Влез

View Full Version : Не издържам вече!

cherubic
04-05-2009, 15:58
Не мога повече! Хресвам го и едва ли не се мразя, защото ми е симпатичен. Сякаш искам да си причинявам болка. На недостъпен ли се прави? Пред приятелите си е "егати гъзара", а когато разговаря с мен е "принцът на бял кон"...
-Хайде да се видим? - предлагам му аз.
-Окей - отговаря ми той - Но аз сега съм с А. и ще отидем да викнем Б. (който не понасям) и ти после ела с нас там. (еди къде си)

Не мога повече...не го разбирам! Иска ли да е с мен, играе ли си ...
Отчаяна съм вече :( :(

IndependentGirl
04-05-2009, 16:07
Поговори с него.. насаме! .. ии го попитай за нещтата, които мислиш и те притесняват.. :) Пък ако е надут или се прави на недостъпен, или интересен.. не се ядосвай за глупостии.. :-x 8)

fluffka1
04-05-2009, 16:10
една приятелка има подобен проблем, според мен най-добрия вариан е ако можеш да говориш с него насаме, успехчта! :-)

cherubic
04-05-2009, 16:16
Не знам вече...и да се опитам да говоря насаме с него, то винаги е по телефона, а това е само вечер.... Само вечер се държи като себе си ... говорим по 4 часа по дяволите... 4 часа, през които той е себе си ... А после като си представя как ще се държи, ако излезем с неговите приятели... просто ми се къса сърцето да го гледам как се преструва...
А ми се иска да излезем насаме и да го гледам как грее от радост, че може да бъде СЕБЕ СИ!
Болката... силна дума...и .. защо ми е толкова трудно да говоря за него?

IndependentGirl
04-05-2009, 16:20
А защо не излезете насаме... без неговите приятели? :-o :?

Hilary_
04-05-2009, 16:43
Май е доста голям женкар... ако не искаш да те нарани гледай на него като познат но не и нещо повече... но ако излизате често и видиш че не е такъв за какъвто се пише може и да промениш това... :wink:

GossipGirl89
04-05-2009, 17:51
Доста от момчетата са такива - винаги пред приятелите си се правят на кой съм аз... Няма ли начин да се видите насаме без приятелите му ? Кажи му, че трябва да говориш нещо много спешно с него, но не е за по телефона и го помоли да дойде сам...Поговорете си и ако продължава да се държи пъ същият начин спри да му обръщаш внимание и малко му са прави на недостъпна :)

nicolepcd
04-05-2009, 18:03
Прави се на интересен... пфф, знаеш ли колко ме дразнят такива? :D

cherubic
04-05-2009, 18:38
Лошото е, че не спирам да мисля за него ...

ImmortalForever
04-05-2009, 18:58
По-тежко го давай бе..

BigFakeSmile
04-05-2009, 19:02
бе бахти проблема :-x
говорете на живо
кажи му че предпочиташ само двамата :o

danielchety
04-05-2009, 19:04
просто излезте и поговорете насаме и му кажи това което каза тука на нас във форума :wink:

ThisIsMe
04-05-2009, 19:07
не разбираш ли че те размотава.Ако има някакъв интерес към теб сам ще те потърси.Защо пък ти ще ходиш да му се вреш и после да се прави на още по-голям гъзар?Изчакай той пръв да се размърда по въпроса!

soul1199
04-05-2009, 20:19
или говори с него,или излизай с твоте приятелки и не го отразявай

TheNewReligion
04-05-2009, 20:22
Отдръпни се и не му тичай по гъза. Занимавай се с нови неща, не мисли толкова често за въпросното момче. Имай си собствен живот и най-важното: обичай се!

youRprincesS
04-05-2009, 20:33
Ха, ами просто едва ли не му лазиш в краката!
Успокой топката, нека той да те търси постоянно! ;)

Erica1
04-05-2009, 21:47
Прави се на интересен... пфф, знаеш ли колко ме дразнят такива? :D

anyfany2
04-06-2009, 14:05
Зравей! Поговори с него,виж реакциите му.. Но мога да те поъветвам нещо:В никакъв случай не тичай след него! Ако той изпитва някакви по-дълбоки чувства,той трябва да те иска,а иначе един откровен разговор няма да навреди,но не се давай лесно! Успехче! :-) :-) :-)

FiRe_LaDy
04-06-2009, 14:19
Момчето,което обичам вече повече от 3 години е същия.Излизахме в една компания.Пред приятелите е супер гаден,почти никакво внимание не ми обръщаше,правеше се на отворен и т.н.Обичах го и за това търпях - сега съжалявам!Вчера и днес излизах с него.Нямаше ги другите.Просто си говорехме и се разхождахме,но държанието му беше различно от това,когато е с някой негов приятел.Това няма как да го промениш в едно момче.Единствения вариант е,ако той те обича и сам реши да се промени.Лично мое мнение ...