View Full Version : Проблем с родителите
Значи проблемът е следния:
Аз съм на 16 години и вечерният ми час е до 10 и наще казват, че няма да го махнат докато не стана на 18, а даже майка ми намекна нещо от типа, че като съм на 18 пак може да го има. И просто това ограничение ме съсипва - не ми дава и 1 минута покой... просто немога повече така да живея, защото приятелите ми излизат, а мен не ме пускат и се чувствам много подтиснат, че и аз нямам такава свобода. Затова реших да взимам сериозни мерки и да стигам до крайности, зада сменя цялата система вкъщи. Та какво искам от вас - дайте идеи как да постигна целите си и какво да правя. И наистина искам идеи за крайности - аз мислех да си срежа вените на едната ръка и да кажа, че е нещо от типа, че съм го направил защото ми е много тежко и незнам какво друго да направя.
П.С.
Сега се прибрах от рожден ден и майка ми веднага ми се развика, защото каза, че я лъжа - казва, че съм се напил, а аз всъщност не съм... И като цяло всички проблеми идват от нея - няма ми НИКАКВО доверие - НИКАКВО - все едно, че не съм й син и не ме познава. И според мен всичките проблеми идват от нея, защото сега баща ми не ме е проверява дали съм пиян. И също така няма смисъл да ми казвате да говоря с тях, защото няма никакъв ефект - като им кажа, че другите излизат по това време те (или по-тоно майка ми) изтърсват нещо от типа на: "Родителите на другите си носят отговорност за тях..."
Така, че виждате, че работата е много зле и просто се съсипвам и комплексирам ТОТАЛНО - Системата трябва да бъде сменена!!!
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
SiegHeil
04-03-2009, 22:04
Нали викаш през комунизма законите са се спазвали - дай пример, спазвай ги и ти 8-)
А и ти си яко xXx, никви купони, излизания, жени и т.н. ;)
Нали викаш през комунизма законите са се спазвали - дай пример, спазвай ги и ти 8-)
А и ти си яко xXx, никви купони, излизания, жени и т.н. ;)
Не е казано, че като излизам ходя на купони и не е казано, че като съм на купони пия и аз нямам приятелка (не защото неискам а просто защото немога да си хвана защото не излизам никъде и не се събирам толкова често с хора...) и най-вече - сега е пропаднал капитализъм!
Капитализмът прави ли хората по-грозни?
Капитализмът прави ли хората по-грозни?
Офф айде стига сега... ако няма да пишете по темата по-добре не флуудете...
С родителите трябва силна ръка.
Малко крясъци.. една две нервни кризи.
Оооо какво ли не опитвах... Не става! Даже аз почти всяка вечер им досаждам, но не... нестава. Трябва да предприема крайности, но честно да си кажа това с рязането си ме е страх...
Оооо какво ли не опитвах... Не става! Даже аз почти всяка вечер им досаждам, но не... нестава. Трябва да предприема крайности, но честно да си кажа това с рязането си ме е страх...
Кой е казал че ще се режеш...
Фани строши една чиния
ScionOfStorm
04-03-2009, 22:21
човек, първо се оправи с родителите си, после слагай подписи с ИРА и прочие.
те въобще ли не чуват каквото им дрънкаш? аз хем имам уж по-строги и консервативни родители, а си щъкам общо-взето ако искам да спя в приятел, да излезем някъде през нощта или подобни.
толкова пък да са неразбрани..
LiveFlower
04-03-2009, 22:24
А бе да му еба майката,
като се говориш такъв комунист,ще се подчиняваш на системата,бе!Ако ли не-си поредния позьор.
Като ти е казано до 18 години,значи до 18 години ще си до 22:00 часа,няма кво да се пазариш.
Големия идеалист,пълно копие на шибаната демокрацията си,пък ми говори за,нали.
Точно ти,който говориш за законите и реда през онова време и как се възхищаваш,и искаш пак да е същото,не се бориш за тва,а правиш точното обратното.После овчия народ ти бил виновен,че няма закони,а ти кво правиш бе?
Дееба,говорите и се представяте за нещо,което дори не го усещате!
човек, първо се оправи с родителите си, после слагай подписи с ИРА и прочие.
те въобще ли не чуват каквото им дрънкаш? аз хем имам уж по-строги и консервативни родители, а си щъкам общо-взето ако искам да спя в приятел, да излезем някъде през нощта или подобни.
