View Full Version : Как го правите без кондом? Ами риска?
Extremescream
04-04-2009, 21:48
Недей без.То може някои 2 години да го е правил без и да няма гаф,обаче то веднъж става.Контрацептив не е само хубава думичка,тия неща са създадени,защото има нужда. :!: :!:
ViolentSaint
04-04-2009, 21:59
тоя пост е посветен за тия който се пукат без контрацептиви от години.
На един от най добрите ми приятели сестра му забременя преди 8 месеца и нещо. И как стана номера ми ето как има 3 годишна връзка с некъв си там и през цялото време го правеха без кондом щото той бил опитен сега е на 23 години (тя на 18 ) и септември 2008 отивам до тоя моя френд и гледам сестра му и гаджето и седят и се чудят кво да правят а баща му на френда се чуди дали да им строши и на 2мата главите или да се напие. В крайна сметка се очаква до седмица да роди въпросното момиче и дано детето да е живо и здраво както и тя.
ЗАТОВА АКО НЕ СТЕ ГОТОВИ ДА ПОЕМЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА КОНТРАЦЕПТИВИ МУ Е МАЙКАТА !
jambo_bs
04-04-2009, 22:02
Кой е казал че без ? :(
ubuntureload
04-04-2009, 22:03
Какво е кодом :oops: :oops: :oops:
ViolentSaint
04-04-2009, 22:09
шапка за уя хехаеха че зимата е хладно пък лятото много топло
ubuntureload
04-04-2009, 22:17
Въх ... и помага ли :oops:
JenataNaShefa
04-04-2009, 22:18
как не ви е страх да правите секс без презерватив? (особено момичетата) (темата е за 16+ opitni) :?
Четох некъв секс лексикон - та всеки почти го е правил без (или даже никога със)... какъв е смисъла да се ползва понякога ако няма да е винаги?!?!?! :-o
Също така не е ли някакси... не добре да се праат некви спирали... некви химии да се земат... Момче съм и да - мразя перзерватив ама до сега не съм правил без и ми е странно да си го представя :o
И СЪЩО така (отново 8-) ) като се прави без къде свършва мъжа? до колкото знам винаги извън вагината ама абсолиютно винаги ли?
И пак да питам :D тея които го правят без... как са започнали? интересно ми е шот донякъде и аз искам тъй :D
Има доста въпросчета та който отговори ще съм благодарен :)
Какво значи "абсолютно винаги ли" ? Я по-добре не си пробвай късмета и продължавай да ползваш презерватив :)
На мойта не и харесват кондомите и 99% от времето го правиме без кондом..... имам и мн приятели дето го прават без презерватив.Трябва просто да знаеш момента кога да го извадиш.
Случва се в самото начало по време на възбуждането на двамата партьори да не се ползва презерватив и когато всичко се ...намокри,както трябва се слага и се продължава по същество
ViolentSaint
04-05-2009, 17:59
Въх ... и помага ли :oops:
Помага помага днеска в тая жега замалко да изгоря добре че беше релефен та и сянка ми правеше :lol:
Bellatrix
04-05-2009, 18:04
Не бих рискувала без презерватив. Човек трябва да е внимателен. Better safe than sorry. 8)
dragonfly92
04-05-2009, 18:39
никога не съм го правила без и нямам намерение :? не съм готова да поема този риск :(
kolarova
04-05-2009, 19:17
Започнах да правя секс без кондоми като разбрах че приятелят ми и вичи бъдещ съпруг ме обича и не е като другите имам му вяра но това е чи мислим и за бебенце така че при нас е друго,но по-голямата част тук ви е рано,затова съвета ми е да ползвате не само заради забременяване,но и заради болестите
krem4et0
04-05-2009, 19:21
На мойта не и харесват кондомите и 99% от времето го правиме без кондом..... имам и мн приятели дето го прават без презерватив.Трябва просто да знаеш момента кога да го извадиш.
