View Full Version : Харесвате ли по пълнички момичета?
Нека само оточня че не говоря за слоне :D но имам предвид по пълничките момичета :oops: аз лично и кум тях си имам слабост какво е вашето мнение :)
Не, като го вкарам искам да простърже на кокал :D А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
Дам и да викат охх колко съм дебела и да те плюе с чипс :lol: слабото в граници най добре но и по-пълнички в изключения може
Не, като го вкарам искам да простърже на кокал :D А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
Много точно го каза. Случайни неща няма.
храни се правилно.. на максимум ходи на фитнес отделно спортувай да речем плуване.. яко секс и няма си дебела
dimitar_ak
04-02-2009, 09:41
Да, но пълничка за мен не значи занемарена.
kato Beyonce :smt007
Mos Def - Ms. Fat Booty :grin:
Ass so fat that you could see it from the front!
Hot damn!
MakeMeLaugh
04-02-2009, 16:06
Абсолютно правилно :!: :!:
Няма да допълвам 8)
moneycomeme
04-02-2009, 17:25
Za vseki pytnik si ima vlak!
kolarova
04-02-2009, 17:30
а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
1-генетично от родителите
2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качиш ;) такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.
а ти разбираш ли че без движение.. няма как да отслабнеш като надебелееш !? само от болест е лошо всичко друго има оправия :-)
glamouros
04-02-2009, 18:15
Да ве кк всички големи разбирачи се изкарахте. Аз не харесвам дебели момчета, дебелите момичета ме отвращават. Но пълни да. Не харесвам други момчета освен по-пълнички. А по мое мнение момичето трябва да си има всичко. Не някоя торба с кокали.
НЕ.В никъв случай.УЖАС.ПФФФ....лелеееее .
jambo_bs
04-02-2009, 22:28
Казва се за всеки влак си има пътници.В темата става дума за големиии влакове
LiL_MeoW
04-02-2009, 23:40
момиче съм и не харесвам "пълнички момичета" .. смисъл ако бяха дебели ок те поне си знаят че са дебели и не мрънкат .. но пълничките .... това е друго нещо .. или си въобразяват че са хипер яки или постоянно мрънкат че са дебели с идеята някои да им каже " оо не не си не говори така" . Другата причина да не ми се нравят е че са станали пълнички в следствие на собствената си немърливост и мързел .... вместо да се оплакват да направят нещо - марш на фитнес !
DesTin3d
04-03-2009, 00:43
Много точно го каза. Случайни неща няма.
напално сте прави ... ако имат поне малко воля всичко е вазможно
TheRestorer
04-03-2009, 07:36
Ае има си буквата Ъ, знаете ли.Щото напАлно пАлен вАзможен са много яки думички.Филмирате се, че знаете пък почерка ви е по-кух от на турчин.
Иначе по темата - Зависи.Между пълничка и пълничка има разлика.
Предпочитам да си е нормална ... но също така предпочитам да е по-слаба от колкото по дебела ...
+1
gLypChenCee
04-03-2009, 08:32
Уточни какво имаш под предвид "по-пълнички" или там както го казваш? :) Прочетох някои мнения които не ми допаднаха особено.И кво като е "слон" както ги наричате .. Тва е временно особено като са в пубертета.След време израстват,организма им се развива и стават по-слабички,а тея торби с кокали стават бо огромни и от трамвай. :) Аз нито съм торба кокали нито "слон" както наричате пълничките момичета.За моят ръст (175см) съм си доста добре. Пък и не е хубаво така да обиждате момичетата или момчетата.Може да звучи като поредното тъпо клише,но повярвайте:всичко се връща. :)
Bellatrix
04-03-2009, 08:34
Леле какво ги опсувахте по-пълните момичета :D Които са НАИСТИНА дебели (там заболявания и тн) са си обречени. Познавам такива момичета, милите не са виновни, но нито един път не съм ги видяла с момче до себе си. :( Но тези, които са просто пълни често имат повече ухажори от фиданките. Забелязала съм го. Мъжът не търси кокали та като я шляпне по дупето да си насини ръката. Едно нормално момче иска да има мръвка АМА ДА Е СТЕГНАТА.
Hurtmore
04-03-2009, 08:36
Ако под по пълни имаш предвид нормални, а не болни от анорексия, да харесват ми...Естествено не дебели, а просто да си имат всичко(: Все пак анорексията не е мода както си мислят всички и щом не си 30 кила си дебел о.О
glamouros
04-03-2009, 09:13
Леле какво ги опсувахте по-пълните момичета :D Които са НАИСТИНА дебели (там заболявания и тн) са си обречени. Познавам такива момичета, милите не са виновни, но нито един път не съм ги видяла с момче до себе си. :( Но тези, които са просто пълни често имат повече ухажори от фиданките. Забелязала съм го. Мъжът не търси кокали та като я шляпне по дупето да си насини ръката. Едно нормално момче иска да има мръвка АМА ДА Е СТЕГНАТА.
+123456789009876543234567
Ами точен пример е моя приятел.. Той обича не дебели, а такива като мен. 170 см и 60-65 кг.. Там някъде е неговия вкус. И аз съм си там някъде.. Но бях и 75 преди 2 месеца и той пак си ме обичаше... Незнам защо всички гледате дали едно момиче има по- голям задник или по- малък... Това са глупости според мен. А и аз не отслабнах заради него или някой друг, а заради себе си, защото така реших че искам да бъде. Има хора с различни вкусове. Някой по- горе беше казал , че иска да прави секс и да се удря в кокали... Е, но има и други, които искат да си им е мекичко. Не говодя за адските дебелани, а за приятно закръгленките момичета. Но както вече казах, всеки има различно мнение относно слаб, закръглен и дебел... :)
Ами точен пример е моя приятел.. Той обича не дебели, а такива като мен. 170 см и 60-65 кг.. Там някъде е неговия вкус. И аз съм си там някъде.. Но бях и 75 преди 2 месеца и той пак си ме обичаше... Незнам защо всички гледате дали едно момиче има по- голям задник или по- малък... Това са глупости според мен. А и аз не отслабнах заради него или някой друг, а заради себе си, защото така реших че искам да бъде. Има хора с различни вкусове. Някой по- горе беше казал , че иска да прави секс и да се удря в кокали... Е, но има и други, които искат да си им е мекичко. Не говодя за адските дебелани, а за приятно закръгленките момичета. Но както вече казах, всеки има различно мнение относно слаб, закръглен и дебел... :) az sum si6tiq kato tvoq priqtel :) no haresvam kakto pulni4ki taka i slabi nqmam to4en vkus :)
lLady_MooN_RaiN
04-03-2009, 10:52
Всичко е много относително. На някои момичета просто им отиват килограмите им. Познавам много момичета, които свалиха 5-7 кг и просто изгубиха част от чара си...
Whyniser
04-03-2009, 11:31
Ма какво да се прави.Ако иска ще отслабне,стегне по-оформи.Няма нищо лошо.Тъкмо за по-добро здраве.Има си много заболявония - хипертония=> голям риск за инфаркт , предразположени за диабет,от захарта може да се получи и плоско ходило , бързо изморяване,понякога трудно дишане и т.н.
dragonfly92
04-03-2009, 19:40
Всичко е много относително. На някои момичета просто им отиват килограмите им. имам мн добра приятелка,която е доста пълничка но изобщо не страда от липса на мъжко внимание, недейте да убиждате така хората, както казаха и другите всеки си има вкус.както на някой му харесват торби с кокали , така на друг му харесват "слончета". това е толкова относително, все едно да питам "имат ли шанс тези със кафеви очи" няма отговор :wink:
JenataNaShefa
04-03-2009, 19:49
Всичко е много относително. На някои момичета просто им отиват килограмите им. имам мн добра приятелка,която е доста пълничка но изобщо не страда от липса на мъжко внимание, недейте да убиждате така хората, както казаха и другите всеки си има вкус.както на някой му харесват торби с кокали , така на друг му харесват "слончета". това е толкова относително, все едно да питам "имат ли шанс тези със кафеви очи" няма отговор :wink:
Съгласна съм, всеки с предпочитанията си ;-)
CryForMe
04-03-2009, 20:10
леле леле кви сте разбирачи думи нямам ...
http://images.teamsugar.com/files/upl1/0/3987/24_2008/beyonce-bkini-1_0.preview.jpg
бионсе е "пълничка". дали е "занемарена"?
http://hgdotnet.files.wordpress.com/2008/08/post_image-0813_rihanna_bikini_00.jpg
риана е "пълничка". дали е "занемарена"?
http://img2.timeinc.net/people/i/2007/specials/summer_fashion/bikini/mariah_carey.jpg
марая кери е "пълничка". дали е "занемарена"?
Pr3t3ntious
04-03-2009, 23:05
офф айде вземете да научите разговорен български, после и писмен и тогава влизайте да задавате вупросите си ... не се пише СЛОНЕ, а СЛОНОВЕ !!! много се дразня кат видя някоя такава простотия... извинявам се на автора, ако се е ядосал, ама българи сме - нека пишем и говорим правилно...
по темата - ми да ти кажа зависи от момичето... по принцип не ме кефят особено, ама има и такива които са големи сладурани... и ако бях момче не бих им простил :-D
Ми не обичам прекалено слаби..нито прекалено пълни..нещо средно :D :D
MakeMeLaugh
04-04-2009, 07:36
Не, не и не.
Не ме привличат, нито ме дървят.
Искам детско барабанче бе :Р
И ДА - тия трите цоци гори са занемарени и грозни.
Как да не са занемарени, ти на кое викаш занемарено. Еми точно щото са такива и са станали такива търбухи грозни. :?
Crystaline
04-04-2009, 08:06
ми и мене не ме кефат момчета с ръчички на пиленца....или слаби..адски грозно е значи мъж като се каже трябва да е мускулест :D е не всеки може,но поне малко,а не некви кльощави лапенца...иначе за момичетата всеки си харесва различни...
Баси...вие тука отчаяхте целия форум бе деа....пълните момичета не били готини...и Какво...аз съм 164 - 54кг ... няма да си намеря мъж ли? Не мисля така :razz: Жалко, че си падате по анорексички...но ...нормално...в тази криза всеки гледа да пести възможно най-много...било то храна..вода...и т.н
PainMonopoly
04-04-2009, 08:11
Слоне :razz:
Естествено, че не харесвам дебели, обаче не харесвам и торби с кокали. Искам да има баджак, който да хвана и като ги плясна по гъза, да се тресе поне 5 мин. :D
JenataNaShefa
04-04-2009, 11:00
Тц тц тц гледам и не вярвам на очите си :shock:
Как може да сте такива.... значи ако една жена качи килограми веднага я причислявате към графата "занемарена", а ако вие развялите някоя "плочка" в следствие на поредния запой... какво да не би да ви отсвирваме :?
MakeMeLaugh дефиницията на думата "занемарена" според теб е ? Как може Бионсе, Марая Кери и Риана да са занемарени :shock: затова ли са едни от най-желаните жени в света
Лекичко с тия детски барабанчета, че ще се притесни половината форум :-P
PainMonopoly
04-04-2009, 11:01
Марая Кери е дебела. Бионсе и Риана са дебели МАЙМУНИ. :)
Crystaline
04-04-2009, 14:37
повечето мъже се комплексирате или от тялото си или от малките си пишкии иии......абе няам думи :D
dalches18
04-04-2009, 14:42
Не виждам нищо лошо в пълничките момичета , но наистина ме дразнят тези , които се тъпчат като невидели с чипс , мазно и т.н. , а ревът, че са дебели . :?
Ами точен пример е моя приятел.. Той обича не дебели, а такива като мен. 170 см и 60-65 кг.. Там някъде е неговия вкус. И аз съм си там някъде.. Но бях и 75 преди 2 месеца и той пак си ме обичаше... Незнам защо всички гледате дали едно момиче има по- голям задник или по- малък... Това са глупости според мен. А и аз не отслабнах заради него или някой друг, а заради себе си, защото така реших че искам да бъде. Има хора с различни вкусове. Някой по- горе беше казал , че иска да прави секс и да се удря в кокали... Е, но има и други, които искат да си им е мекичко. Не говодя за адските дебелани, а за приятно закръгленките момичета. Но както вече казах, всеки има различно мнение относно слаб, закръглен и дебел... :)
Еми ,ако можеш да отслабнеш или да се опиташ поне ще е добре... според мен си с наднормено тегло ....
