View Full Version : Какво харесвате в едно момче (САМО ВИЗИЯ)
bbbsheva
04-05-2009, 20:13
Момичета какво гледате във ВИЗИЯТА на едно момче?
Аз съм момче и в едно момиче гледам дупето , краката и гърдите
Вие сте
променил съм го спецялно за разбирачите и тарикатите :)
mysterious93
04-05-2009, 20:20
1. лицето (ако имат и сини очи са с предимство :D :D е не баш ама са с мн сладко излъчване), сладки са и ако имат тръпчинки като се усмихват :-D на някои и луничките им стоят сладко и всичко това със светла ксоа звучи добре :D а иначе и от тъмната гама ме кефят
2. тялото..може би най вече ръцете и раменете... да са по здрави :D ако имат и плочки (тва вече са бонуси) пак е добре :D ммм др май не се сещам :D
П.П верно че говорим само за визия, но ако има и чувство за хумор.. 50% съм негова :D за другите 50 по - горе съм описала :D
jambo_bs
04-05-2009, 20:24
1. лицето (ако имат и сини очи са с предимство :D :D е не баш ама са с мн сладко излъчване), сладки са и ако имат тръпчинки като се усмихват :-D на някои и луничките им стоят сладко и всичко това със светла ксоа звучи добре :D а иначе и от тъмната гама ме кефят
2. тялото..може би най вече ръцете и раменете... да са по здрави :D ако имат и плочки (тва вече са бонуси) пак е добре :D ммм др май не се сещам :D
П.П верно че говорим само за визия, но ако има и чувство за хумор.. 50% съм негова :D за другите 50 по - горе съм описала :D
120 % си моя значи :D
mimityuy
04-05-2009, 20:26
Във визията .. еми аз гледам да е някакъв сладур в лицето .. и да не е някой клъощав като клонче.. :-D Всяко момче си има чара.. :-D
soul1199
04-05-2009, 20:29
лице,коса,очи,тяло,характер естт. :) дупето-най мн. :oops:
devilsown
04-05-2009, 20:31
Усмивката .. :) А също и визията .. попринцип предпочитам по-високи момчета :-)
mysterious93
04-05-2009, 20:34
оо аз съм твоя още откакто ти видях аватара :lol: :lol: :lol: :lol:
обкръжението от момичета все говорят "яяя тоя кво дупе има я ония.." не мога да разбера какво точно им харесвате :-D дупе като дупе... а и ся както са на мода тия висналите гащи сякаш туко що са се насрали...не можеш и да огледаш кат хората :D иначе дося само един мъжки задник ми е правил впечатление...и все пак не мога да ги сортирам като "хубав" и "гаден" :-D
VilleBaby
04-05-2009, 22:22
Aми щом за визия говорим...
Задължително да е висооок!!!!!!!!!!
Да има хубаво тяло , големи здрави ръце , рамене ии няма да е зле и плочки :-).
Сладко дупе :D :P
Иии разбира се хубаво лице ...красива усмивка иии носът е много важен...
Не знам дали се брои , но обичам момчета / мъже с дрезгав,мъжествен глас. :smt007
и се отказа от мен :? :shock: :x :razz: :razz: :razz:
да има зелени очи :-) и да има татоси иии хубаво телцее
jambo_bs
04-05-2009, 22:25
и се отказа от мен :? :shock: :x :razz: :razz: :razz:
Естествено че НЕ :D стига пиши глупости
cherinka
04-05-2009, 22:28
Бръснатата глава. 8-)
nezavisim
04-05-2009, 22:29
хахаах по темата за дупетата мн са смях ония ден излизаме някаде с колата с бащата и виждам една супер яка мръсница и викам малеей тъс .... и татко вика кво тъс бе тя и ТЯ КАЙ СЕРЕ 1 КОФА ЛАЙНА :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin:
и сините очи също ги бивъ :lol:
jambo_bs
04-05-2009, 22:32
Свърши вече ...... :x
и аз така викам ! :-x
jambo_bs
04-05-2009, 22:34
:o
:o
8)
Inkheart
04-05-2009, 22:35
Значиии ... наистина съжелявам , че първото ми мнение трябва да е с тази нагласа... обикновено просто си чета разни врели- некипели иии .. ви се радвам на простотииките.. АМА ТУК ВЕЧЕ НЕ СЕ СДЪРЖАХ !!! :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Бива ли такива глупости да ми пишете - висок... плочки ...татоси...здрав...изключите но красив и забавен... :x :x
Ми вие щи по-добре не идете направо при него и да му кажете : "Нещо против да ти се кача на ку'о" ...