То част от спермата еякулира спонтанно и не те пита. 1 единствен път съм правила секс без презерватив или хапчета. И въпреки, че съм на близо 24 и съм с приятеля си от почти 5 години, яко се спекохме и двамата. Не, мерси. То става точно когато не искаш.
ubuntureload
04-05-2009, 19:41
То част от спермата еякулира спонтанно и не те пита. 1 единствен път съм правила секс без презерватив или хапчета. И въпреки, че съм на близо 24 и съм с приятеля си от почти 5 години, яко се спекохме и двамата. Не, мерси. То става точно когато не искаш.
Ъъъъъ кога стана на 24 бе .... баси как лети времето :shock: :shock: :shock:
krem4et0
04-05-2009, 20:00
Е, има още около 2 месеца...ама на там отивам :D
Ами аз близо 1 година съм го праеила без никакви предпазни средства, само с прекъсване на половия акт (ако така се казваше) и понякога като се втрещя и ми закъснее и косите ми побеляваха, но слава богу нямаше последствия, затова взех да си пия хапченца, за да ми е мирна главата. 8) Даже и от тях ми спряха напълно менструалните болки и съм от доволна- предоволна. Но моят съвет е ако не пиете хапчета на 100 % винаги да ползвате презервативи! :) :-)
krem4et0
04-05-2009, 20:20
А ти защо не ползва? Ако не е прекалено лично да споделиш. Все пак е по темата.
Blo0dSuGaR
04-05-2009, 20:54
Не бих рискувала без презерватив. Човек трябва да е внимателен. Better safe than sorry. 8)
И аз съм на същото мнение.Дори и да пия хапчета,пак не бих рискувала. :? [b]
dimitar_ak
04-06-2009, 05:44
Много лесно. Просто трябват няколко фактора:
1. Възраст
2. Отговорност
3. Дългогодишна връзка
4. Готовност за брак ако "проблема" стане
една приятелка забременя така
sladkalady
04-06-2009, 06:37
На мен ми е мн чудно как се предпазват двойките ,когато момчето е алергично към презервативите? И при положение ,че за момичето не е добре да пие хапчета??
Наскоро четох,че имало някакво кремче за момичета ,което убивало сперматозоидите и предпазвало от забременяване
:o
someonefree
04-06-2009, 06:37
Purvo sujalqvam 4e ne pisha na kirilica no imam problem s kompa ....
taka mn se izdraznix kato vidqx +16 za po opitni shtoto moje i na 13 14 da si i pak da si po opiten i otgovoren ot nqkoi "po-golemi" ebachi deto neznaqt kakvo e kondom ..... :? :?
Пиши на кирилица!!!!
krem4et0
Аз не бях правил секс без презерватив допреди 2 г. Но сегашната ми приятелка ме нави - започна да пие хапчета. Усещането е много по-пълно и разтръсващо. Но връзката ни не е мимолетна забежка, та затова си позволявам. Но сега отново сме на презервативи, щото тя не може да пие хапчета...
Joffynka
04-06-2009, 07:10
ОфФФФФФфффФ мале ммразя да говоря за това ама....Винаги съм го правела с презерватив,1 път с Приятеля си само за мъничко се насладихме за пълно сливане той даже не свърши в мен но 3 дена след това полудях от страх :lol: даже още изтръпвам и тичам за Тест за бременност
krem4et0
04-06-2009, 10:09
една приятелка забременя така
И не е само тя...
stratega
04-06-2009, 10:59
наи дългата ми връзка е 4 месеца. тогава го правех. ВЕрно бех се влюбил в момичето, но тя пак нали разбираш гледаше друго...
И така от гоава връзките са ми по 3 дена :)
поздрави и без презерватив не го прая ;)
Започнах да го правя без, когато отидохме с приятелката ми в болница, за да направим изследвания за всякакви болести.
Сега вече от риска за бременност.. тя си знае кога трябва и кога не да го прави, така че.. риска по принцип е минимален, но винаги го има, така че каквото и да се прави може да стане фал.. да чукаме на дърво досега не е станало, пък и да стане, вече предполагам, мога да се грижа за "нещо такова".
stratega
04-06-2009, 12:29
тука некой пише, че 13-14 може да е опитен?