А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качиш ;) такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.
А ти случайно да си наясно, че освен главни букви съществува и думичка, наречена метаболизъм и че той е различен при различните хора? Да разбирам ли че според вас момичета, които имат слаби родители или момчета, чието тяло не съдържа толкова мазнини, колкото женското, могат спокойно да си нагъват в KFC, докато тези с 5-10кг повече от манекетската норма са задължени да се пребиват на стадиона или във фитнеса за да не им лепнат етикет мърли? Разбирам ви напълно, все пак вие сте съвършени от до. Ходете да си играете с детски барабанчета и се кефете, че имате гадже 45 кила, докато по телевизията не започнат да показват 60-килограмови. Момчетата да не забравят да си махнат космите от ръцете и да си изскубят веждите, а момичетата да си топират косата. Дечица... :lol:
Как може да сте такива.... значи ако една жена качи килограми веднага я причислявате към графата "занемарена", а ако вие развялите някоя "плочка" в следствие на поредния запой... какво да не би да ви отсвирваме :?
MakeMeLaugh дефиницията на думата "занемарена" според теб е ? Как може Бионсе, Марая Кери и Риана да са занемарени :shock: затова ли са едни от най-желаните жени в света
Ами занемарени са - погледни какво целулитести задници, какви тлъсти крака... :shock: Това, че са гримирани и по вътрешната страна на срамните устни не ги прави поддържани, особено Марая Кери дето е заприличала на дойна крава. Това, че са желани е, защото са известни и мъжете знаят, че не могат да ги имат и затова въздишат по тях. Много ясно, че няма да се прехласваш и мечтаеш за съученичката/колежката дето можеш да опънеш още довечера.
Не казвам, че идеала ми е манекенка анорексичка, но 100% бих предпочел някоя такава пред такива буци
По-добре да пляка отколкото да скърца.... :-P :-P :-P
CocainCocktail
04-04-2009, 23:56
Нагледах се и се наслушах на всичко.То тука кои комплекс,кой самочувствие ,кой мечти всеки си изхвърля боклуците.
Може да не съм манекенка и да нямам иделните мерки,ама едва ли някоя госпожица,която е твърдо против по-пълничките ще има по хубаво дупе от някоя "неподдържана" и едва ли някога ще извади цици като на някоя от тях.Всяко такожа момиче може да се стегне,ама едва ли идеалната 35 килограмова сЛъДуРъНкЪ ще може да има хубаво дупе и яки цици без да се намеси някой хирург.
А относно за поста по горе в ,който се казва ,че за 175 пъст 60-65 кила са наднормено тегло мога да му кажа само,че има грешни представи.
170/65 а не 175/65! И да, 170/65 за момиче е наднормено тегло!!!
PainMonopoly
04-05-2009, 10:18
Тва за ръста минус 110 е супер малоумно.
Формулата е следната: w/h^2, където w e теглото в момента, а h e ръста. Ако се вмества в границите 18,5 -23,5 за момиче и 20-25 за момче, теглото е нормално и здравословно.
Друг е въпроса, че някои ще предпочитат момичета с резултат 19, други с 21. Въпрос на естетически предпочитания.
si4ko e v 4ara poprincip za men samo toi ima zna4enie ako edno mom4e nqma izl14vane e bez zna4enie kak izglejda :)
Joffynka
04-06-2009, 07:31
хахи Приятелят ми ме иска по-пълничкаказа че ме сънувал със 15кг отгоре със коремнче и сланинки с по-пищни форми :D :D :D казахм си му че е луд..попринцип правя всичко че да си му угаждам ама съм модел мерките ми са 90:62:90 и в този случей не зависи от мен да му угодя :lol: все пак...ако имах още 1 тяло в резерва бих си сложила още 15кг защото явно наистина е по възбуждащо(наситина не разбирам с какво,но...)
opaaaaaaaaaaaa
04-06-2009, 07:48
леле леле кви сте разбирачи думи нямам ...
http://images.teamsugar.com/files/upl1/0/3987/24_2008/beyonce-bkini-1_0.preview.jpg
бионсе е "пълничка". дали е "занемарена"?
http://hgdotnet.files.wordpress.com/2008/08/post_image-0813_rihanna_bikini_00.jpg
риана е "пълничка". дали е "занемарена"?
http://img2.timeinc.net/people/i/2007/specials/summer_fashion/bikini/mariah_carey.jpg
марая кери е "пълничка". дали е "занемарена"?
А Я ВИЖ ТОВА
http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Adriana-Lima/Adriana-Lima-1.JPG
8)
Extremescream
04-06-2009, 08:17
Eм на Бионце гъза и е огромен и ме дразни,но занемарена-никога.А иначе
175-65 е наднормено?Ноаднормено щеше да е ако е 175-70.Обаче все пак има много фактори,че е ГЕНЕТИЧНО така,(Тогава колкото и да искаш,не може да се напрвиш като модел),тежко кокали.Има момичета,дето тежат повече,но не им личи,защото имат тежки кокали.
ПП:А на тази снимка Риана показва МНОГО ЛОШ вкус на обличане. :D
Ами занемарени са - погледни какво целулитести задници, какви тлъсти крака... :shock: Това, че са гримирани и по вътрешната страна на срамните устни не ги прави поддържани, особено Марая Кери дето е заприличала на дойна крава. Това, че са желани е, защото са известни и мъжете знаят, че не могат да ги имат и затова въздишат по тях. Много ясно, че няма да се прехласваш и мечтаеш за съученичката/колежката дето можеш да опънеш още довечера.
Не казвам, че идеала ми е манекенка анорексичка, но 100% бих предпочел някоя такава пред такива буци
Предпочиташ това ли ?!?!?
http://www.dnes.bg/images/photos/0050/0000050440-article.jpg
или това ?
http://4.bp.blogspot.com/_vEbD-JWXbQE/SV1AeyQNpJI/AAAAAAAABCs/mw-qLEEY9QI/s400/Anorexic01.jpg
в случая никой не говори за болести ,комплексарки
Незнам кой ви е насадил в главите, че да си с жена дето е само кокали е хубаво. Има толкоз много недостатъци, че честно казано не мога да ви разбера
- ръби - извинявайте ама като ми седне на коленете да усетя кокалите й впити в мен не е особено прятно усещане. Физика - въпрос за разпределение на налягането върху дадена площ ;)
- като идете на кръчма седи и само преживя някаква маруля цяла вечер защото "пази линия"
- в 80% от случайте тънките жени имат малки цици. По-пухкавите жени имат по-големи цици - това е факт.
- и може би най-важното за което едва ли някой от вас се замисля, но рано или късно ще ви дойде до главата. По-едрите жени износват по-лесно и по-здрави деца. Неслучайно ако се обърнете назад във времето към по-суровите като условия векове ще откриете, че в идеалът за жена в голяма част от народите никъде не влиза тънка като вейка.
Освен това манията да сте слаби често води до болестни състояния като анорексия много често придружено с булимия. Ходил съм и с такова момиче и повярвайте ми не е никак приятно. Излишно е да казвам че не продължи дълго. Освен това ако лишавате организма си от храна дълго време, и се наложи да се храните в даден момент по някаква причина (а причини за това има), ще качите толкова бързо, че няма да се усетите как ще станете не само "пухкави" ами направо дебели. Тъй че както се казва истината е някъде по средата.
stratega
04-06-2009, 11:02
квато дойде ;) не и броя килограмите, само кът седне на седалката на колата да не клекне...
квато дойде ;) не и броя килограмите, само кът седне на седалката на колата да не клекне...
е това беше забавно 8-) браво :)
Аз само ще кажа нещичко към мъжката част, защото доста голям залък от тях са яко във филма ;) Мъжленца я 1во се погледнете на какво дереже сте, колко сте непотдържани - голяма част от вас не всички, и като се прецените кой на къде е тогава се замислете имате ли право да говорите за останалите - нямате ли ;) Много е лесно да критикуваме останалите, да ги убиждаме за недостатъците им, а какво излиза, че и ние не сме цвете за мирисане ;) Не се знае какво ще ви поднесе живота в бъдеще :)
Вие имате навика мн да искате, а нищо да не давате. Ами няма да стане така ;) Момичетата били дебели, били незнам си какви ми и момчетата/мъжете не сте повече ;) Някой по-горе изтърси мн яка простотия, момиче 170см 65кг е с наднормено тегло, а хах смешници :) А колко момчета/мъже са по 180см и тежат по 65кила,а ?! Май са повечко от пълничките девойки ;) така, че 1во вземете се стегнете вие, а после си изнасяйте високите критерии :)
dimitar_ak
04-06-2009, 12:43
@pinki
Ето някой да каже и женската гледна точна. Така е момчета. Иска ни се добре изглеждаща жена, ама нали и тя трябва да намери нещо у нас? Чистоплътност, елегантно облекло, маниери.
kolarova
04-06-2009, 14:25
@pinki
Ето някой да каже и женската гледна точна. Така е момчета. Иска ни се добре изглеждаща жена, ама нали и тя трябва да намери нещо у нас? Чистоплътност, елегантно облекло, маниери.
Годинките се показват :grin:
MakeMeLaugh
04-06-2009, 15:30
След като притежавам всички критерии горе + че съм с набито тяло над средното за момче и се опитвам да си го поддържам, ще си искам и ръся килцата и ръста както си искам, проблем?! хах, не.
pinki, голяма глупост каза за килцата на момченцата.
По принцип нашата структура е по-различна и ако имаме килата на жените ще сме като хърбави перещи се паунчета ;)
Така, че тук нещата стоят по-различно откъм физична/биологична гледна точка. Пък и повечето момичета харесват мускулести лоши момчета, дори и да са леко мусклулести - а за това се иска мускулна маса(кг) ;)
Някои хора си нямат работа и си ръсят глупостите наизуст или нямат голям избор и си дърдоркат сега.
Друг е факта, че в днешно време по улиците се забелязват все повече и повече грамадни/затлъстели момичета с грозно голямо селско самочувствие, поогледайте се (не казвам, че са всички, а че са доста от момчетата), а за сметка на това все повече момчета започанаха да тренират. И кво става момичетата стават груби и занемарени, а момчетата по-поддържани. Това не съм го забелязъл само в 1 град.
И като гледам снимките из форума също се срещат момичета с не толкова перфектна структура. За всичко си има изключения де.
Но затлъстелите момичета са повече от момчетата вече според мен.
Определено не....Харесвам точно обратното.Слабички и стройни момичета.По пълничките просто нито ми харесват нито ме възбуждат.Никога не съм бил с такова момиче.Слабичките са ми слабост.
След като притежавам всички критерии горе + че съм с набито тяло над средното за момче и се опитвам да си го поддържам, ще си искам и ръся килцата и ръста както си искам, проблем?! хах, не.
pinki, голяма глупост каза за килцата на момченцата.
По принцип нашата структура е по-различна и ако имаме килата на жените ще сме като хърбави перещи се паунчета ;)
Така, че тук нещата стоят по-различно откъм физична/биологична гледна точка. Пък и повечето момичета харесват мускулести лоши момчета, дори и да са леко мусклулести - а за това се иска мускулна маса(кг) ;)
Някои хора си нямат работа и си ръсят глупостите наизуст или нямат голям избор и си дърдоркат сега.
Друг е факта, че в днешно време по улиците се забелязват все повече и повече грамадни/затлъстели момичета с грозно голямо селско самочувствие, поогледайте се (не казвам, че са всички, а че са доста от момчетата), а за сметка на това все повече момчета започанаха да тренират. И кво става момичетата стават груби и занемарени, а момчетата по-поддържани. Това не съм го забелязъл само в 1 град.
И като гледам снимките из форума също се срещат момичета с не толкова перфектна структура. За всичко си има изключения де.
Но затлъстелите момичета са повече от момчетата вече според мен.
