- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПЪРВИЯ СЕКС
Аз съм момиче на 15 и наближава първия ми пътне съм сигорна какво точно трябва да направя.Боли ли при загибването на дестената ципа.да кажа ли на партньора си ако ме боли? Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете!
![]()
Аз мисля да ти кажа, че трябва да почакаш още малко, ако съдя по правописните ти грешки...Първоначално написано от yoann4etooo
Като не си сигУрна какво трябва да правиш, къде отиваш ? Що за въпрос е това "да кажа ли на партньора си ако ме боли?" ...ми не, не му казвай ....
![]()
Как точно очакваш да ти помогнем тук ???
В следствие на това, че не си сигУрна какво трябва да правиш, започвам да си мисля, че не си сигУрна и как да се пазиш ......
Това е единственото нещо с което мога аз да ти помогна......
Ползвайте презерватив
Come out, come out wherever you are...
Какво е дестената ципа
И докато разбера кво е ЗАГИБВАМ![]()
Мисля,че първо трябва да се научиш да пишеш,но все пак НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВА...
като изключим правописа малко мозък трябва да се сетиш че е загубвам.. по темата при всеки е различно.. да кажи му ако те болиПървоначално написано от Biskfitka
Адски много ще боли ще тече много кръв .. на струя ... но ти не трябва да казваш абсолютно нищо ! ! ! !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
само да го събира в бутилка после в червения кръст (ебавам се)
1 - ДЕВСТВЕНА ципа..![]()
2 - при всяко момиче е различно, зависи колко си тясна, колко ти е еластична дествената ципаи колко си възбудена.. И естествено ще му кажеш..пък и ако те познава добре сам ще разбере
абе ти що не почетеш малко преди да се изпляскаш с гаджето
не бе - nothing personal
ае успех : )
Ще тече като чешма докато не припаднеш от загуба на кръв. Ако няма лекар на близо мове и да умреш![]()
ти си луда да ходиш да се ебе.ш на 15![]()
~~~SWEET KRIS~~~
пффф предпочитам да съм най-задръстената,но не и да се отдам и да се залъжа така на 15 години.Вие нямате акъл..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
~~~SWEET KRIS~~~
Първоначално написано от Kristina93
секи си решава![]()
макар, че от въпростите на момичето се разбира колко е запозната![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
хаааах миличкаааа
аз съм малка но пък да ти кажа попаднах на Чудесен мъжки идивид,той си е истинско злато просто го обжавам!честно да ти кажа той ме накара да гледам на нещата не като на просто чукане а като на любов!С него се почуствах готова,исках го!Знаех че е правилно!И ето че беше......... Той ми беше 1-вия а той иска да е и последенНаистина го исках и ето чее 1 път бяхме у нас беше къъсно вечерта и сисе съблазнявахме,но започнаха едни луди страсти и аз наистина не издържах повече исках да съм с него,Исках да сме 1 Цяло!Прошепнах му го и той както всеки истински мъжзаочна да ме пита "сигурна ли си""готова ли си" и така няколко пъти.Да ти кажа по 1 време казах "незнам" на ?-са дали съм готова но продължихме и наистина наболваше не е болка за умиране,да ти кажа и кръв нямаше кой знае колко до петно чак не се стиигна по скоро следващите 2 пъти имаше разни линиики но те спряха.Той беше нежен и внимателен.Беше бавен в началото но тогава изпитвах желание просто да излезе от мен но излезеше ли исках пак!Харесваше ми ,исках го беше ни хубаво,любувахме се 1 на друг беше романтично и красиво!От тази нощ нататъкаи се промениш попринципбях доста цапната в устата ии не зачитах доста неща а той е много мил и интелегентен имнооого добре възпитан и станах такава но вече обожавам да се любим.Самото движение,чуството,той......Пр екррасно е!Но най ми харесва заради него!чуствам че силно го обичам,дори все още да съм малка а той все пак е с 2 год по голям от мен!Но това че е с него...прави всичко по добро!Знам,че звучи смешно но не си представям някога да съм с някого друг!Мисълта ми е че щом се колебаеш,значи не го обичаш и искаш достатъчно!