Абе хора ви още от 13-14-15-16 сте се бо****ли 20 пъти и за опит ми говорите?
Опита не се труба само със секс, ами с главата мацко........ умен ли си знайш какво правиш и как го правиш...
i vse pak ne polu4i6 otgovor (nikakuv) na nqkoi vuprosi ama aide thx za si4kite pisaniq :-P :-P
Кирилицата е задължителна!
krem4et0
anyfany2
04-06-2009, 20:16
Здравей!
Виж сега,миличък..
Сексът без презерватив е супер рисков.
Говорила съм с момчета и те ми обясняват на дълго и на широко,че могат да не еякулират в мен,когато дойде моментът за еякулацията.
Едно момче още преди да свърши изхвърля сперма,която може да достигне до яйцеклетката и момичето да забременее. От една еякулация излизат 100 000 и повече сперматозоида,а само 1 е достатъчен да оплоди яйцеклека. Не се и замисляй как се прави беззз... С огромен риск-така. Гледай се следващия път като си го лъскаш и дано да ти направи впечатление,че не изхвърляш на едно спермата. И преди това има.. Офф.. незнам как да обясня,че хората трябва да се пазят..пази сеееее.. !!!
Да не говорим,че няма 100% ефективно нещо.
Дори и презервативите имат недостатъци и ефективността им е 98-99%.
Правете секс със презервативи и не се и замисляйте как се прави без. :-P
СЪС ПРЕЗЕРВАТИВИИИИИИИИ.... :-D 8) :)
Секс без презервативи се прави с пръсти.Пръсто
Ха .. не съм пробвал с презерватив... 1 път пробвахме с приятелката ми, но почна да ми мирише на латекс и викам : " ооооооо... я бегай :Д" иначе ... не знам ... тя наскоро почна мн често да хои до кенефа и аз яко в стрес, но си направи тест и СЛАВА НА БОГА .. :)
Blo0dSuGaR
04-07-2009, 13:01
тука некой пише, че 13-14 може да е опитен?
Абе хора ви още от 13-14-15-16 сте се бо****ли 20 пъти и за опит ми говорите?
Опита не се труба само със секс, ами с главата мацко........ умен ли си знайш какво правиш и как го правиш...
Евала ти за коментара!
На 13 е!Тя осъзнава какво прави и е опитна :grin: Защо се очудваме от такива изказвания :?
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:40
Правиш ли го без трябва да си наясно,че риск винаги има.Всеки решава дали да поеме риска или не.Ако имаш доверие на партнъора си може да го правите отвреме навреме без,но ако сте от скоро заедно или връзката ви е повече сексуална отклкото чувства по-добре да слагате всеки път,за да не си блъскате после главата .
krem4et0
04-07-2009, 13:43
SiSsKkAa, доверие за какво? Че може да контролира процеси, които не зависят от него ли? Ако става въпрос за доверие, че ще поеме отговорност-ок. Но защо за Бога да рискувам? не съм готова за бебе, не искам да става сега. След година-2 ще е перфектно, но не сега, когато съм в толкова тежък финансов ако щеш период, без стабилност и сигурност, все още учащи...Не, не ми се рискува, въпреки, че го познавам прекрасно и няма друг човек на света, към който да тая подобно доверие. Просто има риск, а аз не искам да го поемам точно сега.
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:52
Под доверие имах предвид,че ако недай си боже стане нещо няма да ти каже "спасявай се" ,а ще е плътно до теб и можеш да разчиташ на него.тО няма как да контролираш винаги процесите,които се случват в тялото ти
krem4et0
04-07-2009, 14:09
Да, в този смисъл така. И все пак дори и да сте двама, но не сте готови за бебе.....нещата пак не са розови. Общо около половин година ни се събира секс с презерватив. През останалото време бях на хапчета. Нарадвах се и на двете страни...Не мога да кажа коя предпочитам. Може би пак ще почна хапчета, но...не ме бърка особено и това положение. Е, за половинката е по-неприятно, но има и алтернативи...
SiSsKkAa
04-07-2009, 14:16
Според мен има повече значение за момчето отколкото за момичето дали ще е със или без