View Full Version : СРАМ ЛИ ВИ Е?
gerkata1402
04-03-2009, 17:23
Така нз дали има точно такава тема знам че има подобни,но искам да ви попитам нещо например ако сте БИ сексуални и имате гадже момиче ще ви е срам ли да се целувате с нея на улицата или ако нямате и никога не сте имали просто споделете дали това ви притеснява
kat4enceto
04-03-2009, 17:27
Еми не мисля че трябва да ме е срам от мен :) Все пак това съм аз и каойто не ме приема не е мой проблем ;)
ThisIsMe
04-03-2009, 17:46
не съм бисексуална.НО все пак никой не може да избере какъв да бъде,къде да живее и т.н.Може би на останалите би им изглеждало странно,но ако те уважават и почитат това няма да е пречка.Пък и всеки има правото да живее живота си така както иска.
beretta92sd
04-03-2009, 18:08
Те момичетата и без да са бисексуални и без да си падат по момичета си се целуват то това нещо нормално какво да ги е срам тях :)
Виж сега ако са момчета :)) е друг въпроса :)
ами разбира се че няма да ме е срам.. защо да ме е срам от себе си и от това което съм!
Щом съм избрала да съм такава не мисля че има за какво дас е срамуввам :-o
gerkata1402
04-03-2009, 18:42
Те момичетата и без да са бисексуални и без да си падат по момичета си се целуват то това нещо нормално какво да ги е срам тях :)
имам предвид целуване с език
JenataNaShefa
04-03-2009, 19:18
имам предвид целуване с език
Е какво те интересува хорското мнение ? :?
yoann4etooo
04-03-2009, 21:05
не ;)
yoann4etooo
04-03-2009, 21:05
не ;)
mysterious93
04-03-2009, 21:28
абе по принцип няам нищо против тях ама нали..няя нужда да го навират в очите на хората...
gLoRiToO
04-03-2009, 21:28
Ами аз съм хетеро и не вярвам да стана би,но да не се заричам де.Но дори и да стана няма да ме е срам да бъда себе си никога! :wink:
Pr3t3ntious
04-03-2009, 22:46
бе кво ти пука кой кво ще си мисли??? ти си си такава, дали те харесват или не тва си е техен проблем! Не е толкова фрапиращо да видиш 2 моми4ета да се целуват, колкото 2 момчета... бе ддз според мен няма от какво да се притесняваш... е разбира се и малко мярка ти трябва :) все пак не е нещо на 100% нормално и в началото можеш да очакваш всякакви реакции... :) :)
summerlove66
04-04-2009, 09:17
Не няма да ме е срам ! .. Никога не съм живяла за хорското мнение и няма и да живея .. Първо аз , после те :)
beretta92sd
04-04-2009, 10:48
Ако решиш да се целуваш с някои твоя приятелка на някои спирка , първо питаи хората наоколо дали може , щом те интересува хорското мнение. :D :D :D
Това (с език) го правят 13-14 годишните момиченца, които искат да изглеждат интересни в очите на батковците (15-16 годишни).
gerkata1402
04-22-2009, 16:47
blegodarq za otgovorite na vsi4ki
няма срам ...аве HONDA ти още ли си в тоя форум? :grin:
Magic_Girl
05-01-2009, 20:24
Po princip ne trqbva da te e sram, no ob6testvoto ne priema mn dobre " izqvenite" lesbiiki. Toest ako se celyvate po ulicata mnogo 6te vi zqpat. Nqma lo6o da ste zaedno, no ne se celyvaite na ob6testveni mesta.
kifla345
05-03-2009, 17:22
Така нз дали има точно такава тема знам че има подобни,но искам да ви попитам нещо например ако сте БИ сексуални и имате гадже момиче ще ви е срам ли да се целувате с нея на улицата или ако нямате и никога не сте имали просто споделете дали това ви притеснява
Ма чакай са ти нас ли ни питаш или от свое име питаш, защото едно е ей тъй от любопитство да питаш друго е на собствен гръб да го изпитваш. Шотооооо аз и моите фр-та си се цункаме за 4ао :-) и не ни е срам ама тва е друго тааа нз кажи точно кво питаш. Иначе УсПеХчеТа мацка и горе главата да не ти дреме! :)
piklichka
05-04-2009, 19:22
ми според мен не трябва да се интересуваш от хорското мнение а да гледаш себе си и да не ти пука 8)
svetoslava_sliven
05-04-2009, 21:53
оххх всички станахте би ако наистина беше би нямаше да те е срам от това , апак ако си приеми себеси и не се срамуваи от нищо
SpOrTs_GiRl
05-04-2009, 22:00
Да. Много се влияя от мнението на хората.
sexyyyy93
05-04-2009, 22:02
Защо трябва да ти пука от останалите?!Не казвам да изпадаш чак в крайности,но за една :-) никой няма да ти каже нищо!Това е тварде невинен акт! :)
Ами много е банално,но не бих се интересувала колко хора има около мен и къде съм.Момиче - момче ако имам чувства и съм с него/нея няма да ме е срам,просто се познавам.
