View Full Version : Какво ще кажете за:....
1. Пиятелството след връзка..
2. Целувка по бузката за лека нощ.
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата..
FreeSpirit
04-02-2009, 13:31
1. Ако има желание и готовност за компромиси и от двете страни, приятелството е възможно.
2. Целувка за лека нощ от бившия/та, ами ако сте фр, няма нищо лошо :)
3. Ако др изпитва някакви чувства, може да е малко некомфортно...но ако сте се разделили по взаимонсъгласие и сте решили,че можете да бъдете приятели- мисля че няма нищо лошо :)
bogzfaggot
04-02-2009, 13:34
Според мен е хубаво да си останеш приятел с човек,който си обичал,въпреки че сте имали връзка.Аз лично още се опитвам да преживея бившия си,но вярвам че един ден ще сме си близки както преди въпреки всичко,което се е случило между нас :)
Целувката по бузата за лека нощ...не знам какво точно искаш да кажеш,така че не мога да отговоря
Когато вече и при двамата няма чувства защо не.Даже е нормално ако сте си приятели :)
bogzfaggot
04-02-2009, 13:39
Еми според мен,когато има чувства е по добре да не сте приятели,зашото това си е чист мазохизъм
Ми добре какво значи това... да останем в лоши отношения ли?
XiPiXoPiGiRL
04-02-2009, 13:53
1. Трудно, но не невъзможно 8)
2. Страшно мило и сладко... :oops:
3. Вечер с китайска храна и сладко-кисел разговор... :-)
ImmortalForever
04-02-2009, 13:59
1. Пиятелството след връзка.. - Чиста проба лицемерие
2. Целувка по бузката за лека нощ. -Не може да ми оцели устата ли?
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. Него това не го засяга;едва ли е първия човек, при когото тичам, за да му съобщя екзистинциалните си проблеми(не виждам никакъв мотив в това) :)
Защо приятелството да е лицемерие... след то скоро този човек ти е бил всичко защо да не може да бъде просто твой приятел???
ImmortalForever
04-02-2009, 14:11
Защото това ще доведе до дълбоки емоционални проблеми и за двете страни.Чувстата не умират от вчера до днес.Едната страна винаги понася по-тежко раздялата и която и да била, едва ли би и било приятно да й се говори как е била сменена :)
Ми чакай никой не е казал че ще говорим за това с кого е била заместена другата страна въпроса беше защо приятелството да е лицемерие...
ImmortalForever
04-02-2009, 14:22
Първият ти и третият ти въпрос са свързани..Естествено, че ако сте приятели, ще му споделяш, ако щеш и кога те сърби гъза, ако не сте, няма да го търсиш...Пфуууу
LovelyGirl
04-02-2009, 15:19
1. Пиятелството след връзка.. Зависи каква е била връзката,как са се разделили хората и дали още някой има чувства.
2. Целувка по бузката за лека нощ.Много обичам,много е сладко :) Е и по устните трябва де :-D
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. Пак зависи от много неща :)
justbebsi
04-02-2009, 19:24
1. Пиятелството след връзка.. Трудно :?
2. Целувка по бузката за лека нощ. По-добре целувка по устата :-)
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. :? Неконфортен разговор , който аз не бих водила
cinderella_gugutka
04-02-2009, 19:29
1-казват 4е е възможно но при мен не се е полу4авало за съжаление :(
2-целувка по бузката за лека нощ-става,само ако не свърши нощта само с нея 8-)
3-ем аз го правя това ама от досегашния ми опит разбрах 4е май е по добре тези неща да не ги споделям
1. Пиятелството след връзка.. Трудно
2. Целувка по бузката за лека нощ. Мило
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. Ако сте останали все пак приятели след раздялата - няма лошо да си споделяте.
FancyGirl
04-02-2009, 21:34
Банално
Изтъркано
Изтъркано :?
witchblade
04-03-2009, 00:13
1.Не може да има.Там където е имало чувства придружени с пишка е невъзможно.Винаги едната страна ще иска нещо повече.
