View Full Version : Харесвате ли по пълнички момичета?
Violenza
06-15-2010, 06:09
понеже момиче с 40кг няма как да има....
Не е вярно, до организъм си е, когато на мен ми дойде със сигурност нямах 40кг.
По темата - всичко си е до пропорции, но не смятам че +2-3кг са нещо тооолкова фатално, колкото някои го описват.
Callisto
06-15-2010, 06:16
понеже момиче с 40кг няма как да има....
Не е вярно, до организъм си е, когато на мен ми дойде със сигурност нямах 40кг.
По темата - всичко си е до пропорции, но не смятам че +2-3кг са нещо тооолкова фатално, колкото някои го описват.
Зависи къде са се лепнали. Една приятелка качи 3 килограма на гърди, докато друга 3 на коремче и има голяма разлика.
Violenza
06-15-2010, 06:19
Зависи къде са се лепнали. Една приятелка качи 3 килограма на гърди, докато друга 3 на коремче и има голяма разлика.
Аз затова казах, че зависи от пропорциите, ако се качат равномерно няма да има кой знае каква разлика.
holypotatoes
06-15-2010, 06:25
а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
1-генетично от родителите
2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качиш ;) такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.
Дриско, може да не ядеш нищо и пак да си кюфте.
Тея болести са на хормонална основа.
Като си тъпо комплексирано мъжле не говори без да знаеш.
holypotatoes
06-15-2010, 06:29
И ще взема да ви обясня, тъпаци, какво значи пълничък, защото май не знаете.
Пълен не значи дебел.
Тея дето обясняват за 100 килограмови момичета може да отворят тълковен речник.
Ако някое момиче или момче има в малко повече месо, това е пълничък.
Второ - има хора на които просто не им отива да са слаби. ;)
Трето - не обичам кльощави хора. Ходи ги разбирай мъже ли са жени ли са, безполово ми изглеждат, сори. Отделно че са плод на комплексарщина.
И четвърто повечето мъже тука са толкова безобразно тъпи.
Благодаря ви, че ме разсмяхте в тази прекрасна сутрин.
BiGBaDWolF
06-15-2010, 09:21
Не, като го вкарам искам да простърже на кокал :D А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
True True...
VinDiesel
06-15-2010, 15:53
Callisto по мойте стандарти си е слабичка,но пък тези гърди много я отварят.Ако беше плоска като мен,хептен слаба щеше да изглеждаш.
hahavteen
06-15-2010, 16:37
Момичетата с големи гърди винаги изглеждат по-пълни. Ти аз ако нямах такива цици къде къде по-слаба щях да изглеждам ама съдба :D .
justwondering
06-15-2010, 16:51
Съгласна съм с CryForMe. Вие ги сложихте всичките под общ знаменател. И аз се имам за пълна (не чак дебела, но пълна), поне на фона на моите съученички. И да ви кажа, ям по-малко от повечето от тях, спортувам (не съвсем редовно, но пак спортувам), ама какво да направя като ми е такава структурата- ниска и с по-широк задник?!?
vaseto0o
06-15-2010, 17:00
Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... :shock: Аз изяждам 1 и викам "преядох" :D Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д :shock:
Ген :D Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. :) Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).
Ето снимки:
http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png
http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png
http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png
http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png
http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
КО стааа тука ве браааааат :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120
чей че превъртях, такива гърди на такова слабо момиче без силикон не мислих че е възможно да има, се едно някой да има 23 санта нормален х*й :shock:
ehhhhhh, не
on a side note: обичам момичета, които си снимат гърдите 8-)
Ми лов ми а фат чик ... Моър кушен фор да пушен... :D :D :D
Callisto
06-15-2010, 19:03
Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... :shock: Аз изяждам 1 и викам "преядох" :D Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д :shock:
Ген :D Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. :) Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).
Ето снимки:
http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png
http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png
http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png
http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png
http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
КО стааа тука ве браааааат :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120
чей че превъртях, такива гърди на такова слабо момиче без силикон не мислих че е възможно да има, се едно някой да има 23 санта нормален х*й :shock:
Ами може. :) Моя се опитва да ми хване гърдата цялата с 2 ръце и не може и направо се влудява, понеже все нещо не е захванал. :D Ма якото е, че тялото ми го побърква..пука му, че не може да ги хване като хората. Лошото е, че тр да нося само блузи по тялото, понеже като нося по-широка тениска гърдите ми избутват тениската напред и изглежда все едно имам коремче и не ме радва. :( Иначето един бивш кура му си беше естествен 22см на 17 години(сега 18),а брат му на 14 години му беше 19см....всичко е до ген и няма невъзможни неща.
MakeMeLaugh
06-15-2010, 19:47
Айде, айде сега, яд го било че не можел с 2 ръце...актьор. Лошо било, че създавали илюзията за корем, щото били мн големи... хах
Стига реклами и вдигания на самочувствието. Хубаво момиче си, ама не преигравай сега.
Беше ми симпатична, ама започна да прекаляваш :)
Без лоши чувства, просто стигна границата на мъжкото мислене/отегчаване :)
Темата беше за пълни момичета и как искаш да напълнееш.
Следва продължение
:)
Да ве кк всички големи разбирачи се изкарахте. Аз не харесвам дебели момчета, дебелите момичета ме отвращават. Но пълни да. Не харесвам други момчета освен по-пълнички. А по мое мнение момичето трябва да си има всичко. Не някоя торба с кокали.
комплексира ме 8-) кокалите ми даже мен самата ме ръбят като легна 8-)
DaemonBoy
06-15-2010, 20:01
Бе хубаво си е да има кво да пипнеш, но в умерени количества, не некви брадати, космати, годзили, мамути... :lol:
YouDontKnowMe
06-15-2010, 20:35
Не, като го вкарам искам да простърже на кокал :D А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
True True...
Ям веднъж на ден. Понякога даже не ям. Ако ям веднъж, не се натъпквам като прасе. Спортувам - ако не друго, то поне около 200 коремни и 100 клякания на ден правя. С такъв режим си задържам килограмите. Не отслабвам, просто стягам.
Не съм от мързел такава. Имам си остатъци от малка още, тогава съм била дебеланка малко. Пък и съм дребна , с бавен метаболизъм. Не се оправдавам, но понякога от учене и глупости не стига време за фитнес и пр. И факта , че съм леко пълна , не ме прави мързелива. Имам си достатъчно други задължения и отговорности.