толкова пък да са неразбрани..
Точно за такава свобода съм готов на всичко.. но Уви.. ще си остана само с мечтите...
cherinka
04-03-2009, 22:48
Като говориш за крайности, би трябвао да си се сетил за една най-ефективните такива.
Тъпото е, че те е бъз от родителите ти и от горе навсичко и умаловажаваш решенията им.
Що гледаш другите какво правят? Нека си ги пускат докогато си искат родителите им.
ПРеди всичко трябва да знаеш, че винаги трябва да си сппокоен и неизбухлив докато говориш с тях. :)
Баси, толкова ли не можеш да изтърпиш две години, през които след 22ч. да си си у вас? ( 8-) ахаххахаха)
От 8ч. до 22ч. има точно 14 часа. Нима 14 часа не стигат дневно да се забавляваш? Мислиш ли, че си струва заради час-два над вечерния да развалиш отношенията си с родителите си?
Ако си такъв смелчага започни да не се прибираш в 22ч.
Даже някой път въобще не се прибирай. (Сериозно ти говоря в момента). Не е препоръчителн да го правиш, защото последствията са кофти. 8-) Ама това е просто некакъв период от неколко месеца, през които превъзпитаваш родителите си. 8-)
Като говориш за крайности, би трябвао да си се сетил за една най-ефективните такива.
Тъпото е, че те е бъз от родителите ти и от горе навсичко и умаловажаваш решенията им.
Що гледаш другите какво правят? Нека си ги пускат докогато си искат родителите им.
ПРеди всичко трябва да знаеш, че винаги трябва да си сппокоен и неизбухлив докато говориш с тях. :)
Баси, толкова ли не можеш да изтърпиш две години, през които след 22ч. да си си у вас? ( 8-) ахаххахаха)
От 8ч. до 22ч. има точно 14 часа. Нима 14 часа не стигат дневно да се забавляваш? Мислиш ли, че си струва заради час-два над вечерния да развалиш отношенията си с родителите си?
Ако си такъв смелчага започни да не се прибираш в 22ч.
Даже някой път въобще не се прибирай. (Сериозно ти говоря в момента). Не е препоръчителн да го правиш, защото последствията са кофти. 8-) Ама това е просто некакъв период от неколко месеца, през които превъзпитаваш родителите си. 8-)
Ми то е кофти като приятелите ти кажат да излезете в 20:30 часа... Нали си правиш сметката, че просто няма смисъл да бия път за буквално 30 минути с приятели... А и тя майка ми ме залъгваше и казваше: "Еее като станеш на 16-17-18..." А сега даже ми намеква, че като стана на 18 може пак да не ме пуска, тъй като ще съм 11ти клас! ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ?!?!
А бе да му е** майката,
като се говориш такъв комунист,ще се подчиняваш на системата,бе!Ако ли не-си поредния позьор.
Като ти е казано до 18 години,значи до 18 години ще си до 22:00 часа,няма кво да се пазариш.
Точно ти,който говориш за законите и реда през онова време и как се възхищаваш,и искаш пак да е същото,не се бориш за тва,а правиш точното обратното.После овчия народ ти бил виновен,че няма закони,а ти кво правиш бе?
Абе фашистките управници на царска България са виновни за всичко, нали 8-)
Ако не беше тоя гаден монархо-фашизъм досега България да е цъфнала и вързала, ама на, нали така беше?
ПП. То и през самия комунизъм законите са важали само за обикновения народ- примерно нямаш право да ходиш в чужбина освен... ако не си син или дъщеря на някое комунистическо величие. Тогава гнилия капиталистически Запад не е бил май толкова гнил...
Или колите- обикновения народ няма право да си купува западни коли, обаче това не се отнася примерно за такива като Милко Балев, който и западни коли си е имал, та и джакузи си е имал(и не само той, а почти всички от Политбюро са се облажили от капиталистическите материални блага), ама пусти идеали комунистически, все за някой трябва да важат, макари не за тези, който ги пропагандират 8-)
А бе да му е** майката,
Абе фашистките управници на царска България са виновни за всичко, нали 8-)
Ако не беше тоя гаден монархо-фашизъм досега България да е цъфнала и вързала, ама на, нали така беше?
