PDA

View Full Version : Проблем с приятелката ми

Transporter
04-06-2009, 07:54
Здравейте!
Имам приятелка от 3 месеца. Много я харесвам и обичам и изобщо хубаво ми е с нея. Тя също ми казва че ме харесва и обича, но сякаш не ми го показва достатъчно... При това има един приятел(най-добрия и приятел) и на всяка наша среща не може без да ми спомене името му. Не са ходили до сега, но той мисля че я харесва, а тя ми казва че не го харесва. Познават се от 1 година, но тя много често ми говори за него...аз вече му научих всичките цаки...кога се постригвал, кога бил в друг град, кога ще се връща... той учи в друг град и тя постоянно ми говори как когато се върнел в събота примерно щяла да го види ... и си пишат коментари по аха или в скайп от сорта на "Бичам те" или "Lov you"...говорили сме по тая тема, но тя казва че просто и е приятел...но аз не знам вече какво да си мисля... защо го прави...за какво постоянно ми приказва за него? Да ме дразни или просто го харесва ?!
Моля ви дайте съвет какво да правя?

Благодаря предварително!

Bimmer
04-06-2009, 07:58
Eми готин и аз бих се притеснил, обаче тея коменти от сорта лъв ю и т.н.. вече станаха нормални и не са само за любов, ами и аз приятелство. И аз не схващам защо, ама... така е... Но аз бих се изнервил ако на всяка наша среща споменава неговото име :x
Късмет, Косьо

Transporter
04-06-2009, 08:00
Еми стамате те хубаво са нормални тея коменти ама то бива 1 път 2 пъти ама то толкова пъти...еми нервя се вече.. и ми вика "като го видя не знам колко ще викам от кеф" .... еми тя поече се кефи на него от колкото на мен... е какво е тва ?!

Bimmer
04-06-2009, 08:08
Еми то си е за нервене да ти кажа... Намери си и ти една приятелка, прави същото, да видим как ще реагира, нали момичетата са "най-умните"
:D

FlashMX
04-06-2009, 09:07
Според мен нарочно те дразни и се опитва да ревнуваш.

Femus
04-06-2009, 09:14
Според мен нарочно те дразни и се опитва да ревнуваш. и аз съм на същото мнение

KisSsSsSs
04-06-2009, 09:17

+1

Lysit0
04-06-2009, 09:24
Кажи и ,че просто НЕ ти е приятно и да не го споменава в твое присъствие и се изяснете.

soul1199
04-06-2009, 10:35
Мисля,че трябва да говориш с нея,да й кажеш,че не ти е приятно да ти говори за него!по-скоро просто те кара да ревнуваш,правила съм го този номер,с гаджето ми и той говори с мен и сичко си е нормално.

Transporter
04-06-2009, 10:35

Добре и за какво го прави еее ..бахти?! Кво им прави кеф да ревнуваме ... тцтц

ThisIsMe
04-06-2009, 10:38
Според мен пък не го прави ,за да те подразни.Ако е искала да те дразни трябва да има причина,а както виждам няма такава.Най-добре ще е да говориш с нея по-сериозно и да я питаш за чувствата и!

dimitar_ak
04-06-2009, 10:39
Кажи и да избере 1 от вас и тогава да те потърси. След това просто си тръгни и не й се обаждай. Или ще те потърси променена или ще приключите. За мен такова поведение е достатъчен аргумент да я пратя по дяволите.

soul1199
04-06-2009, 10:45

Добре и за какво го прави еее ..бахти?! Кво им прави кеф да ревнуваме ... тцтцами за да разбере дали я обичаш :D :D

Transporter
04-06-2009, 10:47
Е*аси начините за да разбереш дали някой те обича... Пък и аз вече толкова пъти съм и го доказвал и тя ми го е казвала .. но пак продължава да го прави... И тя май не знае какво иска..

soul1199
04-06-2009, 10:50
Е*аси начините за да разбереш дали някой те обича... Пък и аз вече толкова пъти съм и го доказвал и тя ми го е казвала .. но пак продължава да го прави... И тя май не знае какво иска..може да й е приятно да те кара да ревнуваш,говори с нея!

ImmortalForever
04-06-2009, 11:39
Аз пък си мисля, че иска да те разкара, ама й е неудобно да го направи тя и чака ти да се сетиш да си събереш дърмите и да си ходиш..Знам ли :-o

Neftochimic
04-06-2009, 11:56
ИМА за какво да се притесняваш..
и според мен ако случайно и кажеш да избира м/у теб и него, съм на 90%, сигурен, че ще избере него ;)