Влез

View Full Version : Към момчетата - толерантност? уважение?

shokoto91
04-04-2009, 18:14
Афектирана от последните теми, които прочетох, в които успяхте да нахулите по-пълните момичета давайки им етикети като "занемарени" или "слонове" реших аз да напоиша тази тема.
1.Момиче съм, но съм достатъчно голяма и съм контактувала с достатъчно момчета и никое сериозно момче няма да се хване с някоя 20килограмова, топирана, безмозъчна щека.
2. Вие как мислите, че се свалят килограми?! Не ядеш 1-2 дни и после хоп! Свалила си 15 кг?! О не... това е съпроводено с глад, стрес, депресия, прилошаване, ниско кръвно и какво ли още не! Да не говориме, че ако искаш все пак свясна диета, а не гладуване, ще се наложи да си изхарчиш цялата заплата за качествена храна?! Наистина килограми могат да се свалят, но особено на тази тинейджърска възраст не е здравословно да се гладува, за да се харесаш на не знам си там кой пикльо дето ми разправя, че искал детско барабанче.. Пхах.. Вие не сте мъже! Фигурата на една жена трябва да е най-вече женствена! Не дебела или пълна, но не слаба и определено "детското барабанче" липсва в тая фигура.
3. Ей вие перфектните? Какви сте вие да критикувате така и да хулите? Не един от вас е пускал тема колко трябва да му е оная работа?! На 90% от вас ви е под 14 см и се депресирате вечер! Да не говориме, че са по-чести случаите на паласки при момчетата отколкото при момичетата. Дебелогъзието също е по-често срещано, както и пълните момичета не смърдят на кочове както могат да се похвалят не малко дебели и слаби момчета. Тях кой ги е занемарил?
4. Не ви харесват
-много слаби
-много дебели
-ниски
-прекалено високи
-с мъжки прически (демек много къси коси)
-с прекалено дълги коси защото ви гъделичкали
-бледа кожа
-мургави
-нахакани
-срамежливи
и мога да изброя още много... Пхах, а да започна ли със всеки един недостатък, който може да се види при вас
-ниски
-високи (ама наистина високи не какво високо момиче е 1.80)
-дебели (ама вие сте си баш дебели по 150 кила)
-слаби (да не уточнявам)
-космати
-безкосмести
-мургави
-бели
-отпуснати
-с прекалено много мускули и вече неестествена стойка
-повечето сте си открито тъпички
-многознайковци
-вечния комик дето за нищо друго не става
-дървения в леглото
-тоя дето се му пада
-дето дето даже не може да го дигне
-тоя дето не държи повече от 5 минути
-плешивия
-тоя рунтавия дето не може да си среши косата
-90% от момчетата са с жълти зъби и не си сменят бельото редовно
-да не споменаваме как си се уригвате и пърдите за "здрасти" и на всичкото отгоре си се радвате и дори се състезавате
-тоя дето все още си гризе ноктите и кожичките (не само на ръцете)
-също така каталога с възможните "гъзарски" походки е безкраен
-оня нахакания и отворения дето не може да си напише името (не си мислете, че се повтарям. тук става дума за идиот със самочувствие, а преди говорек за просто идиот)
-оня дето си мисли, че е готино да пиеш, пушиш и ебеш без почивка и така си "вървежен"
-човекът с една вежда
Ей то какво стана - и момичетата сме повърхностни?! Айде сега ходете да се депресирате!

Не мислите ли, че всеки пол си има своите недостатъци и че ако ти имаш вкус към наистина слаби момичета с "барабанче", това не ти дава право да обиждаш по-пълните момичета, защото не мисля, че дори един от вас, ще посмее да прати снимка и да се изправи пред критиките, които ще му се хвърлят.

Доказано е, че идеалното тегло за едно момиче е като извади 110 от височината си. Пример:
Момиче високо 170
Изваждаме 110
Иполучаваме идеалните 60 килограма за нея - нито дебела, нито слаба - перфектното тегло, за да функционира организма и добре.

Научете се да цените хората такива каквито са, заради това което са, а то не е само слаби крака и широка усмивка. Всеки е индивидуален и уважавайте различията на другите! Най-малкото това може да направите, ако не сте съгласни, че и пълните момичета имат чар!

П.П. За да няма критики по мой адрес - висока съм 165 и тежа 47 кг. Просто ми е писнало от "гъзари" с "изисквания"

plmn
04-04-2009, 18:16
безкосмести

яка дума :lol:

Serendipitys
04-04-2009, 18:17
Пий една студена вода.

shokoto91
04-04-2009, 18:18
безкосмести

яка дума :lol:

дай идея за друга и я сменям :D плешиви не отговаря на това, което исках да кажа ;)

JenataNaShefa
04-04-2009, 18:24
Дълбок поклон от мен \:D/ :smt003 =D>

byezz
04-04-2009, 18:24
:? много съм съгласна :( за съжаление шанса да намериш нормално поддържано момче е много малък ...
ако ще критикувате момичетата ок .. ще пишем тегло .. години .. ако искате ше се напише колко често си мият задниците и 100% и най-кирливото момиче ше е по-чистоплътно от вас ..
аз съм 170/60 и .. не ми пука вече ...

zloto
04-04-2009, 18:26
Те ако цял живот са толкова претенциозни, цял живот ще си и останат само с Левислава и Десислава :-o

InDo
04-04-2009, 18:28
Така е права си но и много дами имат кусури към нас,и се правят на ебати яките каки,аз нямам никакво време за това не ходя на срещи,не лъжа че съм ебал,или със каква съм се запознал,карам да върви когато дойде подходящия момент тогава подиграват ми се на белезите на ръцете,и т.н айде стига съм писал вече всеки човек си има недостатъци,няма как... П.П момче съм :)

ubuntureload
04-04-2009, 18:32
Няма идеални хора кво си говорим ... от двете страни .... то всъщност няма идеални неща.... В много случаи външия вид лъже ,, + тва човек с едни хора се държи по един начин с други по друг не зависимо от пол възраст и т.н. .... И подкрепям тезата че тези които се гаврят с пълните момиченца си е чист кретенизам ..."Всичко се връща!"- колкото и клиширано да звучи е така ... Като пикаеш в писоара от близо понеже се криеш щото те е срам от малката пишка всичко се връща яко се опръскваш!!! Имах една съседка в детските ми години и в съседство живееше едно семейство момчето беше пълничко доста пълничко ... тая съседката постоянно обсъщаже и говореше колко е дебело детето и кво стана в един момент сина и стана два пъти по дебел от обсъждания герой! Винаги съм се нервирал когато някой обижда не до там красивите и тези които не са с прилична визия ... Хора всякакви ....
Тва че аз се правя на простак във форума е друга тема ... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!