Въобще не смятам, че съм казала някаква глупост, нито говоря на изуст и не "дърдоркам", а изказвам личното си мнение ;) И "глупостта", която казах за килцата на момченцата си е жестоката истина, а "хърбави перещи се паунчета" с лопата да ги ринеш ;) А относно това : "Пък и повечето момичета харесват мускулести лоши момчета, дори и да са леко мусклулести - а за това се иска мускулна маса(кг)" мисля, че беше излишно, защото не вярвам, че някой няма да се досети, че става дума за мускулна маса ;) Странно защо ли в таблиците за тегло няма разграничение мъже/жени?! http://www.bgstuff.net/content/view/3646/109/ хмм... само да допълня, че статистиката за 2009 сочи, че българският мъж се нарежда на едно от най-най-крайните места относно потдържаността си :) "И като гледам снимките из форума също се срещат момичета с не толкова перфектна структура." - сам го каза 'срещат се' :) Виж сега нямам намерение да се заяждам нито да се карам. Хора много и различни, не може вс да са идеални нали така? :) И от 2та пола има "занемарени" има и "перфектни" :) Аз в началото предупредих за кои индивиди се отнасят думите ми :P
MakeMeLaugh
04-06-2009, 19:10
Оф крайно неприятни са ми анализаторките само за спорта...
Аз си изказах мнението и си чукам барабанче, вие му мислете " ;) "
Ааай, и дано много хора не мислят като вас, че горко ни на красотата ;д
Extremescream
04-06-2009, 19:14
Добре,тъп спор. 8-) Има такива,дето харесват пухкави момичета,има и такива,дето не ги харесват.И наистина има момчета,дето не са като Адонис,но има слабички.Айде всеки да си гледа какво харесва и да не си натрапва мнението на другите.
glamouros
04-06-2009, 19:17
На вкус и цвят тавариш ниет. :) По мое мниение това изчерпва всичко. Не е нужно да ставате смъртни врагове, само защото не харесвате всички един и същи тип момичета. :) Лека вечер.
Mihailova
04-06-2009, 19:20
За всеки влак си има пътници , но безспорно 90% от мъжете харесват стегнати жени с красиво оформено тяло - нито скелети , нито пълнички.
За да си красив не е нужно да си с моделска фигура. И мен ме дразнят повърхностните хора ама какво да направя
MakeMeLaugh
04-06-2009, 19:34
Ако твърдиш това, дето мислиш - не съм повърхностен.
Просто във форума така изглежда, иначе съм доста по-различен и сложен :)
Да заключвам темата?
JenataNaShefa
04-06-2009, 19:39
За всеки влак си има пътници , но безспорно 90% от мъжете харесват стегнати жени с красиво оформено тяло - нито скелети , нито пълнички.
Ето това е истината ! Най-накрая :grin:
Ako tezi na snimkite po gore sa p1lni4ki az si reja glavata :D
JenataNaShefa
04-06-2009, 21:14
Ako tezi na snimkite po gore sa p1lni4ki az si reja glavata :D
Не подклаждай пак тия спорове, тъкмо се укротиха :-D
A_Loving_Girl
04-06-2009, 22:09
Недей да ми навлизаш в глупави теории .....не е вярно ,че от мързел и ядене са дебели .... както казаха има такива болести.....пък имам познат който от изваждане на трета сливица ,напълня не е мързелив и не се тъпче с боклуци.....оффф ко са занивам с лапешки работи....няма смисъл :?
По темата : Да привличат ме по пълничките...приятеля ми е пълен ...не знам ,но слабичките нещо не ми харесват....
Thillate
04-06-2009, 22:35
Слабите момичета FTW... ако кача некоя дебелана в колата ми ще ми дигне разхода на безина с 1л хаха...
на момиче -15 от ръста трее да са и килограмите... Не искам момичето до мен ,ако ми седне в скута да ми счупи краката с тежестта си и да ме смаже...
nefchi_bs
04-07-2009, 08:03
Хах...Знаете ли колко дебели не пълни а дебели момичета съм виждала със страхотни момчета..Имам една позната което е 80кг.,но всека вечер я изпраща различен сладур до тях..Каквото и да говорите момчетата тука,аз съм сигурна,че едно 85% лъжат..
sarin4eto
04-07-2009, 09:07
http://www.impulse.bg/user/sarin4eto добре де аз не мога да кажа,че съм слаба и какво от това ! може да съм по-пълничка , но поне съм себе си ! А и не мога да се оплача от мъжко внимание... тъй че няма значение какъв си по външност , а какъв си по душа !!!
п.п : на лина съм аз ! :) и по ваше мнение тий като съм 160/53кг съм дебела...
Mihailova
04-07-2009, 09:16
Саринчето , баш дебела не си , но 53 са малко повечко от нужното. Направи ги 50 и всичко ще е наред.
soulja_girl4e
04-07-2009, 09:54
Нищо ново под слънцето... Момчетата действително харесват кльощави момичета, а не нормални или пълнички. Защо? Хах мн е просто. Истината е че повечето момчета са хълбави... факт! Тези, които ходят на фитнес или тренират са просто божествени и на нас ни текат лигите по тях, НО нека кажем 70-80 % са само кожа и кости. Е извинете много ама е смешно момче-хилка да ходи с нормално или пълничко момиче, най-малкото защото ТЯ ЩЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО! и той ще изглежда като недоразвит до нея (какъвто всъщност е, но все пак ние не искаме другите да го разбират, че ще ни се развали имиджът). Затова въобще не ме учудва че повечето са отговорили "нееее", "никога", "дебелана", "слоница" и подобни. Така че, харесвайте си кльощавите момичета, а ние нормалните или пълничките ще ходим с батковците, които могат да вдигнат нашите 50-60 кила с една ръка...
Абе човек като си се харесва ако ще и 100кг да е на вас какъв ви е проблема бе ?!
sarin4eto мааалееее имаш цели 3 килограма отгоре ауууу как живееш, толкова си затлъстяла и дебела (!??!?!?) абе вие нормални ли сте бе ?! :-x Ай намерете ми го тоя закон, който гласи, че ако си висок 160 тр тежиш 50кг или 170 - 60кила?! :-x
е подяволите какви хора живеят по тая Земя? Нямам думи ...
P.S. sarin4eto знаеш, че това е ирония не съм целяла да те убидя!
Mihailova
04-07-2009, 10:05
pinki :lol: То се вижда , не е нужно да има закон. Те законите не се спазват. Когато една жена има килограми , които са и в повече , не изглежда добре , не се чувства добре и няма желаното самочувствие. Тялото е важна част от човека и едно красиво тяло със стегнато дупенце изглежда много по-добре отколкото тяло с ако щеш 3 килограма повече , но отразили се върху дупето ;)
Нищо ново под слънцето... Момчетата действително харесват кльощави момичета, а не нормални или пълнички. Защо? Хах мн е просто. Истината е че повечето момчета са хълбави... факт! Тези, които ходят на фитнес или тренират са просто божествени и на нас ни текат лигите по тях, НО нека кажем 70-80 % са само кожа и кости. Е извинете много ама е смешно момче-хилка да ходи с нормално или пълничко момиче, най-малкото защото ТЯ ЩЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО! и той ще изглежда като недоразвит до нея (какъвто всъщност е, но все пак ние не искаме другите да го разбират, че ще ни се развали имиджът). Затова въобще не ме учудва че повечето са отговорили "нееее", "никога", "дебелана", "слоница" и подобни. Така че, харесвайте си кльощавите момичета, а ние нормалните или пълничките ще ходим с батковците, които могат да вдигнат нашите 50-60 кила с една ръка...
БРАВО БЕ! ЕВАЛА ! И аз се опитах да обясня това ама ест момчетата/мъжете се вдигнаха на нож ;) Радвам се, че има и др на моето мнение :)
pinki :lol: То се вижда , не е нужно да има закон. Те законите не се спазват. Когато една жена има килограми , които са и в повече , не изглежда добре , не се чувства добре и няма желаното самочувствие. Тялото е важна част от човека и едно красиво тяло със стегнато дупенце изглежда много по-добре отколкото тяло с ако щеш 3 килограма повече , но отразили се върху дупето ;)
Айде кажи ми ти след като не си и видяла тялото как така реши, че тя тр да смъкне 3кг?! На мен не ми изглежда девойчето да не се чувства добре, даже ми се стори, че я засегна като и каза, че тр да смъква. Ами ако костите и са по-тежки?! Някой умен е казал: 'не е важно колко кг си, а как изглеждаш' ;)
Mihailova
04-07-2009, 10:22
По лицето си личи всичко. Погледни бузите и тогава ми говори. Това , че ти не си перфекционистка , че тя не е или , че половината форум не са , не означава , че аз не съм. Една жена трябва да изглежда перфектно.
spleskanqk
04-07-2009, 10:32
Айде кажи ми ти след като не си и видяла тялото как така реши, че тя тр да смъкне 3кг?! На мен не ми изглежда девойчето да не се чувства добре, даже ми се стори, че я засегна като и каза, че тр да смъква. Ами ако костите и са по-тежки?! Някой умен е казал: 'не е важно колко кг си, а как изглеждаш' ;)
Грозна си :-D И сто процента си тлъста крава!
soulja_girl4e
04-07-2009, 10:32
По лицето си личи всичко. Погледни бузите и тогава ми говори. Това , че ти не си перфекционистка , че тя не е или , че половината форум не са , не означава , че аз не съм. Една жена трябва да изглежда перфектно.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
не мисля че мога да коментирам... но имам сили да кажа едно, даже да го "извикам" с големи букви: Л-О-Л КАКВИ БУЗИ БЕ?!
spleskanqk
04-07-2009, 10:36
не мисля че мога да коментирам... но имам сили да кажа едно, даже да го "извикам" с големи букви: Л-О-Л КАКВИ БУЗИ БЕ?!
ЛОЕНИ! :x
Extremescream
04-07-2009, 10:38
Оле,с всеки прочетен коментар на Mihailova ми става лошо..... :shock:
soulja_girl4e
04-07-2009, 10:41
ЛОЕНИ! :x
обърка се пак! еййй значииии... нека се разясним - с лой е пълен мозъкът ти, а не бузите й. капиш?
nicolepcd
04-07-2009, 11:07
Не знам защо отивате в двете крайности. Индивидите, които симпатизират на "по-пълните" момичета слагат снимки, които показват някакви анорексички, които 100% никой не е харесал. С това тези хора искат да покажат, че са прави и колко било ужасно да си слаб. Друга част от индивидите пък са против тези "пълни" момиченца и слагат някакви ДЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛИ жени, с които искат да покажат колко било грозно, гнусно и т.н. А всъщност, темата е за напълно нормални момичета, които са малко "над" границата, която граница е тялото на някой модел. Сравнявате тийнейджърки, които са във възраст, в която не трябва да се лишават от витамини, храни, богати на въглехидрати, белтъци и бла-бла... та сравнявате ги с жени, на повече от 25... глупавичко :?
sarin4eto
04-07-2009, 11:42
Еми щом казва Mihailova че имам бузи имам, че трябва да сваля 3 кг знам го ! Знам също че не е хубаво да си прекалено слаб ! От такива като вас които казвате какво има човек и какво няма по външния вид бях станла 42 кг и мязах на скелет , обаче след около година порастнах с около 3 см и напълнях! Сега се харесвам 10000 пъти повече защото знам как съм изглеждала преди! И ако има смелост Mihailova да си покаже снимка в цял ръст ... и на нея да и намерим косурите ... според мен и тя не е префектната ...
ай със здраве от мен дебелата :D
Bellatrix
04-07-2009, 11:58
Не знам защо отивате в двете крайности. Индивидите, които симпатизират на "по-пълните" момичета слагат снимки, които показват някакви анорексички, които 100% никой не е харесал. С това тези хора искат да покажат, че са прави и колко било ужасно да си слаб. Друга част от индивидите пък са против тези "пълни" момиченца и слагат някакви ДЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛИ жени, с които искат да покажат колко било грозно, гнусно и т.н. А всъщност, темата е за напълно нормални момичета, които са малко "над" границата, която граница е тялото на някой модел. Сравнявате тийнейджърки, които са във възраст, в която не трябва да се лишават от витамини, храни, богати на въглехидрати, белтъци и бла-бла... та сравнявате ги с жени, на повече от 25... глупавичко :?
