЗАБРАВЯЙ ПРЕЗЕРВАТИВА (разбира се махни го по време на свирка) и прочети малко инфо преди това :) :) :)
Значи за
Joffynka не можеш да съдиш че той те научил на бла бла щото бла бла като си правила секс само с него..
stuci_i_miri
04-03-2009, 18:28
абе напраи клип и ни го покажи после - ше ти кажем кво да подобриш сетне :grin:
Joffynka
04-05-2009, 08:00
Значи за
Joffynka не можеш да съдиш че той те научил на бла бла щото бла бла като си правила секс само с него..
Имах предвид че той ме научи да оценявам това.Успоредно с мен бифшият ми Приятел го направи с новата си и все пак с Бифшия сме си Фр донякъде...но......както те така и всички други го считат за мръсен секс в които няма нищо красиво и "о0о,колко лошо беше снощи" когато си спал с чужд човек...аз вече не мисля така не мога да си предтсавя да го правя с човек в които не съм влюбена ,просто защото Той ме научи да го ценя а не просто да се кефя..Ето това имам предвид...пък е не наричам отношенията ни секс...а Любене.....На което 100% доста несигурни с себе си хора които не са изпитвали такива удволствия в живота си и си нямат на представа какво знач1и истинско Удоволствие,ще се засмеят.....Все пак тази тема е за да помогнем кой какото знае :)
sladkish_14
04-05-2009, 09:13
Според мене не си готова .. Ако беше щеше да знаеш отговора на въпростите , които ти самата зададе ..
renigildo
04-05-2009, 09:48
Znae6 li vsi4ko e lyja. Ti ne si gotova i ako go napravi6 6te syjalqva6, i ne za6toto toi ne e to4niqt ili za6toto 6te e ujasno prejivqvane, a prosto za6toto dori da misli6 4e e vreme, ne e, ti si malka i dori da ne iska6 da go prieme6 nedei da provalq6 vsi4ko.Ako toi iska samo tova ot teb, zna4i prosto ne e mom4eto na koeto trqbva da se doveri6.Ne byrzai da dava6 syrceto si na nqkoi koito ne go ocenqwa, iz4akai i ako toi te podkrepq vypreki vsi4ko kaji mu 4e go obi4a6 i ako toi ti otvyrne, ti 6te razbere6 dali e taka naistina i ako e iskren vsi4ko 6te stane samo, nqma da ima6 nikakvi symneniq i nqma da se nujdae6 ot komentarite na nepoznati, prosto 6te znae6 4e toi e za teb.
PC:Nqmam bg :(
sexyyyy93
04-05-2009, 20:09
renigildo много ми хареса поста ти,но не смяташ ли,че има и много добри момчета-актьори!И нейният може да е такъв!А по темата,мацка много си малка!Образовай се,порасни и тогава!
ZDRAVEI milo momice...az ne sam po golqma s mnogo godinki ot tebe..na 16 sam no vijdaniqta mi za parviq put sa mnogo po razli4ni ot tvoite....vidqh kakvo si napisala,no spored men ti sama go kazva6 ne sam sigyrna.......6tom zadava6 takiva bezmisleni vaprosi znaci ne si si pomislila dobre za tazi tvoq stapka,za6ttoto parviq seks ne e kato da ti kupqt parvoto kolelo ili ne6to takova tova e ne6to razli4no ne6to intimno i ne6to zapomnq6to se to moje da bade ydovolstvie no i golqma otgovornost mislq ce po dymite ti ti se o6te ne si gotova i ne si yzrqla za takava stapka neznam ti moje da si misli6 ce si gotova no podsaznatelno se kolebae6...za da predprieme6 takova vajno ne6to v tvoq jivot trqbva dobre da poznava6 partniora si i da mu ima6 golqmo doverie za6toto izglejda si4ko 6te e v negovite razce se pak ti mu se predostavq6 i mu se otdava6 napalno...i trqbva da si preybedena za vsqko edno tvoq i negovo deistvie..vajno e da obsajdate si4ki ne6ta i problemi svarzani v taq nasoka a ne da pita6 nas tyka tezi ne6ta ne prinadlejat na obsajdane s nas a s nego samo toi moje da te predrazpoloji da ti e hybavo no znai ne ocakvai mnogo ot parviq put poveceto puti ne e ni6to osobenno mnogo momiceta vlagat mnogo nadejdi i si mislqt ce e ne6to osobenno no vas6tnost trqbva da go izpitat za da razberat neznam za6to tolkova mnogo barza6 da stane6 vece jena ne misli6 li ce ne si dostata4no golqma se pak si na 15 edna strahotna vazrast za zabavleniq flirtove no cak pak seks....neznam vsi4ko e v tvoite race pomisli mn mn dobre predi da pravi6 ne6to misli i preysmisli vsqko ne6to govorete s priqtelq ti spodelqi mu kakvo te maci samo toi 6te ti obqsni nai-dobre za da se cyvstva6 komfortno ....yspeh i pak ti kazvam da ne sajalqva6 posle misli....cao
BePoHuKa
04-19-2009, 04:54
хаааах миличкаааа
аз съм малка но пък да ти кажа попаднах на Чудесен мъжки идивид,той си е истинско злато просто го обжавам!честно да ти кажа той ме накара да гледам на нещата не като на просто чукане а като на любов!С него се почуствах готова,исках го!Знаех че е правилно!И ето че беше......... Той ми беше 1-вия а той иска да е и последен :-) Наистина го исках и ето чее 1 път бяхме у нас беше къъсно вечерта и сисе съблазнявахме,но започнаха едни луди страсти и аз наистина не издържах повече исках да съм с него,Исках да сме 1 Цяло!Прошепнах му го и той както всеки истински мъжзаочна да ме пита "сигурна ли си""готова ли си" и така няколко пъти.Той беше нежен и внимателен.Беше бавен в началото но тогава изпитвах желание просто да излезе от мен но излезеше ли исках пак!Харесваше ми ,исках го беше ни хубаво,любувахме се 1 на друг беше романтично и красиво!Прекррасно е!Но най ми харесва заради него!чуствам че силно го обичам,дори все още да съм малка а той все пак е с 2 год по голям от мен!Но това че е с него...прави всичко по добро!Знам,че звучи смешно но не си представям някога да съм с някого друг!Мисълта ми е че щом се колебаеш,значи не го обичаш и искаш достатъчно!О боже мой +1212138947240!!! Едитнах всичко ,което не се отнася за мен ,но и при мен беше същото!!!
относно за това дали боли... при сяка е различно но най често боли ма да ти непука и 2ро нему казвай най добре ако неискаш да си търсиш ново гадже :D бе аре напрай 17 и тогава действай
HichNeMiPuka
05-04-2009, 17:01
и моето сефте беше, когато бях на 15
не че се гордея
момчето беше... нищо особено
и сега като се замисля не съжалявам,
но определено те съветвам да поизчакаш
нз от колко време сте заедно
но ще е хубаво да го отложите.
хем ще се сближите още,
хем и ще се просветлиш малко повече.
:-o
че и аз съм на 15 и мога да ти кажа че трябва драстично да си управиш правописа.... :D :D пък не може да си толкова проста че да не му кажеш или си куча марка животно и ще траеш докато свърши ли?? :razz: бахти земи се стегни :-D