2.Лошо няма.Даже на моменти е за предпочитане :P
3.И за какво???Ти само този човек ли познаваш, че на него ще споделяш??!!?!Най-малкото кво го бърка него??? :-o
LudoMlado
04-03-2009, 05:42
1. Супер, ако ти си този който е скъсал другия. :D
2. До сега никой не се е оплаквал :-D
3. Ко речй? Квот било било, машина на времето нямам още, та за сега си се кефя на мига. :o
MartyParty
04-03-2009, 06:22
1. Пиятелството след връзка..Приятелство би било силна дума за това.По-скоро близки познати.
2. Целувка по бузката за лека нощ.Зависи от кого е целувката.
Няма такива.За какво ми е да му казвам?Ако той ми каже бих се почувствала ужасно.
gLypChenCee
04-03-2009, 07:19
1. Пиятелството след връзка.. - Почти невъзможно..
2. Целувка по бузката за лека нощ. - Чисто приятелски.
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. Ако споделяш на бившото за новото ти гадже и как си чустваш трябва да си леко пернат.
Единствено ако и двамата нямат чувства, иначе НЕ :?
Ако е от близък приятел, да, обаче с който дойде - не..
Зависи колко е стара тръпката...
VerryBerry
04-03-2009, 12:28
1-досега само с един човек сме останали приятели след като се разделихме..за мен това е адски трудно-аз просто не мога да пъда приятел на бившия си..просто съм такава-или ще се заяждам или ще го бъзикам на кофти теми..за мен приятелствтото след връзка е трудно осъществимо,да не кажа невъзможно 8-) даже и аз си се чудя как още не сме се скарали с "приятеля ми"(бившия)
2-не са ме целували по бузката за лека нощ,но ако стане бих го помислила за намек..
3-ако бившият ми почне да ми разправя с коя излиза и колко я харесва много ще се изнервя(аз съм малко ревнива) и затова не говоря с бившите на тая тема:първо,че не ги засяга,и второ-както аз се дразня, така и те може да се дразнят ако евентуално почна да им се хваля..
soul1199
04-03-2009, 15:53
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата..1:interesnoto e 4e,s edno mom4e,bqhme f.posle stanahme gadjeta,posle skusahme,posle pak bqhme fr i pak trugnahme 8-) mislq,4e ne moje da ima priqtelstvo sled vruzka,vinagi ostavat 4yvstvata...
2:celyvkata e mn milo,tova pokazva nqkakvi 4yvstva,moje i priqtelski da sa
3:ami ne biva da natqkva6 na gadjeto si za biv6ite :D draznqt se :D :D
1. Пиятелството след връзка.. По-добре добри чувства след раздялата,отколкото на-добри приятели.И на мен,и на него ще ни е гадно нашите бивши да са мотаят из краката ни...все пак БИВШИ
2. Целувка по бузката за лека нощ. Да,ако не е от гаджето.Ако е от гаджето...други работи
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. -Един вид му натъркваш носа
KimBerLy1912
04-03-2009, 17:49
-Имах един приятел,с който бяхме много малко време заедно-и след као се разделихме,станахме по-близки отколкото докато бяхме заедно...Също имам няколко бивши,с които поддържаме много добри отношения...Един от тях дори го чувствам безкрайно близък : )
-Обожавам...освен тия по устните,особенно приятно ми става от целувка по бузата...Намирам го за сладко и супер мило-независимо дали от гадже,приятел,или човек,с когото си от скоро...А целувка по бузата от бившия за лека нощ-ами защо не : ))
-И тва го има при мен...с един конкретен човек,с когото бях за много много кратко (1 седмицa :D ) ...Мога да говоря за всичко...Смятам,че имаме дълбока душевна връзка : ))
---- Сега като цяло всичко това е възможно,но се случва много рядко...При някои хора просто не се получава...Това при мен го крепи по-скоро другия човек,отколкото аз...Не,че не искам да имам толкова близък приятел (пък бил той и бившо гадже) ...просто понякога съм объркана..в чувствата се омотавам и става мазало :D Много интелигентно изказване,с изключение на предпоследното изречение :D
kotetokateto
04-07-2009, 22:33
1. нз
2. даамм
3. не мисля :lol: