PDA

View Full Version : Среща .. с бившия //

sladkish_14
04-04-2009, 18:24
Искам да се видя с бившия си приятел , обаче ме обвзема страхотен страх :( .. Бяхме почти 2 години заедно и въпреки , че се разделихме преди близо 4 месеца , сякаш и 2 дни не са минали пак го обичам толкова силно .. Вече не си пишем , почти никаква връзка не държим , но когато установим контакт - нещата са толкова силни както са били преди .. Аз се сдържам да му пиша и да го виждам , а той от своя страна като че ли ме избягва ,, Беше си писал с мой приятел , който ми прати хронология и там той беше казал , че го прави само защото му е много трудно и ако пак почнем да контактуваме знае до къде ще стигнем .. Обаче желанието ми да го видя е толкова силно , че не знам какво да правя .. Мога да си уредя среща с него , но не знам какво искам да очаквам .. Може би искам да сме пак заедно .. Ами ако трябва да мине повече време до тази среща , ако сега не е момента и с нея ще сгреша .. Вие как мислите :)

AllenWallker
04-04-2009, 18:30
Ако мислиш, че искаш нещо от двама ви направи го ... В противен случай ... Не.

FiRe_LaDy
04-04-2009, 18:39
По - добре действай сега,докато знаеш,че и той има чувства още към теб.После може да е късно и да са изтинали чувствата в него.Стискам палци и успех :-)

Waster
04-04-2009, 18:45
според мене само ше се нараниш.

BeboP
04-04-2009, 18:51
Ами ако трябва да мине повече време до тази среща , ако сега не е момента и с нея ще сгреша ..

Това ти изречение беше голяма глупост. :)
Сама казваш, че искаш да се видите, защо трябва да отлагаш във времето... По-скоро това би било грешно. Няма ли да е по-мъчително така - да се терзаеш, защото искаш, но, видиш ли, не било сега времето?! По-смело! Действай и късмет! :)

А и... Ако толкова се чудиш какво да очакваш, след като се видите, поне това ще ти е ясно. И по-добре да го разбереш по-рано, вместо дълго да храниш напразни надежди и накрая да те боли. Но каквото и да се случи, приеми го с усмивка!

soul1199
04-04-2009, 21:07
според мен излезсте,но не бива да оачакваш прекалено мн,за да не бъдеш разочерована,късмет! :)

cinderella_gugutka
04-04-2009, 21:12
а защо се разделихте

selens
04-04-2009, 21:20
Ако наистина го обичаш опитай,но трябва да знаеш че наистина може да си наранена след това :(

NaNa_SladuRana
04-04-2009, 21:33
и аз ходих с бившия 2 години,скъсахме преди 7 месеца, не държим кой знае каква връзка,още го обичам и правя всичко възможно да го забравя,дори си хванах ново гадже за целта,но не става вечер просто не може без да мисля за него,без да ми е гадно.Той се промени,знам,че не му пука,но въпреки това продължавам да го обичам,за това разбирам приятеля ти,а аз ако бах на втое място щях да се побъркам :(

Neftochimic
04-04-2009, 21:50
sladkish_14 - направи каквото сметнеш Ти за правилно...
NaNa_SladuRana - времето лекува, рано или късно :) / макар и някой път да е доста трудно..., но колкото и банално да е е така:) /

NaNa_SladuRana
04-04-2009, 22:58
.
NaNa_SladuRana - времето лекува, рано или късно :) / макар и някой път да е доста трудно..., но колкото и банално да е е така:) /
знам,просто 7 месеца са твърде малко,за да забравя нещо толкова голямо и истинско :)

jambo_bs
04-04-2009, 23:02
Абе то и аз като срещтна някоя бивша ми е малко по - странно ........ ама чак пък пак да обичам някоя не

valdesbg
04-05-2009, 06:40
Нана - защо трябва да забравяш всичко което се е случило - преместиго в графата хубави спомени и продължавай напред. Личен опит - става за не повече от седмица.

Сладкиш - разбери се със себе си тогава ще намериш отговора :)

VerryBerry
04-05-2009, 07:47
Абе то и аз като срещтна някоя бивша ми е малко по - странно ........ ама чак пък пак да обичам някоя не

+1 но казано от момиче 8-)

Mastta
04-05-2009, 08:05
а защо се разделихте

ELiTyYy
04-05-2009, 09:06
не се занимавай с бивши....само нерви ще си навлечеш ако си пак с този човек... щом е бивш значи така трябва да е..а защо се разделихте?

sladkish_14
04-05-2009, 09:06
а защо се разделихте

Ами скарахме се за глупости ,,Аз бях в цикъл и му казах , че искам няколко дни почивка .. което беше адски глупаво , след това когато му казах , че пак съм добре пак се скарахме за дреболий и така .. Абе пълен хаус няма някаква причина за раздялата ни // Никой от нас не искаше това да стане и двамата плакахме прекалено много , но така се получи .. Разделихме се много гадно и по детски му ..