За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.
hahavteen
06-15-2010, 20:42
DaemonBoy какво общо имат космите с килограмите? :-o
Ники това което каза Калисто и на мен ми е познато въпроса е че никой мъж не го интересува че с тениска изглеждам като бременна защото блузата вири. Малко не е за тая тема просто иначе не мисля че се изсилва.
DaemonBoy
06-15-2010, 20:47
Не ме разбра, това беше от една песен 8-)
hahavteen
06-15-2010, 20:55
Не ме разбра, това беше от една песен 8-)
Хаха е извинявай тогава. Наистина не схванах :D .
Grudi_SeXa
06-15-2010, 23:20
Ям веднъж на ден. Понякога даже не ям. Ако ям веднъж, не се натъпквам като прасе. Спортувам - ако не друго, то поне около 200 коремни и 100 клякания на ден правя. С такъв режим си задържам килограмите. Не отслабвам, просто стягам.
Не съм от мързел такава. Имам си остатъци от малка още, тогава съм била дебеланка малко. Пък и съм дребна , с бавен метаболизъм. Не се оправдавам, но понякога от учене и глупости не стига време за фитнес и пр. И факта , че съм леко пълна , не ме прави мързелива. Имам си достатъчно други задължения и отговорности.
За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.
Няма нужда от такива дълбоки обяснения, изглеждаш добре. Култът към точилките е същото нелепо клише като "метросексуалните" фешънчета, които се навъдиха в последно време.
sweetpunk
06-16-2010, 17:27
хаха тая тема ми хареса .. и аз спадах до преди 2 години към тежкотоварните :razz: малко повече разходки, танци и ядове и .. всички ми казват, че от както отслабнах съм станала още по криво гадно копеленце .. по принцип са ми адски грозни мацките, които могат да кандидатстват за мястото "Скелет с тапицерия" ама от къде да знам ..
P.S.: повечето момчета, с които съм говорила за това предпочитат момичета с месце по кокалите .. е не свиня майка с 300 малки .. но все пак .. на човек да мяза :lol:
зависи къде как са сложени ,аз хърбави не обичам ,искам да има месце 8-)
Направих си труда да прочета всички мнения по въпроса.. :) Аз лично мисля,че всичко си е до човека.Важното е ние сами да се харесваме и да се поддържаме (до колкото можем),ако успеем да спазим това и другите ще ни симпатизират.Друг е въпроса,че на някой момиченца просто не им пука от нищо и никой ,и макар и пълнички си позволяват да хапват от всичко..докато други търпят какви ли не ограничения само и само да се харесат на някой. :)
!!!!!!!!!!!!!!! 100% вярно
darkwoods
06-30-2010, 18:28
Аз имам ясно изразени скули , не бузи , което си личи и от аватара ми ;)
А иначе развии си теорията за смеенето и бузите , ще спечелиш грами;)
Ти бузи нямай, но имаш широк таз и задник. Така че не разправяй колко си перфектна, да не говорим, че имаш много малки очи и странен нос. Никак не си хубава. :P
Да защо не ,падам си по тях .:) :-P
Поече от 60 кила живо тегло има ли баце го дааме на кучтетата :D
Поече от 60 кила живо тегло има ли баце го дааме на кучтетата :D
Народна мъдрост :-D
pitbullxx
06-30-2010, 20:57
Да, харесвам. :) Това дали е пална или не няма никакво значение щом я обичам. :)
Да, харесвам. :) Това дали е пална или не няма никакво значение щом я обичам. :)
АБЕ ТИ КЪВ МЪЖ СИ БЕ :D :D :D
Ако съм на 1 каса бира МОЖЕ !
Annihilati0N
07-01-2010, 10:20
Точно т'ва е, че той е мъж, а ти си сополанко, който мисли, че като пие бира или водка и ме държи за шлифера ;]
Точно т'ва е, че той е мъж, а ти си сополанко, който мисли, че като пие бира или водка и ме държи за шлифера ;]'
Абе кухар тва е ташак ... леле винаги ше има некой такъв идиот който няма да разбере :-x :-x :-x :-x
Annihilati0N
07-01-2010, 10:33
Кухар е баща ти, че те е направил...
По темата : Зависи колко пълничка е... Ако е над 80 кила и е ниска ми идва малко в повече... :X
По темата : Зависи колко пълничка е... Ако е над 80 кила и е ниска ми идва малко в повече... :X
Прав си .. ако знаех че ще станеш такъв щеше да летиш с чикия в стената
d3d0ks7eR
07-01-2010, 10:54
Za vseki pytnik si ima vlak!
...За някой им трябва пътнически ,а за други - товарни ... :-D
ПА дай пуснете некоя снимка де :-D
vaseto0o
07-01-2010, 13:57
Би скочил на 80 килограмово момиче, пич оправи си критериите :shock:
60кг е максимума за момиче при това ако е високо :grin:
babybyme
07-01-2010, 20:50
Емиии... аз съм си от пълничките де, ама си имам приятел от някво време, той си ме харесва, правим си секс и всички екстри :D Не съм някоя нали супер дебела (според него де, аз изобщо не се харесвам), просто съм закръглена и си имам "месце". В един миг като много се влюбиш, според мен, поне, килограмите ако не са някакви отвращаващи вече там да не ти се вижда лицето от гуши, нямат толкова огромно значение. :?
А аз мога да ви кажа, че има хиляди жени по света, които може да са по-пухкавки, но са 10 пъти повече жени от някой кльощи.. Всичко опира до излъчването..
