PDA

View Full Version : Мръсно ...

go71n
04-03-2009, 19:43
Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ... днес се засекохме в едно кафе и като почна да ме храни кипна ми пред очите но си излязох зада не я ударя.Като си затрагва ми каза чао и пак ме убиди, в отговор получи ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ( знам че нетрябваше но имаше съвет от мой приятел да ходя и да и натикам главата под масата ... та как да и го върна ... не не ми пука за нея не не я обичам не не искам да съм с нея просто не обичам да съм длъжен на никои/никоя...

П.С като се запознах с нея бях ПИЯН .. после я накарах да се видиме като съм трезвен да доиде в хипер маркет ( романтично за 1ва среща на трезво 8-) ) видях я и казах чао после като ми се обади за кафе няколко пати и казах че нямам работа по центара и няма да слизам заради нея ( 15 мин ми е до центара с бусче ) обаждаше ми се и си говорехме по 1 час за неина сметка ... а ся ми се прави на VIP... аз дори не исках да тръгвам с нея но ...

какво да направя ( не казваите замалчи си или по умния отстъпва не се връзваи искам ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ

SuperBadSuperFresh
04-03-2009, 19:46
Пич,вие не сте ходили

go71n
04-03-2009, 19:47
забравих да кажа че 3-4 пати ходихме на кафе :)

п.с поздрав Vasilis karas - fenomeno za momi4eto/mom4eto otgore podpisa :smt007

sugarbaby_
04-03-2009, 19:52
Ами кажи й , че това, че не е успяла да ти привлече вниманието не е твой проблем, а нейн ... така че да не си го изкарва не тебе 8)

go71n
04-03-2009, 19:55
ами неискам да говоря антипатична ми е + това се хвали, че тя ме ОТРЯЗАЛА, а друг е въпроса, че аз дори не го приемах насериозно цялата история пиян съм я гонил по центъра на града ни и бога ми 2 часа сме били заедно сигурно не помнех дори как се казва в телефона и бях вкарал номера като " J " неудобно ми беше като се запознахме да я питам как се казва отново ...

sugarbaby_
04-03-2009, 19:58
Ами нали не искаш да й останеш длъжен... ?
Как така хем ти е антипатична и не искаш да й говориш , хем не искаш да й останеш длъжен :?

cherinka
04-03-2009, 20:02
Говори, че е мръсна курва. 8-)
Мъж си, друго не можеш да направиш.

Помисли си всеки един жест от твоя страна, било то и няаква действие, как би се изтълкувало от нея и от околните.
Квото и да направиш, не можеш да промениш ситуацията.
Нормално, наебал си я и си я оставил, как искаш да се държи с теб?! И аз да бях, и аз щях да правя тия прости номера, просто защото докато си озлобен на някого, не можеш да сдържаш негативната си енергия в себе си и трябва да я изкараш по някакъв начин, било то и с псувни и арогантно държание.
Нормалните хора и трезвомислещи не правят така. 8-)
Замисли се ти от кои си. ;)

go71n
04-03-2009, 20:05
въртеше ми се в главата да я залея с киселина 8-) ебавам се не аз съм сагласен в слувесен двубои мн говоря порпинцип няма шанс спермата... да антипатична ми е и кво от това аз не искам да говоря с нея като човек а да и направа гадно или да и тегля една маина и да си ходи на село ... но е грубо да отида и да я напсувам в очите мислех си да се забия с некоя неина френдка но тя ги е нахасала срещу мен и малко след като скъсахме с вапросната се запознах с едно момиче ( оказа се от неиния клас ) и думите и бяха ти не си ли бившото гажде на **** името и и останах втрештен няма значение ако сте правили мръсно на бившо гадже споделте опит или даите някоя нова идея :)

Shia
04-03-2009, 20:08
Шамар

cherinka
04-03-2009, 20:09
^ Направо тукат.
Аз толкова ще се засрамя. 8-)

ThisIsMe
04-03-2009, 20:10
ОМГ... :?
Щом не я обичаш защо подяволите си толкова настоятелен да и си го върнеш и толкова старателно целиш тя да бъде наранена?
В живота всичко се връща,но не и чрез отмъщение.За мен Отмъщението не е решение на проблемите.

cherinka
04-03-2009, 20:11
^ Тва не е отмъщение, бе!