п.п тва може би е най свестния ми пост от мнооооооогоооо време ... боли ме kyра дали ще ме нападате или подкрепяте!От кретени не се убиждам!

Crystaline
04-04-2009, 18:34
БРАВО...НОМЕР 1 СИ..КАЗА ИМ ГО !!90% ПОД 14 СМ ХАХА НОМЕР 1 СИ :P

Rookie
04-04-2009, 18:36
shokoto91, ти 100% си дебела свиня!

В класацията по комплекси, си на първо място!

170 см, 60 кг за момиче? Аз момиче ли ще е*а или угоено теле?

Гръмни се ве, шушумиго!

ViolentSaint
04-04-2009, 18:39
Няма идеални хора кво си говорим ... от двете страни .... то всъщност няма идеални неща.... В много случаи външия вид лъже ,, + тва човек с едни хора се държи по един начин с други по друг не зависимо от пол възраст и т.н. .... И подкрепям тезата че тези които се гаврят с пълните момиченца си е чист кретенизам ..."Всичко се връща!"- колкото и клиширано да звучи е така ... Като пикаеш в писоара от близо понеже се криеш щото те е срам от малката пишка всичко се връща яко се опръскваш!!! Имах една съседка в детските ми години и в съседство живееше едно семейство момчето беше пълничко доста пълничко ... тая съседката постоянно обсъщаже и говореше колко е дебело детето и кво стана в един момент сина и стана два пъти по дебел от обсъждания герой! Винаги съм се нервирал когато някой обижда не до там красивите и тези които не са с прилична визия ... Хора всякакви ....
Тва че аз се правя на простак във форума е друга тема ... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!

п.п тва може би е най свестния ми пост от мнооооооогоооо време ... боли ме kyра дали ще ме нападате или подкрепяте!От кретени не се убиждам!

омфг ......
Да ти кажа мисля, че по смислен от този пост няма да има в тази тема. Тва е всичко рано или късно се връща в този живот под една или друга форма. И след кратко пребиваване в този форум се убедих в едно
"... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!"

JenataNaShefa
04-04-2009, 18:39

Гръмни се ве, шушумиго!

Абе ти добре ли си ??? Виждал ли си момиче 170 см, 60 кг ???

Ама то какво те питам сигурно и ти си от ония дето искат момичето да им се строши в ръцете от слабост :?

Rookie
04-04-2009, 18:41
За 170см, идеалното е 50 кг!

eXpl0d3
Да права си ,но не всичко написано , мога да те уверя ,че съм много по-чистоплътен от повечето момичета тук! Това ,че ти познаваш само някакви аборигени това не означава ,че всички момчета са такива нали ?

А килограмите - Просто повечето дебели тъпчат джобове и чипс ,ядки и всичко , а после се засягат на тема килограми .... еми помисли малко когато е дебела ще ходи на фитнес , ще си подбира храната примерно аз съм момче и съм слаб , но започнах да ходя на фитнес и за около месец съм качил 2 килограма (но това защото ям много тестени изделия)

4. Не ви харесват
-много слаби
-много дебели
-ниски
-прекалено високи
-с мъжки прически (демек много къси коси)
-с прекалено дълги коси защото ви гъделичкали
-бледа кожа
-мургави
-нахакани
-срамежливи
и мога да изброя още много... Пхах, а да започна ли със всеки един недостатък, който може да се види при вас
-ниски
-високи (ама наистина високи не какво високо момиче е 1.80)
-дебели (ама вие сте си баш дебели по 150 кила)
-слаби (да не уточнявам)
-космати
-безкосмести
-мургави
-бели
-отпуснати

На мен ниски момичета ми харесват ,но не и високи които ще са 2 глави над мен нали !? И кой идиот не харесвал момичета с дълги коси ... еми да бяга в Африка... Все пак всеки си има различен вкус нали ?!
Така ,че вместо да пишеш тая безсмислена тема можеше да утидеш при специалист да поговорите за проблемите ти. Че така като те гледам :-k

shokoto91

Гръмни се ве, шушумиго!

ти влизаш в редчето с "открито тъпички". Не се обиждай - не бих ти го казала, ако беше написал коментар като цивилизован човек, всемсто това ти извади магическата сфера и реши, че съм комплексирана ;) Е.. ако бях... мм как да го кажа... цялата тема щеше да е формулирана по един доста по-различен начин. Не съм комплексирана.. ядосана съм.

silky92
04-04-2009, 18:42
Страхотна тема ,напълно подкрепям -няма перфектни хора ,и е изключително грозно да се отнасяш с някой ,който не е с перфектните форми и норми като с боклук. :x

ThisIsMe
04-04-2009, 18:42
Абсолютно си права.Няма перфектни,няма идеални.Всички имаме недостатъци и ако човекът срещу нас ни обича,за него ще е без значение дали сме прекалено слаби или много дебели или останалите неща.Просто той ще ни харесва такива ,каквито сме.

Rookie
04-04-2009, 18:45
Hahaha Rookie s takova otnoshenie nadalech nqma da stignesh.Avtorkata v mnogo otnosheniq si e prava realno poglednato...I ne mislq che vsichko se svejda do kompleksi ami netarpimost kum nekorektnoto otnoshenie podobno na tvoeto v momenta!!!
За килограмите и другите идиотщини, че едно момиче едва ли не е по-добре да е пълно, ЕМИ НЕ! 99% от момчетата (също и аз) предпочитат момичета с добра фигура, 170/60 добра ли фигура е?

Нали ги гледам в даскало, ядат като свине, за да си купя 1 сандвич трябва да дойда след 5тия час, че до тогава всяко междучасие 5 минути преди биенето на звънеца вече е пълно! Еми като ядат, та 2 не виждат, как няма да са дебели?

Във салона по физкултура същата работа, всички или седят по пейките, или се чупят и отиват в кафето срещу даскало!