Къде остана вътрешната красоте бе еййй ??? Къде остана онова красиво чувство , за което всеки си мечтае???
Дайте , ако всички сме такива смешни бройкаджии да си отворим една темичка- кой коя вечер е свободен .. иии така???
На вас момичета, които ми писахте по-горе, ще ви кажа само едно - няма да се научите цял живот да не чакате рицаря на бял кон ... ЗАЩОТО ТАКЪВ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!!
Дайте да влезем в реалността??? :-x :-x :-x
nezavisim
04-05-2009, 22:38
Значиии ... наистина съжелявам , че първото ми мнение трябва да е с тази нагласа... обикновено просто си чета разни врели- некипели иии .. ви се радвам на простотииките.. АМА ТУК ВЕЧЕ НЕ СЕ СДЪРЖАХ !!! :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Бива ли такива глупости да ми пишете - висок... плочки ...татоси...здрав...изключите но красив и забавен... :x :x
Ми вие щи по-добре не идете направо при него и да му кажете : "Нещо против да ти се кача на ку'о" ...
Къде остана вътрешната красоте бе еййй ??? Къде остана онова красиво чувство , за което всеки си мечтае???
Дайте , ако всички сме такива смешни бройкаджии да си отворим една темичка- кой коя вечер е свободен .. иии така???
На вас момичета, които ми писахте по-горе, ще ви кажа само едно - няма да се научите цял живот да не чакате рицаря на бял кон ... ЗАЩОТО ТАКЪВ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!!
:grin: това нещо отдавна го няма майната му е ръгай чукай праскай шибай и бягай да тече живота курволяците да упардяват кучана и толкос
jambo_bs
04-05-2009, 22:40
:grin: това нещо отдавна го няма майната му е ръгай чукай праскай шибай и бягай да тече живота курволяците да упардяват кучана и толкос
Тъкмо мислех и аз да кажа нещо ама ........ 8-)
Inkheart
04-05-2009, 22:41
Емиии , да... аз с всеки изминал ден се убеждавам все повече и повече в това... затова и написах предложението за темичката със свободните вечери ... аман от момичета идеалистки , за които , ако не си 185 / 75 + релеф от дългогодишни тренировки очите не са ти лилави/жълти/бимбяни не си достоен дори за поглед ... ОК !!! така е в наши дни .. :-x :-x
А ти кво очакваш бе!?Темата е с ясно изразен въпрос "Какво гледате във ВИЗИЯТА" и момичетата си отговарят!?Една казва, че се впечатлява от задника, друга от очите и т.н.Тва не значи, че не би харесала нещо различно.Ти немаш ли си предпочитания за визията на момичетата?Тук не говорим за вътрешни красоти и такива работи.Сам казваш, че само четеш и се смееш на глупостите на народа(точно както и аз), но виждам, че от време на време пишеш и коментари, които не са на място.
Inkheart
04-05-2009, 23:04
умнико, я земи прочети темата по-внимателно : "КАКВО ХАРЕСВАТЕ В ЕДНО МОМЧЕ" , а не " КАКВО ХАРЕСВАТЕ ВЪВ ВЪНШНИЯ ВИД НА ЕДНО МОМЧЕ" ... ся на контра ли ще ми вървиш заради другата ти тема за търнокопите??? :lol:
Да предположа ,че и ти си от тия песоглавци, за които , ако не е руса, плоска , с големи цици и 10 тона фон дю тен не стаа за та*ак, а?