И все пак, странното е тази дискриминация на високи-ниски слаби-дебели тъмни-светли :?
mrunxmrun
07-01-2010, 21:01
True True...[/quote]
За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.[/quote]
абе кво се обясняваш тука бе, все едно си длъжна и все едно някой е в правото си да ти държи сметка кое как е
по тематта: всеки със вкуса си, едни харесват слабички, други нормални, а има и такива индивиди, които си падат по дебелани :D
mrunxmrun
07-01-2010, 21:03
а и нормално, слабите момичета да защитават едното, а пухкаввите другото
Не точно така.. Са к`во да сажа : "Дебелите са мазни говеда и не заслужават да ги харесват.. Само слабите са хора.." ? ;)
mrunxmrun
07-01-2010, 21:20
Не точно така.. Са к`во да сажа : "Дебелите са мазни говеда и не заслужават да ги харесват.. Само слабите са хора.." ? ;)
никoй не казва да кажеш нещо, казвай квото искаш просто в повечето случаи е така ;) а всъшност всеки си има различен вкус и колкото и да се опитва някой да си НАТРАПИ мнението, едва ли ще промени това на другия така, че е безсмислено да се спори
:smt018
Annihilati0N
07-01-2010, 23:19
Братле бил съм с 180 см момиче, което тежи 75 кг. и не можеш да й ги дадеш по никакъв начин, така че не ми говори за моя критерий. ;]
Братле бил съм с 180 см момиче, което тежи 75 кг. и не можеш да й ги дадеш по никакъв начин, така че не ми говори за моя критерий. ;]
Точно така, например, ако едно момиче е 175, ако тежи 45-50 килограма, на нищо няма да прилича :)
eminem213
07-02-2010, 09:24
Аз съм 1.73 и тежа около 60 :-D :oops:
ShadyRecords
07-02-2010, 09:56
Съгласен съм най доброто мнение до сега !
Съгласен съм най доброто мнение до сега !
:shock: ти сериозно?
kremen4eto
07-02-2010, 11:33
^ О, WaKo, представи си - някои хора колкото и да опитват никога не достигат желаното тегло. Мои приятелки се подлагат на милиони диети. Постигат желаното, решават да се отпуснат за 4-5 дни и качват 2-3 кг. Метаболизмът на човека определя масата му. А ако си мислиш, че е приятно цял живот да ядеш плодове и зеленчуци и да сънуваш шоколади (случвало ми се е) ... еми не е никак приятно. Да, има хора, които не полагат усилия, но не при всички е така.
CheeseCake
07-02-2010, 11:41
Аз лично бих предпочела да имам няколко килца отгоре, вместо цял живот да пазя диети. Не говорим за затлъстяване все пак, а за няколко килограма отгоре.
Мнения като тези на wako ми се струват абсурдни направо.
vaseto0o
07-02-2010, 13:03
"Ям по един път на ден, но имам бавен метаболизъм" - това е шедьовър :shock:
Какъв очакваш да е? Ако искате да отслабнете си разпределете храната на 5 ядения, така никога няма да сте гладни... яжте преди да огладнеете, така няма да се натъпчите. Чувството за глад спира да се усеща доста след като си погълнал достатъчно храна. И метаболизма ви ще е бърз, естетсвено трябва постепенно да увеличавате броя на яденията а не от 1 да скочите на 5... Здрав спорт му е майката ;)
Тва с фитнеса, домашните упражнения не си е работа...
kremen4eto
07-02-2010, 13:10
^ Абе, човеко, хапна ли един шоколадов бонбон, следващите седмици постоянно ми се яде сладко и всичко ми се трупа. А когато се ограничавам да не го ям има случаи, в които се побърквам, сънувам го и т.н. ... Както майка ми казва (тя е доста пълничка) "Разбирам, че искаш да си с идеално тяло, ама помисли си дали си заслужава да си увреждаш психическото здраве за едни килограми." Тя е също като мен - ограничи ли се в нещо, рано или късно започва много да го иска.
P.S.: Мисля, че в темата не става въпрос за това.
vaseto0o
07-02-2010, 13:13
Аз пролетта чистих и общо взето боклуци не ядях, когато някой донесе вафли такива неща или карах наще да ги издат или ако бяха от долнопробните вафлички ги изхвърлях в коша :D
Просто ако знам че в кухнята има нещо сладко, няма как да оцелее :oops:
Все пак донякъде наваксвам, спортувам 6 дни в седмицата :D
kremen4eto
07-02-2010, 13:16
^ Забранила съм да има сладки и вредни неща вкъщи. И все пак, дойдат ли дните преди менструация се побърквам за шоколад. Съгласна съм за спортуването, лятото няма никакъв проблем. Ами какво правим когато половин ден съм на даскало, другата половина уча, а вечерта съм с гаджето?
MaxMaster
07-02-2010, 16:03
Сексапилът на жената е във формите, така че не мисля, че момичетата имат от какво да се притесняват при няколко килограма отгоре.
YouDontKnowMe
07-02-2010, 16:29
Аз пролетта чистих и общо взето боклуци не ядях, когато някой донесе вафли такива неща или карах наще да ги издат или ако бяха от долнопробните вафлички ги изхвърлях в коша :D
Просто ако знам че в кухнята има нещо сладко, няма как да оцелее :oops:
Все пак донякъде наваксвам, спортувам 6 дни в седмицата :D
Е , имаш време за спорт.
А какво става като деня ти е зает с училище, учене и курсове?
Не, и се чудя кой ги харесва такива пуци свине :-D
nicsityy
07-02-2010, 18:21
Кирилицата е задължителна!
slun4ice
vaseto0o
07-02-2010, 19:04
^ Забранила съм да има сладки и вредни неща вкъщи. И все пак, дойдат ли дните преди менструация се побърквам за шоколад. Съгласна съм за спортуването, лятото няма никакъв проблем. Ами какво правим когато половин ден съм на даскало, другата половина уча, а вечерта съм с гаджето?
Ами така е, аз преди бях прилежен зубър, последните 2-3 години след изпитите за 7ми клас (където имах 2ри бял в цяла варна) така се отпуснах... че не ми се говори :D Общо взето почти не уча, в даскало правя пищови преписвам, тук таме уча изкарвам диплома малко под 5.50 не мога да се оплача :-D
Youdontknow me - знам ужасно е :? Преди ходих на английски амтематика информатика и баскетбол взимаше ми се акъла... Сега само на английски ходя и се чувствам по-добре. Просто знам че там където искам да вляза няма да ми е толкова трудно, само трябва да се стегна 12ти клас малко... Мене не ми е проблем да уча по 1-2 предмет както ще се наложи (Бг и мат), проблем ми е когато трябва да се подготвям по 15 предмета които са ми безинтересни, нямам абсолютно никакво желание и ги заебавам 8)
Винаги съм си мечтал за някоя 100 кила живо тегло, просто мед ми капе от сърцето като се сетя как по цял ден ще се тъпче с разни манджи, фафлички, мръвки, как ще и викам на галено '' бише'' или ''гусинце'' как ще я галя зад ушите и по гушата , а тя ще ме гледа с влажен поглед и ще ми грухти мило в знак на обич. :-D
Зле си ! :) Само това ще ти кажа !
