View Full Version : Въпрос за забременяване?
backstage
04-02-2009, 10:51
С приятелката ми правим редовно секс. Не използваме презерватив, а и тя не пие противозачатъчни. Сега тя е усетила някакви симптоми - до цикъла и има две седмици, а тя има доста силно бяло течение и болки в гърдите? Не съм свършвал в нея никога, но нали в течността която се отделя за смазка има малко количество активни сперматозоиди пък и след като правим секс обикновено се гушкамеи натискаме, без да сме се изкъпали още. Въпроса ми е има ли реален шанс приятелката ми да е бреммена и трябва л ида се притесняваме сериозно?
Ако темата е сериозна си за бой!!!Що сега се сещаш? Ползвай презерватив, ако ще правиш секс, или пий лимонада в сладкарницата!
А по повод приятелката ти - да отиде на лекар.
IronLady
04-02-2009, 11:20
Ем пазете се !!!!!!
gia_sena_mono
04-02-2009, 11:30
"Не използваме презерватив, а и тя не пие противозачатъчни."
И как ще правите секс без да се пазите?А после сигурно стискате палци да не е станал гафът!Ползвайте някакви контрацептиви, за да сте спокойни.
MeTaLfAn
04-02-2009, 11:37
аз не мога да ви разбера вас, вие със свещ си търсите проблеми ..... :shock:
Ако наистина не си свършвал в нея няма за какво да се притеснявате, а относно симптомите - по-скоро са предменструални и при всяко момиче те се появяват различно, при някой 1 седмица преди цикъла, при други 2 седмици преди това! Обаче ако нещо я боли нека да отиде на лекар и нека и предпишат противозачатъчни!
ImmortalForever
04-02-2009, 14:20
:grin: При вас е направо игра на тото, бе човек :)
Спокойно бе ;)
Вероятността е минимална :)
Аз водя полов живот от 4 години и до сега само 4 пъти съм го правила с презерватив,не съм пила противозачатъчни и дори до употребата на Ескапел не съм стигала ... Прави си изводите :)
JenataNaShefa
04-02-2009, 20:08
Пазете се бе хора, как може толкова безотговорно да подхождате към въпроса ! Какво си мислите, че няма как точно на вас да се случи ?! :shock:
Зори, искам да ти кажа, че един път става белята :)
Ако не си свършвал в нея няма страшно!Последните иследвания на учените твърдят че от тази смаска както я наричаш ти (казва се предеркулационна течност) не може да се забременне!В нея ако има спрематозоиди те са мъртви и не са годни да оплодят яйцеклетка ;)
Pr3t3ntious
04-03-2009, 23:18
е стига сте му се набирали де... не мислите ли, че след трвогите, които има в момента ще се коригира и вече всичко ще е както трябва ???
според мен няма от какво да се притесняваш. Бяло течение се появява и при измръзване или преди цикъл, зависи от организма й кога ще бъде точно, има момичета които имат постоянно бяло течение. гърдите може да я болят ако растат. Ако пък сте правили секс преди повече от 2 седмици преди да й доиде съвсем няма за какво да се тревожите, защото яйцеклетката се отделя в интервал 14-16 преди цикъла й (естествено, ако е редовен)) и логично е и да си се изтървал, сперматозоида да няма как да я оплоди... след като я няма... абе наи добре 1 тестче 14 дена след половия акт или на 1вия ден от закъснението, ама най-вероятно ще е отрицателен :):):)
StillLovingYou
04-04-2009, 11:56
Дори и сега да не е бременна, все някога ще стане, спокойно. Продължавайте в същия дух.
dalches18
04-04-2009, 14:49
Да , може да е бременна ! Дори шанса да е малък го има :o
Не мога да ви разбера , като искате да го правите без презерватив , поне тя да пие противозачатъчни .
Аз пия от 2 год. и не съм напълняла , нито ми е спаднало либидото .
darklady
04-04-2009, 16:37
напълно е възможно това да са предменструални болки :)
Пазете се бе хора, как може толкова безотговорно да подхождате към въпроса ! Какво си мислите, че няма как точно на вас да се случи ?! :shock:
Зори, искам да ти кажа, че един път става белята :)
Знам :)
Да чукна на дърво до сега проблеми не е имало!!!
Нооо честно казано вече и аз започвам да се замислям за тия презервативи и май следващото гадже няма да го огрее и ще си ползваме гумата :D
Ми само ще ви кажа ако ще продължавате без презерватив тя веднага да си взима някакви хапчета!!! Естествено предписани от гинеколог! И сега да прави един тест и така... Съветвам ви да сте по- птговорни.
Byboleche
04-05-2009, 20:14
напълно нормално е всичко! не е бременна спокойно :D :D :D обикновенно болките в гърдите се получават от това че ще и идва скоро и аз съм по същия начин, но ако искате за по сигурно - лекар :) :) :)
nefchi_bs
04-06-2009, 07:29
Забога... :-x По-добре да дадеш 3лв. за презервативи отколкото да даваш после 300 за аборт..
Казваш, че остават още 2 седмици докато да и дойде, следователно са минали 2 седмици след като и е свършило, което означава, че тя е в овулация в момента (на 14я ден след като и свърши ), а за овулацията е характерно обилно течение, което спомага евентуалното придвижване на сперматозоидите до яйцеклетката :) Така, че не се шашкайте :P а болките в гърдите са си предменструален синдром ;) Мен например започват да ме болят 9 дена преди да ми дойде :)
приятелката ти да отиде на лекар и се пазете