View Full Version : Сигурна съм,че той ме харесва,а аз си имам приятел :(
Vilencety
04-06-2009, 08:32
:-P
Избирай - не може да имаш всичко. И направи разлика между симпатии и чувства.
Е ти нали казваш, че много обичаш гаджето си!??!?!? Не мога да рабера тогава какво се чудиш.
Аз това не го рабирам.
Но все пак(да приемем, че си на кръстопът).....просто седни и си помисли добре кой от двамата е наистина човека за теб и избери.
Но си помисли наистина много добре, за да не съжаляаш после!!!
Да не ти се е сърдил,сега ше души мандала,а ти си остани при приятеля си и не го ебавай.
Transporter
04-06-2009, 10:45
Е ти хем едното хем другото ... то да не е тва като да пиеш саламура!
Избираш с кой искаш да си и тва е... щом обичаш приятеля си остани с него.. казваш че към другия са само симпатии така че..
Ти решаваш, но не може да имаш и двете!
soul1199
04-06-2009, 10:49
ти не знаеш,какво искаш!избирай или него или гаджето,щот накрая от двата стола на земята!
ThisIsMe
04-06-2009, 11:03
НЕ знаеш и ти кой обичаш...
Изясни си чувствата !
и БТВ
подобри си правописа!
malka_sladkka
04-18-2009, 13:56
Да не ти се е сърдил,сега ше души мандала,а ти си остани при приятеля си и не го ебавай.
+1
cinderella_gugutka
04-18-2009, 14:05
Е ти нали казваш, че много обичаш гаджето си!??!?!? Не мога да рабера тогава какво се чудиш.
Аз това не го рабирам.
Но все пак(да приемем, че си на кръстопът).....просто седни и си помисли добре кой от двамата е наистина човека за теб и избери.
Но си помисли наистина много добре, за да не съжаляаш после!!!
justbebsi
04-18-2009, 14:06
Щом обичаш приятеля си , остани си с него .Има една поговорка " да изпуснеш питомното та да гониш дивото " при теб е точно така.Най-добре не се занимавай с другото момче , защото после ще съжаляваш.
vesSynkaa
04-18-2009, 14:18
Ми ти тъпа ли си ?Нали уж обичаш приятеля си , кфо питаш ?
:?
DontGiveUp
04-18-2009, 14:24
Ае стига вече.
Поне да энаеше какво искаш и да искаш съвет как да го постигнеш..
А ти искаш някакви непоэнати хора да ти кажат какво ИСКАШ ТИ... :shock: Ай сиктир.
vesito13
04-18-2009, 14:28
И сравняваш обичта с едни симптатии !? Тогава не знаеш какво значи да обичаш :?
Take_That
04-18-2009, 14:59
НЕ знаеш и ти кой обичаш...
Изясни си чувствата !
и БТВ
подобри си правописа!
+++
sKa73r4o93
04-18-2009, 15:07
Ми ти тъпа ли си ?Нали уж обичаш приятеля си , кфо питаш ?
:?Виж и правописа и после питай дали е тъпа :?
Darkkiss
04-18-2009, 15:11
аз съм много сигурен че ти си тъпа
Избирай - не може да имаш всичко. И направи разлика между симпатии и чувства.
Прекалено малко са й 13-те години, за да прави разлика още между тези неща!
FancyGirl
04-18-2009, 20:33
А аз съм на мнение, че не обичаш приятеля си...
когато обичаш някого не те интересува никой друг... увлечението и любовта не се смесват... ти просто незнаеш какво искаш
Как искаш ние да знаем ? Не си наясно със себе си и със чуствата си .... избирай, избора е твой !
UnaBletoLoVeU
04-18-2009, 21:12
Какво се заяждате за правописа, като и вие не знаете кога е кой/кого и кога се пишат запетаи.
Може и да обича приятеля си, но да намира тръпка в това да се занимава с бившия, а когато със сегашният се скара да се чуди наистина не е ли по-добре със стария. Не знае какво иска или е от онзи тип момичета, които дори и да са с момче, което обичат, да търсят и други, които да съблазняват и да си "играят" с тях и чувствата им.
Ехх тоя Мартинчо винаги е оригинален... :D
Иначе с по нормални думи казано... е прав... остани при сегашния за да не се прецакаш мноого брутално... :?
summer_mo0n
04-19-2009, 10:26
Нали "обичаш ужасно много" приятеля си кфо се чудиш леле 8-)
summer_mo0n
04-19-2009, 10:27
иии бтв на колко си ?