:-x :-x :-x
....Момичета какво гледате във визията на едно момче?....
Ще приема, че не си прочел първия пост на тази тема, но няма да пропусна да отблежа, че може би си малоумен....И предното ми мнение не е контра, тъй като още не бях прочел колко си оригинален :lol:
Inkheart
04-05-2009, 23:09
Значи да разбирам,че за теб "визия" означава външен вид ... :-o :-o :-o ехх, ама верно сме много простички обикновените люде на тоя свят ... отиам да се образовам някъде... :-o :-o :-o :-o
Ами да.Сигурен съм, че в този случай говорим точно за това....
Inkheart
04-05-2009, 23:14
Благодаря ти, че сподели професионалното си мнение и ми отвори очите, за какво точно става въпрос в тази темаа... тоя форум наистина се нуждае от повече "просветители" като теб ... давай все така =D> =D> =D>
Joffynka
04-05-2009, 23:31
така така
Мил Характер
Косата
Устните
Очите
Излъчването+Чар
Тяло
ДуПи
Крачета
...другото по-добре при всеки да е различно... 8)
Inkheart
04-05-2009, 23:32
еее... браво на тая по-горе ... че сложи на първо място характера...
СИФТЕ !!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
nebrejnata
04-05-2009, 23:52
хуя :-o :grin: :grin: :grin:
Ебала съм я вътрешната красота бееее....вобще не ми пукаа...говорете квото си искате, но не вътрешната красота ти хваща окото нали...
Аз харесвам Високи мъже, не мусколести, не и дебели...средно телосложение :) НЕепилирани :) Красиви най-вече :) От там на татък...ве4е имат значение и ценностните качества :)
KadifWerewolf
04-06-2009, 02:05
хуя :-o :grin: :grin: :grin: :razz:
LudoMlado
04-06-2009, 03:50
Кво значи момчета като мене дет са дълги и слаби за сметка на тва са прецакани значи тъй ли? :-D
XiPiXoPiGiRL
04-06-2009, 07:00
Значи не разбрах точно какво изисква автора да опишем, но ще си кажа всичкото:
Качества:
Умен
Добър
Забавен
Чувствителен
Нежен
Визия (изкл се ако горните качества са в притежание [не важи за последното!!]):
Дълбок и проницателен поглед
Атлетичен и във форма
И най-важното да НЕ е дебел (не, не и не!!)
С тъмна/светла коса - няма значение .
Oчите също нямат особено голямо значение .
Тялото също .Само да не е някоя клечка .
Много ме радват момчета с тръпчинки :) и най -важното да има чар !!!
jambo_bs
04-06-2009, 09:20
Бръснатата глава. 8-)
Абе то и аз някой път си бръсна главата ама незнам какво му харесвате.Мен не ма радва :D
CrazyBear
04-06-2009, 09:36
Хахаха е повечето момичета се показахте като повърхностни идиот*и
И наистина си показахте истинските лица! В коментарите си повечето са писали за визията,но не и за характера и "вътрешната красота" както вие обичате да се изразявате....
Наистина в тази тема повечето от вас погледнаха на мъжете като на "парчета месо".....а после вие се оплаквате,че момчетата гледали на вас само като на сексуални обекти и искали само да ви изчукат и не искали сериозни връзки!
Е не осъзнавате ли колко сте двулични! :? :-x
СМЕШНИ СТЕ! :D И ЖАЛКИ!
Аз си 'хващам' мъже по първопричина секс-а само времето ще покаже на къде ще тръгнат нещата!
Затова при мен първо визията,размера и с времето характера! :-D
Но мъж за мене трябва да е тъмен и с едър кокал-щото не се кефя на клечки за зъби! За размера в дължина 17-19см, обиколка 13-15 см. Характер най-вече търпелив,със силна воля,борбен,амбициозен,иск ен,човечен и мн други работи-хахах! :)
VilleBaby
04-06-2009, 09:54
CrazyBear ТЕМАТА Е ЗА ВИЗИЯТА НА МОМЧЕТА/МЪЖЕ
Ако не беше САМО ЗА ВИЗИЯТА
нямаше да преобладават такива коментари.