+1. А и доколкото знам, в тези години жените се оформят и напълняват с 2-3 кила, че и повече при някои. След година-две ще ги свалят и ето ти сегашното пълничко момиче става на мацка.
И аз съм с 2 кила май над моделското. Само дето са ми в циците. Значи на кила съм дебела, а на външен вид не. Яко. Да ви имам и стандартите.
Грозна си :-D И сто процента си тлъста крава!
със сигурност съм по-хубава от тебе ;) а относно тлъстата крава хах нормална съм си :) http://www.teenproblem.net/teenid/pinki аз се харесвам такава и хората ме харесват такава :) ама какви сте злобари не е истина... #-o
sarin4eto
04-07-2009, 13:03
pinki мога да кажа само едно МНОГО СИ СЛАДКА :-) браво !
Mihailova
04-07-2009, 13:04
sarin4eto http://store.picbg.net/pubpic/97/F5/963d60c2fffe97f5.jpg
Нямам абсолютно нищо против да коментираш , моля заповядай. Снимката е направена септември месец , вмомента няма кой да ме снима в цял ръст. Заминавам за 3 дни , в петък се връщам и ако желаеш и 50 снимки в цял ръст ще ти пусна и по бански ще се съблека ;)
така като гледам Mihailova твоите бузки са по-големи 8-) това с бузите беше ебасииии и пълната простотия :lol: моята най-добра фр е супер бузеста и има идеално тяло, ама нейното си е от мн хилене ;)
Mihailova
04-07-2009, 13:17
Аз имам ясно изразени скули , не бузи , което си личи и от аватара ми ;)
А иначе развии си теорията за смеенето и бузите , ще спечелиш грами;)
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:25
Да ама може да е пълничка и да се старае да отслабне.Ако видите старание няма ли да погледнете с други очи на нея,а не като "дебелата крава"?Нали се сещате,че отслабването не става за 1 ден
Аз имам ясно изразени скули , не бузи , което си личи и от аватара ми ;)
А иначе развии си теорията за смеенето и бузите , ще спечелиш грами;)
добре ще те послушам :grin: а ти си пообогати малко знанията по биология, по-точно за мускулите, че нещо ти липсват :) виждам бузи не скули, ясно се различава ;)
Mihailova
04-07-2009, 13:41
pinki Хаха , няма да споря , все пак имам огледало и се виждам много добре :) Имаш много поздрави от приятеля ми по повод изказването
:lol:
SiSsKkAa Въпроса е , че те дори не се стараят.
sarin4eto Не ти прочетох обсъждането, какво стана :)
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:46
има доста пълнички момичета,които са се взели в ръце и се стараят.Това,че на някои им проличава по-бавно не трябва да ги оплювате
Мерси за поздравите :P Няма от къде да знаеш дали се стараят или не, все пак вс опира до метаболизъм :) Аз лично имам изключително бавен метаболизъм и каквото, и да правя свалям ужасно бавно. Разбира се има и момичета, които не правят нищо по въпроса с килограмите и се оплакват, че са им в повече, но има такива, които се чувстват добре така ;) Дразни ме това в хората, че не знаят през какво минават мн хора, за да изглеждат добре, и омаловажават труда има :)
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:55
Мерси за поздравите :P Няма от къде да знаеш дали се стараят или не, все пак вс опира до метаболизъм :) Аз лично имам изключително бавен метаболизъм и каквото, и да правя свалям ужасно бавно. Разбира се има и момичета, които не правят нищо по въпроса с килограмите и се оплакват, че са им в повече, но има такива, които се чувстват добре така ;) Дразни ме това в хората, че не знаят през какво минават мн хора, за да изглеждат добре, и омаловажават труда има :)
съгласна съм с теб за пореден път.слабите момичета,където много говорят,им пожелавам дано да не изпаднат в такова положение,а ако изпаднат пак ще си говорим по темата
Mihailova
04-07-2009, 13:58
pinki Ако визираш мен в изказването си с "омаловажаването на труда" , да те "светна" , че заради неправилно хранене бях качила 5 килограма и ги свалих горе-долу за 8 дни и точно затова коментирам тези момичета. Те нямат воля. Половината се тъпчат с шоколад и пищят как са дебели и така нататъка.
pinki Ако визираш мен в изказването си с "омаловажаването на труда" , да те "светна" , че заради неправилно хранене бях качила 5 килограма и ги свалих горе-долу за 8 дни и точно затова коментирам тези момичета. Те нямат воля. Половината се тъпчат с шоколад и пищят как са дебели и така нататъка.
не става дума само за теб. Ами евала, че си ги свалила за 8 дни :) Ако искаш вярвай на това, което ще кажа ако искаш недей, целият ми живот до сега е преминал в ограничения поради простата причина, че ако се отпусна за една седмица съвсем спокойно си качвам 5кг, а може и повече... аз и да се скъсам да бягам, и да стоя гладна не мога да ги смъкна за 7 дена, необходим ми е поне месец :) Воля имам,търпение имам, но подяволите, когато някой си позволи да ми каже нещо, което ще ме засегне и ще омаловажи усилията, мъките и съсипаното здраве ...
Само човек минал през това, през което минават мн хора с цел да се харесат на околните, може да оцени! Това е от мен :)
kolarova
04-07-2009, 14:35
не става дума само за теб. Ами евала, че си ги свалила за 8 дни :) Ако искаш вярвай на това, което ще кажа ако искаш недей, целият ми живот до сега е преминал в ограничения поради простата причина, че ако се отпусна за една седмица съвсем спокойно си качвам 5кг, а може и повече... аз и да се скъсам да бягам, и да стоя гладна не мога да ги смъкна за 7 дена, необходим ми е поне месец :) Воля имам,търпение имам, но подяволите, когато някой си позволи да ми каже нещо, което ще ме засегне и ще омаловажи усилията, мъките и съсипаното здраве ...
Само човек минал през това, през което минават мн хора с цел да се харесат на околните, може да оцени! Това е от мен :)
Аз почти не свалям и единствено триците + ограниченията ми помогнаха,иначе бях 6 месеца на диета с упражнения и нищо не помогна,всичко си зависи от организма на човека,така че pinki миличка не се притеснявай не си единствена,някой беше казал че трябват финанси за една диета и мога да кажа,че това е така и една хубава диетка,която би ти свършила работа ще ти поизпразни джобчето,не е толкова важно колко ядеш важното е какво,въпреки че трябва все пак да се съобразявате
Mihailova
04-07-2009, 15:14
pinki Това означава , че имаш здравословен проблем. Обърни се към диетолог и си направи цялостни изследвания. При изследванията си провери щитовидната жлеза и черния дроб. Това рязко напълняване подсказва проблем.
pinki Това означава , че имаш здравословен проблем. Обърни се към диетолог и си направи цялостни изследвания. При изследванията си провери щитовидната жлеза и черния дроб. Това рязко напълняване подсказва проблем.
и аз се съмнявах за щитовидната жлеза, но все някой ден ще се наканя да се консултирам с диетолог :) само да допълня, че единствената диета, от която отслабнах беше тази на Дюкан :)
Mihailova
04-07-2009, 16:00
pinki Щом си спазвала Дюкан си направи изследвания на бъбреците.
SiSsKkAa
04-07-2009, 16:22
Мога да ви кажа,че точно диетолозите(говоря за тези,които името им разботи за тях) никаква работа не вършат.Известната доктор Емилова,която уж преди да ти назначи диета прави изследвания,преди няколко години щеше да умори една жена,защото и назначила диета,която е противопоказна за нейната болест.Жената отслабна ама едвам я спасиха
Mihailova
04-07-2009, 16:41
Това , че един лекар е некадърен не означава , че всички са такива.
pinki Щом си спазвала Дюкан си направи изследвания на бъбреците.
добре са ми бъбреците, диетата не ми е повлияла зле на организма
A_Loving_Girl
04-07-2009, 18:09
Недей да ми навлизаш в глупави теории .....не е вярно ,че от мързел и ядене са дебели .... както казаха има такива болести.....пък имам познат който от изваждане на трета сливица ,напълня не е мързелив и не се тъпче с боклуци.....оффф ко са занивам с лапешки работи....няма смисъл :?
По темата : Да привличат ме по пълничките...приятеля ми е пълен ...не знам ,но слабичките нещо не ми харесват....
Мале.... явно вчера вечерта съм била много зле :smt030 :-s ....хич не съм прочела правилно заглавието...ще се оправя някой ден :D
Mirelchetoo14
04-07-2009, 19:51
Какво да има по пълничките момичета...? :(
Научете се да слагате тире, когато степенувате, бунаци такива :?
posssesssed
04-07-2009, 20:09
зависи като цяло каква е, повечето непълнолетни са пълни защото растат и тялото се оформя. ама на зряла кака немърливостта няма как да ми направи добро впечатление ;]
rauwkost
04-07-2009, 22:13
Айй, ма ти си бил голям разбирач, бе! Нямало как да качиш.. леле как ме дразнят ей такива пишлеменца дето се правят на много знаещи..... я ходи се образовай малко -> от стрес се напълнява изключително бързо и след това свалянето на качените килограми е адски трудно, че да не кажа и невъзможно. При болестта оправия няма, както и при генетичното. Спрете с тия научквания, че нервите зверски многоо!!!!
ЕДИТ: Прочетох малко назад в темата и само да кажа нещо, Mihailova каза, че снимката е от Септември а от тогава е свалила + това, това не са бузи ами са си точно скулите! Глупаво е да казвате на черното - бяло. :wink:
nebrejnata
04-08-2009, 00:31
имам приятелки които постоянно яадт и полсе викат че искали да отслабнат а всащност нищо не праят трагично е :-x
stratega
04-08-2009, 00:45
дай ги на мен = такъв хранителен режим на секс и ябълки ще им предложа, че направо с КИЛО НА ДЕН ЩЕ СПАДАТ
sarin4eto
04-08-2009, 06:12
pinki Хаха , няма да споря , все пак имам огледало и се виждам много добре :) Имаш много поздрави от приятеля ми по повод изказването
:lol:
SiSsKkAa Въпроса е , че те дори не се стараят.
sarin4eto Не ти прочетох обсъждането, какво стана :)
еми да ти кажа твоите бузи са по -големи от моите ако съдим по снимката :D аз може да имам бузи ама съм 90% от времето си усмихната и ти кажа никой до сега не ми е казвал нещо за бузите... пък те си ми и ходят :oops: ... ама ся говорим за твоите :) и чесно казано ...каде са ти скулите ... просто не ги видях :razz:
п.п. Ето ме и мен в цял ръст горе-доло http://prikachi.com/images.php?files/731796N.jpg въпреки че снимката е на близо 5 месеца и на нея съм с около 4 кг повече ;).Качвам и тази защото в impulse.bg нямам снимка в цял ръст ! :)
Апффф ае успокойте са малко :razz: нито @sarin4eto нито @Mihailova има бузи :D
posssesssed
04-08-2009, 10:48
Айй, ма ти си бил голям разбирач, бе! Нямало как да качиш.. леле как ме дразнят ей такива пишлеменца дето се правят на много знаещи..... я ходи се образовай малко -> от стрес се напълнява изключително бързо и след това свалянето на качените килограми е адски трудно, че да не кажа и невъзможно. При болестта оправия няма, както и при генетичното. Спрете с тия научквания, че нервите зверски многоо!!!!
ЕДИТ: Прочетох малко назад в темата и само да кажа нещо, Mihailova каза, че снимката е от Септември а от тогава е свалила + това, това не са бузи ами са си точно скулите! Глупаво е да казвате на черното - бяло. :wink:
недейте я нерви че качи още 5 кила докато чете постовете.
в аптеките продават антидепресанти, че и златно чудо 14 продават !
и недейте се засяга де, едва ли някой тук говори за 2-3 кила над нормата. говорим за така наречените 'хем върви хем се търкаля'...
soulja_girl4e
04-08-2009, 14:27
БРАВО БЕ! ЕВАЛА ! И аз се опитах да обясня това ама ест момчетата/мъжете се вдигнаха на нож ;) Радвам се, че има и др на моето мнение :)
pinki и аз се радвам че има МИСЛЕЩИ хора в тоя форум като теб, а не надувки, тоест извинете перфекционистки като Mihailova...