Ми като не знаете как да живеете, ще се подлагате на диети, а ако ви мързи, ще се оплаквате по форуми и ще си показвате комплексите!

shokoto91
04-04-2009, 18:45
eXpl0d3
темата ми цели да покаже, че винаги може да се намери кусур на човек. Не казвам, че всеки мъж може да се опише с тия качества.. дори се надявам да не може. Просто ми е непонятно, защо е толкова трудно да се уважават (не харесват) момичетата, които не влизат в стереотипа ви за перфектна жена? Защо те задължително са занемарени и за изхвърляне? Най-малкото можете да говорите за тях като за хора, а не за животни от ферма или зоопарк..
това е всичко

Rookie
04-04-2009, 18:47
Normalno teglo 50kg za 170 sm visochina? :lol: OMG ....Po princip tova podnormeno teglo i e dosta opasno nqkoi da jivee taka.Lichno az 170 sm az priemam normalni kilogrami 53-54 nqkade kolkoto i stranno da zvuchi.
И 53-54 да, но стига повече. Но вече 60 и нататък става по-сериозно!

Rookie
04-04-2009, 18:50
Липсва контрол от страна на личността. Това е всичко, ако знаеш как да ядеш правилно, а не нон-стоп да угаждаш на червата си, всичко ще е 6+.

JenataNaShefa
04-04-2009, 18:51
Липсва контрол от страна на личността. Това е всичко, ако знаеш как да ядеш правилно, а не нон-стоп да угаждаш на червата си, всичко ще е 6+.

Това засяга и метаболизма на човек !

Rookie
04-04-2009, 18:53
И к'во? По-добре да ядеш като прасе, да станеш сума ти и килограми и след не знам си колко години да почнат проблемите със сърцето ли?! Еми не е препоръчително да ти кажа!

JenataNaShefa
04-04-2009, 18:56
Казвам ти, понеже аз съм хората които не спазват стриктна диета, но пък имам добър метаболизъм и съм си добре с колограмите :)

eXpl0d3
04-04-2009, 18:56
И к'во? По-добре да ядеш като прасе, да станеш сума ти и килограми и след не знам си колко години да почнат проблемите със сърцето ли?! Еми не е препоръчително да ти кажа!

Еми аз пък ям точно като свиня а пълнея наистина мнооого бавно :(

Rookie
04-04-2009, 18:57
Е, щом метаболизма ти е добре, и не ти се лепи, лошо няма. Но доста хора им се лепи, и им се лепи стабилно, а са свикнали да се оплакват на тоя и оня, без да направят каквото и да е по въпроса.

ThisIsMe
04-04-2009, 19:00
Темата трябва да се направи ''важна''
Много си е смислена.

ubuntureload
04-04-2009, 19:01
Много си е смислена.
Темата е смислена но трябва да се заключи че започвам малко по малко да се изприщвам като чета постовете на някои "перфектни" личности!!!

Crystaline
04-04-2009, 19:02
ROOKIE И ти си шибано п*далче с малка пишка...по тъпите ти мнение си личи...аман от ла*нари

Moderated by slun4ice
т.2

shokoto91
04-04-2009, 19:03

Анорексично слабите, които хвалиш и този пост напълно си противоречат. Здравословното тегло не е хипер слаба фигура с "барабанче"

JenataNaShefa
04-04-2009, 19:04
Темата се размива, нека се изкажат и други, не се обиждайте моля ви се :-|

shokoto91
04-04-2009, 19:05
NeNoRMaLNiKa
едното си е натурално, а другото сами са го предизвикали ;) пак не става

Rookie
04-04-2009, 19:05

Анорексично слабите, които хвалиш и този пост напълно си противоречат. Здравословното тегло не е хипер слаба фигура с "барабанче"
Ти знаеш ли какво е анорексично слаба? На 170, да е 30-40 кила! Както наскоро даваха по "Море от любов" за една анорексичка, беше 170 и 30 и нещо кила! Това е анорексик. Или за теб всички момичета с хубава фигура са анорексички? Ти от към кои спадаш тогава???

shokoto91
04-04-2009, 19:10

Ти знаеш ли какво е анорексично слаба? На 170, да е 30-40 кила! Както наскоро даваха по "Море от любов" за една анорексичка, беше 170 и 30 и нещо кила! Това е анорексик. Или за теб всички момичета с хубава фигура са анорексички? Ти от към кои спадаш тогава???

Спадам към нормалните (ако мога така да се изразя) т.е. в нормата съм. Но ти изкарваш по-пълните момичета едва ли не пред умирачка и че не стават за нищо, че са противни и нз си там какво. Явно няма как да те разубеди човек, но аз и не съм очаквала. По-скоро се надявам да си малко по-толерантрен, но и това ме съмнява със всеки твай нов пост.

ubuntureload
04-04-2009, 19:10
Абе Rookie, А дързост и красота гледаш ли ?

Serendipitys
04-04-2009, 19:11
Темата е всичко друго, но не и смислена. Написана е от 15-16 годишно момиче, което единствено злобее и търси кусури. Много редове, а нищо смислено в тях. Какво значи "не ви харесват..." и изброените глупости отдолу? Всички хора са различни и всеки има своите предпочитания, забележки! Видяла, че разни пубертети обиждат момичетата и решила и тя да върне жеста, та да не остане по-назад. Същата дребнавост, същата простотия.

С темата се провокират единствено спорове и караници, нищо друго.

shokoto91
04-04-2009, 19:12
Темата е всичко друго, но не и смислена. Написана е от 15-16 годишно момиче, което единствено злобее и търси кусури. Много редове, а нищо смислено в тях. Какво значи "не ви харесват..." и изброените глупости отдолу? Всички хора са различни и всеки има своите предпочитания, забележки! Видяла, че разни пубертети обиждат момичетата и решила и тя да върне жеста, та да не остане по-назад. Същата дребнавост, същата простотия.

С темата се провокират единствено спорове и караници, нищо друго.

Ако прочетеш всичките ми мнения в темата, ще разбереш каква е целта и

Rookie
04-04-2009, 19:14
Абе Rookie, А дързост и красота гледаш ли ?
Честно да ти кажа, тогава и аз не знам как го гледах това предаване, но ми стана интересно. По принцип не съм фен на сълзливи истории, филми и т.н.

Serendipitys
04-04-2009, 19:16
Прочетох малка част и ми беше напълно достатъчно - обиди, спорове, простотия. Кой нямал пишка, кой трябвало да се гръмне, кой гледал дързост и красота, кой бил анорексик и т.н.

