PDA

View Full Version : Ах Тези СЕЛЯНИ

Страници : 1 [2]

Tempest
08-02-2009, 12:01
хахах добре, добре... сигурно всичко е концентрирано у вас в хола на дивана... :lol:

amk933
08-02-2009, 12:10
Много оригинално. Ама забравих да се смея...

Като си толкова умен, айде кажи ми къде другаде в България можеш да намериш всичко, което е в София? И като София толкова ви дразни и я плюете, защо я напълнихте? Нали всичко си имате? Какаво търсите тук? :-x

D12Respect
08-02-2009, 12:20
Tempest СМЕШЕН си вече! Чудиш се какво да напишеш.Земи се спри.Проявяваш се като типичен селянин

amk933
08-02-2009, 12:27
Tempest СМЕШЕН си вече! Чудиш се какво да напишеш.Земи се спри.Проявяваш се като типичен селянин

То това си е изкривяване на личността и избиване на комплекси. Едни от многото плюсове на селото... Поне да не ги показваха толкова явно, ама как да се научат да го прикриват. И хиляда пъти да им го кажеш D12Respect няма да те разберат. Безмислено е. Да си плюят, ама поне да не ни развалят хубавия град, че на приказки са много големи, ама всичките са тук след година-две. :x

Tempest
08-02-2009, 13:31
ела да ми береш ягодите, в София НЕ СТЪПВАМ!

D12Respect
08-02-2009, 14:08
Че никой не иска да идваш бе! без тва града е пълен от скапани селяни

Tempest
08-02-2009, 14:20
хахах и от такива, мислещи се за граждани :lol:

D12Respect
08-02-2009, 14:36
Чист Софианец съм за тфое сведение. Пък не знам защо споря с човек който избива комплекси по форумите. Ае пиши кото искаш не ми пука

amk933
08-02-2009, 14:37
Ами, ако не правиш разликата между град и село, лошо. Той поне не е селянин, който плюе София, a e 24 часа тук и ползва нейните облаги. Нито си плаща данъците на село, а после цапа и мърля тук и вика много е мръсно. Смешници. Жалки станахте вече. След 5 години сигурно и ти ще си тук и пак ще си си същия плювалник. :?

Tomorrowww
08-02-2009, 14:42
хмм.. София село.. ми не , незнам .. не съм оттам 8-)

Tempest
08-02-2009, 15:31
Чист Софианец съм за тфое сведение. Пък не знам защо споря с човек който избива комплекси по форумите. Ае пиши кото искаш не ми пука

че кой говори за тебе бе :lol:

оо не, не, безнадежден случай сте... хора без комплекси няма, а всеки трябва да си намери място където да ги избива... мен ми доставя удоволствие да се заяждам с компетентни хора, интелигентни при това... и най-важното - важни особи в Бъл... опаа, Софийското общество.. щото то България е София и провинцията :razz:

kinkygirl
08-02-2009, 15:48
aми незнам ! не съм от софия но аз какво да кажа за стз ( жвея там ) като гледам на всяка 3та улица има по някоя софийска кола?! а? :? :lol:

amk933
08-02-2009, 15:52

че кой говори за тебе бе :lol:

оо не, не, безнадежден случай сте... хора без комплекси няма, а всеки трябва да си намери място където да ги избива... мен ми доставя удоволствие да се заяждам с компетентни хора, интелигентни при това... и най-важното - важни особи в Бъл... опаа, Софийското общество.. щото то България е София и провинцията :razz:

Кой го казва само... :razz:

Tempest
08-02-2009, 16:01
аз, що? Проблем ли имаш?

emin3mchet0
08-02-2009, 16:02
Темата до колкото виждам не е за София :wink: Пък и си давате зор за спорове които просто нямат смисъл :( Като София има толкова много преспективи вие какво правите пред компютрите, ходете се забавлявайте :-D

Dundy
08-02-2009, 16:36
такааам-аз съм от София,както и брат ми.Но нека се замислим.Всички,които пишат в тази тема и твърдят,че са коренни софиянци дали пък нямат баба и дядо извън столицата.Дали не са ходили "на село" като малки(под "на село" имам предвид извън София,нищо ллошо нямам предвид,просто така казваме).Мисълта ми е,че повечето които се смятат за кореняци всъщност са от съвсем друга част на страната.София е столица от 130 години и надали като е станала столица е имала 2000000 население.Естествено е хората от градове извън София да искат да учат в столицата,навсякъде е така.Тези,които казват,че мразят софиянци надали са били в София,но най-жалкото е човек,живеещ в София да твърди,че я мрази.Това е неблагодарно най-малкото.Не смятам,че трябва да има конфликт м/у столичани и други граждани и селяни,защото навсякъде е така и няма нищо нередно в преселването на някой от Бяла Слатина примерно в София

amk933
08-02-2009, 16:41
такааам-аз съм от София,както и брат ми.Но нека се замислим.Всички,които пишат в тази тема и твърдят,че са коренни софиянци дали пък нямат баба и дядо извън столицата.Дали не са ходили "на село" като малки(под "на село" имам предвид извън София,нищо ллошо нямам предвид,просто така казваме).Мисълта ми е,че повечето които се смятат за кореняци всъщност са от съвсем друга част на страната.София е столица от 130 години и надали като е станала столица е имала 2000000 население.Естествено е хората от градове извън София да искат да учат в столицата,навсякъде е така.Тези,които казват,че мразят софиянци надали са били в София,но най-жалкото е човек,живеещ в София да твърди,че я мрази.Това е неблагодарно най-малкото.Не смятам,че трябва да има конфликт м/у столичани и други граждани и селяни,защото навсякъде е така и няма нищо нередно в преселването на някой от Бяла Слатина примерно в София

Аз съм кореняк и нямам село. Много си прав в това, което казваш. Аз също нямам нищо лично към селяните, но много се дразня от разни селяндури, които са нон-стоп тука, а после вървят и плюят. Да не говорим, че по-малко от 50% от данъците на 2 000 000 софиянци се връщат в София. По-голямата част отива точно в такива села, защото нямат пари да се издържат. И пак лаят. Селяндурска му работа. :?

ValzZi
08-02-2009, 23:18
софия е най голямото селоо ..
радвам се че не живея там !! :grin:

Tempest
08-02-2009, 23:28

камикадзе 8-) ся дървените философи ше ти докажат, че грешиш! само почакай...

Xitap
08-03-2009, 00:12
Много са малко кореняците софиянци в София! Да не говорим за 2-ро и 3-то поколение такива! Селяни са хора, които живеят на село. Люлин мен ако питате си е живо село! Лично мнение! И тая тема София-провинция е крайно тъпа! Винаги ще я има, но трябва да се знае едно - София и провинцията са били, в момента са и за бъдеще ще бъдат в симбиоза. Това е положението!

amk933
08-03-2009, 10:02

камикадзе 8-) ся дървените философи ше ти докажат, че грешиш! само почакай...

8-) А сега по темата на ValzZi. София е село благодарение на твоите роднини и събратя, които взеха да я обсебват най-масово. Разбирам те, че не можеш да ги понасяш. И аз така. Поне по празниците ще трябва да ги търпиш, защото "софиянци" се прибират по родните места. 8) :?

Shiver
08-03-2009, 14:55
Обичам си София, но е вярно, че се напълни с половината българи, които, за жалост, са страшно невъзпитани и прости.

