Влез

View Full Version : Защо жените се влюбват в „лоши момчета“

ubuntureload
04-01-2009, 23:14
Защо жените се влюбват в „лоши момчета“

Ето някои от основните характеристики на „лошите момчета“

Не се обаждат по цяла седмица, но винаги звънят в събота вечер , за да ви поканят на парти.

Не се извиняват, ако са забравили за срещата ви.

Забравят или изобщо не знаят кога е рождения ви ден и други важни дати.

Флиртуват открито с други жени, докато сте заедно.

Обаждат се по телефона в един през нощта, за да ви кажат колко им липсвате, след като цяла вечер са били с друга.

И въпреки всички тези недостатъци, или по-точно именно заради тях, „лошите момчета“ се ползват с такава популярност сред жените. В съзнанието на нежния пол всички тези черти се превръщат в много привлекателен и сексапилен мъж, за който всяка жена си мечтае в определен момент от живота си.

Ето защо:

- Никога не е скучно с него. Той е непредсказуем и вълнуващ.
- Той е силен, агресивен и сигурен в себе си, това кара жените да се чувстват закриляни.
- Повечето жени не са срещали преди това друг, който да ги кара да се чувстват толкова желани .
- Неуспехите в живота му не са негова грешка, той определено се старае да си стъпи на краката.
- Той е адски чаровен и емоционален.
- Непрекъснато повтаря колко много харесва жената с него, което за дамите е сигурен знак, че той наистина го мисли.
- Има нужда от жената до себе си.
- Никога не изглежда жалък и нещастен.

Жените са изключително щастливи, когато успеят да привлекат вниманието на такъв човек. За него се носи славата, че може да има която поиска и всяка жена се чувства поласкана, че той се е спрял именно на нея.

Комбинацията между дете и мръсник в образа на „лошите момчета“ е това, което привлича жените толкова силно. Както обяснява Мадлен Алгафари, такива мъже успяват да изкарат на показ всички лица на една жена- на майка, любовница, приятелка довереница.

Много рядко връзката с такъв човек е дълготрайна, но сладко-горчивият спомен за него се връща отново и отново.

AlokiNn
04-02-2009, 04:39
Това не е вярно

JenataNaShefa
04-02-2009, 05:23
Комбинацията между дете и мръсник в образа на „лошите момчета“ е това, което привлича жените толкова силно. Както обяснява Мадлен Алгафари, такива мъже успяват да изкарат на показ всички лица на една жена- на майка, любовница, приятелка довереница.

Има доза истина... :)

Sebastianek
04-02-2009, 05:36
айде бе не е вярно...редовно се пишат теми "аз колко много го обичам, а той е груб" или някакви такива простотии

tekila_sunrise
04-02-2009, 07:43
дадохте пълно и точно описание на бившия ми,макар че не бях много влюбена в него... :-D

AlokiNn
04-02-2009, 08:52
айде бе не е вярно...редовно се пишат теми "аз колко много го обичам, а той е груб" или някакви такива простотиида ама такава връзка е за 2 седмици макс..

dimitar_ak
04-02-2009, 10:03
айде бе не е вярно...редовно се пишат теми "аз колко много го обичам, а той е груб" или някакви такива простотиида ама такава връзка е за 2 седмици макс..

И за повече може да е но рядко се преминават 12 месеца.

IronLady
04-02-2009, 11:45
доста неща не са вярни според мен !

ThisIsMe
04-02-2009, 12:14
Повечето неща са верни,но аз не искам да ходя с женкар.Не харесвам ''лошите момчета''.Харесвам добрите момчета,загрижените,тези които те обгръщат с внимание и те карат да се чувстваш добре,на които им пука какво ти е и как си и дават всичко от себе си да ти помогнат-това за мен е истинско момче/мъж,а не тия дето се надуват със здравите мускули и марковите дрешки.