Едно е да изкажеш аргументирано и умно мнение, а съвсем различно по такъв дребнав начин да плюеш по другите!

sexyyyy93
04-04-2009, 19:16
По темата,наистина не е добре по-пълните момичета,а не само те,да търпят подигравките на някои комплексар/ка!Но има и момичета,които наистина си го заслужават,защото не могат да спрат с яденето!В повечето случаи по-пълничките момичета са сладки!И не е нужно да си с мерки 90-60-90,за да си наистина готина!И най-важното - момчета,не гледайте само външността(не слагам всички в това число),защото по-важно е какво има вътре! :wink:

eXpl0d3
04-04-2009, 19:19
По темата,наистина не е добре по-пълните момичета,а не само те,да търпят подигравките на някои комплексар/ка!Но има и момичета,които наистина си го заслужават,защото не могат да спрат с яденето!В повечето случаи по-пълничките момичета са сладки!И не е нужно да си с мерки 90-60-90,за да си наистина готина!И най-важното - момчета,не гледайте само външността(не слагам всички в това число),защото по-важно е какво има вътре! :wink:

Да но и външноста си играе ролята ... просто трябва да тренира все нещо не да яде кат разпрана ...

shokoto91
04-04-2009, 19:20
Прочетох малка част и ми беше напълно достатъчно - обиди, спорове, простотия. Кой нямал пишка, кой трябвало да се гръмне, кой гледал дързост и красота, кой бил анорексик и т.н.

Едно е да изкажеш аргументирано и умно мнение, а съвсем различно по такъв дребнав начин да плюеш по другите!

я прочети червените надписи... :-o

Serendipitys
04-04-2009, 19:22
Те са единственото що-годе умно нещо в темата, но на фона на другата купчина простотии, които изписа, са нищо.

shokoto91
04-04-2009, 19:27
тези, които са искали са я разбрали ;) ти явно не си си направил/а труда или просто не споделящ моя начин на изразяване... това са ми аргументите.. така да се изразя, че на всеки може да се намери кусур, а на момчетата дори повече, но ние не сме седнали да ги обиждаме, за разлика от тях и е редно да демонстрират ако не друго то поне малко толерантност към момичетата, които не са им по вкуса.

Serendipitys
04-04-2009, 19:29
Разбира се, че не го споделям и не бих го споделила. Нямам какво повече да кажа по темата, защото така можем да си чешем езиците до утре.

ThisIsMe
04-04-2009, 19:43
Много си е смислена.
Темата е смислена но трябва да се заключи че започвам малко по малко да се изприщвам като чета постовете на някои "перфектни" личности!!!

случва се,ама по-добре да не се заключва.Има какво да научат някои хора,ако изобщо се замислят върху това.

dasiquwn
04-04-2009, 20:02
Кви глупости ми разправяте..все едно вие момичетата не обсъждате момчетата по тоя начин? Онзи ден бях седнал близо до 2 съоченички и говореха по почти същия начин за момчета както ние за вас..има някои, които го казват така като е писала авторката..но не всички са такива така, че не казвайте "момчетата" а по-скоро "еди си кое момче" правете малко разлика..аз например никога не съм казал, че дадено момиче е дебело(освен ако не е над 80-90) иначе казвам пълно..всеки е различен.

Rofl4e
04-04-2009, 20:34
някой се е обидил и депресирал :lol:

Civilizationruller
04-04-2009, 20:41
Аз нямам никакви проблеми с по пълничките момичета дружа си с тях помагам им да спортуват или диетуват небих се влюбил в по пълничка незнам немога ... аз не съм също в нормалните килограми имам отгоре аз обаче на мен ми стоят така че изглеждам корав , як ... иначе да в момента слабеем :) и знам колко е трудно да се свалят килограми, затова никога необиждам пълничко момиче даже бих и помогнал с каквото мога защото това че е пълничко незначи нищо това може да се промени ...и знам много добре какъв е тежък живота на по пълните също пък и съм съгласен с рокие-то че тея които се тъпчат и непредприемат мерки срещу надебеляването си го заслужават въпреки че и тях небих обидил а бих им помогнал.. кво да прая такъв човечец съм че немразя никой заради външния им вид.. ако мразя някой то го изразявам като го избягвам примерно цигани и мисля че меренето на нормалните килограми за момиче е -115 или -120 а за момче -110 или 105 така мисля аз де да знам и ако си 170 / 60 немисля че си дебела даже смятам че си перфе аз нехарсвам много слаби момичета като видя такова и я гледам ококорено и си представям как с 1 рака мога да я хвана
а и както каза един по горе че и момичетата обсъждате много .. съм съгласен напълно даже мисля че момичетата обсъждат повече тъй като когато съм с приятели като тръгнем да обсъждаме и стане ли дума за пълничка просто казваме не тая е дебела и сменяме нататак а като чуя момичетата кат почнат да тровят ми става гадно да ги слушам е ся може и да не е така както казвам такава ми компанията ако зависеше от мен всичко щеше да е много добре но всеки мисли различно зажалост искаше ми се на мен да намеря 1 момиче дето би ми помагало и вдъхновявало както аз правя с пълничките ма нема сам си живея добричък в тоя свят..

Респект за темата и целувки шоко и също така ви моля с рокие-то да спрете да се карате безсмислено е правите нова сапукна само да кажа че и 2мата казвате верни неща и 2мата имате и грешки стига сте се карали

LovelyGirl
04-04-2009, 20:50
Аз не съм напълно съгласна с авторката :?
1.Човек,който спазва диета и му прилошава, и му пада кръвното-значи гладува като ненормален и само си докарва проблеми.Ако се спазва режим на хранене, а не строга диета всичко ще си е нормално.А това за депресията не го разбирам.Извинявай, но за какво ти е тази диета, като се депресираш и само се чудиш какво да направиш, за да не се натъпчеш.Всичко е до самонастройка.Като правиш нещо, трябва да знаеш за какво го правиш, а щом изпадаш в депресия, значи го правиш на сила и какъв е смисъла тогава?!
2.И какво, като на тази възраст не трябва да се спазват диети, дай да се тъпчем с каквото видим ли?Ами не.
3.И защо виниш момчетата/мъжете, че имали големи изисквания?Нима ти нямаш?Всек има, и аз имам.Аз също не харесвам дебели момчета(сексулано имам предвид).
4.И какво като на някой му харесвало детско барабанче?Всеки си иам вкус, един харесва едно, друг друго.Не можеш да съдиш всички, заради вкуса им ;)

MakeMeLaugh
04-04-2009, 20:58
И аз сега кво?
Да взема да харесам цоците ли, заради пучителния текст :lol:

Ше прая, и ше харесвам който си искам, който не му харесва - раздавам доста големи шамари на вересия.
Мен сексуалното влечение не ме пита: тая сигурно е пожила усилия, но не е могла да свали килата - карай, наеби я... пф

Ние не нападаме, нито обиждаме дебелите, нито ги малтретираме - еми не ме кефят, кво да направя. Искате мнение - казваме го.