ПП. То и през самия комунизъм законите са важали само за обикновения народ- примерно нямаш право да ходиш в чужбина освен... ако не си син или дъщеря на някое комунистическо величие. Тогава гнилия капиталистически Запад не е бил май толкова гнил...
Или колите- обикновения народ няма право да си купува западни коли, обаче това не се отнася примерно за такива като Милко Балев, който и западни коли си е имал, та и джакузи си е имал(и не само той, а почти всички от Политбюро са се облажили от капиталистическите материални блага), ама пусти идеали комунистически, все за някой трябва да важат, макари не за тези, който ги пропагандират 8-)
Ееее майка му стара, не ви ли омръзна?!?! И какво като СИМПАТИЗИРАМ комунизма! *СИМПАТИЗИРАМ*! Сигурно повече от половината постове нямаше да ги има ако не знаехте тоя факт, ама както и да е...
LiveFlower
04-03-2009, 23:30
^А бе,аз нямам нищо против за тва,че симпатизираш на комунизма,лошо нема!
Ама се изнервих,че си един прост позьор,който говори за идеали,който желае тия идеали,а в същото време върви наопаки,срещу тях ...
Явно няма да ме разбереш,все тая,вервай си още,че се бориш за нещо,а същевременно го потъпкваш!
^А бе,аз нямам нищо против за тва,че симпатизираш на комунизма,лошо нема!
Ама се изнервих,че си един прост позьор,който говори за идеали,който желае тия идеали,а в същото време върви наопаки,срещу тях ...
Явно няма да ме разбереш,все тая,вервай си още,че се бориш за нещо,а същевременно го потъпкваш!
Боря се единствено за вечерния, но никога не съм се борил за комунизъм или нещо подобно - много е лошо, че съм ви зсъздал впечатление, че съм някакъв върл комунист. Просто симпатизирам някой неща комунизма. Даже аз съм АТАКИСТ, тъй като виждам, че те са последната алтернатива на България, но това е отделна тема... Да не се пренасяме в политика, че ще ми преместят темата...
FockidyFockFock
04-03-2009, 23:46
Ти си същинска трагикомедия.
тея изпушили глави..
няма да си гледат кефа батко, ами седнали да ми нищят политиката
KoRnFlAkE
04-04-2009, 05:29
кво ше си режеш вените, бе?
просто не ги слушай и си излизай и да видим кво толко ще кажат.
на 16 си, егати.
а като станеш на 18, родителите ти нямат отговорност за теб, така че тогава майка ти няма да може да ти излиза с тея обяснения.
ОК, виж кво правех преди 2-3 години. Вашите ти казват 22:00, звъниш им в 22:15 и им казваш "Ем ся не върви да си ходя първи, ще изчакам някой друг и до половин час някъде ще се прибирам". Звъниш в 22:45 и казваш "еми разбрахме се всички да си ходим след 20тина минути, ще ги изчакам да не си ходя сам. знаеш кви пияници има по уличките...". Звъниш в 23:30 - "Мамо, кажи някво такси, че тука стоим и чакаме вече 20 минути и нищо не идва". Звъниш пак в 00:15 "ОК, изпратих едно момиче до тях, ся ще викна някво такси и се прибирам". Прибираш се в 1 и на другия ден пак така. При мен работеше =D. До една седмица свикват =D.
viki_beb4ety
04-04-2009, 18:27
Ужас бате никак не ти завиждам .. една фр. техните по същия начин не я пускат никъде даже най-късно в 8 и 30 треа да се е прибрала а лятото най-много до 10 я пускат..а тя е почти на 16..Еми съвета ми е просто да им кажеш , че е мн тъпо тва и че не си малък и искaш да излизаш нормално кат другите си фрс. и излез и не се прибирай в 10 и те кат ти звъннат и ако ти кажат да се прибираш и ти им кажи "eee ае стига сеа тука сме се събрали и ни е яко и само аз да се прибирам" и кажи, че ша останеш oще и така..Мн е тъпо разбирам те кво ти е :(
Мен и в 8 не ме пускат, не се коси. 8-)
П. П. Остави купоните и партитата за малко на заден план, погрижи се за правописа си, пф.
Аз максимум до вечерния час мога да седя.. ;д ама маа-аксимум.. ;х
^^ И аз. Ако има нещо по-специално спя у приятелка. :)
ПП: Мама се съобразява за празници ( Нова година а-у)
^^ И аз. Ако има нещо по-специално спя у приятелка. :)
ПП: Мама се съобразява за празници ( Нова година а-у)
Наще не се съобразяват с празници... на Нова Година не ми дадоха да си остана в Монтана с приятелите да празнувам...