North
08-03-2009, 17:06
Не изчетох цялата тема,няма и да го направя.
Абе защо си мислите,че като не говорите "мйеку" говорите правилно?И аз се дразня на глупавите ви ударения и на изцепки от вида "ходиме","учиме" etc Това обаче далеч не е чак толкова "селско",колкото примерно да се скараш с охраната в киното,след като 3-4 пъти са те помолили да се дръпнеш от входа,за да излязат другите хора.И колко от вас,мили столичани,не са оставили поне 3 торби боклук по плажа като са дошли "на морето"?
Пък в крайна сметка София е столица -.- Нормално да има хора от други градове.

amk933
08-03-2009, 17:31
^Ей сега ще ти отговоря за боклука. Нито веднъж не съм оставял боклук или не съм го изхвърлял на улицата нито в София, нито на морето. Но за разлико от София, където има кофи на всеки 5 крачки в Слънчев Бряг ми се наложи да си държа един боклук в продължение на точно 30 минути, защото кошче нямаще. В Несебър е същото. Това според теб нормално ли е? Като искате хората да не си хвърлят боклука по улиците сложете кофи! Не всеки е длъжен да си влачи боклуците докато се прибере в хотела или квартирата. ;) Ходиме и учиме и това ме изобщо не е типично само за София и определено не е по-малко разпространено по другите краища на България. И определено като ти кажат ходиме ще разбереш за какво става въпрос, но някой като ми се размЬека доста трябва да се напрегна, за да схвана. Или пък като се почне с това "майна" съвсем ми замирисва на обор.

За София казваш, че е нормално да има хора от други градове. Да така е и никой не го отрича. Но точно благодарение на София се изхранват една маса хора от провинцията и точно тези същите хора като се върнат по родните места започват да я плюят. Да не говорим колко ошашавено шофират, защото не са виждали такъв трафик и как завиват без да пускат мигачи и какви задръствания стават. И пак това айде, свикват след време. Но да плюят града благодарение, на който се препитават - това е нещото, което ни дразни. И другото, което лично мен ме дразни е, че си хвърлят боклука и цапат тук, а си плащат данъците в Монтана например, където ходят само събота и неделя. Еми не е честно и не е редно. И другото е, че данъците, които се събират от столичани отиват да попълват дупките по разни други общини и така за София остават по-малко от 50% от тези пари. И това също не е честно. Да връщат софийското жителство според мен. Ако си плащаш данъците тук, го получаваш и имаш право да влизаш, ако не, нямаш право. Така ще сме най-доволни, ама няма да стане за жалост. 8)

North
08-03-2009, 19:23
Идеята ми беше,че "провинциалист" не значи "селянин".А това,за което говориш ти си е общо взето до манталитет ("Но точно благодарение на София се изхранват една маса хора от провинцията и точно тези същите хора като се върнат по родните места започват да я плюят.").Вярно,"изхранването" е по-сериозна тема,но какво да кажа аз за създателя на темата,който плюе насам-натам как говоря "мьеку", а лятото си пече задника на плажа.
А и не само в София се срещата заблудени индивид с шофьорска книжка,но колкото по-голям е градът,толкова по-голямо е движението.
Кошчета в Бургас поне има достатъчно,ако не - носиш си го.Все пак колко боклук можеш да направиш докато си навън? /:

TellMeYourName
08-03-2009, 20:13
утре отивам НА Софията. Първо, че одим до моло, па че гледам филм. После, че се снимам у моло. После, че одим у НДК-то оти е ного шукар...
После, че ви напсувам и че си одим, и че си изфръля боблуко некаде из Софията 8-)

amk933
08-03-2009, 20:40
утре отивам НА Софията. Първо, че одим до моло, па че гледам филм. После, че се снимам у моло. После, че одим у НДК-то оти е ного шукар...
После, че ви напсувам и че си одим, и че си изфръля боблуко некаде из Софията 8-)

Гордееш ли се? Още малко ти остава и ще стигнеш съвършения селяндур. И като се прибереш да не забравиш да си я сложиш в ИмПулСЧитУуу и да я озаглавиш "КиФлОК Ф МОлчИтуУуу". Иде ми да се издрайфам. И мини през нас да ти дам един сертификат "Почитен Селяндурин на София". :smt078

SunnyTime
08-03-2009, 20:47
Хвърлят боклуци безразборно !? Чакай , чакай миличка . Не си познала . А я кажи всяка събота и неделя къде се изселват софиянците . В провинцията нали ? Там отиват на река , на планина и виждала ли си понеделника след като си тръгнат , какво остава по местата на които са били ... Все едно си попаднал на бунище :x Главно боклукът в София е от изхвърляните през терасите торбички с боклуци и около кофите за боклук , за което въобще не обвинявай хората от провинцията . Няма да си мъкнем боклука до София , за да го хвърлим в някоя от елитните ви кофи за боклук . Въобще не си наясно какво говориш :booooomb:

+100000000000

TellMeYourName
08-04-2009, 12:14

Гордееш ли се? Още малко ти остава и ще стигнеш съвършения селяндур. И като се прибереш да не забравиш да си я сложиш в ИмПулСЧитУуу и да я озаглавиш "КиФлОК Ф МОлчИтуУуу". Иде ми да се издрайфам. И мини през нас да ти дам един сертификат "Почитен Селяндурин на София". :smt078Обама, язека си имам 2, повече ми не требат 8-) иначе ного убав ден си изкараш на СофияТА, ама не видех НДК-то :(... нишчо догодина

amk933
08-04-2009, 12:45
^Нищо, че не си го видял. И то не иска да те вижда. Най-много да рухне! ;) И може да се понаучиш как се пише поне, ако не да говориш правилно - поне това. :)

TellMeYourName
08-04-2009, 12:47
Ти си пълен глупак, сериозно... :(

amk933
08-04-2009, 12:50
^нима? 8-)

dan40123
08-04-2009, 16:34
първо пълноправни граждани на република България ще ви кажа, че думите селянин и селяндур са две много различни неща и като обиждате на селянин и провинциалист правите грешка щото няма нищо лошо да си селянин познавам хора от село къде са по-културни и по-умни от 90% от хората в градовете и обратното важи ама не толкова пък и е нормално софия да се напълни хората търсят по-добър живот а тва кой къде си хвърля боклука тва си е до отделния индивид не дали си от село или от столицата за проблема по пътищата главната причина е че пътищата не са направени за толкова много коли просто няма как

deputata
08-06-2009, 14:18
Брей,от кога софиянците взеха да си мислят,че говорят правилен български език :-D Но вече ми писна да наричате хората от провинцията селяндури.Да не си мислите,че като живеете в столицата сте по-интелигенти от останалите хора в тая държава :-x

amk933
08-06-2009, 14:23
^Кой те излъга, че наричаме хората от провиницята селяндури?
Има разлика между провинциалист/ слеянин, я което няма нищо лошо, и селяндур. Селяндури и в София има, а дали е съвпадение или не, че повечето са от провинцията е отделен въпрос. Селяндур не значи селянин, а човек със селяндурско поведение. Нищо обидно не виждам в това да си провинициалист!?! А това за българския не ми се спори. Поне в София нЬе сЬе мЬека измежду коренното население. 8)

Lucho
08-06-2009, 14:25
Много малко хора са от София. Само гледай по празниците какво става - "Софиянци си отиват по родните места" :-D. Много хора, които пишат тук, са същите такива селяни, но ги е срам да си признаят...най-вече, най-палещите се !

psychopath
08-06-2009, 20:54
Ти си пълен глупак, сериозно... :(терца! 8-)

psdsquared
08-06-2009, 21:55
Прочетох мнението на 14 годишния индивид и от там стигнах до сложния извод , че той е по-тъп от хората с , който е в клас . Няколко думи за теб преди да критикуваш другите погледни себе си ! И се научи да пишеш на Български език !

Tempest
08-06-2009, 22:19
Да връщат софийското жителство според мен. Ако си плащаш данъците тук, го получаваш и имаш право да влизаш, ако не, нямаш право. Така ще сме най-доволни, ама няма да стане за жалост. 8)

BREAKING NEWS - Вече има нов рекорд за най-малък град в България - и това е София, тя мина гр. Мелник с едва 10 човека по-малко, но все пак углавява класацията...

така ще сте най-доволни останалите кореняци - благородниците на България, най-престижните, с най-правилния говор, най-чистите, най-спретнатите... Това, че си свикнал с твърдия говор и не чуваш какво ти се говори, много ясно, че няма да го разбереш. Аз примерно обичам Видинския диалект, докато на изток става много мек говора... но не показвам, че ме дразни... и какво да правят хората от провинцията, като вие от ваш'те окопи хвърляте ла*на по другите?! Тези говорели меко, другите пък нямали кошчета... ти ако мислиш за чистотата на България, ако ще и 3 часа ще вървиш с него в ръката.

