PDA

View Full Version : Мнението ви за моятя диета

zvezdichka2
04-02-2009, 12:30
Закусих 2 кофички кисело мляка. Обядвах салата от домати и натроших сиренце в нея. Правих коремни преси и още доста упражнения сутринта. Тичах. Ако продължавам така за колко време ще сваля около 5-6 кг, защото аз съм пълничка на всякаде? :)

sexa_na_kompleksa
04-02-2009, 12:32
Храната, която приемаш, е твърде малко. Не е хубаво да правиш такива строги диети, сега организмът ти се развива и има нужда от разнообразна храна. Включи и месо.

XENON
04-02-2009, 12:39
незнам аз я одобрявам защото съм на нещо подобно :)
закуска-1 кисело мляко и половин краставица
обяд-2 моркова
вечеря не ям
:)

Civilizationruller
04-02-2009, 12:47
нищо неядете... ще стане то но ако мислиш така да си вечно... защото ако отслабнеш и после почнеш да си хапваш малко повечко йо-йо ефектът ще те прасне здраво яж от всичко по малко и няколко пъти на ден .. корема побира колкото една чаша (нещо такова беше разбира се може да се разтяга но нетрябва ! затова се яде малко от всичко по няколко пъти на ден ) малко месце малко зеленчук и съвсем малко хлябче и много вода и с редовни тренировки но се пак и прави почивки от тея тренировки и поне 1 ден яж малко сладко...

LovelyGirl
04-02-2009, 12:49
Така ще се получи йо-йо ефект ;).Яж по-често,но в малки количества.Яж си плодове,заленчуци,месо(по възможност не пържено).Не ти пречи да ядеш супи и т.н.,но без хляб.

XENON
04-02-2009, 13:42
Така ще се получи йо-йо ефект ;).Яж по-често,но в малки количества.Яж си плодове,заленчуци,месо(по възможност не пържено).Не ти пречи да ядеш супи и т.н.,но без хляб.

може и да си ис4ислява колко калории да приема и това което е написала да и е нещо като лимит :)

colymoly
04-02-2009, 15:58
киселото мляко трябва да е едно според мен и то много ниско калорично, активия-натурална, обяда ти е супер, но може да добавиш една филийка пълнозърнест хляб, тъй като се нуждаеш и от въглехидрати, а вечерята може да е малко, но трябва да я има

krem4et0
04-02-2009, 16:03
Яж постно месо(пилешко или риба) със салата ПОНЕ на обяд. Закусвай, обядвай и вечеряй задължително. Направи си 2 междинни хранения само с плод или зеленчук....

Irenchety
04-02-2009, 16:11
какъв е смисълът на тези диети ако похапвате сладки неща или шоколад, кока кола, газирани напитки, бял хляб
яжте на закуска плодове, например ябълки, обед някакво ястие, но без хляб и за предпочитане с по-малко мазнина, а за вечеря нещо леко като супичка например
ИМА ЕФЕКТ ако спазвате тези неща, и все пак иска поне малко спорт

kukli4kata001
04-02-2009, 16:12
Аз знам една лунна диета,една моя съученичка беше на нея.Беше доста пълничка,а сега е толкова хубава и е слабичка.

colymoly
04-02-2009, 16:14
с лунната се свалят много малко килограми, твоята съученичка е правила и нещо друго вероятно

YourFavoriteMistake
04-02-2009, 16:14
ядеш много малко и то не разнообразно и когато приключиш диетата ще си върнеш килограмите, т.е. йо-йо ефекта. 5-6 кг. можеш да свалиш с здравословно хранене (т.е. ядеш от ВСИЧКО по малко), но без мазнини, повече вода-2л. на ден, повече плодове и зеленчуци, задължително месо-за предпочитане бяло, без сладко, може да ядеш хляб-ръжен или пълнозърнест, без бял, спри газираното и най-важното е да спортуваш. без спорт най-много да свалиш килограмите, но да се отпуснеш. спортът е най-важното според мен.

colymoly
04-02-2009, 16:28
да аз също наблягам на упражненията, след всяко ядене вече гледам да има движение, за да изгоря калориите

Civilizationruller
04-02-2009, 16:44
да аз също наблягам на упражненията, след всяко ядене вече гледам да има движение, за да изгоря калориите

поне 2 часа след ядене

Loshotia
04-02-2009, 17:02
Диетата е мъчение направо. Ще отслабнеш, но после два пъти по- бързо ще върнеш килограмите. Яж месо! Пий вода, поне 3 хранения да имаш на ден