И още нещо : " Присмял се хърбел на щърбел. " :)
vaseto0o
07-03-2010, 11:59
И още нещо : " Присмял се хърбел на щърбел. " :)
OWNED !!!
Женско съм,но ще отговоря.. Не ми харесват дебели момичета, ако са леко пълни, НО стегнати, става. Все пак жената е женствена заради извивките си.
Съгласен съм на 100%, жените трябва да са женствени а не некви мазни пухкави :o
sisonkasisi
07-03-2010, 17:33
Как не ви е срам дори да си го помислите, че една личност може да се определи или харектеризира по някакви си килограми.Няма грозни хора сред нас... има различни, които излизат от създадения стериотип за момента на мас медиите... ако по времето на Рубенс са се харесвали жените, които си имат всичко на всички нормални за една жена места... и са овековечени в неговите картини, сега този тип жени се заклеймяват с определения и 'меко казано' биват наричани 'пухкавички'...защо ли? Ами, защото някой някъде е решил, че нормалната жена трябва да изглежда сякаш не е яла нормално от години... да е с височина, която излиза от нормалните стандарти... защото повечето от нас дори не се доближават до завените мерки на един уважаващ себе си модел...Накъдето и да погледнем около нас - кориците на списанията, вестниците, телевизията... отвсякъде ни заливат с едини и същи лъжи... аз ги наричам лъжи, защото на всички тези снимки на модели - питам кое е истинското в тях - многото грим или многото поправки с Фотошоп... или крайния продукт, който се е получил и не съществува в реалния живот.И как да растат децата в това общество,питам аз??
Така и от рано започват да не закусват сутрин, започват да не ядат това или онова... или си изяждат пред нас вечерята и после отиват и я повръщат... защото някой им е казал, че онези какички моделките – хубавиците по списанията, които всички харесват – така правят... а други правят точно обратното - депресират се от всичко това и започват да ядат в неограничени количества, за да притъпят болката от мисълта, че никога... ама никога дори няма и да се приближат до вида на един съвременен модел за красота... а вместо това те са поставени всекидневно на присмех от другите...
92% от момичетата искат да променят външността си.
57% от момичетата имат майка, която критикува своята външност.
25% от момичетата, ще помислят за пластична операция.
75% от момичетата имат проблеми с яденето, пият, пушат, агресивни са към връстниците си, когато се чувстват зле.
Всяко 7-мо от 10 момичета мисли, че не е достатъчно добро или не отговаря на изискванията за външен вид, с постиженията си в училище и във връзките си с приятелите си и семейството си...
Extremescream
07-03-2010, 17:52
Понятията за 'пълничка' и 'слаба' са се поразмили в последните години.Аз като малка си бях висока,но си бях и пухкавка,не пълна.Сега съм си слаба,нормално слаба,а не анорексична.Познавам пълнички момичета,които са много по-секси от щеките.
Лошото е,че с тоя курволяк,дето ни залива от тв-то и нета хората си променят представите.Оня ден гледах Шоуто на Слави и там се беше появила Преслава.Значи толкова много народ я смята за невероятно секси,а тя е дебелогъза,късокрака и трътлеста.Вярно,цици бог дал (по-скоро пластичният хирург),ама иначе доста зле.
Тежа 58 и съм 1,75,но ако ям чипс или нещо такова,веднага ми отива на бедрата.Имам адски бавен матеболизъм.Всичко си зависи от човека.Една съученичка ходеше на фитнес,пазваше диети и отслабна много.Преди беше дебела,а сега си е пълничка.И какво-да спре да яде изобщо ли?Ставало й е лошо от проклетите диети,но е продължила.И съм сигурна,че ако някоя куха лейка й види снимка,ще каже,че е дебела. :?
Понятията за 'пълничка' и 'слаба' са се поразмили в последните години.Аз като малка си бях висока,но си бях и пухкавка,не пълна.Сега съм си слаба,нормално слаба,а не анорексична.Познавам пълнички момичета,които са много по-секси от щеките.
Лошото е,че с тоя курволяк,дето ни залива от тв-то и нета хората си променят представите.Оня ден гледах Шоуто на Слави и там се беше появила Преслава.Значи толкова много народ я смята за невероятно секси,а тя е дебелогъза,късокрака и трътлеста.Вярно,цици бог дал (по-скоро пластичният хирург),ама иначе доста зле.
Тежа 58 и съм 1,75,но ако ям чипс или нещо такова,веднага ми отива на бедрата.Имам адски бавен матеболизъм.Всичко си зависи от човека.Една съученичка ходеше на фитнес,пазваше диети и отслабна много.Преди беше дебела,а сега си е пълничка.И какво-да спре да яде изобщо ли?Ставало й е лошо от проклетите диети,но е продължила.И съм сигурна,че ако някоя куха лейка й види снимка,ще каже,че е дебела. :?
1во Прслава има естествени цици..
Иначе те подкрепям, за височина 1.75 нормално тегло е над 55кг :)
sisonkasisi
07-03-2010, 19:15
не всичко упира до външтността ...Нима вече преценяме хората единствено по това..ее аз не мога да го повярвам.Аз лично харесвам Преслава , и когато слушам музиката ,която прави не мисля дали е дебела или слаба или със силикон ..просто се наслаждавам.Всяко момиче има право да е хуваво и е такова по един или друг начин и най често се случва това, което на пръв поглед ни се струва не толкова впечатляващо да крие прекрасна сърцевина!И тези наложени стандарти не могат да бъдат критерий. Всеки, който се чувства добре в тялото си и е щастлив такъв какъвто е ,то той озлъчва красота. Нека не сме толкова повърхностни и да се унищожаваме така един друг , аз лично съм преживявала много борби с килограмите и ми е наистина болна тема, предполагам и ще продъжвм.Ако нещо го правя то то е за самата себе си , а не да робувам на тези болни мозъци.
Extremescream
07-03-2010, 20:19
Oк,на Преслава са й естествени гърдите.И другите меса са й естествени :D
Смисълът на тази тема е да повдига самочувствието на момичета, които са пълни и нямат воля да направят нещо по въпроса / мое мнение /
sisonkasisi
07-03-2010, 20:51
За мен лично тази тема е да се покажи, че няколко килограма не те правят по различен от другите. Никой няма право да наскарбява друго човешко същество.А защо изобщо се чудя защо има такива теми ?? нямаме ли си по-важни неща за вършене , на всеки ли му е толкова идеален живота, че се е седнал да злобее. "Са к`во да сажа : "Дебелите са мазни говеда и не заслужават да ги харесват.. Само слабите са хора.." ?" само от това изказване ми става ясно що за народ сме се превърнали..
