.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Въпрос за забременяване?

С приятелката ми правим редовно секс. Не използваме презерватив, а и тя не пие противозачатъчни. Сега тя е усетила някакви симптоми - до цикъла и има две седмици, а тя има доста силно бяло течение и болки в гърдите? Не съм свършвал в нея никога, но нали в течността която се отделя за смазка има малко количество активни сперматозоиди пък и след като правим секс обикновено се гушкамеи натискаме, без да сме се изкъпали още. Въпроса ми е има ли реален шанс приятелката ми да е бреммена и трябва л ида се притесняваме сериозно?

Град
    София
    Ако темата е сериозна си за бой!!!Що сега се сещаш? Ползвай презерватив, ако ще правиш секс, или пий лимонада в сладкарницата!
    А по повод приятелката ти - да отиде на лекар.

Ем пазете се !!!!!!

Град
    Roma, Italia
    "Не използваме презерватив, а и тя не пие противозачатъчни."

И как ще правите секс без да се пазите?А после сигурно стискате палци да не е станал гафът!Ползвайте някакви контрацептиви, за да сте спокойни.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

аз не мога да ви разбера вас, вие със свещ си търсите проблеми .....

Ако наистина не си свършвал в нея няма за какво да се притеснявате, а относно симптомите - по-скоро са предменструални и при всяко момиче те се появяват различно, при някой 1 седмица преди цикъла, при други 2 седмици преди това! Обаче ако нещо я боли нека да отиде на лекар и нека и предпишат противозачатъчни!

При вас е направо игра на тото, бе човек

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спокойно бе
    Вероятността е минимална
    Аз водя полов живот от 4 години и до сега само 4 пъти съм го правила с презерватив,не съм пила противозачатъчни и дори до употребата на Ескапел не съм стигала ... Прави си изводите

Град
    In the middle of nowhere
    Пазете се бе хора, как може толкова безотговорно да подхождате към въпроса ! Какво си мислите, че няма как точно на вас да се случи ?!

Зори, искам да ти кажа, че един път става белята
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ако не си свършвал в нея няма страшно!Последните иследвания на учените твърдят че от тази смаска както я наричаш ти (казва се предеркулационна течност) не може да се забременне!В нея ако има спрематозоиди те са мъртви и не са годни да оплодят яйцеклетка

е стига сте му се набирали де... не мислите ли, че след трвогите, които има в момента ще се коригира и вече всичко ще е както трябва ???
    според мен няма от какво да се притесняваш. Бяло течение се появява и при измръзване или преди цикъл, зависи от организма й кога ще бъде точно, има момичета които имат постоянно бяло течение. гърдите може да я болят ако растат. Ако пък сте правили секс преди повече от 2 седмици преди да й доиде съвсем няма за какво да се тревожите, защото яйцеклетката се отделя в интервал 14-16 преди цикъла й (естествено, ако е редовен)) и логично е и да си се изтървал, сперматозоида да няма как да я оплоди... след като я няма... абе наи добре 1 тестче 14 дена след половия акт или на 1вия ден от закъснението, ама най-вероятно ще е отрицателен

Дори и сега да не е бременна, все някога ще стане, спокойно. Продължавайте в същия дух.
    Scorpions forever!

Да , може да е бременна ! Дори шанса да е малък го има
    Не мога да ви разбера , като искате да го правите без презерватив , поне тя да пие противозачатъчни .
    Аз пия от 2 год. и не съм напълняла , нито ми е спаднало либидото .

напълно е възможно това да са предменструални болки

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Пазете се бе хора, как може толкова безотговорно да подхождате към въпроса ! Какво си мислите, че няма как точно на вас да се случи ?!

Зори, искам да ти кажа, че един път става белята
    Знам
    Да чукна на дърво до сега проблеми не е имало!!!
    Нооо честно казано вече и аз започвам да се замислям за тия презервативи и май следващото гадже няма да го огрее и ще си ползваме гумата

Град
    Хасково
    Ми само ще ви кажа ако ще продължавате без презерватив тя веднага да си взима някакви хапчета!!! Естествено предписани от гинеколог! И сега да прави един тест и така... Съветвам ви да сте по- птговорни.

напълно нормално е всичко! не е бременна спокойно обикновенно болките в гърдите се получават от това че ще и идва скоро и аз съм по същия начин, но ако искате за по сигурно - лекар

Град
    In the middle of Nowhere
    Забога... По-добре да дадеш 3лв. за презервативи отколкото да даваш после 300 за аборт..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на pinki
    Казваш, че остават още 2 седмици докато да и дойде, следователно са минали 2 седмици след като и е свършило, което означава, че тя е в овулация в момента (на 14я ден след като и свърши ), а за овулацията е характерно обилно течение, което спомага евентуалното придвижване на сперматозоидите до яйцеклетката Така, че не се шашкайте :P а болките в гърдите са си предменструален синдром Мен например започват да ме болят 9 дена преди да ми дойде
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

приятелката ти да отиде на лекар и се пазете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си