Пръдльо!!!
Inkheart
04-06-2009, 10:01
Значиии , CrazyBear до половината си пост има право ... ама накрая пре*ба цялата работа... с т'ва "17-19 " и така нататък ... :-D :-D
Иначее... наистина до тук от момичетата, които изразиха мнение бих проявил разбиране и интерес само към 1-2, които са срещали и са обичали момчета- 'хора' , а не момчета - 'вървящо месце' ...
А на тая където ми каза по-горе, "майната и на вътрешната красота, да живее всичко отвън ... " мога да и кажа само- нали знаеш,че щом мислиш така за нас.. същото и ще ти се връща ??? :
КУЦО,КЪОРАВО,САКАТО ... ДУПКА ИМА ЛИ Е ЗЛАТО ??? :-x :-x :-x :-x
stratega
04-06-2009, 11:01
CrazyBear го каза....
Всички гледат парите, колите и как изглеждат... само 2-3 написаха що за мозък има човека , който харесват....
http://www.laymark.com/i/m/m195.gif
Alabalanqkoisi
04-06-2009, 11:12
CrazyBear го каза....
Всички гледат парите, колите и как изглеждат... само 2-3 написаха що за мозък има човека , който харесват....
Всъщност парите незнам защо ги слагате като минус... какво лошо има една жена да харесва мъж с пари :) Парите носят много повече щастие от колкото безпаричието и нямам място тука да изброя колко много неща могат да си се правят когато имаш пари и живота постоянно да ти е разнообразен :-)
co0L_gIrL
04-06-2009, 11:31
Усмивката.. И .. ако успява да ме разсмее.. :-)
Neftochimic
04-06-2009, 12:03
фащам бас, че такива момчета тебе изобщо не те заглеждат ;)
Бръснатата глава. 8-)
Заради тебе ще си обръсна главата :D
beretta92sd
04-06-2009, 12:21
Вий можете много да искате , "перфектни" момчета , НО трябва да сте наясно и какво предлагате вие самите .
Ония може да е мн як пич , ама да обича да ебе анално , бихте ли му предложили това в замяна на готиното му тяло.
Щото повечето момичета , искат много неща в едно момче перфектно тяло незнам си какво пари коли , а не гледат себеси че нямат готино тяло или нещо такова и немогат да му предложат същите неща .
Трябва да искате толкова колкото можете да предложите в замяна.
stratega
04-06-2009, 12:24
проблема са -
защото, тя не го иска щот го харесва... ми щот има пари.....
Давам пример. Фриенда с който излизаме на вънка пича го познавам от училище. Момчето беше бати пеканич идеалист.... Но влезе в унсс учи си всичко е точно.
Ячък е, но момичетата не го харесват просто ми е тъпо! Когато излезем и съм с някоя повлекана го чуствам, че не му е приятно да е сам.
Питал съм момичета дали им е симпатичен, те казват да хубав е, но искам теб....
говоря за момичета, които не са ми мн добри приятелки.
Alabalanqkoisi
04-06-2009, 12:41
проблема са -
защото, тя не го иска щот го харесва... ми щот има пари.....
Давам пример. Фриенда с който излизаме на вънка пича го познавам от училище. Момчето беше бати пеканич идеалист.... Но влезе в унсс учи си всичко е точно.
Ячък е, но момичетата не го харесват просто ми е тъпо! Когато излезем и съм с някоя повлекана го чуствам, че не му е приятно да е сам.
Питал съм момичета дали им е симпатичен, те казват да хубав е, но искам теб....
говоря за момичета, които не са ми мн добри приятелки.
