.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

СРАМ ЛИ ВИ Е?

Така нз дали има точно такава тема знам че има подобни,но искам да ви попитам нещо например ако сте БИ сексуални и имате гадже момиче ще ви е срам ли да се целувате с нея на улицата или ако нямате и никога не сте имали просто споделете дали това ви притеснява

Град
    somewhere over the rainbow...
    Еми не мисля че трябва да ме е срам от мен Все пак това съм аз и каойто не ме приема не е мой проблем

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    не съм бисексуална.НО все пак никой не може да избере какъв да бъде,къде да живее и т.н.Може би на останалите би им изглеждало странно,но ако те уважават и почитат това няма да е пречка.Пък и всеки има правото да живее живота си така както иска.

Голям фен
    Град
    Варна
    Те момичетата и без да са бисексуални и без да си падат по момичета си се целуват то това нещо нормално какво да ги е срам тях
    Виж сега ако са момчета ) е друг въпроса

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами разбира се че няма да ме е срам.. защо да ме е срам от себе си и от това което съм!
    Щом съм избрала да съм такава не мисля че има за какво дас е срамуввам

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Те момичетата и без да са бисексуални и без да си падат по момичета си се целуват то това нещо нормално какво да ги е срам тях
    имам предвид целуване с език

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от gerkata1402
    имам предвид целуване с език
    Е какво те интересува хорското мнение ?
    Come out, come out wherever you are...

Град
    софия
    не

Град
    софия
    не

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе по принцип няам нищо против тях ама нали..няя нужда да го навират в очите на хората...

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами аз съм хетеро и не вярвам да стана би,но да не се заричам де.Но дори и да стана няма да ме е срам да бъда себе си никога!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

бе кво ти пука кой кво ще си мисли??? ти си си такава, дали те харесват или не тва си е техен проблем! Не е толкова фрапиращо да видиш 2 моми4ета да се целуват, колкото 2 момчета... бе ддз според мен няма от какво да се притесняваш... е разбира се и малко мярка ти трябва все пак не е нещо на 100% нормално и в началото можеш да очакваш всякакви реакции...

Не няма да ме е срам ! .. Никога не съм живяла за хорското мнение и няма и да живея .. Първо аз , после те
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Голям фен
    Град
    Варна
    Ако решиш да се целуваш с някои твоя приятелка на някои спирка , първо питаи хората наоколо дали може , щом те интересува хорското мнение.

Това (с език) го правят 13-14 годишните момиченца, които искат да изглеждат интересни в очите на батковците (15-16 годишни).
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

blegodarq za otgovorite na vsi4ki

няма срам ...аве HONDA ти още ли си в тоя форум?
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Po princip ne trqbva da te e sram, no ob6testvoto ne priema mn dobre " izqvenite" lesbiiki. Toest ako se celyvate po ulicata mnogo 6te vi zqpat. Nqma lo6o da ste zaedno, no ne se celyvaite na ob6testveni mesta.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

bisexxxxxxx а?

Re: СРАМ ЛИ ВИ Е?

Цитирай Първоначално написано от gerkata1402
    Така нз дали има точно такава тема знам че има подобни,но искам да ви попитам нещо например ако сте БИ сексуални и имате гадже момиче ще ви е срам ли да се целувате с нея на улицата или ако нямате и никога не сте имали просто споделете дали това ви притеснява
    Ма чакай са ти нас ли ни питаш или от свое име питаш, защото едно е ей тъй от любопитство да питаш друго е на собствен гръб да го изпитваш. Шотооооо аз и моите фр-та си се цункаме за 4ао и не ни е срам ама тва е друго тааа нз кажи точно кво питаш. Иначе УсПеХчеТа мацка и горе главата да не ти дреме!

ми според мен не трябва да се интересуваш от хорското мнение а да гледаш себе си и да не ти пука

оххх всички станахте би ако наистина беше би нямаше да те е срам от това , апак ако си приеми себеси и не се срамуваи от нищо

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да. Много се влияя от мнението на хората.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Защо трябва да ти пука от останалите?!Не казвам да изпадаш чак в крайности,но за една никой няма да ти каже нищо!Това е тварде невинен акт!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ами много е банално,но не бих се интересувала колко хора има около мен и къде съм.Момиче - момче ако имам чувства и съм с него/нея няма да ме е срам,просто се познавам.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си