.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мнението ви за моятя диета

Закусих 2 кофички кисело мляка. Обядвах салата от домати и натроших сиренце в нея. Правих коремни преси и още доста упражнения сутринта. Тичах. Ако продължавам така за колко време ще сваля около 5-6 кг, защото аз съм пълничка на всякаде?

Храната, която приемаш, е твърде малко. Не е хубаво да правиш такива строги диети, сега организмът ти се развива и има нужда от разнообразна храна. Включи и месо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Сицилия
    незнам аз я одобрявам защото съм на нещо подобно
    закуска-1 кисело мляко и половин краставица
    обяд-2 моркова
    вечеря не ям

нищо неядете... ще стане то но ако мислиш така да си вечно... защото ако отслабнеш и после почнеш да си хапваш малко повечко йо-йо ефектът ще те прасне здраво яж от всичко по малко и няколко пъти на ден .. корема побира колкото една чаша (нещо такова беше разбира се може да се разтяга но нетрябва ! затова се яде малко от всичко по няколко пъти на ден ) малко месце малко зеленчук и съвсем малко хлябче и много вода и с редовни тренировки но се пак и прави почивки от тея тренировки и поне 1 ден яж малко сладко...
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Така ще се получи йо-йо ефект .Яж по-често,но в малки количества.Яж си плодове,заленчуци,месо(по възможност не пържено).Не ти пречи да ядеш супи и т.н.,но без хляб.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Сицилия
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Така ще се получи йо-йо ефект .Яж по-често,но в малки количества.Яж си плодове,заленчуци,месо(по възможност не пържено).Не ти пречи да ядеш супи и т.н.,но без хляб.
    може и да си ис4ислява колко калории да приема и това което е написала да и е нещо като лимит

киселото мляко трябва да е едно според мен и то много ниско калорично, активия-натурална, обяда ти е супер, но може да добавиш една филийка пълнозърнест хляб, тъй като се нуждаеш и от въглехидрати, а вечерята може да е малко, но трябва да я има
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Яж постно месо(пилешко или риба) със салата ПОНЕ на обяд. Закусвай, обядвай и вечеряй задължително. Направи си 2 междинни хранения само с плод или зеленчук....

какъв е смисълът на тези диети ако похапвате сладки неща или шоколад, кока кола, газирани напитки, бял хляб
    яжте на закуска плодове, например ябълки, обед някакво ястие, но без хляб и за предпочитане с по-малко мазнина, а за вечеря нещо леко като супичка например
    ИМА ЕФЕКТ ако спазвате тези неща, и все пак иска поне малко спорт
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Аз знам една лунна диета,една моя съученичка беше на нея.Беше доста пълничка,а сега е толкова хубава и е слабичка.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

с лунната се свалят много малко килограми, твоята съученичка е правила и нещо друго вероятно

ядеш много малко и то не разнообразно и когато приключиш диетата ще си върнеш килограмите, т.е. йо-йо ефекта. 5-6 кг. можеш да свалиш с здравословно хранене (т.е. ядеш от ВСИЧКО по малко), но без мазнини, повече вода-2л. на ден, повече плодове и зеленчуци, задължително месо-за предпочитане бяло, без сладко, може да ядеш хляб-ръжен или пълнозърнест, без бял, спри газираното и най-важното е да спортуваш. без спорт най-много да свалиш килограмите, но да се отпуснеш. спортът е най-важното според мен.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

да аз също наблягам на упражненията, след всяко ядене вече гледам да има движение, за да изгоря калориите

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    да аз също наблягам на упражненията, след всяко ядене вече гледам да има движение, за да изгоря калориите
    поне 2 часа след ядене
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен
    Град
    София
    Диетата е мъчение направо. Ще отслабнеш, но после два пъти по- бързо ще върнеш килограмите. Яж месо! Пий вода, поне 3 хранения да имаш на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си