Такъв е живота и законите на джунлгата. Както ти си имаш критерии, така и другите.

И да - детското барабанче е секси, сладко, красиво. На дебелия гъз кое му е красивото? МОЕ мнение ;]
Съберете си сега пяната около устата и лека вечер ;д;д;д

Разни хора - разни идеали! Като не искате да се комплексирате - има лесно: не пускайте такива теми.

Rookie
04-04-2009, 21:01
Шапка ти свалям.

MakeMeLaugh
04-04-2009, 21:06
И темата няма причина да е важна.
Просто някой си изказал мнението и се опитал да защити/наложи пълните като вървежни.
По същата логика и аз мога да пусна важна тема за детските барабанчета... ;)

И аз за страшно много неща се нервя и не разбирам и ми иде да тунинговам редица хора със синия неон, ама ко да са прай. Всеки е различен.

Пък и никъде няма пропганда по темата с пълните/дебелите.
Готини хора са, но някои имат други изисквания за в леглото.

Civilizationruller
04-04-2009, 21:08
ае може ли да ми кажете кво е това детско барабанче е да се в неукия

MakeMeLaugh
04-04-2009, 21:10
^ За мен това:

http://smys.sloggi.com/userPics/2/2992-5Ia9jdN.jpg

Civilizationruller
04-04-2009, 21:14
^ За мен това:
видях дупарата ма пак горе долу неразбрах кажи го с думи че ми е трудно да мисля като го гледам :-D

shokoto91
04-04-2009, 21:15
супер слабо момиче с малко стегнато дупе

Rookie
04-04-2009, 21:17
супер слабо момиче с малко стегнато дупе
Тези момичета по-горе супер слаби ли са? За мен са перфектни. Защо не идеш да се прегледаш? Ти май си падаш по дебелаци, а?

shokoto91
04-04-2009, 21:21
омг той ме пита какво е барабанче и аз му превеждам бе
това какви снимки е качил MakeMeLaugh е съвсем друго
Очевидно неговата представа за барабанче е доста по широка от това, което аз си представям
а и първата снимка идеално отговаря на това, което аз си преставям

MakeMeLaugh
04-04-2009, 21:24
Малко, стегнато, оформено дупе е за мен детско барабанче.
Тази на картинката е с малко готино дупенце, може и съвсем малко-помалко да е. на снимката понеже е отблизо съм сигурен, че е излезнало малко по-голям отколкто е.

Не харесвам момичета, дето нямат очертано дупе все едно са плоски, ако това си мислиш.

ubuntureload
04-04-2009, 21:34
Малко, стегнато, оформено дупе е за мен детско барабанче.
Тази на картинката е с малко готино дупенце, може и съвсем малко-помалко да е. на снимката понеже е отблизо съм сигурен, че е излезнало малко по-голям отколкто е.

Не харесвам момичета, дето нямат очертано дупе все едно са плоски, ако това си мислиш.
Брато започваш да ме притесняваш... по малките барабанчета са детските ... да не се те слушаме и гледаме по новините ... Новият Владо Кузов тире Акулата 8-)

Dimenta
04-04-2009, 21:38
shokoto91 ти наистина не познаваш свясни момчета а само тея от даскалото и пред блока порасходи се някаде по далеч от там където те пускат мама и тати и ще видиш и ние не сме някакви абуригени които не се къпем цяла седмица а доколкото до пълните момичета неможеш да ме упедиш че когато видиш някое момиче което неможе да мине през вратата нормално и се тъпче като свиня нон стоп и само мисли кво да изяде след това не те дразни а тва как се измерват килограмите се отася за над 23 годишните :)

MakeMeLaugh
04-04-2009, 21:42
ubuntureload, ХАхах, стига ва изруд :smt042 знаеш за какво говоря. ;д
Може и леко по-слабички да са на кила (не на години ;д), но не прекалено чак де,.
Тази кака горе кажи, че не би искал да я покатериш, а :Р

Хахахаха ма тва с тирето и акулата ме разби просто :smt043

JenataNaShefa
04-04-2009, 21:43
shokoto91 ти наистина не познаваш свясни момчета а само тея от даскалото и пред блока порасходи се някаде по далеч от там където те пускат мама и тати и ще видиш и ние не сме някакви абуригени които не се къпем цяла седмица а доколкото до пълните момичета неможеш да ме упедиш че когато видиш някое момиче което неможе да мине през вратата нормално и се тъпче като свиня нон стоп и само мисли кво да изяде след това не те дразни а тва как се измерват килограмите се отася за над 23 годишните :)

Абе ти прочете ли цялата тема ? Кой ти говори за такива момичета, става дума за пълнички

Extremescream
04-04-2009, 21:44
Зависи от много неща.Имам приятелка,която е природно да го кажем пълничка,но то си и е в гените да е такава.А на диета не може,защото е диабетичка.Но има разлика между дебела и пълничка.Пълничка е по-закръгленка,малко по-едра от останалите.А дебела е да извира от всякъде.Честно си казвам,не понасям като някоя дебела коза се набута в дънки за 2 номера по-малки от нея и с потник,дето аз мога да си го сложа.(175 съм,55 кг).Но имам и позната,която е дебела,но все пак се облича така,че да изглежда хубава,модерно,без да ми се драйфа от гледката.
Иначе-разни хора,разни идеали.

ubuntureload
04-04-2009, 21:45
ubuntureload, ХАхах, стига ва изруд :smt042 знаеш за какво говоря. ;д
Може и леко по-слабички да са на кила (не на години ;д), но не прекалено чак де,.
Тази кака горе кажи, че не би искал да я покатериш, а :Р
По скоро тя би искала да се покатери на моя еверест :D :D 8-) :P :-P :-P

12345678
04-04-2009, 21:46
Еии горкото момиче...колко ти е гръмнала главицата :lol: е защо си мислиш че всички сме такива кретени??? Това, че познаваш няколко такива копелета незначи, че всички сме такива!!! :x

PainMonopoly
04-05-2009, 05:48
Колкото и да пискаш, хората си имат предпочитания и ти няма да ги промениш само с идеята за "толерантност".