ПП pinki видях снимките ти и мога да кажа, че си мацка и половина. Mihailova е права за едно обаче - тя наистина няма бузи, а скули, вярно е... виж паласките са съвсем друго нещо 8-) все пак да бъдем перфекционистки
KathieXx
04-08-2009, 14:39
Абее като говорехте назад за момичета които ядат разни калорични неща чипсове и ала бала ... Всеки ги яде ... Няма много хора които да ядат само ябълчици ии краставички... Просто някои момичета качват по бързо.. Е сега тези които се тъпчат нон стоп с такива екстри нема ги обсъждам :D
Абее като говорехте назад за момичета които ядат разни калорични неща чипсове и ала бала ... Всеки ги яде ... Няма много хора които да ядат само ябълчици ии краставички... Просто някои момичета качват по бързо.. Е сега тези които се тъпчат нон стоп с такива екстри нема ги обсъждам :D
ми има го и това, че някой си се тъпчат ама не им личи...баси как им завиждам
jjjjjj6363
04-08-2009, 15:10
samo pylni4kite me prevli4at vuv slabite nevijdam nishto hubavo
kolarova
04-08-2009, 16:29
От както ми направиха операциите започнах да пълнея,имам познати 1 хляб не им стига на ядене {през останалото време замезват},а са мега слаби вятър да ги духне ще ги издуха Мога да кажа че тия кг от операциите и да се кундя не мога да сваля но нямаше как бях предупредена но смятах че няма да кача повече от 2-3кг от теглото си,но уви иииииии кво ся че някакав не ме харесвал,че кът не ме харесва да ме вземе у тях,да не ме гледат хората момичето {с бузките} абе момиче супер си си,ако бях момче щях да те взема,не се тревожи те тука събраня някви ЛАЙНЕНЦА,така че споко
момчета това което пишете не говори на добре за българия ,а аз се чудя що казват че в България останали малоумниците :shock: :smt021 :smt071
Същото се отнася и за някои момичета :?
Вземете прочетете нещо за болести какво води до тях и всякакви такива най-вече за стреса
Учете брееее :-o :-o :-o
MakeMeLaugh
04-08-2009, 21:45
не сме седнали да учим биология и болести
а всеки да си каже вкуса
и това с фитнеса... ми аз ходя на фитнес и пак харесвам слабичките..
и темата мисля, че се питат момчетата дали харесват по-слаби момичета - вие какво пишете и се защитавате не мога да разбера и да ни убеждавате какво да харесваме.. ако забелязвате само момичета си пишете тук..
всеки си има различен вкус - не се месете, а се поучете кое е вървежно според някои :)
аз се изказах :)
sarin4eto
04-08-2009, 21:51
а всеки да си каже вкуса
и темата мисля, че се питат момчетата дали харесват по-слаби момичета - вие какво пишете и се защитавате не мога да разбера и да ни убеждавате какво да харесваме.. ако забелязвате само момичета си пишете тук..
всеки си има различен вкус - не се месете, а се поучете кое е вървежно според някои :)
чувал ли си за женската злоба.. която като види нещо че го няма и започва да се заяжда.. не цитирам имена !
MakeMeLaugh
04-08-2009, 21:58
xaxaaxax
М-да, вярно.. права си ;)
всички мн се фъчкат на вървежни, но са малко истинските 'кралици' ;д
sarin4eto
04-08-2009, 22:06
xaxaaxax
М-да, вярно.. права си ;)
всички мн се фъчкат на вървежни, но са малко истинските 'кралици' ;д
мислиш като мен :) ще те взимам за казанлък :D :D
MakeMeLaugh
04-08-2009, 22:17
ХАхахХахах, да ми покажеш как ухае долината на розите ли :P 8-)
-=-
Това с бузите е простотия.
И аз познавам момичета, дето нямат бузи даже слаби в лице, пък са широкички в ханша... Всичко е ген.
И също мега странно и чудно ми се видя, къде пък се слага Михайлова към добре изглеждащите и че нямала била бузи - а скули?? :shock: :lol:
Първо бас бая наедряла ми се види, да не кажа дебела..
И второ - окей може и да имаш изразени скули, но наред с пухестите бузи ;д;д
Не искам да обиждам, злорадствам и т.н., ама това да се правиш на някой и да обсуждаш другите, пък ти да си една/по-зле от тях е леко казано: комично...
Шш тва да дискутираш с жена е като да спориш с развалено радио даева.. пуу
sarin4eto
04-08-2009, 22:20
-=-
И аз познавам момичета, дето нямат бузи даже слаби в лице, пък са широкички в ханша... Всичко е ген.
И също мега странно и чудно ми се видя, къде пък се слага Михайлова към добре изглеждащите и че нямала била бузи - а скули?? :shock: :lol:
Не искам да обиждам, злорадствам и т.н., ама това да се правиш на някой и да обсуждаш другите, пък ти да си една/по-зле от тях е леко казано: комично...
на мен ли го казваш :D пък за долината на розите идвай ще намерим каде да спиш :-D
-=-
Хе шефе 1 да сме на едно мнение :smt003 Дай да те цункам :-)
Въобще не следя разховора, но според мен Mihailova е секси 8)
Аз съм момиче и ще изкажа мнение че от момичешка гледна точка за мен по-пълничките са по сладк ии готини!!! 8) Пък който както го предпочита... :-D
plushinka1
04-09-2009, 12:01
хахахаххаха Михайлова няма бузи..вие слепи ли сте...на черното бяло да казвате...СКУЛИ има момичето, за жалост не всеки може да се похвали с такива. Пък другото момиче си има бузи, но това не я прави по грозна.... :?
хахахаххаха Михайлова няма бузи..вие слепи ли сте...на черното бяло да казвате...СКУЛИ има момичето, за жалост не всеки може да се похвали с такива. Пък другото момиче си има бузи, но това не я прави по грозна.... :? suglasen sum s teb :)
eveto_xx
04-09-2009, 23:08
а всеки да си каже вкуса
чувал ли си за женската злоба.. която като види нещо че го няма и започва да се заяжда.. не цитирам имена !
+1
Готина тема :D
По темата :D няма против пълничките и дебелите хора, не всеки има добър метаболизъм, има хора с болести.Аз самата трябва непрекъснато да гладувам, за да изглеждам прилично, разваля ли режима - ставам си кюфтенце и това си е- не ми пука, не съм перфекционистка, не мисля че външния вид е най-важното нещо в един човек. Саринчето няма бузи, и си е хубаво, слабичко момиче. Михайлова пък избива комплекси...
Whiteshark
04-10-2009, 12:48
ем по-добре са от некви гърчава :D :D :D :razz: :razz:
:smt023
Едно от трите смислени мнения.
хмм по-пълнички... MORE CUSHION FOR THE PUSHIN !!! 8-) :smt040 :smt040 :smt040
Armani_P
04-10-2009, 21:09
http://1.bp.blogspot.com/_hsZTPLVIcqs/R_e0JgrxQ9I/AAAAAAAAAhA/agWt98mCUH8/s400/Adriana_Lima_001.JPG
За мен това е перфектното тяло за една се жена ( момиче )
Не мога да разбера защо когато някой каже че еди-коя си ( Марая ) е затлъстяла го нападате и му показвате АНОРЕКСИЧКИ като мисля че е ЯСНО,че не това иска той ... това че сте с леко наднормено тегло,не означава че трябва да нападате,или да твърдите че мъжете не разбираме,че нямаме такива проблеми ... тн. Над 60 килограмови момичета за ръст под/около 170 си е наднормено.Не казвам да сте по 40 кила,но 55/50 е една страхотна цифра и форма.Но наистина имеше един човек прав,като спомена че наскоро много са затлъстялите момичета.Отдавна не се бях разхождал по Витошка и видях ужасно много момичета,които просто са се отпуснали и си папкат на воля,но пък си им личи че преди това са били по слаби,обличат се много добре,обаче са запазили същите маниери,и изглежда сякаш имат едно самочувствие без СЕГАШНО покритие.
MakeMeLaugh
04-11-2009, 08:36
^ Перфектно казано!
100% мисля по този начин ;)
Еми ,ако можеш да отслабнеш или да се опиташ поне ще е добре... според мен си с наднормено тегло ....
И да не би случайно да си ме виждал/а , че да знаеш как ми стоят килограмите... Просто аз така си се харесвам, но реших да си понямаля малко обиколките. Имам си хубаво, не кльощаво оформено дупе, баджаци като козуначета 8-) и мекичко коремче. И малко паласки които исках да махна защото не ме кефиха, и почти ги махнах.. Аз не мисля че съм с наднормено тегло, защото не се възприемам като дебелана а и хората си ме харесват такава :)
neystoim
04-11-2009, 11:24
Не съм съгласен с такива твърдения , "Ама той ако ме обича , и 60-70 килограма да съм няма значение " Това е твърдение на грозните :D :D Понеже ви мързи малко да се стегнете в кръста и да почнете да ядете както си трябва умерено и здравословно , не да гмурате боклуци и каквото ви падне по всяко време , значи аз мога да тренирам всеки ден и волейбол и фитнес , а вие да гмурате яко ... да ходите по кафетата и да кръстосвате магазинте.Не ми харесват! , нямам нищо против кой с каква фигура е всеки си преценява сам за себе си , но не бих облагодетелствал някоя закруглена , няма как да стане , предпочитам някоя спортистка , или поне някое обикновенно момиче със що годе добро тяло. Няма да съм на принципа "Хубавите круши "свиниете" ги яли" :razz: :razz:
Аз пак си казвам, че не е задължително да си перфекно слаб! Всеки си решава сам как да се храни и как да изглежда! Както и съм на мнение, че дали си 45 кг или 85 кг, пак ще си намериш половинката, която няма да цени перфектността ти, а качествата ти!
Не съм съгласен с такива твърдения , "Ама той ако ме обича , и 60-70 килограма да съм няма значение "
Наистина няма значение! Ти ако се влюбваш във фигурата, някои хора се влюбват в душата! Например майка ми в момента е 110 кг някъде и е висока колкото мен. Не е отчайващо дебела, но е едра и висока жена. Има корем, крака, задник в повечко, но баща ми пак си й казва, че тя за него си е най- красивата на света. Просто си я обича и това си личи по очите му.... Докато тук всеки си лае както си знае.. "Перфектните" се фукат и се надпреварват коя от коя е по- добра и коя имала бузи и коя нямала! Тъпотия! Всеки има РАЗЛИЧЕН ВКУС! Разберете го най- накрая. Не може да си налагате мнението на другите!
CoOLBebZz
04-11-2009, 13:40
аз самата съм си леко закръглена.. но не страдам от липса на внимание от момчетата.. :oops:
neystoim
04-11-2009, 13:44
Да така е съгласен съм със теб наистина , но все пак фигурата е от голямо значение , представи си ме мен дето съм 66 , 1.85 висок да имам някоя приятелка дето е 70 килограма и 1.60 е не варви някакво , независимо от това ,че е мн. готина като човек или някое др. положително качество... По принцип всеки е прав за себе си :oops: Но за всеки влак си има пътници :wink:
Да така е съгласен съм със теб наистина , но все пак фигурата е от голямо значение , представи си ме мен дето съм 66 , 1.85 висок да имам някоя приятелка дето е 70 килограма и 1.60 е не варви някакво , независимо от това ,че е мн. готина като човек или някое др. положително качество... По принцип всеки е прав за себе си :oops: Но за всеки влак си има пътници :wink:
Еми точно за това ти си харесваш по- мъничките, за да си отивате. :)
summerlove66
04-11-2009, 13:56
http://i42.tinypic.com/rwp9jd.jpg
65 килограма съм .. И мнооооооооого ли съм дебела .. Защо говорите глупости :)
http://i41.tinypic.com/29ftobb.jpg
Ето още една .. И извинявам се за надписите импулс , просто ги бях изтрила от пц-то ;)
JenataNaShefa
04-11-2009, 14:01
^ Моите поздравления, много си готина :P
neystoim
04-11-2009, 14:03
http://i42.tinypic.com/rwp9jd.jpg
65 килограма съм .. И мнооооооооого ли съм дебела .. Защо говорите глупости :)
http://i41.tinypic.com/29ftobb.jpg
Ето още една .. И извинявам се за надписите импулс , просто ги бях изтрила от пц-то ;)
:D :D не ме нападайте така само , в смисал , аз говоря за тези дето са 1.50 - 1.60 в тая граница въбще пък и , не се казва какво се има в предвид с това " по-пълнички" Ти не си пълна, даже си супер :oops: , защото килограмите ти са разположени правилно навсякаде , докато има някой който трупат само на г*з или на стомах :?
Саринчето , баш дебела не си , но 53 са малко повечко от нужното. Направи ги 50 и всичко ще е наред.
Луди хора направи ги 50 направи ги 49 после се разболей от анорексия и умри поради суетата си ! Оставете хоратата да си се харесват и без това останаха твърде малко такива :)
http://1.bp.blogspot.com/_hsZTPLVIcqs/R_e0JgrxQ9I/AAAAAAAAAhA/agWt98mCUH8/s400/Adriana_Lima_001.JPG
Не мога да разбера защо когато някой каже че еди-коя си ( Марая ) е затлъстяла го нападате и му показвате АНОРЕКСИЧКИ като мисля че е ЯСНО,че не това иска той ... това че сте с леко наднормено тегло,не означава че трябва да нападате,или да твърдите че мъжете не разбираме,че нямаме такива проблеми ... тн. Над 60 килограмови момичета за ръст под/около 170 си е наднормено.Не казвам да сте по 40 кила,но 55/50 е една страхотна цифра и форма.Но наистина имеше един човек прав,като спомена че наскоро много са затлъстялите момичета.Отдавна не се бях разхождал по Витошка и видях ужасно много момичета,които просто са се отпуснали и си папкат на воля,но пък си им личи че преди това са били по слаби,обличат се много добре,обаче са запазили същите маниери,и изглежда сякаш имат едно самочувствие без СЕГАШНО покритие.
в този форум всички сте диетолози :D и много разбирате боравите с цифрите и не ви пука лошо няма стига да не ви вярват мн мн че ако всеки се вслушва в първия "майстор тричко знае всичко" света ще се насели с циркови изруди :D
neystoim
04-11-2009, 21:31
в този форум всички сте диетолози :D и много разбирате боравите с цифрите и не ви пука лошо няма стига да не ви вярват мн мн че ако всеки се вслушва в първия "майстор тричко знае всичко" света ще се насели с циркови изруди :D
Да бе как не пича си го каза много вярно и точно , Аз съм напулно съгласен с неговите думи , та като харесваш "свиниеее" ние какво да ти направим всеки си има мнение по въпроса :o :?
InnchetO
04-11-2009, 23:24
Mihailova си е супер. По-добре да си перфекционистка и да се стремиш към по-добро, отколкото да си дебела и да се примиряваш с това.
Браво мацка!
Другото момиче има бузи, определено.
Защо всички казвате "Не съм перфектна" и после като пуснете снимки и ви оплюят едно яко, спорите в обратното?
ПТ. Винаги средното положение е най-добре. А и като цяло, темата е безсмислена. Различни хора - различни виждания. Според мен килограмите нямат особено значение, защото може да са разпределени на едно и друго място, може да има тежки кости момичето и тн. Снимки му е майката. Може да си 170 и 40кг. може и да си 170 и 70 кила.. зависи..
mumiikataa
04-12-2009, 13:59
Съжалявам, но не съм напълно съгласна с теб... Има хора, които не спират да се тъпчат с боклуци и не спортуват, а са слаби. Има хора на които им е заложено да са по-едри, да качват лесно и да свалят много трудно.
stratega
04-12-2009, 14:02
summerlove66
на бас , че не си 65 килограма. На тая снимка нямаш 60 ;)
моля дефинирайте пълничко момиче ... щот примерно 160 висока и 60-65кг е вече доста доста тежка категория
HipHopBlond
04-12-2009, 15:30
Абее дебели не, ама тряа да има к'во да се хване!!! :smt001
HipHopBlond
04-12-2009, 15:31
summerlove66
на бас , че не си 65 килограма. На тая снимка нямаш 60 ;)
Абе ти снимката на аватара видял ли си си? :D:D
Armani_P
04-12-2009, 18:23
ТОЙ СИ МЕ ОБИЧА ДОРИ ДА СЪМ 70 кила ...
Е добре бе ... как може такова нещо :shock:
АМИ ако той пусне бирено шкембе,не се бръсне и не се поддържа външно?
НИМА няма да му направите забележка ?
НО въпреки това се обиждате на думите ПОНАПЪЛНЯЛА СИ ...
Тука в тоя форум ме обърквате.Вие тея кила,не ги махате ЗАРАДИ гаджетата си,а заради САМИТЕ ВАС.НЕ РАЗБИРАМ какъв е проблема да правиш каквото е нужно за да се чувстваш добре,желан и красив...А ако се чувствате така с качени кила - тогава не може да се обиждате на гаджетата ви ако намекнат нещо.И пак повтарям :
ПРАВЕТЕ ГО ЗА СЕБЕ СИ!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПОДОБРЯВА,А НЕ ДА ДЕГРАДИРА,И ДА СЕ ОБЯСНЯВА...
Трябва да си има месце,а не само гол кокал.. 8)
53downfall
04-12-2009, 21:47
Тука в тоя форум ме обърквате.Вие тея кила,не ги махате ЗАРАДИ гаджетата си,а заради САМИТЕ ВАС.НЕ РАЗБИРАМ какъв е проблема да правиш каквото е нужно за да се чувстваш добре,желан и красив...А ако се чувствате така с качени кила - тогава не може да се обиждате на гаджетата ви ако намекнат нещо.И пак повтарям :
ПРАВЕТЕ ГО ЗА СЕБЕ СИ!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПОДОБРЯВА,А НЕ ДА ДЕГРАДИРА,И ДА СЕ ОБЯСНЯВА...
А така пичке,аз съм 100 кила и ако свалям,мах да сваля 4-5 кг.
Искам да съм здрав а не някъв хърбав клечо на една плюнка живот.
Напротив познавам поне 3 момичета слаби но със големи бузи и двойна брадичка!Да не говорим колко още такива съм виждала..
nebrejnata
04-12-2009, 22:35
никой не изглежда перфектно и не е перфектен
Несъм нападала той сам си каза че предпочита болни..прочети затова сложих снимки на анорексички..
А интересно ми е кой ти каза, че пълните не се поддържат, или че момчетата ако пуснат бирени шкембета и не се бръснат!?!
И НЕ, не се обиждам като ми каже, че съм понапълняла, защото той никога няма да ми го каже, защото на него това не му прави впечатление.
И ДА, ще го обичам ако ще и 5 бирени шкембета да има...
А знаеш ли и колко "перфектни" момиченца съм виждала, които даже сутрин и лицето не си мият!?! Интересно ми е кой ти каза, че да си закръглен задължително означава, че не се поддържаш! Аз мога а ти кажа, че сега съм около 67 и съм 169-170 и се чувствам и перфектно и желана и не ми липсва мъжко внимание!
stratega
04-13-2009, 06:04
да Красавица ;) ХАХАХА :razz: :razz: 8-) 8-) :D :D
Bellatrix
04-13-2009, 07:30
Ем зависи си да ти кажа. Аз не съм дебела, 49 съм сега, 50 ми е максимумът, ама имах желание да сваля там някое и друго кило. И го споделих на гаджето и той се развика: "Само смей да ми слабееш, ти луда ли си бе, аз като те шляпна отзад не искам да си насиня ръката в кокали!!! Само един сантиметър да липсва от тва дупе и тия цици, ще видиш ти! Даже ела да те черпя един хамбургер..."
Та я пак?
SiSsKkAa
04-13-2009, 08:52
Тука тая тема слабите се фукат,по-пълните момичета се оправдават напразно.Ще кажа само,че това че си пълен (няма значение момиче или момче) не означава,че не си добре поддържан човек и че миришеш от мръсотия.Това беше най=голямата глупост,киоято прочетах в темата
MakeMeLaugh
04-13-2009, 10:02
А ве момчета, заебете тая тема.
То само жени се подкрепят тука, предвид, че е за мъжко мнение повече..
Никой не може да ме убеди мен, че все повече момичета затлъстяват яката, а момчетата за сметка на това все повече блъскат по фитнес залите.
Тва е.
Кво се дърлите като кокошки, като няма смисъл. И да искате няма да втълпите вашият си вкус, кефете се, че вашите момчета ви обичат всякакви и толкоз, изказахте се вече, няма кво да намилате повече.
Обаче се замислете - колко от изневерите на момчета, дето ходят с по-пълни/закръглени момичета го правят с по-слабичките... и колко от пълно пак скача на пълно... ;д
Сега това говори какво мисли мъжкото подсъзнание.
Както и вие се кефите на актьорите с красиви поддържани оформени тела и бихте им скочили..
MakeMeLaugh
04-13-2009, 10:05
Тука тая тема слабите се фукат,по-пълните момичета се оправдават напразно.Ще кажа само,че това че си пълен (няма значение момиче или момче) не означава,че не си добре поддържан човек и че миришеш от мръсотия.Това беше най=голямата глупост,киоято прочетах в темата
Те се поддръжат наравно с над повечето (има и големи излагации обаче) да речем, но понеже се изпотяват по-често от слабите и вмирисват повече и т.н. и изглеждат по-неподдържани. Щото един слаб човек би се вмирисал да речем вечерта на деня, а дебелия още по-обяд и от там идва тва мислене.
Става дума за дебелите, по-закръглените не смятам, че чак такава разлика имат във физиката.
Да бе как не пича си го каза много вярно и точно , Аз съм напулно съгласен с неговите думи , та като харесваш "свиниеее" ние какво да ти направим всеки си има мнение по въпроса :o :?
Аз харесвам момчета ама да не ти пука :Д как да е едно да имаш предпочитания друго е да изказваш уш компетентно мнение в област която видимо не ти е позната :D
JenataNaShefa
04-13-2009, 19:45
Мацка, защо да не се оправдават ? Ми те тука ги изкараха половината, че са едва ли не мърли и клошарки само защото са по-пълни !
Аз само не разбирам защо обратното на "дебела" е "анорексичка" :lol:
Защото много момичета,закръгленки, на които се втълпява, че са дебели, достигат до там от желание да са перфектни..
natity91
04-14-2009, 13:36
Аз съм 162 и 50 килограма, на 18 год. Нз малко ли е мн ли е... но като цяло не съм пълна. Имам мн тънка талия... единственото което ме притеснява е широкия ми ханш, самия ми кокал е такъв а не е сланина. Но все пак не ми харесва и се комплексирам :? Не ми липсва внимание но хората са прави като са казали , че щом ти не се чувстваш добре значи наистина не е добре... Така че момичета - Която има воля и физиката и позволява да отслабне- нека го направи !
П.С. И нека да не си изкривяваме разбиранията за естетика и за красиво. Всичко в границите ! :-)
Inaaaaaaaa
04-14-2009, 21:00
Защото много момичета,закръгленки, на които се втълпява, че са дебели, достигат до там от желание да са перфектни..
тва си е техен проблем.
аз лично не познавам момче,което да харесва дебели момичета.
даже и да речем с 4-5 кила отгоре пак съм чувала да си говорят,че ги отвращава.
Luscious_Heart
04-15-2009, 06:03
Каквото и да е... Момчетата винаги ще предпочитат слабите и атлетични момичета пред дебелите и "леко пълните"... Аз съм 167 см, 52-53 кг. То си е до грижа за здравето бе хора... Няколко кг в повече такива проблеми (здравословни) могат да ви донесат... Аз спортувам, не се лишавам от никакво ядене (и шоколад си ям). ВСЕКИ ден правя гимнастика поне по час и 20 минути, а други дни ходя на фитнес, волейбол, аеробика и т.н.
А по въпроса за бузите... Когато почнах да поотслабвам (имах да свалям 3 кг някъде само, затова стана бавничко), лицето ми също отслабна... Не знам защо, обаче всички дебели момичета, които знам, имат големи бузи и даже доста загатната двойна брадичка!