тази песен сякаш е писана за нас -- http://vbox7.com/play:e80b8418

Neftochimic
04-05-2009, 09:12
ако си на толкова колкото ти пише на ника е нормално да се разделяте за такива дреболий :>

sladkish_14
04-05-2009, 09:24
ако си на толкова колкото ти пише на ника е нормално да се разделяте за такива дреболий :>

Почти на 16 съм :) В моя защита ще кажа , че при сериозната връзка , след толкова много време заедно няма за какво сериозно да се скараме , ако не за дреболий :(

justbebsi
04-05-2009, 10:28
По - добре действай сега,докато знаеш,че и той има чувства още към теб.После може да е късно и да са изтинали чувствата в него.Стискам палци и успех :-)
+1 Наистина е по-добре да излезете сега . Щом сте се скарали за глупости и той все още има чувства към теб , има голям шанс да се съберете. Но все пак недей да очакваш прекалено много , знай че след тази среща може да бъдеш сериозно наранена . Успех! :)

SilverBrilliance
04-05-2009, 17:32
+1 Наистина е по-добре да излезете сега . Щом сте се скарали за глупости и той все още има чувства към теб , има голям шанс да се съберете. Но все пак недей да очакваш прекалено много , знай че след тази среща може да бъдеш сериозно наранена . Успех! :)

Напълно съгласна съм :)

GossipGirl89
04-05-2009, 17:43

+1 !!! Действай докато време! Аз бях в същата ситуация и от един тъп инат сбърках и не направих нищо... Можех да си го върна, а аз се заинатих и позволих на една тъпа мърла за ми го отмъкне... Никога няма да си го простя това и дълго време страдах за въпросното момче, но сега вече го преодолях...уж :? Така че давай докато време, за да не съжаляваш после ;)

ImmortalForever
04-05-2009, 19:03
и аз ходих с бившия 2 години,скъсахме преди 7 месеца, не държим кой знае каква връзка,още го обичам и правя всичко възможно да го забравя,дори си хванах ново гадже за целта,но не става вечер просто не може без да мисля за него,без да ми е гадно.Той се промени,знам,че не му пука,но въпреки това продължавам да го обичам,за това разбирам приятеля ти,а аз ако бах на втое място щях да се побъркам :(

:shock: Новия не знае нали?Кофти...ама пък сама ли да седиш?! Защо се разделихте?

vlubeno_momi4e***
04-05-2009, 19:25
И аз мисля че трябва да действаш сега , защото после може да е късно. След тази среща има два варианта : или се събирате и всичко се нарежда ... или ще бъдеш много наранена... :?

sladkish_14
04-05-2009, 19:51
^ а най - малко искам отново да ме нарани ..

Neftochimic
04-05-2009, 20:00
ела при мен, аз няма да те нараня никога! 8-)

mechtaq_za_teb
04-06-2009, 04:56
Това чувство ми е страшно познато. Аз винаги съм се поддавала на желанието и после съжалявах страшно много. Не трябва да се връщаме към миналото... Но тук идва едно голямо "но". Зависи от ситуацията. Все пак ако се обичате наистина толкова силно, нищо не ви пречи да сте заедно.
При мен вече нямаше любов, а по-скоро навик и привързаност, така че затова съжалявам. Но при теб може да е различно. Затова направи това, което наистина искаш. Упсех :)

curka87
04-06-2009, 10:13
От това, което прочетох никой от вас не е искал да се раделяте. Освен това прчината не е била липса на чувства, а чиста детска глупост.
За това не виждам причина да не сте пак заедно.Няма смисъл да изчакваш и да се чудиш.След като нещата евентуално могат да се оправят...какво чакаш още - действай!

Adwokat
04-06-2009, 10:39

И аз съм на това мнение... случвало ми се е... и от опит ти казвам... по добре се опитай да го забравиш и продължи напред..

MissBianka
04-06-2009, 11:40
не се отказвай от него ! вижте се възможно най-скоро и говорете за взаимоотношенията си сериозно ! две години не се забравят така ! не позволявайте на някакви дреболии да развалят всичко ! говорете и оправете нещата. такава връзка не се загърбва просто така. не се отчайвай. Успех!

NaNa_SladuRana
04-09-2009, 11:24

:shock: Новия не знае нали?Кофти...ама пък сама ли да седиш?! Защо се разделихте?
не в смисъл пробвах известно време и сама,но едвам се сдържах да не му звънна, не ставах от леглото /хубавото на това е ,че започнах да чета повече/,а и той тогава искаше да се съберем порсто знаех,че е грешка и се правех на силна.Сегашното ми гадже знае,че не го обичам така както той мен,но аз държа на него не бих го наранила....Той е страхотен човек,много ми помогна,по-щастлива съм от преди,но дори в този момент бившия да ми звънне ще се побъркам... :?

Take_That
04-09-2009, 18:23

+++++++