Crystaline
04-05-2009, 06:39
Маke me laugh,а ти замислял ли си се дали отговаряш на критериите на тая мацка с хубавото дупе на снимката?Е такива прошляци няй-мраза значи....тая мацка не иска само да имаш визия и мускули,а и достааа в джоба и до джоба ;)

Crystaline
04-05-2009, 06:45
http://hotlard.files.wordpress.com/2007/12/fat-woman-outside.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_10yYjoTIYE0/SUUmfQW6gzI/AAAAAAAACR4/klg3iw7axXM/s400/anorexia-older+woman.jpghttp://style.popcrunch.com/wp-content/uploads/2007/09/anorexia1.jpg

Mastta
04-05-2009, 09:10
90% е много грубо казано бих казал 40% :D

IrrieSkyline
04-05-2009, 10:09
Пак започнахте с крайностите. Авторката сто процента не е целяла това, също така, сигурна съм, не е насочила поста си към всички момчета/мъже, абсолютно очевидно е кои са таргетите!
Своето мнение смятам да го изкажа след още няколко поста (не на редовните в темата, разбира се), искам още развитие :д

Rookie
04-05-2009, 10:13
Пак започнахте с крайностите. Авторката сто процента не е целяла това, също така, сигурна съм, не е насочила поста си към всички момчета/мъже, абсолютно очевидно е кои са таргетите!
Своето мнение смятам да го изкажа след още няколко поста (не на редовните в темата, разбира се), искам още развитие :д
Толкова ли не намери българска дума?

kolarova
04-05-2009, 10:31
когато след години 20-30 се превърнеш в мъж тогава отвори уста че сега говориш глупости момичето си е мното добре и ако е 50кг както козвош ти няма да прилича на жена а ще е торба кокали
Абе да ти кажа опмни се една жена трябва да е изваяна а не както е при мъжете в таза плоски че тъй де мълчи си там остави на какичките и батковците да обсъждат
А за останалите изказвания браво бе имало и умни хора винаги човек има кусури Докато бях в гимназията имах красиви съученички имаха самочувствие но единсвеното което знаеха беше тъпак глупак кво да купя на гаджето си той се има всичко знаеха как да развалят деня на всички имаше и такива които имаха самочувствие без нищо друго но всеки си има чар трябва да се оцени въпроса ми към вас е
Какво предпочитате красива жена вече ваша съпруга която целия квартал вече е имал вечер не се прибира оставя децата на вас въргаля се в собствената ви спалня с друг или някое не толкова хубаво момиче което е 170-60 обича ви прави всичко за вас угажда ви разбирате се перфектно и сте едно щастливо семеиство
Миличка не го приемай на вътре нарочно взех твоите размери дано не си се обидила а ако е така извинявам се

Extremescream
04-05-2009, 11:03
Kolarova,много правилно,обаче:
СЛАГАЙ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ!

shokoto91
04-05-2009, 11:19
когато след години 20-30 се превърнеш в мъж тогава отвори уста че сега говориш глупости момичето си е мното добре и ако е 50кг както козвош ти няма да прилича на жена а ще е торба кокали
Абе да ти кажа опмни се една жена трябва да е изваяна а не както е при мъжете в таза плоски че тъй де мълчи си там остави на какичките и батковците да обсъждат
А за останалите изказвания браво бе имало и умни хора винаги човек има кусури Докато бях в гимназията имах красиви съученички имаха самочувствие но единсвеното което знаеха беше тъпак глупак кво да купя на гаджето си той се има всичко знаеха как да развалят деня на всички имаше и такива които имаха самочувствие без нищо друго но всеки си има чар трябва да се оцени въпроса ми към вас е
Какво предпочитате красива жена вече ваша съпруга която целия квартал вече е имал вечер не се прибира оставя децата на вас въргаля се в собствената ви спалня с друг или някое не толкова хубаво момиче което е 170-60 обича ви прави всичко за вас угажда ви разбирате се перфектно и сте едно щастливо семеиство
Миличка не го приемай на вътре нарочно взех твоите размери дано не си се обидила а ако е така извинявам се

Браво, както и на оня който все пак ме разбрал и не се е придържал към крайностите и различава думичката "пълнички" от "дебели".
Момчета не се обиждайте, но едва ли повечето от вас знаят какво е диета, дори за 2-3 кила... момичетата свалят килограми много по-трудно, както и правят мускули много по трудно... това, коеот вие ще постигнете във фитнеса за месец, на нея ще и отнеме 3....
Между другото... не виждам кой какво трябва да се обижда... 170/60 са красиви мерки... И не са за над 23 години...Не може порганизма на подрастващ да се чуди от къде да си набави някой друг витамин и т.н.... Медията прекалено много се е наложила... Не искам да сменям мнението на никой.. нито да го карам да харесва пълнички, дебели или супер слаби.. Искам поне малко да ви напомня, че всеки има своите недостатъци и не винаги може да се справи с тях, независимо дали ви се струва лесно или не и е редно, ако не друго, то поне да уважаваме тези недостатъци, които ни правят различни. Всеки има своя идеал, но едно тяло не прави човека и няма да е зле да се държите по-мило. Не отричам, че като малка и аз съм се присмивала на тоя и на оня, но когато човек съзрее осъзнава, че така просто не е редно.

kolarova
04-05-2009, 11:19
извинявам се, трудна пиша на БГ ииииии затова пак се извинявам
Когато човек порастне умствено мисли по трезво и е по-умен :-o ,а те тук повечето са не достатъчно големи ,както знаем момчетата в тоя случай по-бавно узряват така че да не им се сърдим като порастнат друга песен ще запеят
БЪДЕТЕ СИГУРНИ :)
А да и ще е добре ако евентуално има по големи МЪЖЕ 25-30 годишни, които до вземат мнение по въпроса

Rookie
04-05-2009, 11:39
Торба с кокали определено не е 170/50, ама определено. По изказването ти съдя, че и ти си комплексирана дебелана.

А до сравнението, еми казала си хубава жена, след това всичко останало възможно най-лошо, еми естествено че едно нещо като има един + и много минуси няма да се хареса на никой! Плюс това, такива случаи (ама идентични с написаното от теб) са много-много малко!

Не можете да ме накарате мен (а и не само, естествено) да си променя вкуса, защото срещу природата не се застава. Живуркайте си с комплексите и това е.

Темата е от абсурдна - по-абсурдна.