не съм БИ и ако бях нямаше да ме е срам .. :)
ще е доста прЕтиснително :?
всяко нещо с мярка моля ... не е срамно стига да е осъзнато! ако 13 годишни лигли се натискат 'щото трябва да покажат колко са печени пораснали и колко не им пука за хорското мнение изв. но е ужасно
НЕ...ако бях :) Всеки пак това съм си аз и няма как да ме е срам от това,което съм .. все пак не си го избираш ти,нали? :-P
mAr7in4o
05-05-2009, 19:21
az sum na 14 i sum imal samo edno gadje pritova za kratko i da si priznaq kato me pitat malko me e sram da si kaja :-o
miss_kiss181
05-06-2009, 09:25
ne sum se zamislqla no ne mislq 4e 6te me e sram vse pak tova sm si az i tva e dr ako 6tut da go priemat :)
gerkata1402
05-11-2009, 11:24
Ма чакай са ти нас ли ни питаш или от свое име питаш, защото едно е ей тъй от любопитство да питаш друго е на собствен гръб да го изпитваш. Шотооооо аз и моите фр-та си се цункаме за 4ао :-) и не ни е срам ама тва е друго тааа нз кажи точно кво питаш. Иначе УсПеХчеТа мацка и горе главата да не ти дреме! :)
pitam ot svoe ime da i nie si se cunkame za 4ao oba4e si imam gadje momi4e i s neq ne e samo za 4ao ii se pritesnqvam smisul :oops: noo prostoo 6te se ograni4avam qvno vsi4ko tyk e taka no mersi na vsi4ki za mneniqta :-D
guinessgirl
05-11-2009, 13:35
не
ubuntureload
05-11-2009, 16:26
Попринцип ми е тъпо да вървя по улицата да спра за да се лигавя ... тва го правят само пикличките които се мислят за порастнали щото се чукат от 13 годишни .... Дори и в разни кафета винаги съм се възмущавал, поръчат си по една кола или сокче седнат на възможно най-голямото сапаре и се почват .... eбax маа му и възпитание начи .... Всеки се е целувал eбaл и т.н. ... кво е тва показно да го eбeш начи ....
Определено не! От какво да ме е срам, ако съм влюбена? Хич да не ти пука кфо говорят някфи тесногърди копелета.. ;)
LiSicHkAa
05-11-2009, 16:30
Аз съм лесби и съм се целувала на улицата и не ме е срам.
Целувайте се. Един път се живее, а ако живееш така, че да те е** за хорското мнение... не е живот :)
guinessgirl
05-11-2009, 20:28
ubuntureload,кфо,тъпо е да седнеш с гаджето на няква пейка и да се целувате,така ли? :lol:
kitty9410
05-11-2009, 20:52
Не съм би НО не би ме било срам ... все едно да се срамувам от това което съм... от себе си
Ilikeliljon
05-11-2009, 21:22
Защо трябва да ти пука от останалите?!Не казвам да изпадаш чак в крайности,но за една :-) никой няма да ти каже нищо!Това е тварде невинен акт! :)
Хахаха ти ме уби, това било твърде невинен акт. Ти какво искаш да се натиснат да правят секс на улицата ли, че да го окачествиш като нещо срамно. Ако аз разбера, че съм бисексуален, доста ще се замисля, защо противоположния пол не ме привлича толкова, че съм тръгнал и към моя собствения. :-o :-o :-o
абе по принцип няам нищо против тях ама нали..няя нужда да го навират в очите на хората...
както и хетеросексуалните
интимниченето на обществени места е ужасно гнусна гледка
Nercheto
05-11-2009, 21:36
Не не ме е срам
Но въпреки всичко трябва всеки един от нас да се съобразява каде какво прави
ubuntureload
05-11-2009, 22:37
ubuntureload,кфо,тъпо е да седнеш с гаджето на няква пейка и да се целувате,така ли? :lol:
Живеем в раличен свят мила моя ... не ме разбра ... много е просташко.... особено ако с гадженцето сте поканили приятел/ка на кафе и него/нея я оставите да си пие сокчето и вие се натискте ... човека става излишен ... всяко нещо си има граници и за всяко нещо си има място и време ;)
+ тва не забравяйте че аз съм си от old school ... ;)