- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесвате в едно момче (САМО ВИЗИЯ)
Момичета какво гледате във ВИЗИЯТА на едно момче?
Аз съм момче и в едно момиче гледам дупето , краката и гърдите
Вие сте
променил съм го спецялно за разбирачите и тарикатите![]()
1. лицето (ако имат и сини очи са с предимство![]()
е не баш ама са с мн сладко излъчване), сладки са и ако имат тръпчинки като се усмихват
на някои и луничките им стоят сладко и всичко това със светла ксоа звучи добре
а иначе и от тъмната гама ме кефят
2. тялото..може би най вече ръцете и раменете... да са по здравиако имат и плочки (тва вече са бонуси) пак е добре
ммм др май не се сещам
![]()
П.П верно че говорим само за визия, но ако има и чувство за хумор.. 50% съм неговаза другите 50 по - горе съм описала
![]()
Cruel Intentions
120 % си моя значиПървоначално написано от mysterious93
![]()
Във визията .. еми аз гледам да е някакъв сладур в лицето .. и да не е някой клъощав като клонче..Всяко момче си има чара..
![]()
лице,коса,очи,тяло,характер естт.дупето-най мн.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Усмивката ..А също и визията .. попринцип предпочитам по-високи момчета
![]()
оо аз съм твоя още откакто ти видях аватараПървоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
![]()
![]()
обкръжението от момичета все говорят "яяя тоя кво дупе има я ония.." не мога да разбера какво точно им харесватедупе като дупе... а и ся както са на мода тия висналите гащи сякаш туко що са се насрали...не можеш и да огледаш кат хората
иначе дося само един мъжки задник ми е правил впечатление...и все пак не мога да ги сортирам като "хубав" и "гаден"
![]()
Cruel Intentions
Aми щом за визия говорим...
Задължително да е висооок!!!!!!!!!!
Да има хубаво тяло , големи здрави ръце , рамене ии няма да е зле и плочки.
Сладко дупе:P
Иии разбира се хубаво лице ...красива усмивка иии носът е много важен...
Не знам дали се брои , но обичам момчета / мъже с дрезгав,мъжествен глас.![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Първоначално написано от Rofl4e
Естествено че НЕстига пиши глупости
хахаах по темата за дупетата мн са смях ония ден излизаме някаде с колата с бащата и виждам една супер яка мръсница и викам малеей тъс .... и татко вика кво тъс бе тя и ТЯ КАЙ СЕРЕ 1 КОФА ЛАЙНА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Свърши вече ......Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Значиии ... наистина съжелявам , че първото ми мнение трябва да е с тази нагласа... обикновено просто си чета разни врели- некипели иии .. ви се радвам на простотииките.. АМА ТУК ВЕЧЕ НЕ СЕ СДЪРЖАХ !!!![]()
![]()
![]()
Бива ли такива глупости да ми пишете - висок... плочки ...татоси...здрав...изключите но красив и забавен...![]()
![]()
Ми вие щи по-добре не идете направо при него и да му кажете : "Нещо против да ти се кача на ку'о" ...
Къде остана вътрешната красоте бе еййй ??? Къде остана онова красиво чувство , за което всеки си мечтае???
Дайте , ако всички сме такива смешни бройкаджии да си отворим една темичка- кой коя вечер е свободен .. иии така???
На вас момичета, които ми писахте по-горе, ще ви кажа само едно - няма да се научите цял живот да не чакате рицаря на бял кон ... ЗАЩОТО ТАКЪВ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!!
Дайте да влезем в реалността???![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Inkheart
това нещо отдавна го няма майната му е ръгай чукай праскай шибай и бягай да тече живота курволяците да упардяват кучана и толкос
Тъкмо мислех и аз да кажа нещо ама ........Първоначално написано от nezavisim
![]()
Емиии , да... аз с всеки изминал ден се убеждавам все повече и повече в това... затова и написах предложението за темичката със свободните вечери ... аман от момичета идеалистки , за които , ако не си 185 / 75 + релеф от дългогодишни тренировки очите не са ти лилави/жълти/бимбяни не си достоен дори за поглед ... ОК !!! така е в наши дни ..Първоначално написано от nezavisim
![]()
![]()
А ти кво очакваш бе!?Темата е с ясно изразен въпрос "Какво гледате във ВИЗИЯТА" и момичетата си отговарят!?Една казва, че се впечатлява от задника, друга от очите и т.н.Тва не значи, че не би харесала нещо различно.Ти немаш ли си предпочитания за визията на момичетата?Тук не говорим за вътрешни красоти и такива работи.Сам казваш, че само четеш и се смееш на глупостите на народа(точно както и аз), но виждам, че от време на време пишеш и коментари, които не са на място.
умнико, я земи прочети темата по-внимателно : "КАКВО ХАРЕСВАТЕ В ЕДНО МОМЧЕ" , а не " КАКВО ХАРЕСВАТЕ ВЪВ ВЪНШНИЯ ВИД НА ЕДНО МОМЧЕ" ... ся на контра ли ще ми вървиш заради другата ти тема за търнокопите???![]()
Да предположа ,че и ти си от тия песоглавци, за които , ако не е руса, плоска , с големи цици и 10 тона фон дю тен не стаа за та*ак, а?
![]()
![]()
![]()
Ще приема, че не си прочел първия пост на тази тема, но няма да пропусна да отблежа, че може би си малоумен....И предното ми мнение не е контра, тъй като още не бях прочел колко си оригиналенПървоначално написано от bbbsheva
![]()