И по-добре не си хаби важните мозъчни клетки да мислиш какво да ми отговориш, защото едва ли ще го прочета :)

amk933
08-06-2009, 22:26
Хахаха. Били сме хвърляли лайна по хората от провинцията. Не не хвърляме по ХОРАТА от провинцията, а по СЕЛЯНДУРТИЕ от провинцията. Разлика не правиш ли? Защото точно те обсебват София, правят задръствания, цапат, изхранват се тук, а като се върнат на село "хвърлят лайна" по нас. Ето това ме дразни. Пак ли не разбра? Ако искаш на английски? :)

П.С: Това дали ще четеш или не ме топли малко. Като нямаш какво да кажеш, май наистина по-добре е нищо да не казваш. :)

PurpleDream
08-06-2009, 23:05
офф мамка му София,че София-приемете го преселничеството е факт колкото и да пишете и да спорите по-форумите,да се убиждате няма да го промените това нещо,освен това не е само в София...софиянци като толкова сте се загрижили за скъпоценния си град направете нещо по въпроса не убиждайте хората и не се мислете за нещо повече от останилите,защото не сте

DjBaloon
08-07-2009, 19:14
Винаги най-смешното ми е било че на тези ,които не са от София (да не казвам селяните 8-) )
НАЙ-ГОЛЕМИЯ Ориентир им е Гарата 8-)
"ама не бе не в посока към гарата,в другата посока"

sladkish_14
08-07-2009, 19:18
^Ей сега ще ти отговоря за боклука. Нито веднъж не съм оставял боклук или не съм го изхвърлял на улицата нито в София, нито на морето. Но за разлико от София, където има кофи на всеки 5 крачки в Слънчев Бряг ми се наложи да си държа един боклук в продължение на точно 30 минути, защото кошче нямаще. В Несебър е същото.

Айдеее , айде само вицове не разказвай !
Майка ти от София ли е ? А нейната майка и баща ?
Твоя баща от София ли е ? А неговите майка и баща ?
АКо е така , тогава си истински софиянец.

amk933
08-07-2009, 20:18
^Ей сега ще ти отговоря за боклука. Нито веднъж не съм оставял боклук или не съм го изхвърлял на улицата нито в София, нито на морето. Но за разлико от София, където има кофи на всеки 5 крачки в Слънчев Бряг ми се наложи да си държа един боклук в продължение на точно 30 минути, защото кошче нямаще. В Несебър е същото.

Айдеее , айде само вицове не разказвай !
Майка ти от София ли е ? А нейната майка и баща ?
Твоя баща от София ли е ? А неговите майка и баща ?
АКо е така , тогава си истински софиянец.

Да, аз село нямам. Особено за единия ми дядо знам, че не само неговите родители, ами мнооооого преди това, с поколения са от София. Иначе всички баби и дядовци са ми тук. Плюс това, според мен това не е правилната логика за софиянец и като софиянец (по твоите стандарти), аз считам, че софиянци са всички деца родени тук, които са прекарали целия си живот тук и тук са техните приятели, интереси и т.н. Не е нужно баба им и дядо им да са. То по тази твойта логика софиянци сме има-няма 50 000. 8-)

harabelka
08-08-2009, 06:31
От доста време София е пълна с селяци. Аз не съм от София, но и мен ме дразни тева мйекане :(

MP
08-08-2009, 07:31
Прочетох мнението на 14 годишния индивид и от там стигнах до сложния извод , че той е по-тъп от хората с , който е в клас . Няколко думи за теб преди да критикуваш другите погледни себе си ! И се научи да пишеш на Български език !

Ти ли ще съветваш да се учи на български език?По-добре се скрий.Използването на на пръв поглед сложни думички като "индивид" не те прави по-грамотен "ИНДИВИД".

Иначе селяндурите са яко лицемерни.Плюят по София,ама идват да си изкарват парите и да учат тук.Повечето от вас пишат глупости без да мислят.В България има най-много 5 града,другото са СЕЛА.Нормално е да се бяга към най-големия град,но не е нормално поведението там да е на тколкова ниско ниво.И да,има разлика между провинциалист и СЕЛЯНДУР,СЕЛТИК или както искате го наричайте.Има и софииски селяндури.Поведението,култ урата са определящи.Явно е просто съвпадение,че повечето провинциалисти са селяндури.Щом се засягате,значи има защо.

Nam3less3
08-08-2009, 07:42
Ако не бяха тия селяци, София щеше да бъде провинциално градче :D

tami
08-08-2009, 11:05
mi to ne e hybavo taka da se kazva ama sofiq si e edno golqmo selo to ima poeche mangali v sofiq ot kolkoto kadeto i da bilo drygate a selqnite nasqkade si gi ima 6toto stane li petak seki sa iznasq po selata az se radam 4e ne jiveq v sf :) :?

dan40123
08-08-2009, 12:36
обама ти май не ми прочете мнението че взе и го повтори и го пренаписа ако не забеляза бях написал абс същото като теб и тук се води ненужен спор като имам мисълта че просто си търсите няква работа да не скучаете както и аз де ама не аз споря пз за обама 8-) опа сри обама не видях че има писал след мене някои за селяндурите пак пз 8-)

amk933
08-08-2009, 12:44
^ 8-)

Да де. Знам какво си написал, ама в тази тема има една маса провинциалисти, които се правят на гръмнати и неразбиращи за какво се говори. И за това им повтарям хиляда пъти едно нещо, надявайки се да го попият, ама като гледам повечето са безнадежден случай. Хиляда пъти се каза, че има разлика между селянин/провинциалист и селяндур, ама на някои хора умственият багаж не им е достатъчен, за да го асимилира. То е толкова сложно. Или просто се идентифицират в някоя от групичките явно, за което вина нямам. 8-)

DjBaloon
08-08-2009, 15:52
Дайте да изясним нещо.
Това ,че "селяните" са ходили да серат У село София ,да ядат и да работят и да си хвърлят боклука да не значи ,че трябва да я боготворят?Да не значи ,че искат?Мислите ли ,че на един бургазлия не му се седи до морето при семейство ,ами му се ходи в мръсната Ви София?Хората са задължени ,защото искаме или не там е по - лесно да се намери работа и прехрана от всеки друг град.Ако хората имаха избор да не мислите ,че щяха да ходят в София?Тъй ,че ако искат да плюят и да хвърлят лайна по безценната столица да хвърлят бе ,какво ни пука на нас сйелянити от Бургас , най - якия град пу мурйету ,с най - гулемити фйешъни ,оу йес бейби!
В много отношения бургазлиите са по - хора от софиянците ,но както и да е.
И ако някой е гледал още първите епизоди на "Размяна на съпруги" (Да ,изключителна тъпотия ,но все пак ..) в първия епизод още мисля ,че ,едната съпруга беше софиянка а другата от провинцията.Тези от провинцията си живееха във хубава къща , говориха прилично , направо без отличителен акцент и си бяха изключително културни.Големите столичани живееха в панелка с три стаи , примамлив шопски акцент и бяха невъобразими селяни.За това ще помоля столичаните ,които мислят хората от провинцията ( Не говоря за теб ,Обама ) да си затворят устата.
И ДА ,ЩЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ,ЧЕ РАЗБРАХМЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЕЛЯНИН (софиянец) И ПРОВИНЦИАЛИСТ (бургазлия)

каква велика драма има в тоята глава
ахахах
"И ния искамие по-лиесниооо"
ок ок
ще си го запиша :-o

MP
08-08-2009, 16:49
[b]Дайте да изясним нещо.
Това ,че "селяните" са ходили да серат У село София ,да ядат и да работят и да си хвърлят боклука да не значи ,че трябва да я боготворят?Да не значи ,че искат?Мислите ли ,че на един бургазлия не му се седи до морето при семейство ,ами му се ходи в мръсната Ви София?Хората са задължени ,защото искаме или не там е по - лесно да се намери работа и прехрана от всеки друг град.Ако хората имаха избор да не мислите ,че щяха да ходят в София?Тъй ,че ако искат да плюят и да хвърлят лайна по безценната столица да хвърлят бе ,какво ни пука на нас сйелянити от Бургас , най - якия град пу мурйету ,с най - гулемити фйешъни ,оу йес бейби!
В много отношения бургазлиите са по - хора от софиянците ,но както и да е.
[b]

Какви безсмислици ръсиш? Естествено,че са длъжни да се държат културно и прилично в мястото,на което работят и си изкарват прехраната.Нямали избор...Избор имат,но обноски и култура - НЕ.Пишеш пълни глупости,трудно може да се долови мисловната нишка,но все пак от това,което разбрах,мога да кажа,че никой не ги задължава да работят тук.НО са задължени да се държат културно и прилично,уважавайки града.Като им се седи до морето,да си седят,цапайки и загрознявайки собствения си град,не столицата на България.А некултурното им поведение и липсата на обноски,селският манталитет са нещата,които ги правят селяндури.