PainMonopoly
04-05-2009, 11:50
170/50 E торба с кокали.

kolarova
04-05-2009, 11:56
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: беше написал че 90% от мъжете харесвали слаби хахахахахахахахахахахахах аха нямам думи,това че с какъвто се събереш такъв ставаш исках да кажа че приятелчетата ти мислят като теб не означава че всички мъже мислят така
Когато порастнеш ще мислиш за щастливо семейство и деца,а не за някаква да си вее задника прад приятелите ти Аз не искам да се карам с теб а просто коментирах изказването ти,но ти като всички хлапаци на твоята възраст скачаш върху хората,които са доста по-големи от теб,знаят и са преживели много повече от теб

eXpl0d3
04-05-2009, 11:58
170/50 е идеална.
и

П.П : към комплексираните които са писали малко по горе това ,че е красива и с добро тегло според теб означава ,че е курва :-o

hahavteen
04-05-2009, 11:59
Обаждам се само да кажа че момиче 170см 50кг няма женствена фигура и Е прекалено слаба. Сексита е 1,72-73 и беше дала снимка по бански и каза че там е 60кг. По-перфектно не можеше да изглежда (повечето знаем колко е секси наща Сексита хехе). Не знам вашата представа за женствено тяло каква е...

Rookie
04-05-2009, 12:04
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: беше написал че 90% от мъжете харесвали слаби хахахахахахахахахахахахах аха нямам думи,това че с какъвто се събереш такъв ставаш исках да кажа че приятелчетата ти мислят като теб не означава че всички мъже мислят така
Когато порастнеш ще мислиш за щастливо семейство и деца,а не за някаква да си вее задника прад приятелите ти Аз не искам да се карам с теб а просто коментирах изказването ти,но ти като всички хлапаци на твоята възраст скачаш върху хората,които са доста по-големи от теб,знаят и са преживели много повече от теб
Интересно как веднага разбра, на колко години съм, какъв ми е семейния статус и т.н.? Дай сега и предположение за кръвна група!

"беше написал че 90% от мъжете харесвали слаби" - к'во се смееш, дебели ли да харесват? Като пипаш, да не знаеш цица ли е, гъз ли е, тумбак ли е?! :lol:

kolarova
04-05-2009, 12:09
говоря за умсвени години а не за тия които ти мислиш а за годините ти ни си повече от 20 то си личи от изказванията ти никой не те е обидил но ти само това правиш обиждаш хората без да ги познаваш

Rookie
04-05-2009, 12:12
говоря за умсвени години а не за тия които ти мислиш а за годините ти ни си повече от 20 то си личи от изказванията ти никой не те е обидил но ти само това правиш обиждаш хората без да ги познаваш
Хора всякакви! Мога и да съм на 50, да обиждам, но и да съм видял всичко в живота. Въпрос на характер, не на години, сещаш ли се?

kolarova
04-05-2009, 12:16
Ще се съглася с теб не искам да се карам с когото и да било мисълта ми е че не е нужно да обиждаш по такъв вулгарен начин хората Всеки има сърце както ти така и другите просто се изказвай по по-нормален начин
А по въпроса никога не съм правила разлика между слаб дебеп ако е човек с мен отвръщам със същото

Irenchety
04-05-2009, 12:20
природата си е свършила работата и не мисля че трябва да мислим каквото и да било, все пак всеки си има предпочитания, но някои така подбират че просто мастурбират пхаха :D :D :-D

IrrieSkyline
04-05-2009, 12:49
Толкова ли не намери българска дума? Всъщност наистина не съумях да се сетя. Има ли значение?!

JenataNaShefa
04-05-2009, 13:04
Според мен развитие на темата няма да има... вече е заприличала на словесна вендета между няколко души, които се конфронтират излишно, защото никой няма да си промени мнението и от там се обезсмисля цялата история.... :? Винаги има някой, който да насажда интриги и да подклажда спорове и си мисля, че ще се разбие клишето "В спора се ражда истината" :?

Rookie
04-05-2009, 13:12
Толкова ли не намери българска дума? Всъщност наистина не съумях да се сетя. Има ли значение?!
Сега ще ти дам вариант на изречението, български вариант:

"Авторката сто процента не е целяла това, също така, сигурна съм, не е насочила поста си към всички момчета/мъже, абсолютно очевидно е към кои от тях се отнася!"

Из дат по-добре, или ю предпочиташ думата "таргет"?!

jon
04-05-2009, 16:45
Пий една студена вода.

Bellatrix
04-05-2009, 17:57
Оф, ама всичко обръщате на спор значи... :? Според мен идеята не е била това изобщо.
ВСЕКИ ДА ХАРЕСВА, КАКВОТО СИ ЩЕ, ама да не обижда тези извън вкуса му.
Rookie, ако щеш си търси мацка, която да не надхвърля 50кила, твоя си работа. Никой не се мъчи да ти промени мнението. НО за какъв дявол седиш и обиждаш по-пълните? То си е тяхна работа дали са пълни или не. Една от по-близките ми приятелки е дебела и ми писна вече както си вървим по улицата и разни да я одумват с хамалски коментари. Така се сдухва момичето, толкова посърва... Запазете си мнението за вас.
А в ония теми в стил: "Харесвате ли дебели момичета?" отговаряйте с "Ми, не са мой тип, не." А не скачайте с "Ау, кво говедо, ква крава, ква свиня!"
Просто нито е възпитано, нито е човешко. да не говорим, че ако някой си мисли, че така ги мотивира да слабеят, греши.

ПП. А бтв, аз съм на мерки 92-62-90, демек близо до 90-60-90, а тежа 50 кила с ръст 165. В твойте критерии съм дебелана, нали така?

Shia
04-05-2009, 18:30
http://www.laymark.com/i/m/m025.gif

sexyyyy93
04-05-2009, 18:53
Bellatrix е абсолютно права!Всички си имат чувства и нека не ги нараняваме!И тези,които природно са по-пълни,явно е трябвало да са така-природата си знае работата!И няма смисъл никой да си променя мнението!Просто нека бъдем по-тактични и добри с останалите!
За сведение(да не ме обвините)съм 173см и тежа 53кг! :)

Shia
04-05-2009, 19:06
Искам таратор 8-) :-o :-o :-o

Bellatrix
04-05-2009, 19:07
Ахахахаха,ебаси пачите долни сте някои от момичетата.
Трябваше да се родите в някоя страна,в която има традиция да се обрязват момичетата,за да не усещат удоволствие от секса. 8-)
Да еаб и к***те развратни. :lol: :razz: :P
А на теб е редно да ти отстранят половите органи оперативно, за да не ни занимаваш с глупости. :? Спамер.