Madn3s5
04-02-2009, 12:25
Пълни глупости! Вярно е, че доза интрига никога не е излишна, но чак пък да съм влюбена в някой защото се натиска с други пред мен, не ми звъни по седмица и като се обади все едно се обажда да ми направи услуга, е пълен абсурт. Никоя себеуважаваща се жена няма да позволи подобна гавра от страна на някой пикльо който се има за много коравия.. :)

balon4eee
04-02-2009, 12:48
Ediniq sin na Madlen Algafari mi e v klasa ;d golqm pi4 e 8-) algafenceto ...

balon4eee
04-02-2009, 12:50
a az lichno se kefq na takiva priznavam si 8-) Kogato mi e v kurpa vurzan ne mi e interesen daje mi e tupo :lol: tiq sa po trupka ;d

mysterious93
04-02-2009, 13:14
Vqrno :D naistina sa mnogo interesni i ima trupka iiii....... ta suglasna sum sus statiqta :D

Pagan_man
04-02-2009, 14:05
Хахахахах да се смея или да плача.
Абе вие изобщо какво категоризирате като лошо момче - някой селяк, дето акто си купил малко по скупа кола или дрешки и вече е голяма та работа, или тея дето си мислят , че живеят у негарско гето.
Истински лоши мъже са, терористите, серийни убийци и прочие.
айде със здраве.

Shia
04-02-2009, 17:30
http://vbox7.com/play:a91dd296

Тоя текст много се вписва в темата :grin:

JenataNaShefa
04-02-2009, 19:56
Хахахахах да се смея или да плача.
Абе вие изобщо какво категоризирате като лошо момче - някой селяк, дето акто си купил малко по скупа кола или дрешки и вече е голяма та работа, или тея дето си мислят , че живеят у негарско гето.
Истински лоши мъже са, терористите, серийни убийци и прочие.
айде със здраве.

Абе ние говорим за поведение, не за коли и дрехи, к'ви гета ?!
И тези кавички на "лоши момчета" значат преносен смисъл, не говорим за терористи и т.н.... айде четете обстойно :?

BigFakeSmile
04-02-2009, 20:04
- Никога не е скучно с него. Той е непредсказуем и вълнуващ.
- Повечето жени не са срещали преди това друг, който да ги кара да се чувстват толкова желани .
- Той е адски чаровен и емоционален.
- Никога не изглежда жалък и нещастен.

^^това малко ли е??

Много рядко връзката с такъв човек е дълготрайна, но сладко-горчивият спомен за него се връща отново и отново.

^^да...и после остава изгаряш спомен...но искаш още и още..

някой момичета се подвеждат...нз дали е грешка или...най прекрасните мигове които са изживяли..

anonimnaa
04-02-2009, 20:09
Повечето неща са верни,но аз не искам да ходя с женкар.Не харесвам ''лошите момчета''.Харесвам добрите момчета,загрижените,тези които те обгръщат с внимание и те карат да се чувстваш добре,на които им пука какво ти е и как си и дават всичко от себе си да ти помогнат-това за мен е истинско момче/мъж,а не тия дето се надуват със здравите мускули и марковите дрешки.
Напълно те подкрепям

smiLe49
04-02-2009, 20:39
Има нещо вярно в това,но не мисля че са толкова много момичетата дето да харесват такъв тип момчета...е поне тези дето имат малко акъл в главата си.И зависи какво иска и момичето от самата връзка.Ако едно момиче иска нещо сериозно би ли се занимавала с поредния сваляч...не мисля. :? Друг е въпроса ако той отначалото я е залъгал,че е различен и тя е хлътнала.В такъв случей си загубваш и малкото останало мозък и му търчиш по гъза. :( Но както казаха повечето момичета не това им е представата за връзка. (: (:

Byboleche
04-02-2009, 22:07
винаги ще се желаят така наречените "лоши момчета" все пак ние сме добри момичета :-D :-| :oops:

jambo_bs
04-02-2009, 22:10
Тука малко може да спорим. (говоря само за себе си)

Първо .... това че не съм се обаждал някой път по 3 4 дни не означава че съм я забравил,а че не съм имал време .... случва се.

