View Full Version : Къде се намират сладките момчета?(само за момичета)
mmm_sweet
04-03-2009, 19:01
Naqsno sum,4e ako iskam nqkoi,koito da mi trqbva samo za edna no6t diskotekata e mqstoto,no obiknovenno kude mogat da se sre6tnat istinskite sladuri? V nqkoi basketbolen klub? Voleibolen? Znam,4e sega 6te mi kajete,4e trqq da iz4akam toi da me nameri i 4e nai veroqtno nqma naistina takova mqsto,kudeto moga da si namerq priqtel,no znam,4e 70% ot vruzkite sa,za6toto momi4eto znae kude da nameri mom4eto(ili obratnoto,v slu4aq mi trqbva purviq variant :D )
Трябва ти един мотокросист като мен! :P
mmm_sweet
04-03-2009, 19:08
auuu,namerih tee :D :D :D :D moqta lubov :D :D :-) :razz:
auuu,namerih tee :D :D :D :D moqta lubov :D :D :-) :razz:
Усетих ирония ..... Знаеш ли какъв съм добър ...ти губиш :D
mmm_sweet
04-03-2009, 19:13
:D :D :D
mmm_sweet
04-03-2009, 19:14
:-D be6e suvsem nevinna 6egi4ka :oops:
ако имаш хубави цицu и не си много грозна и аз ше те зема 8-)
мани тоз мотокро кво там.
аз карам голф тройка и А тройка ве, яла при батко 8-)
Щи ти издухам таратайката с KAWASAKI-то :D
mmm_sweet
04-03-2009, 19:17
malee,ve4e stanah populqrna,vupreki 4e tova be6e tema samo za momi4eta,ama ni6to...to taka stana po-zabavno :-D
Дано темата ти бъде изтрита.
Щи ти издухам таратайката с KAWASAKI-то :D
аре ве, тоя крос има ли 100 коня ве 8-)
Лош си. Не те обичам. Айде стига сме спамили на момичето темата.
ЛошА. ^^ И от втори април трябва да пишем само на кирилица, казаха, че теми, написани на латиница, ще бъдат мазно изтривани без предупреждение. Пък и цялата идея е супер тъпа, няма клуб за сладурковци, в който момичетата периодично да ходят, за да си хващат гаджета.
П.П. Понякога си мисля,че само някви невменяеми пишат в тоя раздел.
ЛошА. ^^ И от втори април трябва да пишем само на кирилица, казаха, че теми, написани на латиница, ще бъдат мазно изтривани без предупреждение. Пък и цялата идея е супер тъпа, няма клуб за сладурковци, в който момичетата периодично да ходят, за да си хващат гаджета.
П.П. Понякога си мисля,че само някви невменяеми пишат в тоя раздел.како убиждаш ме...
П.П. Понякога си мисля,че само някви невменяеми пишат в тоя раздел.
Извинявам се Госпожо/Госпожице. Невменяеми.. Всички които си помисляме за любов сме такива..
Определено съм госпожа,мда. Ония ден се омъжих. Имах малко проблем с нашите, щото, видиш ли, съм леко непълнолетна, ама пука ти. ^^ И не се опитвай да сътворяваш велики мисли, щото хич, ама хич не ти се получава. (:
Определено съм госпожа,мда. Ония ден се омъжих. Имах малко проблем с нашите, щото, видиш ли, съм леко непълнолетна, ама пука ти. ^^ И не се опитвай да сътворяваш велики мисли, щото хич, ама хич не ти се получава. (:
Благодаря че ме "нахрани". Ела ме опознай малко преди да ми казваш че "че не ми се получава" Бълвам такива мисли.. за съжеление такива които нямат практика. T.T
Каде да ги намериш, не знам, важно е търсенето 8-) ,
или поредния спам на поредната тема :?
ехехеее какво става тука. да пусна и аз една обява а може ли :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-) :booooomb:
ThisIsMe
04-03-2009, 20:06
:lol: :lol: :lol:
Ти ме разби :lol:
Само баскетболистите ли са готини бе моме?
Въпроса ти е толкова тъп #-o
Всеки човек е индивидуален..Не винаги цялата компания са от тип''сладури''
:lol: :lol: :lol:
Ти ме разби :lol:
Само баскетболистите ли са готини бе моме?
Въпроса ти е толкова тъп #-o
Всеки човек е индивидуален..Не винаги цялата компания са от тип''сладури''
2 страници и 1вото свястно мнение. :D
Благодаря че ме "нахрани". Ела ме опознай малко преди да ми казваш че "че не ми се получава" Бълвам такива мисли.. за съжеление такива които нямат практика. T.T
Не е нужно да те познавам, коментарите ти тук са ми достатъчни, за да преценя, че не си по-оригинален от печка Раховец. ^^
Ето къде се ловят... :lol: :lol: Тука също можеш да получиш доста предложения ма не се знае кой от сичките е какъвто ти трябва... :D Иначе навсякъде според мен... може даже и на улицата....в магазина... то само си идва.... накой път и в най-готините барове няма жива душичка в която да си изплакнеш очите.... :lol: :lol:
V nqkoi basketbolen klub? Voleibolen?
Във футболен 8)
мен момчето ме намери :-D харесваше ме много време преди да тръгнем мислих си че ще се откаже ама не се отказа сега сме заедно вече 2 години :P ако искаш ти да търсиш запознавай се с повече хора :)
GabisiTa
04-04-2009, 10:46
Зависи какво момче търсиш, какво разбираш под "сладури" .. Относително е, може и докато се разхождаш на улицата да го срещнеш :)
RiseGirl
04-04-2009, 11:44
Кирилицата е задължителна!
При повторно нарушени правилата, постовете и темите ти ще бъдат трити.