djudjulinkaa
04-05-2009, 19:17
Аз съм много съгласна с това което си написала. И за да не си мислят повечето хора, че съм съгласна, защото съм комплексирана зарди кг. си .. напротив .. много съм си добре :-D ноо наистина е тъпо, че повечето от нас се стремим да изглеждаме добре не само за да се харесваме ние, а и хората около нас..най-вече момчетата .. а като се замислиш те наистина са много по мърливи..! :x

sexyyyy93
04-05-2009, 19:20
Vista
Какво да говоря за същества,на които им харесва да бъдат изнасилвани и всеки месец им тече едно червено смрадливо нещо. Razz Mad Razz Mad Cool Razz
Завиждайте на момчетата колкото си искате,к**ви! Cool
Човек,вземи се погледни!Какво само спамиш тука?!Пък и закакво обиждаш?!Няма ли си по-цивилизован начин?! #-o

eXpl0d3
04-05-2009, 19:24
Какво да говоря за същества,на които им харесва да бъдат изнасилвани и всеки месец им тече едно червено смрадливо нещо. :razz: :x :razz: :-x 8) :razz:
Завиждайте на момчетата колкото си искате,к**ви! 8-)

Човеко не се обиждай ,но по този твой пост съдя ,че "леко" си падаш кретен, идиот ... или както искаш :shock:

kolarova
04-05-2009, 19:24
Какво да говоря за същества,на които им харесва да бъдат изнасилвани и всеки месец им тече едно червено смрадливо нещо. :razz: :x :razz: :-x 8) :razz:
Е ВЕЧЕ СЕ УЛЯ ТИ СИ НИКАДЪРНО МРЪСНО ПЪПЧАСАЛО ПСЕ ЗНЯЧИ КАЗВАШ ЧЕ И МАЙКАТИ Е К_ _ _ A ЧЕ СЕ Е ДРЪНЧАЛА С БАЩА ТИ И СИ СЕ ПРЪКНАЛ ТИ КАК МОЖЕ ДА НЕ УВАЖАВАШ ЖЕНИТЕ БЕ ТОЛКОВА СИ НЕДОРАСЪЛ СЛЕД МАЛКО ГЛЕДАМ КАК СИ ПИСАЛ ТЕМА НА 7ГДДИНИ НОРМАЛНО ЛИ Х_Я МИ ДА Е С ГОЛЕМИНА НА НАЙ-МАЛКИТЕ КЛИТОРИ ЕИ ВЪРИ СИ ОБРАЗОВАЙ И КАЖИ НА МАЙКА СИ ДА ТЕ ВЪЗПИТА ВСЕ ОЩЕ СИ В ПЪРВИТЕ 7

53downfall
04-05-2009, 19:27
Пхаааа :razz: :razz: :razz: дебелите момичета са много по ощетени от дебелите момчета.Пък и колкооо много недостатъци на момичетата изпусна :D 8-) .Ако трябва да ги кажем и тях май трябва нова тема...
:razz: :razz: :razz: Много ме кефите така като се депресирате и си излеете гнева по този начин :D :D

ubuntureload
04-05-2009, 19:33
С орехи или със сушени сливи

53downfall
04-05-2009, 19:35
С орехи или със сушени сливи

Тва вечерях сиа 8-) класика с краставички и малко олио за вкус,аа да и много сол :( .

Shia
04-05-2009, 19:50
Орехи и чесън.Краставици на кубчета,не стъргани

Rookie
04-05-2009, 19:55
Е ВЕЧЕ СЕ УЛЯ ТИ СИ НИКАДЪРНО МРЪСНО ПЪПЧАСАЛО ПСЕ ЗНЯЧИ КАЗВАШ ЧЕ И МАЙКАТИ Е К_ _ _ A ЧЕ СЕ Е ДРЪНЧАЛА С БАЩА ТИ И СИ СЕ ПРЪКНАЛ ТИ КАК МОЖЕ ДА НЕ УВАЖАВАШ ЖЕНИТЕ БЕ ТОЛКОВА СИ НЕДОРАСЪЛ СЛЕД МАЛКО ГЛЕДАМ КАК СИ ПИСАЛ ТЕМА НА 7ГДДИНИ НОРМАЛНО ЛИ Х_Я МИ ДА Е С ГОЛЕМИНА НА НАЙ-МАЛКИТЕ КЛИТОРИ ЕИ ВЪРИ СИ ОБРАЗОВАЙ И КАЖИ НА МАЙКА СИ ДА ТЕ ВЪЗПИТА ВСЕ ОЩЕ СИ В ПЪРВИТЕ 7
Сега разбрах каква си!

Мъжемразка си! :grin:

JenataNaShefa
04-05-2009, 20:08
Успяхте всички да се изкажете по темата и да си покажете простотията.... :x Темата, от сериозна се превърна в състезание по псувни, като толкова не можете да се дишате хората са измислили ЛС-та пускайте си там помийте и стига сте се излагали... :?

MakeMeLaugh
04-05-2009, 20:19
Crystaline, ти с твоите снимки искаше да докажеш, че дебелата е по-секси ли :lol: :lol: Никой не говори тука за анорексия, не изопачавай.

Шоко, мен не ме интересува как се свалят 2 или 3 кила..
Говорим за кой какъв му е вкуса. Става дума затова като се съблече да речем едно момиче и от него да лъха секс.. не на запотена сланина.

И 170/50 никой НЕможе да каже, че дали е секси или не. Всеки е с различен вкус. За мен Е. Но това вече е крайността на салбото, след това става вече доста кльощава.

Вече дотова кой може да си го позволи да ходи еди коя си е съвсеем друга тема. Тази тема няма конкретен отговор, достатъчно си казахме мнението.
И без това никой на никой не може да промени начина на мислене на подсъзнанието му относно възприятието му за красота, никой.

Кристалин - И не се съмнявай, аз доста неща мога да си позволя.. ;)
Хе - хе.

Има време кога да се дебелее/пълнее. На тия тийн години, нито е полезно, нито е красиво.

И възрастта няма чак толкова голямо значение, но все пак има.
Но колкото и да си възрастен, основния вкус си остава, друг е въпроса вече, че правиш компромис, щото обичаш някой, но все пак слабите/дебелите/средните пичета те влекът, тук идва ред на темата за изневерите за 1 нощ.. и бла-бла.

Който както си иска така да изглежда. И каквото си иска това да харесва.
Аз избирам слабичките с пример: 170см / 55 кг (мин 50, макс 60)
.