Lifash
08-08-2009, 20:18
[size=18]СЕЛЯНИН (софиянец) И ПРОВИНЦИАЛИСТ (бургазлия)

Грубо,глупаво,че и напълно ТЪПО се изрази.В никакъв случай не познаваш ВСИЧКИ софиянци,че да говориш така..
За пример мога да ти дам,че познавам трима души от Бургас-две момичета и едно момче.Момчето и едното момиче са много свестни,обаче другото момиче..точно селянка бих я нарекла.Обаче по нея не си вадя изводи за всички бургазлии..На теб може няколко софиянци да са ти направили лошо впечатление,но не значи,че всички са такива.

hugzz
08-10-2009, 13:05
^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината. От една страна нямам нищо против- като там няма възможност за приличен доход, или училищата и ВУЗ-овете не са на ниво. Но пък да се плюе постоянно по София, а същевременно да се правят какви ли не модерни начини за транспорт до столицата и да си ходиш в града(селото) само за да преспиш- ето това вече е селяния.Хвърлят боклуци безразборно !? Чакай , чакай миличка . Не си познала . А я кажи всяка събота и неделя къде се изселват софиянците . В провинцията нали ? Там отиват на река , на планина и виждала ли си понеделника след като си тръгнат , какво остава по местата на които са били ... Все едно си попаднал на бунище :x Главно боклукът в София е от изхвърляните през терасите торбички с боклуци и около кофите за боклук , за което въобще не обвинявай хората от провинцията . Няма да си мъкнем боклука до София , за да го хвърлим в някоя от елитните ви кофи за боклук . Въобще не си наясно какво говориш :booooomb:

AwE Ti Ne Si D0bReE... To E taka 6toto selqndyrit3 sa v Sofia,stawa dyma za nadytite k0mpleksari,a ne za svestnite xora deto si sedat tixi4ko bez da gakvat. Ve4e 'sofiqncite' Sa po-prosti 0t 'selqnite'.

Moita BFF e 0t Pleven i kf0-mn e pe4ena
ama imame edna naduta selqndurka ot Gorna orqxowica,deto se misli za g0lqmata rabota.Kat0 e t0lk0wa 0tw0renAaA,da ne laje 4e ot Velik0 Tarnavo, a da si priznae!!! :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

hristianaiviv93
08-10-2009, 14:42
Миличък, хубаво че са децата от провинцията да ви опражят дереджето.....имачее сте си ЖИВИ УМРЕЛИ :D :D :D :grin: :grin:

Nafarforii
08-10-2009, 14:43
Навсякъде има селяни.Къде повече,къде по-малко.Независимо дали си от София или от с.Мъдрево...

amk933
08-10-2009, 14:43
Миличък, хубаво че са децата от провинцията да ви опражят дереджето.....имачее сте си ЖИВИ УМРЕЛИ :D :D :D :grin: :grin:

Добро чувство за хумор. :lol: :lol: :lol:

hristianaiviv93
08-10-2009, 15:00
a mersi mersi :D :D

YaNcHeToOo
08-10-2009, 17:29
Автора, ти се оплакваш, че хората от провинцията не говорят правилно??А ти говориш ли? :shock:
Селяните били дошли и замръсили града ви?Селяните?А вие не го ли замръсявате?Вие не карате ли коли, не си ли изхвърляте болкука??Защо не спрете да обвинявате нас за вашите действия???Както казаха по-горе, идвал ли си да видиш в какво състояние са някои от парковете, градинките в "провинцията", след като я плюете толкова защо не си стоите в София, защо не си почивате там???
Ти мислиш ли, че града, в който живееш може да определи твоята култура, грамотността ти?Знаеш ли колко мои връстници, не могат и на малкия пръст да ми стъпят по отношение на грамотността???Какво, те да не би да нямат учебници, да не би да не са ходили на училище??Да, и аз правя грешки, не мога без нито една, но поне знам най-важните правила!!Вие какво разбирате под култура?Да отидеш и да си изхвърлиш боклука в коша??Ти как разбираш дали човека, който си пуска боклука на земята е софиянец или "селянин"??Какво, да не би да ходиш да го питаш??Мислиш, че вие сте нещо повече като взимате заплати по 1000-2000 лева, че и повече?В такъв голям град, с население над 1 милион, няма как да взимате 300 лева заплата, вие трябва да изпукате от глад!!И това, че някои от "провинцията" ходят в София за да работят и да изкарат пари, за да издържат семейството си, за което не е виновен той, а скапаната държава или по-точно политиката, която се води в последните години не значи, че е някой долен, невъзпитан и глупав човек!!!!Всички сме от село, а това, че някои са предпочели по-малкия и по-спокоен град не ги прави глупави-напротив!!!А вие софиянците, престанете с вашето огромно самочувствие, което на всичкото отгоре е и без покритие, защото думата, която ви определя е СМЕШНИЦИ!!! :x

PurpleDream
08-10-2009, 17:50
Автора, ти се оплакваш, че хората от провинцията не говорят правилно??А ти говориш ли? :shock:
Селяните били дошли и замръсили града ви?Селяните?А вие не го ли замръсявате?Вие не карате ли коли, не си ли изхвърляте болкука??Защо не спрете да обвинявате нас за вашите действия???Както казаха по-горе, идвал ли си да видиш в какво състояние са някои от парковете, градинките в "провинцията", след като я плюете толкова защо не си стоите в София, защо не си почивате там???
Ти мислиш ли, че града, в който живееш може да определи твоята култура, грамотността ти?Знаеш ли колко мои връстници, не могат и на малкия пръст да ми стъпят по отношение на грамотността???Какво, те да не би да нямат учебници, да не би да не са ходили на училище??Да, и аз правя грешки, не мога без нито една, но поне знам най-важните правила!!Вие какво разбирате под култура?Да отидеш и да си изхвърлиш боклука в коша??Ти как разбираш дали човека, който си пуска боклука на земята е софиянец или "селянин"??Какво, да не би да ходиш да го питаш??Мислиш, че вие сте нещо повече като взимате заплати по 1000-2000 лева, че и повече?В такъв голям град, с население над 1 милион, няма как да взимате 300 лева заплата, вие трябва да изпукате от глад!!И това, че някои от "провинцията" ходят в София за да работят и да изкарат пари, за да издържат семейството си, за което не е виновен той, а скапаната държава или по-точно политиката, която се води в последните години не значи, че е някой долен, невъзпитан и глупав човек!!!!Всички сме от село, а това, че някои са предпочели по-малкия и по-спокоен град не ги прави глупави-напротив!!!А вие софиянците, престанете с вашето огромно самочувствие, което на всичкото отгоре е и без покритие, защото думата, която ви определя е СМЕШНИЦИ!!! :x