Ужас бате никак не ти завиждам .. една фр. техните по същия начин не я пускат никъде даже най-късно в 8 и 30 треа да се е прибрала а лятото най-много до 10 я пускат..а тя е почти на 16..Еми съвета ми е просто да им кажеш , че е мн тъпо тва и че не си малък и искaш да излизаш нормално кат другите си фрс. и излез и не се прибирай в 10 и те кат ти звъннат и ако ти кажат да се прибираш и ти им кажи "eee ае стига сеа тука сме се събрали и ни е яко и само аз да се прибирам" и кажи, че ша останеш oще и така..Мн е тъпо разбирам те кво ти е :(
По-страшното е, че вече приятелите ми се броят на пръста на едната ми ръка заради този вечерен час...
FockidyFockFock
04-04-2009, 19:51
:smt095
Спри да се страхуваш от родителите ти, казаха ти го и по-горе. Опъни им се, нали си ТЪФ ГАЙ.
еми тогава си направи сметката какви хора наричаш приятели, а и ти самия какъв си пеницилин, че да си толкова зависим от мама и тати на 16 години :)
Raybeez, според теб как е по-правилно - "Със сирене" или "Сирене със"? :)
А то е нормално да съм зависим от тях - нали все пак живея на техен гръб, тъпако!
ебати жената :-o
аз съм по-малка с цяяяяла една година но като седна да говоря с майка ми че така де .. трябва да изляза някъде което включва прибиране след 22.00 та даже след 00.00 .. винаги се е съгласявала . обаче ми има доверие къде и с кого съм . седнете и поговорете .. ама сериозно щото наистина ми се струва абсурдно тоя режим дето ти налагат . ииии вече ако не стане с добро давай както и по-горе казаха . прибери се няколко пъти когато ти искаш .. и няма къде да ходят .. по дяволите трябва да разберат че не си на 10 ..
фак .. тва майка ми ако беше такава от нас щях да се изнеса .. той нашия по форумите ми реве .. :booooomb:
свободата е за тези, които могат да си я извоюват.
Ти си задръстен и ще си останеш задръстен дори и да нямаш вечерен час. Нема страшно...
ViolentSaint
04-04-2009, 21:29
братле ваще яко ти държат юздите.
Мисля че трбява леко по леко да се бориш за малко по късен час ама не изведнъж да скочиш на 12 или 1 щото и да искаш само кура ще бараш ама нема да го получиш тва. Като ти кажат 10 ти си идвай в 10 и 30
и така докато спрат да ти мяукат за 10 и 30 после минавай на 11 и така леко по леко до 18 ще си излизаш докогато си искаш
ПП: Човек от 7-ми клас(което беше преди 6-7 год) си се прибирам когато си искам не че е хубаво ама родителите ти се филмират много
Пич и на мен ми мрънкат ,но да не ти пука ,докато вашите виждат ,че си като някакъв бот и изпълняваш всичко каквото ти кажат ,положението няма да се промени,като ти вика майка ти слагаш слушалките и се правиш ,че не я чуваш ,ако продължава теглиш им една майна и излизаш от вас за няколко часа . Да не ти пука ,доверието им е почти абсурд да спечелиш ,за това си извоювай свободата.
вечерният час е голям проблем и за мен :D
viki_beb4ety
04-05-2009, 09:41
Е точно поради тая причина, че ти се броят фрс. на едната ръка се развикай на ваще и им кажи, че вече не си на 10 , а разбирам да си момиче , а ти си момче кфо толкова има едва ли не се едно ша дойде някой полудял гей да те изнасили , казвам го тва щот някои момичета не ги пускат поради тая причина, че има ненормалници по улиците..бори се за свободата си ама започни кат за начало вместо в 10 се прибери в 10 и 30 или 11 без 15 и така ще свикнат, а ако не действай както ти казах напрао им се развикай и излизай да видим тогава кво ше стане ебати...A тва за приятелите просто е тъпо да те оставят заради тва че се прибираш рано. Е верно е че опускаш купона и там кво става в компанията, ама и с мойта фр. е така аз се ядосвам те освен че не я пускат до късно ,ама не я пускат и на някои др. места ,надявам се и ти да нямаш тоя проблем че е мн. кофти така. Търпя я мойта фр. е има моменти в които да не се сдържам случва се.. Айде с здраве :D
За да ти нямат доверие значи си си го заслужил. Като бях на 13 ме пуснаха на един рожден ден до 10:30 пък аз се прибрах в 11:45, защото се видях с момчето, което харесвах. На другия ден пак трябваше да се видяс него, но нашите ми забраниха да излизам и... цял ден правих компоти и вечерта като стана време за излизане се разревах, че нямам приятели и, че никога никъде не ме пускат. Не стига, че излязох по - късно от другите, ами и нямах час същата вечер, че и повече пари ми дадоха. С други думи ако си толкова левашки тъп, че да не можеш да им спечелиш доверието можеш поне винаги да си жертва и да ги манипулираш. Винаги има начин!