Първо извинявай но не разбрах почти нищо ако ти е по лесно пиши на латиница... та по темата парите са средство подпомагащо даден човек да се опознае с друг... както и външният вид :) просто това са средства които подпомагат на даден човек да се поопознае с друг, ако си много красив не ти пука и си правиш каквото искаш запознаваш се с който си искаш и така те опознават хората повече, същото е и с парите ако имаш много пари пак не ти пука... и всъщност тези неща са в плюс... не казвам че ако си грозен или беден нямаш шанс :) просто кръга от хора около тебе е много по тесен
Mozambique
04-06-2009, 12:49
Мисля , че повечето момичета с отговорите си са били поне искренни. Макар това да не оправдава повърхностното им мислене . Въпроса е съвсем друг , по какъв начин обществото ни налага тези ценности и този начин на преценка . Тук отговора е прост , това не е нищо повече от реалноста в която живеем . Направете сравнение с историята . В миналото като ,че ли е било по - широко застъпена вътрешната красота . Сега обаче живеем в настоящето , и при едно взиране в ситуацията всеки би си направил равносметката , че имаш ли материални преимущества / физическа красота ще бъдеш далеч по - уважаван отколкото някой по - стойностен вътрешно човек от теб. Към всички момчета които имат претенции към мисленето на момичетата , имам молба да се огледат около себе си и да преброят на пръсти познатите си които ценят вътрешно човека и чак тогава външно . Момче съм , но това не ми пречи да съм реалист . И все пак нека не страня от главната идея на форума и ви задам същинския въпрос - " Гей ли съм ? " 8-)
Споунд x 1
Jumbie483
04-06-2009, 12:52
Никога не съм харесвала ниските момчета, за това винаги гледам високите.. или колкото мен или по-високи. Но в никакъв случай по-ниски.
Не харесвам с наднормено тегло.. ЛЕКО пълнички - да, бих погледнала, но дебели - никога (да, да .. знам колко надуто звучи)
Дългата коса е предимство 8-)
До сега всички момчета които съм харесвала и с които съм била са ми правили впечатление веднага щом ги погледна. Или с коса, усмивка, чар.. и т.н. и т.н.
пп ако е някой гооолям чаровник, няма начин да ми се измъкне просто.. жалко, че тези са рядко срещани 8-)
Inkheart
04-06-2009, 19:16
Усмивката.. И .. ако успява да ме разсмее.. :-)
От мен само един голяммм .... ПОКЛОН !!! :-) :-) :-)
mysterious93
04-06-2009, 19:31
фащам бас, че такива момчета тебе изобщо не те заглеждат ;)
така е :D има едно такова момче ( аз долу горе него описах като изключим тялото с плочките) ама момчето не се дава и тва е :o :lol: задоволявам се с квото има :D абе по принцип не съм повърхностна просто темата беше за външния вид.. ако не беше ест щеше да има отговори " мил,забавен,чаровен.." общите неща докато за външния вид всяко момиче си има различен вкус :-D а и тва е като "блондинки ли предпочитате или брюнетки" не значи че се ограничаваме само с това и на другите не обръщаме внимание :D
JenataNaShefa
04-06-2009, 19:43
На първо място са очите и усмивката... ако те ме хванат, останалото е ток и жица :razz:
Phoenixheart1
04-06-2009, 19:57
Вий можете много да искате , "перфектни" момчета , НО трябва да сте наясно и какво предлагате вие самите .
Ония може да е мн як пич , ама да обича да е** анално , бихте ли му предложили това в замяна на готиното му тяло.
Щото повечето момичета , искат много неща в едно момче перфектно тяло незнам си какво пари коли , а не гледат себеси че нямат готино тяло или нещо такова и немогат да му предложат същите неща .
Трябва да искате толкова колкото можете да предложите в замяна.
+жените се амортизират ;)
anyfany2
04-06-2009, 19:59
Здравей!
Аз ще ти кажа какво гледкам в ''моето'' момченце.
Така.. той притежава тъмни и дълбоки очички,също така те са и много топли.
Притежава страхотно изписани вежди,които като ги погледна полудявам.. :grin:
Усмивката му е много сладка-като на котенце..
Зъбките му са подредени и са белички.
Той тренира и тялото му е жестоко.
Прическата му е страхотна-косата му е гъста и тъмна и всичко му седи изключително добре.
Най-важното е да бъдеш себе си.
Момичето,което те хареса ще си намери нещо нповторимо в теб и ще го запомни.
:smt008 :smt008 :smt008
lunata_baby
04-06-2009, 20:26
хмм...тъмнокосите със черните очи са ми слабост...като цяло гледам лицето,усмивката,очите...тя ото много ясно и характера :P
Blo0dSuGaR
04-06-2009, 20:38
Първо гледам очите...разбира се :) Моето момче има невероятни очи.... :smt007 Обожавам ги.
След това гледам усмивката.Харесвам лъчезарните хора,които се усмихват :)
Също гледам и ръцете(не дали са мускулести,ами от лакътя надолу).
И телосложението,разбира се.Кое момиче би искало да бъде с физически неподдържано (поне малко) момче. :?
Mihailova
04-06-2009, 20:42
Всичко гледам аз .. нали си търся донор на сперма за бебе :lol:
Blo0dSuGaR
04-06-2009, 20:45
Всичко гледам аз .. нали си търся донор на сперма за бебе :lol:
Мога да ти кажа,че при донорството не се гледа само визията,ами и разни заболявания в семейството на момчето,психични разтройства и тн :) :P
Mihailova
04-06-2009, 20:56
Blo0dSuGaR Това беше ирония , но нищо простено ти е ;)
раменете и гърдите :grin: :grin: :grin: :grin:
stratega
04-06-2009, 22:22
раменете и гърдите
Ами, ако се окаже , че има по големи гърди от теб? :o
Абе аз съм слаб и висок(преди бях доста по нисък и набит обаче се издължих изведнъж и всичко изчезна, пък и бях 7месеца затруднен с фитнеса ама ся работа по въпроса..).Момичетата ми казват че съм бил сладур и готин ,и не ми липсва добра женска компания.Та мисълта ми е че от в тая тема се опитсват само някакви руси,синеоки здрави, парични(не задължително нали) мъже с хубави лица и усмивки, както и трапчинки по лицата.Като се замислите обаче е почти невъзможно да видите такъв мъж освен на снимка, пък какво остава за нещо по сериозно.Аз дето живея в Пловдив, който е пълен с хубави момичета съм видял 2-3 , които са наистина перфектни, ама си останах само с погледа. Та според мен си създавате някви миражи и ще си останете само с миража рано или късно.
rnbbaby666
04-06-2009, 23:30
ами аз не гледам мн мн визията ..но да и без нея неможе .. :-D
мии ако е висок и некъф сладур .. начи е мой тип хих :D
GreenFairy
04-07-2009, 08:35
Ами аз като, че нямам модел който да следвам... Външността не е на първо място за мен, мога да харесвам почти всякакви хора, стига държанието им да ме радва. И все пак в едно момче това са първите неща които ми правят впечатление:
1. Очите, особено ако са големи и не гледа злобно
2. Ръцете, не знам защо, просто ми правят впечатление
3. Тялото, особено много се кефя на мъжки гърди и много ми харесва ако за добре оформени за да мога да си галя :oops:
4. Косата, особено ако е дълга и му отива, обичам да има какво да роша :lol:
5. Брадата, е тука вече няма какво да кажа, обожавам брадясали хора, особено ако са подържани и не много брадясали, в смисъл не чак като попове, но все пак да има нещо което да ме драска
6. Височината, много високи хора ме плашат, предпочитам по-дребни момчета, които да са малко по-високи от мен
Bellatrix
04-07-2009, 09:41
Хубави ясни очи и красива усмивка. А за тялото: да е нещо средно: не харесвам прекалено дебели, но и хипер слабите не са ми по вкус. Искам нормален, по възможност стегнат.