Смисълът на тази тема е да повдига самочувствието на момичета, които са пълни и нямат воля да направят нещо по въпроса / мое мнение /
То хората са си казали - Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме! Вярно, че тук е форум, но това не значи да се изказваш неподготвен/а... Даже няма да си правя труда да обяснявам защо постът ти е напълно безсмислен. Само се замисли колко слаби момичето има по света, които нямат капчица воля, и после продължавай с коментарите.
По темата: Ако искаш другите да те харесват, трябва ти самият да се харесваш. (отнася се както за момчетата, така и за момичетата) Мога да кажа още много, но мисля, че това е достатъчно. Поздравления, Extremescream, за смислените постове. :wink:
vaseto0o
07-03-2010, 21:25
Как не ви е срам дори да си го помислите, че една личност може да се определи или харектеризира по някакви си килограми.Няма грозни хора сред нас... има различни, които излизат от създадения стериотип за момента на мас медиите... ако по времето на Рубенс са се харесвали жените, които си имат всичко на всички нормални за една жена места... и са овековечени в неговите картини, сега този тип жени се заклеймяват с определения и 'меко казано' биват наричани 'пухкавички'...защо ли? Ами, защото някой някъде е решил, че нормалната жена трябва да изглежда сякаш не е яла нормално от години... да е с височина, която излиза от нормалните стандарти... защото повечето от нас дори не се доближават до завените мерки на един уважаващ себе си модел...Накъдето и да погледнем около нас - кориците на списанията, вестниците, телевизията... отвсякъде ни заливат с едини и същи лъжи... аз ги наричам лъжи, защото на всички тези снимки на модели - питам кое е истинското в тях - многото грим или многото поправки с Фотошоп... или крайния продукт, който се е получил и не съществува в реалния живот.И как да растат децата в това общество,питам аз??
Така и от рано започват да не закусват сутрин, започват да не ядат това или онова... или си изяждат пред нас вечерята и после отиват и я повръщат... защото някой им е казал, че онези какички моделките – хубавиците по списанията, които всички харесват – така правят... а други правят точно обратното - депресират се от всичко това и започват да ядат в неограничени количества, за да притъпят болката от мисълта, че никога... ама никога дори няма и да се приближат до вида на един съвременен модел за красота... а вместо това те са поставени всекидневно на присмех от другите...
75% от момичетата имат проблеми с яденето, пият, пушат, агресивни са към връстниците си, когато се чувстват зле.
Всяко 7-мо от 10 момичета мисли, че не е достатъчно добро или не отговаря на изискванията за външен вид, с постиженията си в училище и във връзките си с приятелите си и семейството си...
Комплексирана си-ясно е...
Излез на улицата и се огледай... Забеляза ли колко много КРАСИВИ СЛАБИ момичета има? Как го постигат? С желание а не със гледане на статистики и опплакване... Лично аз познавам едно супер секси и слабо момиче, което си нагъва джобове чипсове сладко кола в неограничени количества и не е напъляла и 1кг... Ще кажете има бърз метаболизъм-ами като ядете по 1 път не можете да имате бърз метаболизъм :-x
За да си в добра форма не е нужно да гладуваш... Преди да почнете някои от прослувутите диети от рода на ябълки и секс прочетете малко, ама в някой истински сайт като www.bb-team.org а не съветите на др. Емилова (тая ПАТКА, на чиито ПАТЕШКИ акъл маса народ се връзва)
sisonkasisi
07-03-2010, 21:40
За теб аз съм комплексирана ..може би наистина е така ,но не е от факта килограми .. била съм пълна .. гладувала съм,тренирала съм с месеци по 4 часа на ден ,докато не станах 43 килограма с перфектно тяло към ,което много хора се стремят . направих го не за хората, а за себе си и поуката която си всех не беше много хубава, защото от този момент започнах да съм робиня на мнения , чувствах се смазана и уморена от живота загубила пламачето в очите си , което някога съм имала.. хората да ме преценят като парче месо , а не като човек и знаеш ли с няколкото отгоре килограма ми е много по хубаво защото съм умна , красива с цели ..имам си всичко , за което някога съм мечтала. Но ме е жал , че има такива нищожества , които мачкат наред без да мислят как могат да съсипят един живот . Сега за тези няколко килограма цял живот ще страдам от язви гастрити и тн. за хора като теб ,,И 100 килограма да съм предпочитам пред и секунда да мисля по начина по който ти го правиш . Всяко упорито момиче може да стане с идеално тяло, но когато критерия ти е насочен кам това никога не можеш да се промениш
kremen4eto
07-05-2010, 06:27
Комплексирана си-ясно е...
Излез на улицата и се огледай... Забеляза ли колко много КРАСИВИ СЛАБИ момичета има? Как го постигат? С желание а не със гледане на статистики и опплакване... Лично аз познавам едно супер секси и слабо момиче, което си нагъва джобове чипсове сладко кола в неограничени количества и не е напъляла и 1кг... Ще кажете има бърз метаболизъм-ами като ядете по 1 път не можете да имате бърз метаболизъм :-x
За да си в добра форма не е нужно да гладуваш... Преди да почнете някои от прослувутите диети от рода на ябълки и секс прочетете малко, ама в някой истински сайт като www.bb-team.org а не съветите на др. Емилова (тая ПАТКА, на чиито ПАТЕШКИ акъл маса народ се връзва)
Абе, моля ти се! Ям честичко, не по много, но често - така, както казвате, че трябва да се яде. Защо тогава ако 2-3 дни се поотпусна и всичко ми се лепва? Понякога наистина не зависи от самите нас ... или поне не всичко зависи от нас.
Подкрепям напълно sisonkasisi. Не знам откъде е взел(а) там разните проценти, но ще допълня.
Последните дни от учебната година мои съученички припадаха в часовете защото не са яли. Едната беше до 13-14 часа на едно млечно питие, другата само на вода. Една друга пък миналата година ходила по спешност в болницата, защото решила да го кара 10 дни само на вода. Това нормално ли е?? Те момичетата да не си ги решават сами тия работи - или гледат или слушат странични мнения. На една приятелка майка и и каза, че няма да я пусне на екскурзия ако не свали 4-5 кг. Една друга пък пусна малко коремче и майка и не спря да се шегува с нея. Мога още много примери да дам. Аз и затова съм решила никакви диети да не спазвам. Ужасявам се.