Оф, стига с това "левашки тъп". Човекът си е такъв, но не заради това, че не може да ги накара да го пускат до по-късно.
Не съм направила нищо непристойно, не съм излизала никъде без предупреждение, но така или иначе, не ме пускат късно и това е. Като се има предвид, че преди и 6-7 беше късно...
Майка ми няма никакво основание да ми няма доверие, но просто няма друг изход.
А аз за по-късно прибиране, и то напук, не мога и да си помисля. Не искам да си представя какво ще стане след това. Най-вероятно ще извикат ИНТЕРПОЛ да ме издирват. 8-)
guinessgirl
04-05-2009, 10:06
излизаш и не се прибираш цяла нощ,а когато се върнеш и ти се разкрещят им теглиш по една майна,събираш си багажа и си тръгваш..
света ще обърнат,за да те намерят,и ше си разберат грешката..
трябват няколко скандала,малко да им тропнеш с крак,действай по-твърдо бе..
да разберат,че вече не си дете и си в пълното право да си прекараш най-хубавите години в живота като такива. ;)
човек си,не си путка.
Оф, стига с това "левашки тъп". Човекът си е такъв, но не заради това, че не може да ги накара да го пускат до по-късно.
Не съм направила нищо непристойно, не съм излизала никъде без предупреждение, но така или иначе, не ме пускат късно и това е. Като се има предвид, че преди и 6-7 беше късно...
А аз за по-късно прибиране, и то напук, не мога и да си помисля. Не искам да си представя какво ще стане след това. Най-вероятно ще извикат ИНТЕРПОЛ да ме издирват. 8-)
'Ми ако не си тъпа ще им дадеш повод да ти вярват, ще си пресееш приятелите и ще си запознаеш с тези, които са по - по - най. Един път само е нужен да видят, че се събираш с "безопасни" хора и няма дори да имат причина да ти се надървят. Е, освен ако не решиш да ходиш по разни абсурдни места за където наистина не си.
'Ми ако не си тъпа ще им дадеш повод да ти вярват, ще си пресееш приятелите и ще си запознаеш с тези, които са по - по - най. Един път само е нужен да видят, че се събираш с "безопасни" хора и няма дори да имат причина да ти се надървят. Е, освен ако не решиш да ходиш по разни абсурдни места за където наистина не си.
Пуска ме само с определени хора, но не по-късно от 9. (В най-добрия случай.) Параноична е. А аз хората съм си ги отсяла.
Не винаги нещата са до това дали ти имат доверие или какви приятели имаш, просто някои родители са такива.
Баща ми не иска и да си помили как след 2 години ще ида в София и ще уча и че няма да може да ме вижда по цял ден.Което е абсурдно.
Преди винаги съм се тормозела за това,че съм прекалено зависима от нашите,но с времето разбрах, че проблемът е в тях - не в мен.
InnchetO
04-05-2009, 11:58
Bianca и майка ми е така.. ;д
Параноята не прощава ;дд Няма да забравя как един път бях закъсняла с няма и 30 минути /нещо ми се беше прецакал телефона, ако не беше може би към милион пъти да ми е звъняла../ и тя беше звъняла на половината ми приятели да ги пита дали не съм с тях.
Иначе сега си поизвоювах мъъничко свобода. Зимата като бях до 8, аз тръгвам да излизам в 6, тя ми казва "8 да си вкъщи" а, аз казах няколко пъти "Ще закъснея" и тя се примири и почна да ми казва 9 и така нататък. Просто това е начина.