хаааах миличкаааа
аз съм малка но пък да ти кажа попаднах на Чудесен мъжки идивид,той си е истинско злато просто го обжавам!честно да ти кажа той ме накара да гледам на нещата не като на просто чукане а като на любов!С него се почуствах готова,исках го!Знаех че е правилно!И ето че беше......... Той ми беше 1-вия а той иска да е и последенНаистина го исках и ето чее 1 път бяхме у нас беше къъсно вечерта и сисе съблазнявахме,но започнаха едни луди страсти и аз наистина не издържах повече исках да съм с него,Исках да сме 1 Цяло!Прошепнах му го и той както всеки истински мъжзаочна да ме пита "сигурна ли си""готова ли си" и така няколко пъти.Да ти кажа по 1 време казах "незнам" на ?-са дали съм готова но продължихме и наистина наболваше не е болка за умиране,да ти кажа и кръв нямаше кой знае колко до петно чак не се стиигна по скоро следващите 2 пъти имаше разни линиики но те спряха.Той беше нежен и внимателен.Беше бавен в началото но тогава изпитвах желание просто да излезе от мен но излезеше ли исках пак!Харесваше ми ,исках го беше ни хубаво,любувахме се 1 на друг беше романтично и красиво!От тази нощ нататъкаи се промениш попринципбях доста цапната в устата ии не зачитах доста неща а той е много мил и интелегентен имнооого добре възпитан и станах такава но вече обожавам да се любим.Самото движение,чуството,той......Пр екррасно е!Но най ми харесва заради него!чуствам че силно го обичам,дори все още да съм малка а той все пак е с 2 год по голям от мен!Но това че е с него...прави всичко по добро!Знам,че звучи смешно но не си представям някога да съм с някого друг!Мисълта ми е че щом се колебаеш,значи не го обичаш и искаш достатъчно!
това си е моето лично мнение бе хора.Какво сте тръгнали да ме критикувате.Едни са моите виждания,други са вашите.Всеки сам решава за себе си.Първоначално написано от BigFakeSmile
~~~SWEET KRIS~~~
хаааах миличкаааа
пфффффф.Тва от няква сапунка ли го видяПървоначално написано от Joffynka
.Не можах да го изчета до края.
Ти пак като си минала 4 клас много ли си отворена.Ми не всички са като теб ........ виж авторкатаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Първоначално написано от LitTleJ
хех...това че си мислиш че е като сапунка донякъде ме кара да се подсмихвам Мерсипробвай все пак да си намериш някого с когото поне веднъж да се почустваш като в приказките ,много е приятно повярвай :
на колко години си ? и от колко години правиш секс Joffynka
АЗ пък съм сигурна,че си адски неосведомена за болестите и останалите сексуални отношения,щом си тръгнала да питаш такива елементарни въпроси.Според мен си още много малка за това.Изчакай бе момиче,за къде бързаш?още си малка,сега мислиш по един начин..след време ще мислиш по друг.За мен ти си неразумна и наивна.
Ще мине някоя седмица и после ще пишеш тема''спахме заедно и той ме изостави'' или пък ''дали съм бременна'' или ''да пия ли хапче''
НЕ си създавай излишни проблеми! И за каква ще те помисли приятелят ти щом му се отдаваш ейтака лесно.ЗАпомни-мъжете не обичат лесните плячки,а неуловимите!
САмо ми е много интересно какво възпитание имаш от родителите си?
Липсва ти родителски контрол.Нямаш ли огризения...как заспиваш нощем,щом знаеш че лъжеш родителите си...пък и ти самата се лъжеш,ама ще го разбереш късно ,ако не се замислиш сега.
Ти си решаваш.Общо казано моето мнение е,че не трябва да правиш секс толкова малка.Почакай поне пълнолетна да станеш,за Бога!![]()
Няма страшно щом си решила, но дали е правилно- помисли си. Все още си доста малка. А за болката и кръвта ти казаха - не е болка за умиране, и е хубаво да знае, че си девствена за да внимава. Всичко все пак е индивидуално.
точно такаПървоначално написано от mirmark
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.