Винаги се извинявам ако наистина съм забравил нещо рожденни дни срещи или пак да звънна.Обикновенно разговора с някой позната,някоя приятелка нещо такова се смята за флирт което някой път е абсолютно грешно.Когато се обаждам посреднощ незначи че съм бил с друга(имал съм работа и съм свършил късно или се връщам от дискотека и може да звънна да я взема да закусваме някъде).Може да съм бил в компания на друго момиче ....... тва обаче не са смята.

Никога не съм се правил на "лошо момче"

LiL_MeoW
04-03-2009, 00:13
истината че сме извратени мазохисти и предпочитаме в повечето време да си мечтаем за някой вместо да сме с него .. пък и "лошите момчета" щом така ще ги наричаме са по добрият вариант пред някои хленчещ лиглио, които може да ти е куче примерно

DesTin3d
04-03-2009, 00:33
women like assholes ... тва е истината :D :D :D

boniboon
04-03-2009, 10:23
На същото мнение съмм! :)

therichbitch
04-03-2009, 15:00
Vqrno :D naistina sa mnogo interesni i ima trupka iiii....... ta suglasna sum sus statiqta :D
пишете ме и мен :grin: иначе е мн скучно :(

Shia
04-03-2009, 15:33
Ще се отнася с мен,като нищо и аз ще се радвам

$&^(&)(*&%&^$^%$)(І+)^$%#^&&&*(**(& :-x

LitTleJ
04-03-2009, 16:02
сигурно заради предизвикателството и аз не не знам ама са си шматки жените

amerikanec
04-03-2009, 16:20
Ако пък има и от двете характеристики,като разнообразие,най-обичат.

stuci_i_miri
04-03-2009, 18:27
се едно за мене сте писали определението :grin: :grin: :grin:

BaiToq
04-04-2009, 09:07
Жените са бомбок,
бай хуй,тва е!
Повечето.
Тези,които си падат
по гореспоменатите организми.

mmKamm
04-04-2009, 09:16
Падаме си по лоши момчета (пове4ето от нас), защото за по интересни, непредсказуеми и т.н. Докато добричките..лично на мен са ми гейски някак си....мазнички.... :? Въпреки, че определението "ЛОшо" момче/момиче винаги адски ме е дразнело

bellzee
04-04-2009, 11:20
всеки си има различна представа за 'лошите момчета'... :) моята е доста по-различна 8) 8-) :P

Phoenixheart1
04-04-2009, 11:37
хмм мне, свестните момичета не си падат по лоши момчета ;)

04-04-2009, 12:34
http://vbox7.com/play:e6f0e3da :oops:
мразя лигльовци.. друго си е да не зане шкакво ще направи следващия момент и ад ен можеш да заспиш да го чакаш да се прибере да видиш дали няма да е пиян, дали няма да има червило по ризата.. :)

vanilla
04-04-2009, 16:32
Не знам написаното до колко е дефиниция за "лошо момче", но е дефиниция за момчета, по които си падам.
Тръпката, господа, тръпката е важна.

kitty9410
04-06-2009, 00:31
Не се обаждат по цяла седмица, но винаги звънят в събота вечер , за да ви поканят на парти.

Не се извиняват, ако са забравили за срещата ви.

Забравят или изобщо не знаят кога е рождения ви ден и други важни дати.

Флиртуват открито с други жени, докато сте заедно.

Обаждат се по телефона в един през нощта, за да ви кажат колко им липсвате, след като цяла вечер са били с друга

Като гледам тея неща и се замислям каква трябва да е тази нещастница да го търпи тоя? :-o Да забравя за рождения ден това зна4и 4е не му пука ама въобще!И да флиртува с др като е с мен това зна4и 4е не ме уважава и не ме за4ита за нищо.Като мом4етата не са с приятелките си всеки знае 4е флируват с др ама като са тва не ми допада :? .И ако това е определението на "лошо мом4е" със сигурност аз по такива не си падам :D моята представа за тях е по-разли4на ;)

stratega
04-06-2009, 10:43
как да не гледате и търсите "BAD BOYS" ми кажете бре?

Преди когато бях ученик учех в нормално училище. Тогава нямах нищо. Бях поредното момче, което му се присмиваха. И какво стана? ми кажете?

По стечение на обстоятелствата трябваше да взема детството си в ствои ръце, защото останах без родител.

И какво стана тогава превърнах се в тъпите чикиджии, които ме нервеха всеки ден.

В момента имам много пари, имам 2 коли и 2 джипа. Всеки ден можете ме видите в студентски град с новия си мерцедес и с една "нова принцеса", която иска да се бодне с мен, защото си мисли, че съм некф вилик, който ще я направи принцеса.

Това все още не мога да го разбера, но продължавам да ги ... пачите, защото те друго незаслужават- поне ми праят кеф.

Тука вие може да се свестни, но тези, които познавам, аз верно на в/е години са: 17,18,19........ Но не ги разбирам.

Поздрави...

Пиша, защото случайно видях едно момиче (симпатично) да пише коментар от студентски град и реших да проверя, какво е написала и кажете според вас какво?

Поредната, която ме гледаше къто неква знаменитост кът си тръгвах....

И ви казвам няма свясна жена........................Търсил съм я и все на 5тия час иска _!_

ubuntureload
04-06-2009, 12:24
И ви казвам няма свясна жена........................Търсил съм я и все на 5тия час иска _!_
Ми даже 5 часа са много кво си говорим .... много добре знам за кво говориш .... А ти на колко си ...

stratega
04-06-2009, 12:30
между 21-30

ubuntureload
04-06-2009, 12:35
между 21-30
Я сподели как на тая възраст се постига ефекта на тия пари бе .... С кво образование си ?

stratega
04-06-2009, 12:37
Ако искаш да се запознаем и ще видиш ;)

Просто :
имам 3 охранител фирми...

ubuntureload
04-06-2009, 12:39
Ако искаш да се запознаем и ще видиш ;)
Попринцип не настоявам но съм доста запознат предполагам... Тва са си разни тайни и ако ги знаеше всеки нямаше да е толкова интересно, нали ;)

stratega
04-06-2009, 12:44
изглеждам подозрително нали?

;D

ааа уча в НБУ.... ИКОНОМИКА дистанционно хьахахь не съм ходил от януари.. баси ламското е там....

Ма има големи гъзарки........

ubuntureload
04-06-2009, 12:49
изглеждам подозрително нали?

;D

ааа уча в НБУ.... ИКОНОМИКА дистанционно хьахахь не съм ходил от януари.. баси ламското е там....

Ма има големи гъзарки........
Относително подозрително... не е задължително да си от тъмната страна за да си ларж .. пипето също върши работа ;)
Знам и аз кандидатствах там като за изпита не бях погледнал напих се вечерта и на всичкото отгоре бях в класацията най умен 70% и повече бяха по тъпи от мен :D В стаята бяхме 10 човека аз един мустак и 16 броя готини цици

stratega
04-06-2009, 13:04
а ся де учиш?

Seducti0n
04-06-2009, 13:54
аз лично търся човек с напълно противоположен на моя характер
то дори не е точно търсене... просто някак си ... привличане
та горе описания тип момчета пасва идеално

п.с-супер сладко е да предразположиш едно такова момче да се държи мило, нежно (:

sisityy
04-06-2009, 14:46
доста неща не са вярни според мен !+1

ubuntureload
04-06-2009, 15:20
а ся де учиш?
Е са в ВСУ"Любен Каравелов" ... специалност ССС (Строителство на Сгради и Съоръжения) вярно няма пичkи като тези в НБУ ама поне знам за кво "уча"

stratega
04-06-2009, 15:27
ммдааа то по принцип дистанционното не е мн за предпочитане, но в седмицата имам само 1 работен ден по свободен ден.... И затова и не ходя, аз работа си имам хора си имам, само следя дали правят нещатата както трябва, защото грешките стават и то големи.

Поздрави ......

А за "Seducti0n" какви харесваш?
има много и различни мения ;)

ubuntureload
04-06-2009, 15:43
ммдааа то по принцип дистанционното не е мн за предпочитане, но в седмицата имам само 1 работен ден по свободен ден.... И затова и не ходя, аз работа си имам хора си имам, само следя дали правят нещатата както трябва, защото грешките стават и то големи.

Поздрави ......

А за "Seducti0n" какви харесваш?
има много и различни мения ;)

Прав си за дистанционното въпреки че се замислям... За прехвърляне ако и то беше 4 години а не 5 въобще нямаше да го мисля ... така не мога да започна свястна работа евентуално при баща ми от дъжд на вятър като мога работя или при вуйчо ми или при чичо ми ... плащат ми прилично и не ми скъсват ГЪ3A зверски :D
А колкото до работата навсякъде е така нямали контрол на работниците си мандахерцат топките и циците пушат по 2 кутии цигари на ден и изпиват цистерни кафе

Seducti0n
04-06-2009, 19:55
stratega

мъжкари, не лигльовци
за мен е важно да знам, че момчето държи на мен, че му пука, че не му е безразлично
не се цупя да речем, ако не се видим няколко дни, не правя сцени, не си придавам излишна важност, тоест се стремя към това максимално да НЕ натоварвам връзката ни
:)

JenataNaShefa
04-06-2009, 20:45
как да не гледате и търсите "BAD BOYS" ми кажете бре?

Преди когато бях ученик учех в нормално училище. Тогава нямах нищо. Бях поредното момче, което му се присмиваха. И какво стана? ми кажете?

По стечение на обстоятелствата трябваше да взема детството си в ствои ръце, защото останах без родител.

И какво стана тогава превърнах се в тъпите чикиджии, които ме нервеха всеки ден.

В момента имам много пари, имам 2 коли и 2 джипа. Всеки ден можете ме видите в студентски град с новия си мерцедес и с една "нова принцеса", която иска да се бодне с мен, защото си мисли, че съм некф вилик, който ще я направи принцеса.

Това все още не мога да го разбера, но продължавам да ги ... пачите, защото те друго незаслужават- поне ми праят кеф.

Тука вие може да се свестни, но тези, които познавам, аз верно на в/е години са: 17,18,19........ Но не ги разбирам.

Поздрави...

Пиша, защото случайно видях едно момиче (симпатично) да пише коментар от студентски град и реших да проверя, какво е написала и кажете според вас какво?

Поредната, която ме гледаше къто неква знаменитост кът си тръгвах....

Брей много тежко го раздаваш... леко да не избяга зайчето 8) Това, че ти си попадал само на жени, които те гледат от ниско щото имаш някой лев, не означава че всички са такива... Не избързвай с квалификациите, че всичко се връща...

stratega
04-06-2009, 20:54

JenataNaShefa
04-06-2009, 20:59

За това аз коментирам :)
Само не ми се карай с тоя шрифт 8)

stratega
04-06-2009, 21:06
спокойно... :)

Без нерви.....

Коментара е ясен. Тези, които са сега в plazza не ме кефят..... но повечето са такива от поста ....

Имам малко работа ;) поздрави....

JenataNaShefa
04-06-2009, 21:12
спокойно... :)

Без нерви.....

Коментара е ясен. Тези, които са сега в plazza не ме кефят..... но повечето са такива от поста ....

Имам малко работа ;) поздрави....

Спокойно де, явно ти е богат опита щом си позволяваш такива изказвани... не знам дали е похвално или не затова ще си замълча 8)
Лека вечер

stratega
04-06-2009, 22:33
и ся какъв съм според теб ?