Всички родители /добре де, повечето/ са малко или много параноични. Просто това са им дечицата и им е притеснено с какви други дечица се събират и какво правят с тях и заради това им е трудно да приемат, че порастваме, почваме да се събираме с други 'дечица' и с тях вместо да си играем с куклите и тн. ние ходим по кафета, по купони, пушим, пием и, убедена съм, през ума им минават и къде-къде по-лоши неща. Просто трябва да ги убедиш, че не само годините ти са повече, ами и акъла. Видят ли, че можеш да разсъждаваш като възрастен, няма да те ограничават толкова.
И, моля ви, спрете с това доверие. Всеки родител има доверие на детето си /малко или много/. В случая нямат доверие на околните, на приятелите, на всички /и всичко/ заобикалящо детето им.
Абе, винаги съм се чудела, homeless нали означава бездомен? Защо го използваш в такъв смисъл? 8-)
FockidyFockFock
04-05-2009, 12:38
haute couture 8-)
прецакан си :razz: 8-) 8-)
rustynail1
04-05-2009, 18:24
pri men daje e mn po zle ... kat kaja primerno "ehh nqm turpenie da stana na 18" i te .. "i ko ot tva??!" ... :shock:
Bianca и майка ми е така.. ;д
Параноята не прощава ;дд Няма да забравя как един път бях закъсняла с няма и 30 минути /нещо ми се беше прецакал телефона, ако не беше може би към милион пъти да ми е звъняла../ и тя беше звъняла на половината ми приятели да ги пита дали не съм с тях.
Иначе сега си поизвоювах мъъничко свобода. Зимата като бях до 8, аз тръгвам да излизам в 6, тя ми казва "8 да си вкъщи" а, аз казах няколко пъти "Ще закъснея" и тя се примири и почна да ми казва 9 и така нататък. Просто това е начина.
Всички родители /добре де, повечето/ са малко или много параноични. Просто това са им дечицата и им е притеснено с какви други дечица се събират и какво правят с тях и заради това им е трудно да приемат, че порастваме, почваме да се събираме с други 'дечица' и с тях вместо да си играем с куклите и тн. ние ходим по кафета, по купони, пушим, пием и, убедена съм, през ума им минават и къде-къде по-лоши неща. Просто трябва да ги убедиш, че не само годините ти са повече, ами и акъла. Видят ли, че можеш да разсъждаваш като възрастен, няма да те ограничават толкова.
И, моля ви, спрете с това доверие. Всеки родител има доверие на детето си /малко или много/. В случая нямат доверие на околните, на приятелите, на всички /и всичко/ заобикалящо детето им.
Ем тя майка ми днес ми вика - "Как да ти имам доверие като ти идеш до магазина и забравиш какво трябва да купиш." :D :D Но иначе днес поговорих малко с нея и като, че ли има някакъв напредък... Ще видим! :)
psychedelic
04-05-2009, 20:15
аз пък никога не съм имал проблеми с родителите ми поради простата причина, че всичко, което се случва като изляза им разказвам.Въпроса е доверието, не дали родителя е параноичен, ексцентричен или кво ли още не, което форумните мишки си измислят !!!
Веско само незнам кво ще спечелиш като ваще те пускат да се прибираш след 22 часа.Мисля, че оня ден ти казах кво стана на центъра в 22:10 часа с полицаите. Няма ваще да ти кажат нищо за късното прибиране в сравнение с това, което ще ти се случи ако баща ти получи писмо, че симът му трябва да се явява на съд за това, че е хванат от служители на реда след 22 часа :lol:
Ушев ми записа данните на едно хвърчащо листче и каза че хванат ли ме втори път няма да ме пуснат под основанието "бягай да гледаш сънчо, че вече свърши", а ще има "на хляб и вода си 72 часа мойто момче" ;)
Така, че незнам закво се бориш като вече и със закон го забраниха. Айде, че требва да влизам да се къпа да го еба :razz:
lolipop1
04-09-2009, 19:56
братле скиай кво прайш начи първия ден закъсняяш да кажем 15-30 мин ... ии така няколко дни подрет ии ваще ще свикнат с мисълта че се прибираш в 10 и 30 .. като минат да кажем 2-3 седмици остани и по още 15 м,ин ... не избързвай ..всичко да стаа постепено накрая и до 11 ще я докараш .. че и до 12-1 постепено .. яя стига вените шял да си реже ... ебахти ....