евалаа :grin:

amk933
08-10-2009, 18:43

Ами като сме смешници, защо не ни освободите града от вашето присъствие!? Нали ви дразним и сме без покритие!? Какво търсите тук като сме толкова лоши и надути? Да, ние караме коли, да ние цапаме, но за това не плащаме данък смет и данък сгради по 50 лв както е в провинцията, ами по 600, за което както се сещаш ни се и чисти повече, но срещу съответното заплащане. Аз не ходя на село, единствено на море и то не винаги в България, така че няма какво да гледам какво ви е в парковете. И ти казваш, че софиянци цапали като се върнели на село. Ми след като са се върнали на село, що за софиянци са? Това са си ваши продукти, които си цапат и при вас и в София. За културата и съораженията в София и тези в страната не ми се коментира. Не може да ме убедиш, че един човек, който не е излизал от едно село през целия си живот, не е ходил на театър, не е ходил на концерт има същата култура както един софиянец. Неслучайно в София има най-много театри, има опера, има музикален театър! Къде другаде в България има толкова молове, кина или дори метро? Къде другаде се правят толкова големи концерти като този на Мадона, например? Всичко това е в София. А после ми обяснявайте, че сме лоши като казваме, че всичко е концентрирано тук! И аз хиляда пъти казах, че нямам нищо против хората, които идват в София, работят тихо и кротко и се връщат по родните места. Дразнят ме селските мърлячи, които като дойдат тук си мислят, че светът е техен и цапат и мърлят и вандалстват. Другото, което ме дразни са хората, които цапат и мърлят тук цяла седмици, а си плащат данъците в Плевен, например. И третото, което ме дразни е, че по-малко от 40 % от данъците на софиянци се връщат в София, а другите средства отиват да попълват дупките в бюджета на малките общини. И после пак ни плюйте, вместо да си дадете сметка, че голяма част от това, което се прави във вашите градове и села пак е благодарение на данъците събрани от нас! Неблагодарна работа. Трябва да върнат софийското жителство и 100% от данъка на софиянци да остава тук, да ви видим какво ще правите тогава!? Много ми е интересно. :?

YaNcHeToOo
08-10-2009, 19:15

Ами като сме смешници, защо не ни освободите града от вашето присъствие!? Нали ви дразним и сме без покритие!? Какво търсите тук като сме толкова лоши и надути? Да, ние караме коли, да ние цапаме, но за това не плащаме данък смет и данък сгради по 50 лв както е в провинцията, ами по 600, за което както се сещаш ни се и чисти повече, но срещу съответното заплащане. Аз не ходя на село, единствено на море и то не винаги в България, така че няма какво да гледам какво ви е в парковете. И ти казваш, че софиянци цапали като се върнели на село. Ми след като са се върнали на село, що за софиянци са? Това са си ваши продукти, които си цапат и при вас и в София. За културата и съораженията в София и тези в страната не ми се коментира. Не може да ме убедиш, че един човек, който не е излизал от едно село през целия си живот, не е ходил на театър, не е ходил на концерт има същата култура както един софиянец. Неслучайно в София има най-много театри, има опера, има музикален театър! Къде другаде в България има толкова молове, кина или дори метро? Къде другаде се правят толкова големи концерти като този на Мадона, например? Всичко това е в София. А после ми обяснявайте, че сме лоши като казваме, че всичко е концентрирано тук! И аз хиляда пъти казах, че нямам нищо против хората, които идват в София, работят тихо и кротко и се връщат по родните места. Дразнят ме селските мърлячи, които като дойдат тук си мислят, че светът е техен и цапат и мърлят и вандалстват. Другото, което ме дразни са хората, които цапат и мърлят тук цяла седмици, а си плащат данъците в Плевен, например. И третото, което ме дразни е, че по-малко от 40 % от данъците на софиянци се връщат в София, а другите средства отиват да попълват дупките в бюджета на малките общини. И после пак ни плюйте, вместо да си дадете сметка, че голяма част от това, което се прави във вашите градове и села пак е благодарение на данъците събрани от нас! Неблагодарна работа. Трябва да върнат софийското жителство и 100% от данъка на софиянци да остава тук, да ви видим какво ще правите тогава!? Много ми е интересно. :?

ЗЛЕ си !! Кой те излъга, че тук плащаме данъци 50 лева ?! :lol: :lol:
И естествено, че най-големите театри, опери и прочие ще са в София, нали е столицата на България все пак :-D :lol:
Няма да коментирам повече!!Може да се спори много, и накрая прав няма да има!Затова : Убий простака с мълчание!

amk933
08-10-2009, 19:27
^Тук не става въпрос кой тъп и кой умен. Щом си мислиш, че сме прости добре направи, че се застреля с мълчание. Като няма какво да кажеш, нормално е. И не ме убеждавай, че плащате колкото в София, защото знаеш, че не е така. Дори и наполовина не е. И пак че повече от 60% от нашите данъци изтичат по дребните община, за да им попълват бюджета. И после пак ни плюйте и ни обяснявайте колко сме лоши.:? :?

MP
08-12-2009, 09:49
YaNcHeToOo,по-добре да спазиш призива си и да се гръмнеш с мълчание,защото изписа цял куп безсмислени глупости и клишета.Вероятно си прочела само първото мнение от темата и си решила да дадеш път на своя гняв,разбира се без да се замислиш.Глупаво.Тук не става въпрос за Софианци и провинциалисти,а за култура и селяндурщина,като второто може би случайно,може би не е по-застъпенo при провинциалните имигранти в София,които не спират да показват липса на култура,обноски и уважение,че на всичкото отгоре и се оплакват и хранят нас - оплакващите се от тях.Определено градът може да определи твоята култура,не е само той,но до голяма степен има значение каде си расъл.Това,че си по-умна от твоите връстници само подтвърждава тази теза.Наличието на изключения не я опровергава.Няма смисъл да ти се обяснява какво е култура,да ти го обясняват тези,които те възпитават.
И нямат значение причините,поради които провинциалистите идват да работят тук.Не те ги правят селяни,а това,което следва след идването им.

mrtn
08-12-2009, 10:00
Какво ви пречат селяните и те са хора вие пък.. :-D :)

YaNcHeToOo
08-13-2009, 10:20
YaNcHeToOo,по-добре да спазиш призива си и да се гръмнеш с мълчание,защото изписа цял куп безсмислени глупости и клишета.Вероятно си прочела само първото мнение от темата и си решила да дадеш път на своя гняв,разбира се без да се замислиш.Глупаво.Тук не става въпрос за Софианци и провинциалисти,а за култура и селяндурщина,като второто може би случайно,може би не е по-застъпенo при провинциалните имигранти в София,които не спират да показват липса на култура,обноски и уважение,че на всичкото отгоре и се оплакват и хранят нас - оплакващите се от тях.Определено градът може да определи твоята култура,не е само той,но до голяма степен има значение каде си расъл.Това,че си по-умна от твоите връстници само подтвърждава тази теза.Наличието на изключения не я опровергава.Няма смисъл да ти се обяснява какво е култура,да ти го обясняват тези,които те възпитават.
И нямат значение причините,поради които провинциалистите идват да работят тук.Не те ги правят селяни,а това,което следва след идването им.

Мислиш ли, че ти си човека, който може да ми каже какво да правя? :lol: Няма да споря с никого по темата, а това, че ти си поредния, на когото не му харесва мнението ми за вас, не ми пречи, и аз миличък (няма да е лошо да си оправите никовете, после не ми се сърдете, като ви нарека не както трябва) съм възпитана достатъчно добре ;)

Dundy
08-13-2009, 13:38

Мислиш ли, че ти си човека, който може да ми каже какво да правя? :lol: Няма да споря с никого по темата, а това, че ти си поредния, на когото не му харесва мнението ми за вас, не ми пречи, и аз миличък (няма да е лошо да си оправите никовете, после не ми се сърдете, като ви нарека не както трябва) съм възпитана достатъчно добре ;)
браво "миличка".100 процента не си схванала какво е написал :D

eveto_xx
08-13-2009, 14:00
Направо нямам думи. Това е най-плоската тема в целия форум, пълна с какви ли не комплексарски мнения.Какво като си от село, или не си от София. Какво те грее, след като си изучиш в чужбина и след това "гражданите" те гледат със завист. Нямам думи.

slipknoterr
08-13-2009, 15:52
taka e i az go zabelqzvam :D am kvo da se pravi :( ne moje da gi izselime nasila

Sunny_stz
08-15-2009, 13:54
Има си хора и хора!!Не можем да кажем колко са селяните и колко кадърните хора,но е ясно че в София има всякакви!И не е вярно това,че хората от провинцията са селяндури,в София също има такива,макар да са кореняци!!!

slowmotion
08-15-2009, 18:21
Вече имам чувството,че София се превръща в едно голямо селце :D
София отдавна е станала голямо село. ;)
++1

NeverTheSame
08-15-2009, 18:45
Не разбирам с какво право се правите на големи граждани при положение,че в началото сичко е било села ;)
Голяма убида вече да те нарекат селянин...пф.
Ти може и да си пълния простак пък да имаш общо само със София ;) [например ;)]

N0_feAR
08-15-2009, 19:02
^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината.
ади моля ти се, все едно София е единственият град с такива проблеми. И не разбирам защо всички класифицират България като София и провинцията. Пловдив, Варна, Русе и те ли са села?

PurpleDream
08-15-2009, 20:44
абе като не ви харесва София върете вие по селата бее.... :razz: :razz: :razz:

YaNcHeToOo
08-15-2009, 20:59
Тая тема иска ключ вече, на нищо не прилича... :?

des7royer
08-15-2009, 21:12
Добре ве тва българина е толко тесногръд и черноглед :-x :-x ... Това че са от село не ги прави по малко българи от тебе, защото всички живеем в една държава наречена БЪЛГАРИЯ !

rihanna344
08-16-2009, 06:31
mi to ne e hybavo taka da se kazva ama sofiq si e edno golqmo selo to ima poeche mangali v sofiq ot kolkoto kadeto i da bilo drygate a selqnite nasqkade si gi ima 6toto stane li petak seki sa iznasq po selata az se radam 4e ne jiveq v sf :) :?

ole male taka li pravqt? :razz: da be toi predi ba6ta mi prave6e taka :o ama ve4e ne :D a tuk v kvartal ki4uka :razz: nqma mangali izob6to!! :grin:

n3v3r4z
08-16-2009, 14:29
Заповядаи тук та да се сре6не6 с твои братов4еди! :-P

Ха Ха Ха Ти си жалък бе ...Мога да ти кажа ,че има хора които живеят в села и са 100 пъти повече граждани от тебе...
Не се излагай повече...
И като си толкова отворен я излез на центъра на Плевен и кажи че е село и после вашите ще те прибират изстуден... :razz: :razz: :razz:
100% съгласен !!! Вие софиянците се мислите за голяма работа само дето сте си същите олигофрени ... Точно Вие нямате абсолютно никакъв манталитет ! Точно софиянците врещят по улиците като заклани ... Както казват хората: Наречи го "софиянец" и не го обиждай повече! Всички софиянци са ми страшно смешни ... с голямото си самочувствие, че живеят в София и са нещо повече от другите, а се държат като пълни говедари .... Смешки ! Темата наистина и трябва ключ ...

thelideto
08-17-2009, 07:57
Ами момчето си е много правоо секи се качил на ладата и айде към софия.
Дрън-дрън софия било село :razz: :razz: :razz:.

MP
08-17-2009, 11:41
Поне си направете труда да помислите,преди да изръсите поредната глупост.Никой не дава квалификации на базата на произхода.Те се дават на базата на действията и поведението,а това,че повечето селяндури са провинциалисти е ясно,но защо е така,оставям сами да си отговорите на този въпрос.Може и да е просто съвпадение.И е наистина глупаво да казвате,че повечето Софиянци били селяндури,при положение че тези,които визирате вероятно не са от София.Нито всеки селяндур е провинциалист и селянин,нито всеки Софиянец е културен и възпитан.Но тенденцията в София да нахлуват не много културни и възпитани селяни е факт,както и неуважението,което не спират да демонстрират.

MP
08-17-2009, 11:43
Поне си направете труда да помислите,преди да изръсите поредната глупост.Никой не дава квалификации на базата на произхода.Те се дават на базата на действията и поведението,а това,че повечето селяндури са провинциалисти е ясно,но защо е така,оставям сами да си отговорите на този въпрос.Може и да е просто съвпадение.И е наистина глупаво да казвате,че повечето Софиянци били селяндури,при положение че тези,които визирате вероятно не са от София.Нито всеки селяндур е провинциалист и селянин,нито всеки Софиянец е културен и възпитан.Но тенденцията,в София да нахлуват не много културни и възпитани селяни е факт,както и неуважението,което не спират да демонстрират.

SummerRain
08-17-2009, 12:20
А вие пък как разбирате дали въпросният селяндур е от провинцията или си е кореняк софиянец или сте на принципа "дайте да се възмущаваме там от нещо, да си чешем езиците, макар че не сме много наясно"?

MP
08-17-2009, 17:36
А вие пък как разбирате дали въпросният селяндур е от провинцията или си е кореняк софиянец или сте на принципа "дайте да се възмущаваме там от нещо, да си чешем езиците, макар че не сме много наясно"?
Познавам достатъчно такива и ги знам откъде са.

SummerRain
08-17-2009, 18:31
Познавам достатъчно такива и ги знам откъде са.
Добре, познаваш една част от простаците (предполагам не всички, че това ще говори много "положително" за теб), но не знаеш всеки простак в София от къде е.А те не са никак малко. И може би реално ще се окаже, че броят на "истинските" невъзпитани софиянци не е по-малък от броя на хората, дошли от други градове. Така че подобнни обобщения как хората от провинцията ви замърсяват "свещения" град са направо смешни.

naviacha
08-17-2009, 21:01
Прочетох бая мнения на хора, които са безкрайно доволни че не живеят София..
защо не сте повече такива мамка му :?

GossipGirl89
08-17-2009, 21:10
Глупаво е това разделение на "граждани" и "селяни". Аз съм софиянка, но никога не съм претендирала с това нещо. Всички сме хора - без значение дали си от София, Пловдив, Бургас, Русе или Каспичан ... А и повярвайте ми - да си от София не е нещо, с което можеш да се гордееш. Аз от 2-3 години насам съжалявам, че нямам възможност да се преместя в по-малък град. Е да, тук има повече разнообразие и града ни като цяло е доста интересен, но пък за сметка на това е адски шумно и мръсно... Предпочитам да живея в някой по-малък, но спокоен, град. А колкото до тия дето се надуват... аз дето също съм софиянка мога да ви кажа, че точно софиянците с големите претенции са най-големите селяндури и олигофрени ;)

remix1912
08-19-2009, 11:36
Шопия е кенефа на България.Когато последно утивах там пред колата имаше един камион с бали с боклук и балата беше скъсана и щеше да падне на магистралата.
Горд живущ в Пловдив

zagadkataa
08-19-2009, 21:11
хаха селските усоби .. утиват в големия драд да учат или защото няма училище след 4 - 8 клас и нямат избор или за да станат нещо повече .. ГРАЖДАНИ например ... а и не е само в София това в Бургас е тълно с такива селяци :D

TellMeYourName
08-19-2009, 22:16
хаха селските усоби .. утиват в големия драд да учат или защото няма училище след 4 - 8 клас и нямат избор или за да станат нещо повече .. ГРАЖДАНИ например ... а и не е само в София това в Бургас е тълно с такива селяци :Dти колко си тъпаааааааааааааа

Master_88
08-19-2009, 23:49
Значи ако един провинциалист (перфектен професионалист,огромен капацитет и много културен човек, с манталитет, превъзхождащ в пъти този на кореняк-софиянец) отиде в София, то веднага ще бъде класифициран като селянин, само защото е от град, различен от София? Много умно.

amk933
08-19-2009, 23:54
Значи ако един провинциалист (перфектен професионалист,огромен капацитет и много културен човек, с манталитет, превъзхождащ в пъти този на кореняк-софиянец) отиде в София, то веднага ще бъде класифициран като селянин, само защото е от град, различен от София? Много умно.