Външността в обкръжаващия ме свят е дотолкова от значение, че започвам да си мисля, че някои хора са болни направо.
Колкото до темата: Един човек има характер, той е личност, има свои ценности, свои мечти и желания, а външността ... тя е нещо толкова променимо, толкова незначително.
Имаше преди един израз - По-добре се влюби в характера на човека, не във външността му, че като остареете и погрознеете, да има какво да си кажете. :)
точно..
обичам да има месце :D
по добре така отколкото слабо до кокали момиче :smt023
gia_sena_mono
07-05-2010, 10:04
точно..
За всеки влак си има пътници!
Extremescream
07-05-2010, 11:02
От сега казвам-момичета,НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ОТСЛАБВАТЕ НЕНУЖНО.
Имах малко коремче и реших да понамаля малко яденето.То хубаво го понамалих,бедрата ми станаха по-слаби,коремчето изчезна.Никога не съм била дебела-1.75 съм висока и тежа 55 кила,слаба съм.
Обаче като поманалих яденето си викам 'Айде и занапред да ям по толкова,че да си седя точно толкова слаба,колкото искам'.И коремът ми се сви,започнах да ям още по-малко,и то не защото се опитвах да отслабна,а защото наистина не бях гладна.
Резултатът-Тази сутрин излязох за около 20 минути и като се прибрах легнах да спя,защото нямах енергия.От неядене толкова нямам сили,че и най-простата физическа дейност ме уморява.И сега с мъки се опитвам да си върна организма към нормалното му състояние.
Момичета-какво от това,че имате някой килограм отгоре.Като мен ли искате да станете? :? Да се изморявате от ходенето до магазина?
alex_devv
07-07-2010, 03:17
не
trackmaniafan12
07-07-2010, 08:16
а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
А ти знаеш ли, че се пише "нЕкомпЕтЕнтни", вместо "никомпитинтни"? :lol:
K_O_L_E_V
07-07-2010, 10:07
Отговора ми е твърдо нье !
Аз лично сега си имам срашно готин приятел,който въобще не е дебел
Но когато бях четвърти клас (сега съм девети) Си бадах точно по един слон :razz: Но той имаше страхотно излъчване! :-) Винаги се усмихваше :smt055
Отговора ми по темата е ДАААА!!!
Anonimen00
07-07-2010, 12:19
ДАА ! Падам си по малко по заоблени дупенца , като прасковки да са :) даже и малко коремче да имат не е голям проблем. Въпреки , че аз лично се стремя да имам изрядно тяло , без излишни мазнини...
Like Redman said: More cushing for the Pushing :razz:
аз имах едно по пълно гадже от една страна са по свестни ама на външен вид ... 8-)
аз имах едно по пълно гадже от една страна са по свестни ама на външен вид ... 8-)
Тапак .. не външния вид е всичко..
Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПО-СВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновен
Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПОСВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновен
ок сорка ма си го написал като чели са свестни ма на външен вид за нищо не стават
Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПОСВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновен
ок сорка ма си го написал като чели са свестни ма на външен вид за нищо не стават
А ко изках да го кажа щях да намекна ...
Предпочитам ги даже. Жени с манекенски пропорции изглеждат най-често кофти. Друго си е да пипнеш повече мръвка. Естествено под "пълни" нямам предвид 100 килограмови сумистки, а по-така закръглени-около 60 кг.
точно..
За всеки влак си има пътници! А бегайте у некоя кофа с тия клишета.
точно..
За всеки влак си има пътници! А бегайте у некоя кофа с тия клишета.
Аа не тва е уникално изказваане :razz:
vaseto0o
07-08-2010, 16:57
Дебелите момичета ядат к*ра ама само в преносно значение ;)
Аз примерно харесвам такижа момичета но не мечоци примерно ... ако е ниска е нормално да е не дебела ами да ти се струва пулна ... олеле пиша пълни глупости яко съм във филма ... с финес сичко се оправа ... примерно момичето в което съм влубен е ниска и изглежда закръглена но сега се нави и си изкара карта за фитнес пак и на нейната възраст тепърва започва да расте
Force_bladeR
07-08-2010, 23:05
Добре бе... до сега НИКОЙ ли не прочете заглавието на темата?? "ПО-ПЪЛНИЧКИ", защо го обръщате на "дебели" не ми е ясно? По-пълни не означава дебели О.о
danchobg
07-15-2010, 15:35
не! :shock: :shock:
nespasqema
07-15-2010, 17:06
ами да ви кажа аз съм слаба,но немога да разбера какво против пълните момичета...ако говорим за хигиена то няма разлика колко кила си зависи от теб как се подържаш..
п.п Не говоря за ужасно дебелите тогава или е болест или просто е мърда :D
chemist9009
07-15-2010, 17:09
Не ! :? :? :?
Housemusikk
07-15-2010, 17:44
Много актуална тема . Напоследак виждам само разни угоени бъчвета и прасешки физионимии , корми с 5-6 пласта сланини и сякви други мазни и тлъсти атрибути с които се очаква да бъда "съблазнен и да бъде събудено мъжкото в мен ....... :? "
Я марш на фитнес 5 катови сланини гадни .......... Ако си мислите, че понеже тук някой от учтивост не пише това което аз пиша ,немислете че не си го мисли . Никой не харесва свинските ви бутове , нито потните ви тела (puke). Спрете да се тъпчете до повръщане с боба от казана ами се раздвижете.
И защо подяволите толкова много държите да покажете гадните си свински бутове и висналото си шкембе ? (Кат си дебела не е нужно да носиш къса поличка , та да караш останилите да се гърчат от гнус наум ..... пък и не само наум.)
Къде отиде хубавото изваяно женско тяло , тънката талия и женственото ? ааааааааа?
Пуродоти гадни .
Много актуална тема . Напоследак виждам само разни угоени бъчвета и прасешки физионимии , корми с 5-6 пласта сланини и сякви други мазни и тлъсти атрибути с които се очаква да бъда "съблазнен и да бъде събудено мъжкото в мен ....... :? "
Я марш на фитнес 5 катови сланини гадни .......... Ако си мислите, че понеже тук някой от учтивост не пише това което аз пиша ,немислете че не си го мисли . Никой не харесва свинските ви бутове , нито потните ви тела (puke). Спрете да се тъпчете до повръщане с боба от казана ами се раздвижете.