Luscious_Heart
04-15-2009, 06:09
На такива мога да им кажа: "Като ще отслабваш, посъветвай се с някой компетентен по въпроса, изчети литература! Не е нужно да се подлагаш на холивудска диета, важното е да си размърдаш задника."
И все пак, макар и рядко, проблемът се касае до проблем с хормоните или нещо друго... Но ако е от плющене и от липса на активен живот, те са си виновни! Но и родителите им!! Много съм благодарна на нашите, когато ми натяквашха да спортувам и да се поогранича с вредните храни, нищо че тогава леко ме засегнаха.
Знам,но ми направи впечатление,че тук всички,които са лек по-пълнички веднага се оправдават с думите " по-добре от анорексичка " :shock: не е това правилният извод според мен - излиза,че обратното на дебела е кокалеста и с болен мозък.
Има една златна среда - не е нужно да стигаме до такива генерални и крайни заключения .
pisentseto
04-15-2009, 11:48
ем аз съм момиче но не харесва изобщо дебели хора
kykl14kata94
04-15-2009, 17:29
Абее,ей-къде са ви мозъците,ааа?? Не е нужно да ядеш високо въглехидратни храни за да напълнееш,има болести ,които предизвикват неличимо напълняване. Тоест,не можеш да отслабнеш колото и малко да ядеш и колкото и упражнения да правиш! Имам позната която като маймуна е подскачала по цял ден,правела е какви ли не диети но като има ген момичето,кво да направи??? ПФФ олигофрени :-x ужасно големи критици сте,ама и вие не сте перфе!!!
JenataNaShefa
04-15-2009, 18:51
Абее,ей-къде са ви мозъците,ааа?? Не е нужно да ядеш високо въглехидратни храни за да напълнееш,има болести ,които предизвикват неличимо напълняване. Тоест,не можеш да отслабнеш колото и малко да ядеш и колкото и упражнения да правиш! Имам позната която като маймуна е подскачала по цял ден,правела е какви ли не диети но като има ген момичето,кво да направи??? ПФФ олигофрени :-x ужасно големи критици сте,ама и вие не сте перфе!!!
Алоо детската градина, тука се пита за предпочитание ! Чети преди да пишеш глупости и да нападаш хората, всеки си е казал мнението и предпочитанията... едните искат "детски барабанчета", други искат да им "стърже на кокал", трети да има какво да "плющи" !
Пита се "Харесвате ли по-пълнички момичета", а не "Знаете ли как се пълнее"
Като прочетеш по-внимателно мненията и ще видиш, че единствения олигорен в случая си ти...
Не.Който не поддържа тялото си, не уважава себе си.
Да, зависи за каква закръгленост говорим ...
А и аз не съм от най-слабите ... ;]
всекви зомбита обичам... дибели, слаби, пухести..........
Gr0zDan0v
06-13-2010, 12:41
Дам и да викат охх колко съм дебела и да те плюе с чипс :lol: слабото в граници най добре но и по-пълнички в изключения може :razz: :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:
ауУуУуУууУУ тоя и още няколко поста ме размазаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Sasha2k8
06-13-2010, 12:48
а вие некомпетентни хлапета знаете ли че пълнотата не винаги е вследствие от ядене
Съгласна съм с теб :)
ReachlessGirl
06-13-2010, 12:52
Нищо, че съм момиче .. и момичетата и момчетата, които са по - пълнички ме радват .. ^^
п.с. и под "пълни" разбирам пухкави .. не дебели! :)
VinDiesel
06-13-2010, 14:11
Има момичета които, като по-пълни изглеждат по-добре и ми ловят очите.
Всеки има различна представа за пълнота и слабост.
Има момичета които могат да свалят килограми ,но ги мързи, а има и такива които обмяната на веществата в организма им,не го позволява...
stupid0boy
06-13-2010, 14:18
Ако не е над 150 кила не я и поглеждам даже 8) 8)
Gr0zDan0v
06-13-2010, 14:34
Ако не е над 150 кила не я и поглеждам даже 8) 8)
че то кои ли ги поглежда :lol: :lol:
bybalazi
06-13-2010, 16:04
Мноо мраза дебели ора .. ма и "дъските" са отвратителни .. добре е да има "кво да пипнеш" ама да не прелива бе д**ба.. :-x :-x
hahavteen
06-13-2010, 16:30
Има момичета които могат да свалят килограми ,но ги мързи, а има и такива които обмяната на веществата в организма им,не го позволява...
А има и такива които просто не искат :) .
Аз какво да кажа по темата... Ми закръглена съм си ама не се кося. Миналата година бях с 9кг по-тежка пък не е като да са ми липсвали обожатели. Според мен не е от чак толкова голямо значение колко слабо е момичето а излъчването й. Никой няма да хареса някоя мърлява, дебела селянка с голямо самочувствие без покритие. От друга страна повечето мъже биха се загледали по някое добре облечено, пълно момиче с перверзен поглед което знае как да се държи пък дори да не е техен тип. Аз с мъжете с които съм излизала все не съм била техен тип ама са имали интерес. Годеника ми си пада по слаби момичета и само такива е имал преди мен (видях снимка на една негова бивша и е ебаси мацето!) ама не е като да не ме харесва :) . В момента отслабвам но въпреки това нямам намерение да ставам твърде слаба защото сама няма да се харесвам. Аз се заглеждам по момичета с ЖЕНСТВЕНИ форми. Харесват ми жени с хубав бюст, талия и дупе дето да ти се иска да го хванеш. Бионсе и Риана не ми харесват чак толкова защото не ми се струват съразмерни. И двете са с хубави задници пък циците никакви ги няма. Абе харесвам жени а не момичета :-o . Не говорим за жени които са толкова широки колкото и високи (то това си е болестно състояние) но чашка С, тънка талия и едно сочно дупе са си хубава гледка за мен. Въпрос на вкус е все пак и напълно вярвам че има жени които се харесват дебели и не мисля че трябва да бъдат съдени или обиждани за избора си. Както има момичета които се измъчват с диети за да поддържат 50кг така има други които се чувстват добре тежейки 80кг. За всеки влак си има пътници.
VinDiesel
06-13-2010, 16:53
А има и такива които просто не искат :) .
Аз какво да кажа по темата... Ми закръглена съм си ама не се кося. Миналата година бях с 9кг по-тежка пък не е като да са ми липсвали обожатели. Според мен не е от чак толкова голямо значение колко слабо е момичето а излъчването й. Никой няма да хареса някоя мърлява, дебела селянка с голямо самочувствие без покритие. От друга страна повечето мъже биха се загледали по някое добре облечено, пълно момиче с перверзен поглед което знае как да се държи пък дори да не е техен тип. Аз с мъжете с които съм излизала все не съм била техен тип ама са имали интерес. Годеника ми си пада по слаби момичета и само такива е имал преди мен (видях снимка на една негова бивша и е ебаси мацето!) ама не е като да не ме харесва :) . В момента отслабвам но въпреки това нямам намерение да ставам твърде слаба защото сама няма да се харесвам. Аз се заглеждам по момичета с ЖЕНСТВЕНИ форми. Харесват ми жени с хубав бюст, талия и дупе дето да ти се иска да го хванеш. Бионсе и Риана не ми харесват чак толкова защото не ми се струват съразмерни. И двете са с хубави задници пък циците никакви ги няма. Абе харесвам жени а не момичета :-o . Не говорим за жени които са толкова широки колкото и високи (то това си е болестно състояние) но чашка С, тънка талия и едно сочно дупе са си хубава гледка за мен. Въпрос на вкус е все пак и напълно вярвам че има жени които се харесват дебели и не мисля че трябва да бъдат съдени или обиждани за избора си. Както има момичета които се измъчват с диети за да поддържат 50кг така има други които се чувстват добре тежейки 80кг. За всеки влак си има пътници.Доста точно и ясно,мен ме мързи да пиша такъв изчерпателен отговор.Единствено ме дразнят селянките ,които си мислят ,че като имат много скъпи дрехи и незнаят как да ги съчетаят са нещо.Особено когато са сложили много фдт и като стъпват по стъпала, той пада на буци.Иначе има и случай в които съм виждал пухкави момичета/жени и смисъла на живота ми се пълни с кръв :D
vaseto0o
06-13-2010, 17:06
Това коео не харесвам в дебелите хора е че не предприемат нищо за да променят този факт... Почнали първата диета в нета, правят няква 20 минутна тренировка 2 пъти на седмица от което няма никакъв резултат и вдигат реъце, претендирайки че им е ген, че са болни и т.н...
Има ли желание има и методи, строга диета, много спорт, хранителни добавки (фет бърнъри или Л карнитин) или дори химия в този случай... Просто човек който не подържа външността си ми е неприятен
bybalazi
06-13-2010, 19:12
Това коео не харесвам в дебелите хора е че не предприемат нищо за да променят този факт... Почнали първата диета в нета, правят няква 20 минутна тренировка 2 пъти на седмица от което няма никакъв резултат и вдигат реъце, претендирайки че им е ген, че са болни и т.н...
Има ли желание има и методи, строга диета, много спорт, хранителни добавки (фет бърнъри или Л карнитин) или дори химия в този случай... Просто човек който не подържа външността си ми е неприятен
Да беее ,баси "момичетата" как могат да се понасят така и както казваш ти не предпприемат нищо да си свалят килата .. една от нашия клас така я нахраних тя щеше да ревне после разбрах че била ходилна на фитнес .. ма тва е ден до пладне скоро пак ш си поговориме :D :D
Doomcryer
06-13-2010, 19:18
За мен дебелите хора,които не се харесват(заради кг.) са хора без цели в живота.(Като изключим тези по болест.)
А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...
bybalazi
06-13-2010, 19:25
За мен дебелите хора,които не се харесват(заради кг.) са хора без цели в живота.(Като изключим тези по болест.)
А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...
Абе хватката е да има някво движение ама... нали знаеш нема две добри и красотата изисква жертви
Не съм чел цялата тема, ама по въпроса - гнусни са ми. И не заради теглото им ами заради начина на мислене на повечето и липсата на желание да поемат нещата в свои ръце. С бабешки диети и по-тесни дънки нищо не става!!
vaseto0o
06-13-2010, 19:32
Не съм чел цялата тема, ама по въпроса - гнусни са ми. И не заради теглото им ами заради начина на мислене на повечето и липсата на желание да поемат нещата в свои ръце. С бабешки диети и по-тесни дънки нищо не става!!
+това като са дебели се комплексират и в повечето случаи занемаряват външния си вид още повече, включително и хигиената и... Дебела миризлива путка кой иска :D
Аааа ти остай колко ще е гадно (да'н кажа гнусно) в леглото, ама това което ме дразни повече е, че не осъзнават че не са виновни че са дебели, а че са ОСТАНАЛИ дебели. Защото с фитнес и правилно хранене няма как да не си нормализираш теглото.
bybalazi
06-13-2010, 19:42
+това като са дебели се комплексират и в повечето случаи занемаряват външния си вид още повече, включително и хигиената и... Дебела миризлива п***а кой иска :D
1 кило опикано месо :shock: да не дава господ още не ми се е случвало :P
VinDiesel
06-13-2010, 19:50
А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...Хаха ти па се изказа,все едно аз спя във фитнеса.Има си момичета,които й е ген.Няма цял живот да яде ябълки и банани.Не сте такива ,затова много знаете и все сте компетентни.
А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...Хаха ти па се изказа,все едно аз спя във фитнеса.Има си момичета,които й е ген.Няма цял живот да яде ябълки и банани.Не сте такива ,затова много знаете и все сте компетентни.
То и се изказа амаа .. :D Тия, които си имат ген много ясно че не трябва да блъскат денонощно във фитнеса. Ама другите като са по-пълнички да седят пред телевизора и да се депресират ли? На тях не може ли да им помогне фитнеса според теб?
Doomcryer
06-13-2010, 20:01
Няма да яде цял живот банани и ябълки ли ? Така само си мислиш.