Не няма! Прочети ми мненията в предните 5 страници и ще разбереш какво е селяндур, провинциалист и т.н. 8)

scacas
08-20-2009, 02:32
Напоследък съм забелязъл 4е софия се пълни със селяни със скороста на светлината.Аз ли съм единствен:/??? На 14 съм и пове4е от половината ми клас са върли селяндури! По цял ден има миекане и неправилен говор! Кажете ми 4е не съм единствен.Вече имам чувството,че София се превръща в едно голямо селце :D

ако си някъде в окръг софийско и ангали ще видиш,не само селяни.

xXmagisXx
08-20-2009, 07:41
Да , а софианци нали говорят адски правилно :razz: Сами не се ли чувате как говорите ? :? Ох боже , толкова ги мразя такива . Ако мислиш , че като си от София си нещо много повече от мен :o Като сте софианци и сте над всички ли ? :booooomb: Направо сте ми жалки :lol:

:wink:

lichonkata
08-20-2009, 08:12
ам прочетох доста мнения и с много малко съм съгласна. Всички стигате до крайности. да вярно че София е мръсен град, но пак има и зелени кварталчета. Аз съм си софиянче и винаги ми е било страно защо толкова плуят по София, а после идват :? стоите си в родните градове като ви е мрасно тук!!! :P

remix1912
08-20-2009, 08:42
ам прочетох доста мнения и с много малко съм съгласна. Всички стигате до крайности. да вярно че София е мръсен град, но пак има и зелени кварталчета. Аз съм си софиянче и винаги ми е било страно защо толкова плуят по София, а после идват :? стоите си в родните градове като ви е мрасно тук!!! :P
Идват защото там са парите и си е столица все пак.София за мене е един център заобиколен от села(може би това са зелените квартали с кравите и нивите)

rihanna344
08-21-2009, 10:31
и в Пловдив почват да навлизат селяните O:) [-X 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

monka
08-21-2009, 11:32
и в Пловдив почват да навлизат селяните O:) [-X 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
а ти от кое село си???

Musaebe
08-21-2009, 15:12
I selqnite/kavalite sa jivi sa6testva s pravo na jivot,pone taka mislq de :/

casualhooligans
08-21-2009, 15:25
Ами аз съм роден в София и много ме дразнят всякви селяни и селянки дет дойдоха да ни пълнят хубавия град. После защо няма място за боклука на софия... :o

psdsquared
08-21-2009, 22:03
Селянин не селянин . Ядеш , еб*ш и сер*ш ха и той т'ва прави ! :-D

stupid0boy
08-22-2009, 22:18
ха-ха-ха софианци... или както се пише... наистине ли си мислите че говорите най - правилния език??... мисля че в Добръджа се говори най- правилно :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz:

remix1912
08-22-2009, 23:09
Ами аз съм роден в София и много ме дразнят всякви селяни и селянки дет дойдоха да ни пълнят хубавия град. После защо няма място за боклука на софия... :o
Ти сериозно ли мислиш София за хубав град

amk933
08-22-2009, 23:40

Аз го мисля за най-хубавия български град. Където и да съм ходил в България, никъде не ми харесва повече. София си е София, колкото и да я плюете.

П.С.:Лично мнение. :)

SyntheticSensation
08-23-2009, 08:47
започна се-Всеки който е от София,мрази тея дето не са,който не е от София-мрази тея дето са.
пф get a life :)

smiLexaga1n
08-23-2009, 08:59

Аз го мисля за най-хубавия български град. Където и да съм ходил в България, никъде не ми харесва повече. София си е София, колкото и да я плюете.

П.С.:Лично мнение. :)

Напълно съгласна.. София е и ще си остане София.. sofia 4ever xD, но същото е и с другите, ако например си роден/а във Варна за теб Варна ще е най-хубавият град в България. 8-)

PurpleDream
08-23-2009, 14:11
никой не ви и казва да не харесвате София, просто спрете да плюете хората които не са от там, те ви били цапали града- глупости, 100% съм сигурна, че точно софиянци които се мислят за много велики цапат града (лично мнение)

your_secret
08-23-2009, 17:52
^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината. От една страна нямам нищо против- като там няма възможност за приличен доход, или училищата и ВУЗ-овете не са на ниво. Но пък да се плюе постоянно по София, а същевременно да се правят какви ли не модерни начини за транспорт до столицата и да си ходиш в града(селото) само за да преспиш- ето това вече е селяния.Хвърлят боклуци безразборно !? Чакай , чакай миличка . Не си познала . А я кажи всяка събота и неделя къде се изселват софиянците . В провинцията нали ? Там отиват на река , на планина и виждала ли си понеделника след като си тръгнат , какво остава по местата на които са били ... Все едно си попаднал на бунище :x Главно боклукът в София е от изхвърляните през терасите торбички с боклуци и около кофите за боклук , за което въобще не обвинявай хората от провинцията . Няма да си мъкнем боклука до София , за да го хвърлим в някоя от елитните ви кофи за боклук . Въобще не си наясно какво говориш :booooomb:

Да да да да да да нали :-x Говориш тъпотии, аз съм софиянка и имаме вила, на която като ходим винаги си изхвърляме боклуците по кофите, а селяните, които живеят там, си ги изхвърлят в реката :-x
Много мразя изказвания от сорта на: " всички софиянци са селяни" и т.н., защото вчера като се прибирах от уроци с баща ми и един идиот от казанлък замалко да ни блъсне, а след 5 мин. се блъсна в стълб!!!!! Тъй че не е особено приятно да виждаш как някви селяни идват и , без извинение, осират ВСИЧКО! Не че софиянците са некви безгрешни, ама просто ние не обичаме селяни в столицата, както пловдивчаните мнооооого обичат софиянци в плд! И не казвайте, че не е така, защото всяко лято ходя в плд и там нямам никакви приятели, а в София те са доста, тъй че проблема не е в мене!!! Като отида в някой магазин в плд и ме гледат супер тъпо, защото явно като не мйекам и не ме разбират!!!!!!!!!!!!!!!!!! В Бургас, Варна, Ст. Загора и т.н. е абсолютно същото, защото както на вас ви е писнало от нас, на нас ни е също толкова писнало!!!!!!!!!!

stupid0boy
08-23-2009, 19:25
ама вич как сама се фукаш... на всяка втора дума столичанка си била или софиянка... даи аз като живея в Испания да съм испанец и да съм незнам си къв А?... пфф София е най - голямото село в БГ много малко градове има които са градове... мисля, че Варна, Русе и Пловдив са един от тях... аз не съм от там... родом съм от кътно селце наречено Тутракан...

NoOneElse
08-23-2009, 20:10
ама вич как сама се фукаш... на всяка втора дума столичанка си била или софиянка... даи аз като живея в Испания да съм испанец и да съм незнам си къв А?... пфф София е най - голямото село в БГ много малко градове има които са градове... мисля, че Варна, Русе и Пловдив са един от тях... аз не съм от там... родом съм от кътно селце наречено Тутракан...
Два от показателите, че си истински селяндур са:
1. Мислиш си, че София е най-голямото село.
2. Мислиш си, че всичко останало, освен София, е село.

Спрете да променяте административното делене на Република България. В България съществуват 252 града и 5080 села. Думата селянин се е превърнала в обидна. Това са хора, дошли от провинцията, но това не означава, че са по-тъпи от "гражданите" или имат по-малко права. И да, аз съм от София, нито е най-голямото село, нито е единственият град, това е столицата на България. Всеки един, който превива за постоянно в границите на Република България, е неин гражданин(т.е. всички ние сме български граждани (!)...) .... Не знам, имам чувството, че се намирам между тотални откачалки (не го казвам за всички) .....

stupid0boy
08-23-2009, 22:59
пфффф... докажи ми, че София не е село... докажи ми с нещо друго освен че е шибана столица на шибаната България!!!!

ДОКАЖИИИ!!!

amk933
08-23-2009, 23:14
пфффф... докажи ми, че София не е село... докажи ми с нещо друго освен че е шибана столица на шибаната България!!!!

ДОКАЖИИИ!!!

1. Учил ли си дефиницията на град? Броят на населението е водещ фактор и, ако на София викаш село, то на другите градове трябва да викаш махали и колиби.
2. В кое село има 3-4 лентови булеварди?
3. Кое село има 20 и повече километра дължина по диагонал?
4. Егати модерното село, то и летище си има...
5. В кое село има 4 стадиона, при това и националния?
6. В кое село се помещава НС и МС?
7. В кое селп има НДК, НИС, НАМ, ПНМ?
8. В кое село има опери и театри?
9. В кое село има молове?
10. В кое село ще си сложат държавите посолствата и резиденциите?

Абе ти въобще мислиш ли като говориш? :-o

SilverSin
08-24-2009, 06:18
Добре,и в крайна сметка,наистина с какво повече сте от нас вие,големите столичани?Само не ми казвайте,че не хвърляте боклуци,а ние сме тези които правят Софията ви мръсна.Това,че я плюем,а идваме да живееем,работим и учим е така,но не ние искаме да сме тук,просто сме притиснати от обстоятелствата-безработицата,и възможността за по-добро образование..И да,наистина е мръсна и грозна,тук-там има някъде по-чисти и приятни места.За да е чиста,вашият кмет трябва да се сети да каже да я почистят и да даде пари затова,а не само да си ги прибира в джобчето,за което вие не сте виновни.Просто не е много приятно да се фукате,че сте софиянци,след като на половината баба ви е от Ямбол,а дядо ви от Враца...Много по-културни ли сте или какво? :lol: Не разбирам...?! :?

NoOneElse
08-24-2009, 06:46

ДОКАЖИИИ!!!

Виж си ника мой, мисля, че няма нужда да доказвам каквото и да е било, достатъчно малоумен трябва да си за да не го знаеш. Ти си поредния индивид, лишен от способността да мисли. Виж какво е написал amk933, но ти едва ли ще го разбереш.

DjBaloon
08-24-2009, 08:11

ДОКАЖИИИ!!!

не си изсулваме галошите пред вратата 8-)

kriSko94
08-24-2009, 09:11
Ем, хора, когато в София са пълни задръствания, което е хипеер изнервящо и уморително, това не е защото софиянци се размножават като хлебарки... точно защото от селата и малките градове прииждат хора, но те не са виновни- търсят прехрана... проблемът е на държавата- колко заводи, изхранващи населението в по-малките градове и села се закриха?

а относно говоренето- най-правилно се говори във Велико Търново, в София също, заяото е политически,административ н и културен център, но при нас има части на шопски диалект и т.н. :)

mey_si
08-24-2009, 09:18
^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината. От една страна нямам нищо против- като там няма възможност за приличен доход, или училищата и ВУЗ-овете не са на ниво. Но пък да се плюе постоянно по София, а същевременно да се правят какви ли не модерни начини за транспорт до столицата и да си ходиш в града(селото) само за да преспиш- ето това вече е селяния.
Един с моето мнение !!! Замисляли ли сте се от къде идва този боклук в София и защо е така мръсно...? 1 на лице ,че не чистят като хората ами замислете се колко СЕЛЯНДУРИ идват в София ,и колко пренаселена е тя,,,точно селяндурите го правят тоя боклук..Знаете ли колко хубава става София по Коледа,Бъдни вечер,Великден ...?Когато всички тези хорица си отиват по родните села...Няма ги задръстванията,по спокойно е ...но това е само 3 пъти в годината ...

mey_si
08-24-2009, 09:21
Ем, хора, когато в София са пълни задръствания, което е хипеер изнервящо и уморително, това не е защото софиянци се размножават като хлебарки... точно защото от селата и малките градове прииждат хора, но те не са виновни- търсят прехрана... проблемът е на държавата- колко заводи, изхранващи населението в по-малките градове и села се закриха?

а относно говоренето- най-правилно се говори във Велико Търново, в София също, заяото е политически,административ н и културен център, но при нас има части на шопски диалект и т.н. :)

Глупостиииии във Велико Търново си говорят доста на селски с тоя диалект.... :shock:

SkiCatA
08-24-2009, 11:43
в София е прекалено населено :D :D :D и ако не си забелязал може6 да сре6не6 някаде и арабин :D :D :D :D и ж краина сметка каж е пробелма :D :D и ко има6 предвид под селяни

Unendlich
08-27-2009, 11:42
София е град, но е пълна със селяндури. :-D Радвам се, че не живея там, нямам нужда от такива "емоции" с такива "граждани" :-D 90% не са кореняк софиянци, така че защо повечето имат някакви претенции? Нормално да идват все повече и повече хода да учат,работят и живеят в София - най-вече студентите, то там са едни от най-добрите университети в България, ако не бяха там - нямаше да ги има и толковата студенти ;) В София наистина има хубави места, да, но на фона на задръстванията, постоянното чакане, изнервеното шофиране и липсата на време да разгледаш хубавите места - това остава на заден план, само лошата страна излиза, пък и без това от нея си заобиколен постоянно. Но наистина повече "Софиянци" нямат и елементарни маниери, та като са толкова "софиянци" да си проверят от къде са им корените, че малко към селцата около София и там вече към Перник клонят :-D :-D :D И наистина София с нищо като култура на хората не превъзхожда провинцията, то е доказано, че от провинцията е и голяма част от елита на България (тук говоря за културни дейци и всичко) Просто това, че живеят в София, не значи нищо :) София е гадна като град, мръсна и пълна със селяндури :)

PurpleDream
08-27-2009, 13:02
Знаете ли колко хубава става София по Коледа,Бъдни вечер,Великден ...?Когато всички тези хорица си отиват по родните села...Няма ги задръстванията,по спокойно е ...но това е само 3 пъти в годината ...

когато си отиват или когато снега затрупа и скрие боклуците :razz:

bog4eto
08-27-2009, 13:12
Хората си мислят,че като дойдат в София и се нарекът "софианци" и селяндурското им мислене ще остане незабелязано.Тва е.

Като са в столицата и значи са големите пичове,вървежните,готините .
Айде да стане столица някой друг град и да видим как София набързо ще се разчисти. :?

Ax3
08-27-2009, 13:20

ДОКАЖИИИ!!!

1. Учил ли си дефиницията на град? Броят на населението е водещ фактор и, ако на София викаш село, то на другите градове трябва да викаш махали и колиби.

Във селото Софияя! Аз познах! :D :D

amk933
08-27-2009, 15:24

ДОКАЖИИИ!!!

Във селото Софияя! Аз познах! :D :D

Хахаха. Къде трябваше да се смеем? Само по картинките схванах фейк на кого си... :?

thelideto
08-27-2009, 16:27
Що толкоз омраза към София бе? О.о

Brooklyn
08-27-2009, 17:02
Селския манталитет може да се породи, дори и в кореняка гражданин,стига само да иска.

tonie__
08-27-2009, 17:08
Щом има повече работа и по-високи заплати,много ясно,че от селата хората ще ходят в София :? нищо не можем да направим
точка.

Ax3
08-27-2009, 17:21
Фейк? Оооо малчи там CS плейърче долно! DoTa + SlipKnot = Deadly Combination

Sarge
08-27-2009, 17:44
Ебаси безмисления спор! Не знам какво толкова се палите. Хората от провинцията идват, няма спор, просто едни се интегрират, други не. Имам доста приятели от провинцията, които са много интелигентни и свестни. Тези, които не се интегрират много ясно, че ще бъдат презирани и псувани. В големия град СЕ ЖИВЕЕ ПО ДРУГ НАЧИН за разлика от малкия. Относно диалекта-няма лошо да се говори, просто не трябва да се използва НАВСЯКЪДЕ, има си етикет и изисквания..

Ax3
08-28-2009, 04:26
Наистина това, че сички утиват в софия - селяни и граждани... не всички са едни и същи... хората от селата как ще се държат спред вас?

JaCkSpAr0y
08-28-2009, 13:10
София е тъпа - ама траа хода по моя си работа иначе не бих стъпил в тоя селски град :-D