И защо подяволите толкова много държите да покажете гадните си свински бутове и висналото си шкембе ? (Кат си дебела не е нужно да носиш къса поличка , та да караш останилите да се гърчат от гнус наум ..... пък и не само наум.)
Къде отиде хубавото изваяно женско тяло , тънката талия и женственото ? ааааааааа?
Пуродоти гадни .
Искаш отговор ?
В сандвича отива :D [/b]
Мога да ти кажа, че не си прав...Тренирам от 2години спортувам ям здравословно защото имам висока захар...А от лекарствата от астмата надебелях ине мога да сваля тези килограми...Ако спортувам по усилено започвам да правя пристапи и ми трябват лекарства от които качвам килограми а на всичкото отгоре имам и проблеми с стомаха и корема (спукан апандисит и остар гастрит) такаче не ми казвай, че не полагам никакви грижи за тялото си !!!!!!!!!!!
"А така пичке,аз съм 100 кила и ако свалям,мах да сваля 4-5 кг.
Искам да съм здрав а не някъв хърбав клечо на една плюнка живот."
Толкова много смяхххх :razz: Аз никак не харесвам дебелите моми4ета,но на мъжете им отива да са оформени :) ,а не сухарки :?
Здравейте от мен :) Момиче на 13 години съм -1,57 и тежа 51 килограма.Да-знам,че съм пълна и не го казвам за да ми кажете всички " нее не си не се притеснявай ти си супер".Опитвам се да отслабна,не ям сладко ограничавам тестените изделия и безалкохолните,но става бавно.Чувала съм,че е от пубертета от доста приятелки и роднини.Да се надяваме,че като стана на 16-17 ще се оправя. Ако не-здраве да е :-D Всеки с вкуса си,на някои им харесват доста слаби момичета,на други-по пълнички като мен. Има момичета,които изглеждат слаби или нормални,но на килограми не е така. Просто килограмите са им разпределени равномерно и наистина чарът на някои момичета се крие в килограмите им.Няма смисъл да водите този спор,защото както преди малко казах-всеки с вкуса си :)
D3viLish
07-15-2010, 21:03
Така е...Мъжете искат жени, а момченцата искат кокали...Всичките сте с много плоско мислене!Сякаш вие всички сте с перфектното тяло, стегнати, слабички та сте тръгнали да казвате, че пълните били еди кви си!Ама нали се сещате, че по принцип пълните момичета са мнооого по-хубави в лице отколкото кльощавите и в повечето случаи са с по-добра вътрешност!Това е плоско мислене - Да гледаш само външният вид и да слагаш всичко под общ знаменател!Бас държа, че повечето мацки дето са давали акъли тука и те не са с стегнатото тяло за което говорят, ама иначе обсъждат ли обсъждат...
D3viLish
07-15-2010, 21:06
Пуродоти гадни .
Айдее, перфектния се обади.. :D :D
Extremescream
07-15-2010, 21:09
Познавам пълничко момиче,което няма целулит.
Аз колкото и да съм слаба и висока,пак си го имам.И не съм и кой знае колко стегната,просто съм стройна.Дами,загледаите се вие преди да давате мнение.
Повечето от вас надали блестят с кой знае какви качества,било то интелектуални или в тяло.Надали сте кой знае колко хубави,слаби и изваяни като богини.
А колкото до момчетата-сигурна съм,че косурите на голяма част от вас са много по-големи и сериозни от тези на по-пълничките девойки.И вие не сте перфектни.
SorrowEyes
07-15-2010, 22:06
Така е...Мъжете искат жени, а момченцата искат кокали...Всичките сте с много плоско мислене!Сякаш вие всички сте с перфектното тяло, стегнати, слабички та сте тръгнали да казвате, че пълните били еди кви си!Ама нали се сещате, че по принцип пълните момичета са мнооого по-хубави в лице отколкото кльощавите и в повечето случаи са с по-добра вътрешност!Това е плоско мислене - Да гледаш само външният вид и да слагаш всичко под общ знаменател!Бас държа, че повечето мацки дето са давали акъли тука и те не са с стегнатото тяло за което говорят, ама иначе обсъждат ли обсъждат...
Така е в интерес на истината. Старая се да опозная човека отвътре, а не да го съдя за това как се храни или дали го мързи. Това,че е пълен, може да се дължи на болест, но може да се дължи и на занемареност в повечето случаи, признавам. Но това не ги прави по-малко хора от другите, а и външния вид изобщо не е критерии за това що за стока си. В много случаи пълните хора са по-печени! по характер :)
Нека само оточня че не говоря за слоне :D но имам предвид по пълничките момичета :oops: аз лично и кум тях си имам слабост какво е вашето мнение :)
Ако е достатъчно дебела за да ти хвърля сянка лете, и да те топли през зимата, значи е перфектна !
FunkyBoy
07-15-2010, 23:35
не :?
според мене едно момиче трябва да си има всичко ... а не като застане права да има 1 метър разстояние между краката си ... грозно е .. трябва да има живот в човека : ) и да ест и мене ме нервят някакви .. с извинение дебели момичета да се тъпчат по цял ден и нищо да не правят и само да се оплакват ... : xx тва вече си е друга история
:-D
HristoGavrilov
07-17-2010, 08:44
Не харесвам пълнички, ама не харесвам и некви супер кльощави.
Третата световна настъпи... :razz:
Беше ми приятно с вас. Най-искрено се забавлявах. :razz: :razz:
Колкото хора, толкова различни вкусове.
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
bilqnavod
07-18-2010, 09:32
http://images.buddytv.com/articles/greys_anatomy/images/sara_ramirez_greys_anatomy.jpg
леко пълничка - но ми е идол... :)
http://images.buddytv.com/articles/greys_anatomy/images/sara_ramirez_greys_anatomy.jpg
леко пълничка - но ми е идол... :)
:-D тъй като я гледам бая се е наляла! Никак не е хубаво млади моми4ета да мязат на свине,да се тъп4ат постоянно и да не мислят за нищо друго освен за манджааа! До сега не съм видяла свиня а подиума :razz:
fire_magic
07-20-2010, 18:11
направо си е дебела тая какви големи раце има и на горе колко е широка (puke)
xXxSadBoyWithGuitarxXx
07-20-2010, 18:24
тея по 160 кг. много ме радват :lol: направо бих ги обяздил :lol: само ми трябват метални подпори :lol:
LaCritic
07-20-2010, 20:35
3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести Аре престани да си търсиш оправдания, че си дебела като мамут! И като пишеш на клавиатурата не яж чипс, че пръстите ти се омазняват и пишеш неграмотно! :-x
"по- пълнички" ама в граници ми харесват.