soulja_girl4e
04-07-2009, 10:02
+ 1 !!! най-точно казано! ;-) =D> :mrgreen:
spleskanqk
04-07-2009, 10:50
Да е богат негър с голема патка ме устройва :grin:
Къдрави или с по - дълга коса..тъмна :grin: Зелени очи :smt007 Да има фитнес телце ии тфа е :)
лицето.....най вече очите и усмивката да е висок и с приемливо тегло :-P
:grin: :grin: Хахахаха.... Това ли е истината?! :d
Иначе аз съм момче, прочетох един от по-горните коментари... "да не гледа страшно"
Е, аз като гледам страшно, намусено, ама да кажем, не съм първия грозник какво става? :D Просто така си гледам, егати :D
Blo0dSuGaR
04-07-2009, 12:54
И каква е причината да ми е простено,ако не е тайна :)
Blo0dSuGaR
04-07-2009, 12:56
И каква е причината да ми е простено,ако не е тайна :)
и между другото знаех ,че не говориш сериозно.Просто поясних ;)
glamouros
04-07-2009, 13:02
http://www.chord-and-sorcery.com/Graphics/Images/winger/winger_kip/kip_winger.jpg
http://assets.mog.com/amg/pic200/drp000/p081/p08105vfo1r.jpg
Ето това олицетворява мечтата ми за представител на мъжкия пол
mullated
04-07-2009, 13:25
http://www.chord-and-sorcery.com/Graphics/Images/winger/winger_kip/kip_winger.jpg
http://assets.mog.com/amg/pic200/drp000/p081/p08105vfo1r.jpg
Ето това олицетворява мечтата ми за представител на мъжкия пол
Евала за втория линк! Евала :smt023
Във визията гледам да става за гледане
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:31
Първото най-важно нещо за мен са ОЧИТЕ
GreenFairy
04-07-2009, 13:34
:grin: :grin: Хахахаха.... Това ли е истината?! :d
Иначе аз съм момче, прочетох един от по-горните коментари... "да не гледа страшно"
Е, аз като гледам страшно, намусено, ама да кажем, не съм първия грозник какво става? :D Просто така си гледам, егати :D
На моят коментар сигурно си обърнал внимание. Ами ако гледа срашно/ злобно/ намусено/ тъпо няма да ми стане симпатичен. Това което аз намирам за привлекателно е погледът и усмивката, това ме грабва в първият момент. Ако гледаш страшно едва ли ще ми станеш симпатичен, колкото и да си хубав иначе.
Все пак нещата които съм изброила по-горе са просто нещата които първо забелязвам, мнението ми за даден човек винаги може да се промени...
BlueDream16
04-07-2009, 18:16
очи,усмивка,плочки,ръце да са перфектни и съм негова за цял живот ..
кандидати ? :D :D
tItEufFf
04-07-2009, 18:34
Очите...да са шарени, зелени, кафеви...някакъв топъл цвят. И сините стават, но цветът е някак си по студен. Косата - няма значение, но не харесвам дългите. Да е висок, просто задължително. Да има хубави ръце, ще е добре да не са епилирани.. Красива усмивка. Абе едно момче ако излъчва чар, дори и да не съвпада с това описание би ми привлякло вниманието
аз нищо не гледам или ми харесва или не 8-) , сякви очи ми харесват коси ,абе както казах или става или не :-D
Koito kazva ce viziqta ne e vajna za edno momce spored men se laje,za6toto parvoto ne6to koeto nie momi4etata zabelqzvame v edno momce e ne6to vav van6niq vid,sled kato go opoznaem momceto togava zapocvame da se vglejdame i v negovite kacestva,no za men van6niq vid e vajen pravi vpe4atlenie i e za predpo4itane...az parvo v edno momce zabelqzvam ocite ako sa mnogo hybavi ili toest sini mi pravqt parvo te vpe4atlenie,posle moje bi dupeto no to e moje bi edno dopalnenie kam vsi4ko tova stilat my na oblicane,priceskata se nqkvi takiva ne6ta koito se nabivat v pogleda na nas momicetata i ni haresvat tva razbira se e moeto mnenie
Хубави големи очи, красиво лице, хубава фигура, да е мил и добър и забавен ... офф отплеснах се към качаствата! 8-) :P
sexyyyy93
04-07-2009, 21:09
Аз си харесвам моето момче не толкова заради външните качества,а заради самия него!Въпреки че той е адски сладък!Със сини очи и светло-кестенява коса!Висок и с хубаво тяло!Но външността понякога лъже! :)
ANTIHUMAN
04-07-2009, 22:53
Не знам дали се брои , но обичам момчета / мъже с дрезгав,мъжествен глас. :smt007
Намерих момчето на живота ти!!! (не съм аз)
stratega
04-07-2009, 23:24
BlueDream16
ако си на 16 и непълнолетни съм .... ХАХАХАХХА
antonia93
04-12-2009, 12:28
Нормално е първото нещо,което ти прави впечатление е външната опаковка на човека.