Един приятел заради едно момиче от 130кг за 2-3 години,стана момче и половина.Така,че има ли желание има и начин.Не става само цел ден да пуфкаш и да искаш да си първата хубавица.
А и не знам какво по-точно разбираш ти от атлетично тяло ?
VinDiesel
06-13-2010, 20:13
1-во Четете внимателно,не говоря за моя ген,а за пълните момичета.
2-ро Фитнеса не е толкова подходящо за отслабване,колкото бягането.
3-то Приятелите ви които стават от 130 кг. на балерини не увисват ли ?
Ако от 130 кг станеш с гладуване в малък период свалиш на 70,ще приличаш на 80 годишна увиснала трътка
4-то Повече няма да споря с вас,защото сте академици и знаете много! 8-)
Doomcryer
06-13-2010, 20:14
... от 130кг за 2-3 години,стана момче и половина....e момче и половина са към 110kg,та пак не е малко....
Като е 190+ висок ,не си личиат 110-те кг.. :)
Doomcryer
06-13-2010, 20:22
1-во Четете внимателно,не говоря за моя ген,а за пълните момичета.
2-ро Фитнеса не е толкова подходящо за отслабване,колкото бягането.
3-то Приятелите ви които стават от 130 кг. на балерини не увисват ли ?
Ако от 130 кг станеш с гладуване в малък период свалиш на 70,ще приличаш на 80 годишна увиснала трътка
4-то Повече няма да споря с вас,защото сте академици и знаете много! 8-)
1.Явно не съм схванал,к`во точно искаш да кажеш с мислите си.
2.А кой е казал,че във фитнеса освен упражнения,не можеш и да бягаш ? :-o
3.То е нормално да увиснеш ама ти като сваляш на месец от 2 до 3 кг. ,не увисваш толкова колкото ако ги изчистиш за 2-3 месеца,а и си има упражнения с които можеш малко от малко да стегнеш кожляците.
4.След като спориш и ти не си от незнаещите.
:)
Общо взето с цялата философия до тук исках да кажа,че `не става само с ядете,тряба и акъл.`
VinDiesel
06-13-2010, 20:36
Бягането на пътечката и бягането в парк е ,като чекия и секс,дано ме разбереш
Doomcryer
06-13-2010, 20:42
Бягането на пътечката и бягането в парк е ,като чекия и секс,дано ме разбереш
Напълно ми е ясно,но понеже ти така го каза,че все едно в една зала можеш да правиш всичко друго,освен да бягаш,за това реших да поясня. :-D
Лека вечер. :)
Аз харесвам по пълнички закво ми е неква клюща :D
Grudi_SeXa
06-13-2010, 21:31
Нямам против, стига да е леко пухкава, не дебела. Някои пухкавелки са особено чаровни. :)
alexandr0v
06-13-2010, 21:33
Може да се каже. Обичам да има какво да пипна... :-D
traktor4o
06-13-2010, 22:01
....всичките прасета на мезета....
selassie
06-13-2010, 22:09
Най точният отговор..
Blessed666
06-14-2010, 09:48
Хора без цели в живота ? Ей значи, рядко тъпи хора има в този форум ... Ако за вас целта на живота е хубаво тяло, то тогава успех в пропиляването му. ;)
Иначе как може да кажеш, че някой, който има няколко излишни килца е човек без цели в живота ?!?!?! Толкова ме е яд, и същевременно смешно, че дори не мога да коментирам твърдението :lol:
Callisto
06-14-2010, 10:06
Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... :shock: Аз изяждам 1 и викам "преядох" :D Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
YouDontKnowMe
06-14-2010, 10:25
Аз съм закръглена . Сравнително. И се харесвам. И не съм останала без компания. Пък и нямам целулит.
hahavteen
06-14-2010, 10:28
Добре де защо сте толкова озлобени? Как ще отидеш при едно пълно или дори дебело момиче и ще го накараш да се разреве само защото има няколко кг в повече?! :shock: Защо се чувствате толкова обидени от това че някой не отговаря на идеала ви за красота? Познавам доста дебеланки ама не е като да страдат всички от липса на самочувствие и мъжко внимание. Има дори такива които се чувстват добре дебели. Къде е вашия проблем? Защо ще обидите някое момиче което нищо не ви е направило просто защото е закръглено? :? Пък и нали знаете че отслабването става бавно. Откъде сте сигурни че точно момичето което сте нахранили заради теглото й не е отслабнао вече с 10кг и не е на режим? Направо се чудя колко комплексиран трябва да си за да те дразнят определен тип хора и да реагираш така агресивно.
Biskfitka
06-14-2010, 10:33
Аз съм закръглена . Сравнително. И се харесвам. И не съм останала без компания. Пък и нямам целулит.+
А и не знам какво разбирате под дебело момиче :D
Аз съм закръглена . Сравнително. И се харесвам. И не съм останала без компания. Пък и нямам целулит.+
А и не знам какво разбирате под дебело момиче :D
О хардкор принцесо,липсваше ми ма дезачезна.Ти си точно като за мене с тия големи цомби и тоя пърдялник.Нали знаеш Голямо си отива със големи...:D
Wrathchild
06-14-2010, 10:54
YouDontKnowMe, не всички закръглени момичета имат целулит. Аз познава слаби такива, които също имат.
Мнението ми се припокрива с това на slun4ice. Нямам какво повече да добавя.
Doomcryer
06-14-2010, 11:10
Хора без цели в живота ? Ей значи, рядко тъпи хора има в този форум ... Ако за вас целта на живота е хубаво тяло, то тогава успех в пропиляването му. ;)
Иначе как може да кажеш, че някой, който има няколко излишни килца е човек без цели в живота ?!?!?! Толкова ме е яд, и същевременно смешно, че дори не мога да коментирам твърдението :lol:
Как мога ли ? Ами според теб едно момиче което е 70-100кг. цел ден си седи в тях и се цупи на света,че е пълна и никой не я иска,човек с цел в живота ли е ?
hahavteen
06-14-2010, 11:14
Как мога ли ? Ами според теб едно момиче което е 70-100кг. цел ден си седи в тях и се цупи на света,че е пълна и никой не я иска,човек с цел в живота ли е ?
А ако едно момиче е 70-100кг но по цял ден е навън с приятелки, има хоби, супер весел и забавен човек е, облича се хубаво и има самочувствие какво правим? Тогава пак ли е нещастен човек без цели?
Blessed666
06-14-2010, 11:17
Ако получава отношение, каквото демонстрират повечето хора тук, как ще се чувства това момиче ? И защо трябва да променя начина си на живот и фигурата си само заради другите ? Всеки има право на избор как да живее живота си. И никой няма право да съди по такъв начин.
vaseto0o
06-14-2010, 11:30
Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... :shock: Аз изяждам 1 и викам "преядох" :D Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д :shock:
dimitar_ak
06-14-2010, 11:31
Познавам закръглени момичета дето изглеждат по начин за който много биха завидели. Имат си и визия и самочувствие, а и достатъчно обожатели. Когато едно момиче е със самочувствие и нахакано поведение мъжете не бягат от нея дори и да е пълничка.
Doomcryer
06-14-2010, 12:00
А ако едно момиче е 70-100кг но по цял ден е навън с приятелки, има хоби, супер весел и забавен човек е, облича се хубаво и има самочувствие какво правим? Тогава пак ли е нещастен човек без цели?
А и ти к`во по-точно разбираш под думите `цели в живота` ? :-o
Ако получава отношение, каквото демонстрират повечето хора тук, как ще се чувства това момиче ? И защо трябва да променя начина си на живот и фигурата си само заради другите ? Всеки има право на избор как да живее живота си. И никой няма право да съди по такъв начин.
Тя не го прави зарада другите,а заради себе си. :-o
Точно от това се дразня,че има хубави момичета,които са пълнички и не харесват това,а не искат да направят нищо по въпроса с килограмите,макар и да виждат,че отблъскват част от обществото.
`Помогни си сам, за да ти помогне Господ.`
Не,че нещо,но аз мога да си споря до утре и мнението ми няма да се промени.За това спирам до тук.
Blessed666
06-14-2010, 12:24
Еми, аз това с отблъскването на част от обществото не мога да го възприема. ;) Какво, по-пълните хора не могат/нямат право да бъдат щастливи ли ? Добре, да речем, момичето се вижда, че има някои излишни килограми, как това, че не ги сваля, автоматично означава, че няма цели в живота ? Външният вид не е всичко. И ако хората се отнасят нормално към нея, тя самата ще се чувства така. :)
eminem4y
06-14-2010, 12:26
храни се правилно.. на максимум ходи на фитнес отделно спортувай да речем плуване.. яко секс и няма си дебела
е нали викате 4е неизкате дебели за секс тогава последното ти се изклю4ва :P :D
Doomcryer
06-14-2010, 12:46
1.Еми, аз това с отблъскването на част от обществото не мога да го възприема. ;) 2.Какво, по-пълните хора не могат/нямат право да бъдат щастливи ли ? 3.Добре, да речем, момичето се вижда, че има някои излишни килограми, как това, че не ги сваля, автоматично означава, че няма цели в живота ? 4.Външният вид не е всичко. И ако хората се отнасят нормално към нея, тя самата ще се чувства така. :)
@Blessed666 -
1.То е ясно,че повечето от момчетата винаги биха предпочели едно нормалното/слабичкото момиче пред пълното.(Говорим за външния вид.)
2.Разбира се,че те имат право да бъдат щастливи,но трябва малко да се вземант в ръце,а не все другите да са им виновни за всичко.В смисъл не само да се оплакват,че някой не им обръща внимане.
3.Точно заради това споря толкова усилено и точно това ме дразни,че те се примиряват с това,че `имат излишни килограми`.
4.То е ясно,че външния вид не е всичко.
Найстина този пост ми беше последен в темата.
hahavteen
06-14-2010, 13:29
Много странно е наистина че хората не проумяват че има жени които се харесват с повече килограми. Не е нужно някой да се взима в ръце след като се чувства добре такъв какъвто е. :-o Пък и има достатъчно мъже които искат закръглена жена а не слаба. Това че вие познавате само мърляви и нещастни дебелани не значи че всички пълни жени са такива.
Предпочитам си слабичките :grin:
Callisto
06-14-2010, 21:14
Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д :shock:
Ген :D Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. :) Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).
Ето снимки:
http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png
http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png
http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png
http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png
http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
hahavteen
06-14-2010, 21:59
Callisto дали е възможно да си имала преди друг ник? Бях попаднала на едно мнение в което момичето разказваше за гаджето си и се препокриваше с историята за твоята връзка. Имаше и снимка. Момичето беше тъмнокосо супер сладко с коса до раменете а момчето светлокосо и светлооко. :-o Просто се сетих ако искаш не отговаряй или отговори на лично. Иначе бюста ти е просто УАУ! Без забележки! :-)
cride коменатар ти беше ужасно безвкусен. Като харесва слаби момичета не значи че харесва анорексички. А дори такива да харесва това няма нищо общо с децата в Африка. Отвратително!
PainMonopoly
06-14-2010, 22:10
Ген :D Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. :) Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).
Ето снимки:
http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png
http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png
http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png
http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png
http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.pngАко това си ти, просто... :smt047
100+ са дъ бест от всЕкъде
MakeMeLaugh
06-14-2010, 22:40
Callisto не е слаба , нито дебела.
Така трябва да бъде.
Няма нужда да напълнява и да си разваля гена. ;)
Ако това изобщо е тя де
Иначе съм против пухкави и дебели :?
Това горе на снимките беше добре.
Callisto
06-15-2010, 06:01
Callisto не е слаба , нито дебела.
Така трябва да бъде.
Няма нужда да напълнява и да си разваля гена. ;)
Ако това изобщо е тя де
Иначе съм против пухкави и дебели :?
Това горе на снимките беше добре.
Абе не е баш така. То камерата качва килограми, а и съм пила много Нестии :D Иначето, ако нямах проблем нямаше лекарите да ме карат да пълнея, че да ми дойде цикъла, понеже момиче с 40кг няма как да има....те в 1ви/2ри клас вече някои тежът толкова, после защо им идва на 9, а на мен на 15. :(
Иначето аз съм си. Поискахте снимки и почти веднага ви направих( а и отговарят на времето-тъмно е). :D