PoRcHeTaTa1
07-20-2010, 21:38
Za vseki pytnik si ima vlak! =; =; =; =; =;
StoooYo0
07-20-2010, 21:42
Не много :-P
Jimmy412
07-20-2010, 21:44
според мен - различни хора, различни предпочитания.. :)
към момчетата, които казват, че 16о-килограмови ги кефят..
ясно, че е ирония, но замислете се.. :?
има хора, които си падат по това.. има и извратени мъжки вкусове ако щете :D
отворете един каталог с порно, нима няма филми с някви дебели лелки?!
или просто яко закръглени мацки? lol.
гледал съм такова порно, не е нещо кой знае кво.. ама малкия Мартинчо остана доволен :oops: :D
бил съм с кльощави момичета, бил съм и с "нормални" момичета
бил съм и с доста заклъглено момиче, нито целувките, нито нещо друго се различаваха кой знае колко.. нима искате да прегръщате дъска за рязане на хляб? :o
абе, няма кво да спорим.. бившата ми беше 49 кила на 1.69 ръст, ше си кажете пичка, сичко си имаше, ама сега е ПУТКА и знаете ли що?, щото има самочувствие до небето, щото е яка и сички й се лепят, а на мен- глупака и "здрасти" не ми казва.. lol
мое мнение. :)
Greennight
07-20-2010, 21:58
Зависи кво разбираш под пълнички...Най-добре е да не е няква аронесичка,но и да не се точат некви сланини.
XheroineX
07-21-2010, 08:21
Точно! :)
3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести Аре престани да си търсиш оправдания, че си дебела като мамут! И като пишеш на клавиатурата не яж чипс, че пръстите ти се омазняват и пишеш неграмотно! :-x
Абе болести има ама...ако не ядеш кажи ми от въздуха ли ще напълнееш??? Намирате си оправдания,хлен4ите и нищо не правите,за да се отървете от мазните си сланини!Ей такива хора никак не ги уважавам,без воля и все някой им е виновен!
П.С. и по-леко с 4ипса,4е много правописни грешки имаш,трябваше няколко минути да ти раз4итам правописа :D
HapkoMaH
07-22-2010, 12:40
зависи кфо разбираш под "пълнички момичета" :lol:
разбирам нещо грозно,сериозно,за нищо хубаво не се сещам като 4уя за пълни4ко моми4е :lol:
То трябва да се изясни какво се разбира под "по-пълнички". Мисля, че не става дума непременно за дебели или такива с шкембета, а просто, които имат повече.....месо. Образно казано. Very Happy Примерно, Преслава е по-пълничка, не е баш като останалите си колежки, ама пак е зверски секси. Така че...да, и по-пълничките са секси.
Edm0nDantes
08-05-2010, 08:22
90 процента от момичетата в днешно време са слоне.също така като си избираш момиче гледай как е и тъщата,защото ако се влюбиш много и се ожениш жена ти ще стане горе долу като тъщата след 30 години.може да е запазена може и да е кат мекица.а иначе аз не харесвам нито пълнички нито добре закръгление нито дебели и секви такива.тва момиче дет има по голяма ръка от мъжа тва момиче ли е или крака му е като на ланс армстронг.
Емм то зависи какво разбираш под пълнички ... 180 см и 80 кг или 180 см и 70 кг ?
DarkTemplar
08-05-2010, 17:51
Да, стига да са симпатични и да не са прекалено пълни.
gabinceto19
08-05-2010, 18:16
егати идиотите дет сте
аз например бях болна и тогава надебелях и немога да смъкна килограмите
не е никак приятно да прочетеш или разбереш, такива неморални мнения
егати идиотите дет сте
Няма такова нещо като "Не мога" Може би само с диета не става ... иска и гимнастики иоги спортуване бягане ... коремни преси :)
gabinceto19
08-05-2010, 19:14
егати идиотите дет сте
Няма такова нещо като "Не мога" Може би само с диета не става ... иска и гимнастики иоги спортуване бягане ... коремни преси :)
ми пробвах не съм мързелива и не ми е особенно приятно да ме обиждаш
егати идиотите дет сте
Не те обиждам, даже се опитах да ти помогна ... ама няма никакъв начин да не може да ги свалиш тези кила освен ако не си на някакви хапове или си още болна ... на практика колко си висока и колко килограма си ... може преди да си била супер слаба и за това сега да ти се струва много тук може да споделиш никои не те познава
DarkTemplar
08-05-2010, 19:19
В момента съм над 90 кг. до няколко месеца ще съм малко над 75. Инат му е майката. :D
gabinceto19, а ти не бъди прекалено докачлива. ;)
gabinceto19
08-06-2010, 08:54
егати идиотите дет сте
Не те обиждам, даже се опитах да ти помогна ... ама няма никакъв начин да не може да ги свалиш тези кила освен ако не си на някакви хапове или си още болна ... на практика колко си висока и колко килограма си ... може преди да си била супер слаба и за това сега да ти се струва много тук може да споделиш никои не те познава
1.60 - 60
Зависи под какво разбираш пълничка. Допадат ми, да, но не и ако са отпуснати. Важно е да се спортува и да не се яде много мазно. Да ядеш шоколад лошо няма, ако ти дава енергия, с която да тренираш нещо. Ама тези чипсове, гризки, мазни пици, дюнери, джобове - направо холестеролна бомба. По-добре да ядеш свински ушички, отколкото такива неща :D Аз ям всичко от горепосочените (без уши, не знам защо..), но си правя сметката колко често да го правя, за да не съм отпуснат, а и тренирам волейбол всеки ден. Повечето от момичетата, които са по-закръглени (нека не ги обиждаме, хора сме), си падат по сладките изделия. То лошо няма, ама трябва енергията, която се получава, да се изразходи. Затова моят съвет е - СПОРТ. Диетите са само временно решение. Не е важно да се стопят 10 килограма за един месец, най-добре е по 2-3, но с постоянство, с думи нищо не става. И все пак запомнете - без едно може, ама с едно не може.