Всяко момче е различно и по различен начин може да те привлече.
За визията нямам някакви определени неща.Попринцип идеала ми е----
1.зелени очи
2.черна коса
3.красива усмивка
4.прав нос
5.стегнато,здраво тяло......
Но казах,че това ми е идеала и незначи,че по такива момчета се заглеждам.По важна е душата и самото му отношение към теб.
За мен едно момче ако е--
1.мило,нежно
2.страстно,горещо
3.грижовен и се грижи за това,което е негово :-D
4.да те изненадва всеки път
5.да те кара да тръпнеш в очакване
и още, и още........
Ето такова момче си заслужава да се обича.....
Най-важното момичета не се захласвайте по въшността,може да ви изиграе лоша шега....
Важното е да се обичате и да се уважавате взаймно. :-)
shmurkam
04-12-2009, 13:45
http://monoleso.deviantart.com/art/Good-Boys-Gone-Bad-60655251 ако имаш нещо общо с това-твоя съм независимо дали си тереорист или олигофрен :grin:
http://images.paraorkut.com/img/pics/images/e/edward_cullen_twilight-12469.jpg ако имаш нещо общо с това-БЯГАЙ ИДВА ЧУМАТА :-x :lol:
shelbydr
04-12-2009, 18:24
За всеки, разбира се е индивидуално. Аз лично гледам усмивката, съответно устните и зъбите. Това ме привлича най-много, а на 2ро място - гърбът-мъже с някакви тесни гръбчета и раменца не са ми мн мъжествени. А други неща, на които пък други хора обръщат по-специално внимание, например ръцете, краката, изобщо не ми правят впечатление.
Dark_Angel_F
04-12-2009, 19:13
Тяло - Да е едър като цяло .... висок ( около 185-190 ) с мускули ( не тип мечка ) и мноооого релеф :oops: да има големи ръце ... не знам защо но примирам акто видя мъж/момче с големи длани и пръсти . Атлетичен и мноого мускулет .
Лице - като цяло да е хубав ... за предпочитане с тръпчинки , черни очи и черна коса и като цяло да има малко по - тъмен тен .
и аз съм на тва мнение!
pepitaaa
04-25-2009, 22:49
Голееемии мускулести ръце и плочки :grin: С по-тъмен тен и коса, сладка усмивка и набола брада 8)
HichNeMiPuka
04-26-2009, 07:38
хахаах по темата за дупетата мн са смях ония ден излизаме някаде с колата с бащата и виждам една супер яка мръсница и викам малеей тъс .... и татко вика кво тъс бе тя и ТЯ КАЙ СЕРЕ 1 КОФА ЛАЙНА :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin:
и пърдим даже ахаххаха
задника и обувките
по тях могат да се разберат мн неща
:grin:
neystoim
04-26-2009, 13:48
Тяло - Да е едър като цяло .... висок ( около 185-190 ) с мускули ( не тип мечка ) и мноооого релеф :oops: да има големи ръце ... не знам защо но примирам акто видя мъж/момче с големи длани и пръсти . Атлетичен и мноого мускулет .
Лице - като цяло да е хубав ... за предпочитане с тръпчинки , черни очи и черна коса и като цяло да има малко по - тъмен тен .
http://www.impulse.bg/photos/by/8056654/view/11102752
http://www.impulse.bg/photos/by/8056654/view/11102457
ако те устройвам пиши :oops: :oops: :D :razz: