View Full Version : оголване
от преди имам проблем с оголването на главичката и нз какво да правя.един вид ме е страх да отида на лекар а искам да го нямам този проблем посъветваите ме плс.и възможно ли е примерно заради това пишката ми да бъде няква по малка или :x
Ами тук във форума няма лекари..затова в понеделник по добре посети доктора и задаи на него тези въпроси
Пич имаш фимоза.. няма нищо страшно отиди на лекар за да те оправи.. не се тревожи често се случва.. нищо не може да ти стане.. по малка по голяма никаква разлика няма да имаш
DoomShadow
04-02-2009, 09:56
имаш фимоза.ето тук може да прочетеш за какво става на въпрос:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
Моя съвет е да отскочиш до някой уролог-специалист. :) :P
на какъв лекар трябва да отида ? мн се притеснявам . а имах предвид дали примерно ако небеше това пишката ми щеше да е по голяма от в момента ? или това няма общо
Иди на на хирург. И не се притеснявай - ще си като нов, след като те оправят. Най-добре кажи на личния лекар той да ти даде направление.
Да ако нямаше фимоза щеше да имаш клон в гащите..
кажете сериозно дали наистина ако не беше станало този проблем и ако примерно го бях остранил по рано щеше да ми е по голям половия орган в момента или ?
ubuntureload
04-02-2009, 15:49
кажете сериозно дали наистина ако не беше станало този проблем и ако примерно го бях остранил по рано щеше да ми е по голям половия орган в момента или ?
Не бе пич не се филмирай .... ходи да те резнат малко за да нямаш проблеми за в бъдеще .... Като си рязан поне визуално се създава представата че е по голям ... ай марш да те ремонтират
еми страх ме от това а и нз точно с какви думи да го кажа на наще
Аа много кофти, пич... тоя проблем обикновено се оправя когато си още малак, защото попринцип родителите (обикновено майката) го забелязват примерно докато се къпят с теб - говориме за много ранна детска възраст.
ubuntureload
04-02-2009, 16:57
еми страх ме от това а и нз точно с какви думи да го кажа на наще
За тва няма да го казваш на ваще а на баща ти.... ;)
Не бе пич не се филмирай .... ходи да те резнат малко за да нямаш проблеми за в бъдеще .... Като си рязан поне визуално се създава представата че е по голям ... ай марш да те ремонтираттунинговат не ремотнират :lol:
ubuntureload
04-02-2009, 17:44
тунинговат не ремотнират :lol:
Се в ГЪ3o зиме лете - КАБРИО!
Аа много кофти, пич... тоя проблем обикновено се оправя когато си още малак, защото попринцип родителите (обикновено майката) го забелязват примерно докато се къпят с теб - говориме за много ранна детска възраст.
еми аз като малак го нямах този проблем по късно се появи. а да попитам това цялата ти кожичка ли ще ти махат и винаги ли ще ми е оголена или само колкото да се оголва
ми мисля че ще можеш да си покриеш главичката
ubuntureload
04-02-2009, 18:34
еми аз като малак го нямах този проблем по късно се появи. а да попитам това цялата ти кожичка ли ще ти махат и винаги ли ще ми е оголена или само колкото да се оголва
Пич дори лекар не може да прецени кво трябва да ти се направи като му го обясняваш така ... трябва да си го погледне специалист... спокойно не ядат пишки!!!
а да попитам това нали се води като малка операция плаща ли се и колко върви ?
еми плаща се - представи си.. :-D
бягай на лекар и ако не искаш и майка ти да разбира, дръпни баща си настрани да говорите "по мъжки" иначе си е фимоза ;d бягай на лекар, няма да ти отрежат змея ^^
а каква е цената долу горе че ми е интересно иначе със сиг трябва да отида
Как майкати няма да разбере бе :lol:
е,ако не на 14-15 обаче все пак няма 18 може да каже на баща си само да удари един подпис и тва е.. иначе за цена не мога да ти кажа :)
аби ти добре ли си бе да не кажеш на майка ти че имаш фимоза.. :lol: да искаш от баща ти подпис :lol: ходиш с баща ти на преглед и това е
Ами тук във форума няма лекари..затова в понеделник по добре посети доктора и задаи на него тези въпроси
Що в понеделник бе !? Утре е нормален работен ден и ДАЖЕ лекарите са на работа!!
По темата: прочети малко повече за фимоза и виж дали е това.
До тези, които говорят за забелязване в ранна възраст..еми да, чак след 3-тата година започва да се отлепя кожата от главичката! Затова и трябва да й се помогне! Но някои родители не ги интересува явно това.. действайте докато му е времето, да няма после инфекции и отоци.
Големината не зависи от фимозата! То ако беше така половината човечествто щеше да е с 3-сантиметрови хлебарки в гащите!
anyfany2
04-02-2009, 19:14
Иди на лекар..няма от какво да те е срам. :) Ти не си виновен за нищо.
Не се тревожи..случва се.. Не се срамувай да говориш за нещата от живота. :-)
DeepInHell
04-02-2009, 20:06
хммм, аз "може би" имам същия проблем ... когато пенисът ми е еректирал малко трудно оголвам главичката, но в крайна сметка я оголвам почти цялата. това не ми пречи нито при мастурбация, нито при секс. ммм когато пенисът ми не е еректирал - оголвам главичката без абсолютно никакъв проблем. когато е еректирал - емиии ако е по-влажна главата - няма да има проблем с оголването.хмм според вас това по-трудно оголване фимоза ли е?