Афектирана от последните теми, които прочетох, в които успяхте да нахулите по-пълните момичета давайки им етикети като "занемарени" или "слонове" реших аз да напоиша тази тема.
1.Момиче съм, но съм достатъчно голяма и съм контактувала с достатъчно момчета и никое сериозно момче няма да се хване с някоя 20килограмова, топирана, безмозъчна щека.
2. Вие как мислите, че се свалят килограми?! Не ядеш 1-2 дни и после хоп! Свалила си 15 кг?! О не... това е съпроводено с глад, стрес, депресия, прилошаване, ниско кръвно и какво ли още не! Да не говориме, че ако искаш все пак свясна диета, а не гладуване, ще се наложи да си изхарчиш цялата заплата за качествена храна?! Наистина килограми могат да се свалят, но особено на тази тинейджърска възраст не е здравословно да се гладува, за да се харесаш на не знам си там кой пикльо дето ми разправя, че искал детско барабанче.. Пхах.. Вие не сте мъже! Фигурата на една жена трябва да е най-вече женствена! Не дебела или пълна, но не слаба и определено "детското барабанче" липсва в тая фигура.
3. Ей вие перфектните? Какви сте вие да критикувате така и да хулите? Не един от вас е пускал тема колко трябва да му е оная работа?! На 90% от вас ви е под 14 см и се депресирате вечер! Да не говориме, че са по-чести случаите на паласки при момчетата отколкото при момичетата. Дебелогъзието също е по-често срещано, както и пълните момичета не смърдят на кочове както могат да се похвалят не малко дебели и слаби момчета. Тях кой ги е занемарил?
4. Не ви харесват
-много слаби
-много дебели
-ниски
-прекалено високи
-с мъжки прически (демек много къси коси)
-с прекалено дълги коси защото ви гъделичкали
-бледа кожа
-мургави
-нахакани
-срамежливи
и мога да изброя още много... Пхах, а да започна ли със всеки един недостатък, който може да се види при вас
-ниски
-високи (ама наистина високи не какво високо момиче е 1.80)
-дебели (ама вие сте си баш дебели по 150 кила)
-слаби (да не уточнявам)
-космати
-безкосмести
-мургави
-бели
-отпуснати
-с прекалено много мускули и вече неестествена стойка
-повечето сте си открито тъпички
-многознайковци
-вечния комик дето за нищо друго не става
-дървения в леглото
-тоя дето се му пада
-дето дето даже не може да го дигне
-тоя дето не държи повече от 5 минути
-плешивия
-тоя рунтавия дето не може да си среши косата
-90% от момчетата са с жълти зъби и не си сменят бельото редовно
-да не споменаваме как си се уригвате и пърдите за "здрасти" и на всичкото отгоре си се радвате и дори се състезавате
-тоя дето все още си гризе ноктите и кожичките (не само на ръцете)
-също така каталога с възможните "гъзарски" походки е безкраен
-оня нахакания и отворения дето не може да си напише името (не си мислете, че се повтарям. тук става дума за идиот със самочувствие, а преди говорек за просто идиот)
-оня дето си мисли, че е готино да пиеш, пушиш и ебеш без почивка и така си "вървежен"
-човекът с една вежда
Ей то какво стана - и момичетата сме повърхностни?! Айде сега ходете да се депресирате!
Не мислите ли, че всеки пол си има своите недостатъци и че ако ти имаш вкус към наистина слаби момичета с "барабанче", това не ти дава право да обиждаш по-пълните момичета, защото не мисля, че дори един от вас, ще посмее да прати снимка и да се изправи пред критиките, които ще му се хвърлят.
Доказано е, че идеалното тегло за едно момиче е като извади 110 от височината си. Пример:
Момиче високо 170
Изваждаме 110
Иполучаваме идеалните 60 килограма за нея - нито дебела, нито слаба - перфектното тегло, за да функционира организма и добре.
Научете се да цените хората такива каквито са, заради това което са, а то не е само слаби крака и широка усмивка. Всеки е индивидуален и уважавайте различията на другите! Най-малкото това може да направите, ако не сте съгласни, че и пълните момичета имат чар!
П.П. За да няма критики по мой адрес - висока съм 165 и тежа 47 кг. Просто ми е писнало от "гъзари" с "изисквания"