Тебе някой като те прай за две стотинки, седиш и си мълчиш ли?!

ThisIsMe
04-03-2009, 20:14
^ Тва не е отмъщение, бе!

Тебе някой като те прай за две стотинки, седиш и си мълчиш ли?!

НЕ ма!
ама тя е момиче,кво според тебе да иде да и брусне един шамар ли?
момиче бие ли се?тя го е наругала,той нея също и точка.Какво се палиш толкова.АЗ казвам ,че изобщо в живота не е желателно да се живее с желание за мъст.

go71n
04-03-2009, 20:14
не не бих я ударил просто искам да и кажа 2 думи и да знам че като ме види ще гледа в земята и няма да си отваря говорещата устичка която палнех със моите милиони дечица :@

аз реших какво ще направя ;) ще накарам един приятел на който тя мн му се натяга маи да се занимава с нея ( а тои не я поглежда изобщо ) и ще я покани в тях а там ше я чакаме 10ина човека и ще я нахулим да си ходи унизена или той ще тръгне да я целува като се видят и аз ше извикам недеи не си е мила зъбите :D така в кафето пред всички и тои да направи няква физономия и мисля че ще и стига да си малчи 4EVER :) ако имате още идеи just say :)

cherinka
04-03-2009, 20:16
Приеми първото ми изречение от горния пост от лигават му страна и ще вииш, че не се заяждам. 8-)

Ми, точно де, колко лошо говори за едно момиче когато момче я удари. Начи бая е сгазила лука. 8-)

Adwokat
04-03-2009, 20:22
Пич,вие не сте ходили

хахахха мале как го отряза брутално :razz: :razz: :razz: :razz:

ThisIsMe
04-03-2009, 20:23
Приеми първото ми изречение от горния пост от лигават му страна и ще вииш, че не се заяждам. 8-)

Ми, точно де, колко лошо говори за едно момиче когато момче я удари. Начи бая е сгазила лука. 8-)

В случая няма значение дали е курва или не.Той нали е ходил преди с нея,значи все пак я е харесвал,той какъв е тогава -курвар ли?
И не мисля,че ако автора залепи шамар на момичето,то това говори лошо за нея.Всъщност мисля,че говори лошо за автора.Кой ще иска да е после с него,ако му се носи славата ,че посяга на момиче.САмо дето той ще е виновният .

go71n
04-03-2009, 20:29
казах ви, че няма да и посегна щом днес не я ударих няма да се случи беше ми кипнало преди това видях др бившо гадже което се направих, че не виждам дори ( никога не оставам приятел с бившо гадже най-много здравей но рядко ) но бях подпиинал после отидох да играя билярд и там се случи сичко щом не я ударих със щеката която ми беше подръка няма да и посегна ... искам да лази по земята и да се моли да не ме види в някое кафе ..

HipHopBlond
04-03-2009, 20:34
забравих да кажа че 3-4 пати ходихме на кафе :)

п.с поздрав Vasilis karas - fenomeno za momi4eto/mom4eto otgore podpisa :smt007

Да те блъсне TIR дано :)

go71n
04-03-2009, 20:39
злобеееш ли ?!

AFT
04-03-2009, 20:54
Ако я удариш само ще докажеш колко си жалък. Псуването сигурно също няма да е особено ефектно. Що просто не я игнорираш?

go71n
04-03-2009, 20:57
защото неискам да се хвали след това как ме е "нахранила" и аз нищо не съм казал + това НЕ НЯМА ДА Я УДАРЯ ЗА 10ти ПЪТ КАЗВАМ ... AFT кефиш ме как мислиш 8-) по мненията ти за онази която търси клуб "сладурковци" hxuaHUXahxuAHUXahuxhuaxhuahuxA е уби ме сравнения с раховец. ^^

AFT
04-03-2009, 21:02
Еми, очевидно те харесва, ама ти като си бил пън и се е ядосала и ся се опитва да се прави на готина пред приятели и т.н. Ако я игнорираш, дори и да продължи да се перчи пред нейните си дружки, отвътре ще умре от яд. Няма човек, който да издържи на такова нещо, дори аз бих се изнервила. ;д
Ама щом държиш да я смачкаш, трябва да стане с унижение пред всички. Това си е рискована игра, шанса ти да го отнесеш (т.е. сам да се изложиш) е големичък. ;д

go71n
04-03-2009, 21:14
Хазарта - ми е второто име 8-) аз и да го отнеса няма на каде повече или ше докажа тезата и че съм глупак тъпак неудачник боклук и най-долното същество или ще се влачи по земята и ще иска да не ме е срещала шанса е 50на50 но защо ли си мисля че аз ще изляза победител в тази игра 8)

marin4itu
04-03-2009, 22:51
Разтръби, че не може да се ебе, че е космата отдолу и навсякъде. Идеята ти за тва да я поканите у твой приятел също ми хареса :D

darklady
04-04-2009, 14:08
ти си тъпак! държал си се кат идиот как няма да те храни са! :-x

TheRestorer
04-04-2009, 14:51
Разбий и главата с някой стол ...
Иначе може просто да я заебеш и да не ти пука.Като и се връзваш тя печели не ти.

soul1199
04-04-2009, 15:21
игнолираи я,няма смисал да си отмъщаваш! :)

vellvet
04-04-2009, 15:53
1во ти добре ли си :x на колко си ??
2ро това е просто едно момиче, за което твърдиш че не ти пука следователно .. покажи го ... не се занимавай с нея бъди дружелюбен поздравявай я засрами я по интелигентния начин... ако ти се държиш нормално а тя се репчи сама се излага...

Kostadin_682
04-04-2009, 17:15
Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ... днес се засекохме в едно кафе и като почна да ме храни кипна ми пред очите но си излязох зада не я ударя.Като си затрагва ми каза чао и пак ме убиди, в отговор получи ДА ТИ е** МАЙКАТА ( знам че нетрябваше но имаше съвет от мой приятел да ходя и да и натикам главата под масата ... та как да и го върна ... не не ми пука за нея не не я обичам не не искам да съм с нея просто не обичам да съм длъжен на никои/никоя...

П.С като се запознах с нея бях ПИЯН .. после я накарах да се видиме като съм трезвен да доиде в хипер маркет ( романтично за 1ва среща на трезво 8-) ) видях я и казах чао после като ми се обади за кафе няколко пати и казах че нямам работа по центара и няма да слизам заради нея ( 15 мин ми е до центара с бусче ) обаждаше ми се и си говорехме по 1 час за неина сметка ... а ся ми се прави на VIP... аз дори не исках да тръгвам с нея но ...

какво да направя ( не казваите замалчи си или по умния отстъпва не се връзваи искам ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ

Какъв е смисълът от отмъщението, мръсните номера?... остави я на мира и тва е... отминаваш като пътен знак, за кво' трябва нещата да се решават по тоя начин (не, че ще промени нещо де...)
:?

valdesbg
04-05-2009, 07:24
Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ...

Излез от филма. Нещо комплексите са ти в повечко май, а?

selens
04-05-2009, 08:29
Обиждай я и ти и като тръгне да ти посяга просто я хвани за ръката 8-) Ако си по мусколест няма как да не се спече :)
Но ти препоръчвам просто да я игнорираш или я накарай да ревнува може би те харесва щом се държи така

sladkish_14
04-05-2009, 09:11
Нареди я и ти едно хубаво и да спре да те занимава :lol:

YourPoison
04-14-2009, 12:25
Пич,вие не сте ходили

хахахха мале как го отряза брутално :razz: :razz: :razz: :razz:
даа :razz: :razz:

NaNa_SladuRana
04-14-2009, 12:38
Колкото и да съм ядосана или обидена,на някой който до някаква степен съм обичала или държала,никога не бих го обидила или ощи по -малко направила мръсно,защото ако човек не уважава красивите си спомени,то не уважава и себе си

KathieXx
04-14-2009, 18:39
еми както си те тропа отиваш и я хващаш за циците супер яко ше е хахаха :grin: :grin: ше насере сигурно 8) особенно ако няма цици :razz:

evelinka1122
04-14-2009, 18:52
офф ти друга работа нямаш ли си? еу мн са нервя на такива льохмани чесно.... :x