Влез

View Full Version : Мамка му, пак ли?!

babity
04-06-2009, 16:00
Тъкмо си преподредих приоритетите. Разбрах какво искам, започнах да ходя на уроци, напредвах и... пак трябваше да съм прецакана. На кой му трябва да се влюбва?! Не и на мен! Той няма да има сериозни намерения, защо, по дяволите, се влюбвам? Ааааааааа! Дразня се, че не мога да седна да уча. Мерси за вниманието!

therocky
04-06-2009, 16:06
Моля, пак заповядай :razz:

myNameIsImmortal
04-06-2009, 16:10
.. но ако харесването след това се превърне в любов, а любовта ти е споделена ще говориш друго яче и тук ще пускаш теми колко си щастлива.. ;)

babity
04-06-2009, 16:13
.. но ако харесването след това се превърне в любов, а любовта ти е споделена ще говориш друго яче и тук ще пускаш теми колко си щастлива.. ;)

Хипотетично може и да е така, но де факто никога няма да сме повече от френдс уит бенефитс, а през времето, през което се офлянквам за/около него си провалям шансовете за добро бъдеще. Ставам лигла, мамка му!

cherubic
04-06-2009, 16:14
Много е гадно. Еее..значи! И на мене така ми се случи 8-) . Много влияе тази любов, но пък после си помисли как ще се чувстваш, ако тръгнете. Само ще си мислиш колко много си жертвала, но все пак си успяла.
П.П. Уроците са си жертва. Честно. Банално е, но ако заради едно момче не вземеш изпити .... акъхъм

ivcheto0o
04-06-2009, 16:17
аз не мисля че това трява да влияе на ученето ти... съгласана сам с по горното мнение че това може да премине в любов и да си щаслива...

summerlove66
04-06-2009, 16:19
И аз съм горе доле така .. Тъкмно бях седнала да уча и се появи той .. И сега усещам как не вярвя на никъде .. Ама всичко е до време .. ;)

myNameIsImmortal
04-06-2009, 16:19
Хипотетично може и да е така, но де факто никога няма да сме повече от френдс уит бенефитс, а през времето, през което се офлянквам за/около него си провалям шансовете за добро бъдеще. Ставам лигла, мамка му!

Налагаш воля и това е..
Мислиш поравно и за него и за учението - 50%-50%..
Е може и понякога и по 75% - 25%, но не трябва да се стига на 100% - 0% :D

babity
04-06-2009, 16:20
Много е гадно. Еее..значи! И на мене така ми се случи 8-) . Много влияе тази любов, но пък после си помисли как ще се чувстваш, ако тръгнете. Само ще си мислиш колко много си жертвала, но все пак си успяла.
П.П. Уроците са си жертва. Честно. Банално е, но ако заради едно момче не вземеш изпити .... акъхъм

Да бе, именно. И като си помисля с какъв мерак се захванах с цялата работа и как си учех по два листа наизуст като пич... Не мога да си позволя да не влезна, защото говоря за това от години. А като седна с учебника и си ни представям хоризонтално. После как се държим за ръце и няк'ви абсурдни глупости...

ImmortalForever
04-06-2009, 16:46
Бях същата работа аз!Седам да уча сериозно този път и някаф задник с претенции идва да ми се бърка в живота....Обаче сега ела да ме видиш.Достатъчно амбициозна станах, за да се поддам на някакав ходещ вибратор да ме провали...отново!Нивгич!!!Пр сто целта е да се изолираш!Не развляй "friends with benefits" с любов! Успех!

prostonqkfa
04-06-2009, 16:54
Бях същата работа аз!Седам да уча сериозно този път и някаф задник с претенции идва да ми се бърка в живота....Обаче сега ела да ме видиш.Достатъчно амбициозна станах, за да се поддам на някакав ходещ вибратор да ме провали...отново!Нивгич!!!Пр сто целта е да се изолираш!Не развляй "friends with benefits" с любов! Успех!
човек уби ма! :razz:
относно темата... съсредоточи се върху ученето апък като станеш готова си мисли каквото щеш :) .

Maexxna
04-06-2009, 17:27

Да бе, именно. И като си помисля с какъв мерак се захванах с цялата работа и как си учех по два листа наизуст като пич... Не мога да си позволя да не влезна, защото говоря за това от години. А като седна с учебника и си ни представям хоризонтално. После как се държим за ръце и няк'ви абсурдни глупости...На колко си години ?!

hooliganka89
04-06-2009, 17:46
Кофти,наистина.Ама то тва на хора се случва,нормално е.
Все някак ще балансираш нещата.

xplay
04-06-2009, 18:06
Така е ... :)

HONDA
04-06-2009, 18:18
Явно не си си наредила приоритетите правилно ;)

babity
04-06-2009, 19:58
На 17 съм. Може би всичкото това вълнение е било плод на компота от хормони през "онези дни".

MartyParty
04-06-2009, 20:03
Ти си силна и независима-не ти трябва момче.Пъди го!

YourPoison
04-14-2009, 12:18

:razz: :razz: :razz:

windowlicker
04-14-2009, 14:08
Аз пък мисля, че винаги можеш да измислиш някаква причина, за да не учиш!

Take_That
04-14-2009, 17:55
Ти си силна и независима-не ти трябва момче.Пъди го!

Ей това е приказката :grin: :grin: :D

Bimmer
04-14-2009, 18:40
Ами на мен сега ми предстоят изпити, и колкото и егоистично да звучи, см оставил любовта и харесването на страна. Просто ако си имаш приоритети, каквито очевидно имаш, нищо не може да попречи на тях. Не ме нападайте с - ама то любовта е най-важна и т.н. Когато свършиш с ученето, ще остане време и за нея. Първо трябва да си подредиш живота, нали?
Едит: И спрете да плюете момчетата и да се мислите за най-важни. Не всички са еднакви (не към авторката)

evelinka1122
04-14-2009, 18:46
перфектно знаеш какво искаш, и знаеш какво не искаш да става.... и не трябва! ми всичко което ти остава е да го направиш... воля му е майката.... ай нахъсай са... ще успееш :)

slun4ice_90
04-15-2009, 18:37
И аз съм като теб,споко...Приоритети ми са се объркали достааа.... :D все си казвам,че ще уча и т.н.Няма да се занимавам с момчета,обаче не се получава...Страшно влюбена съм и се страхувам...А,ти не се отказвай и виж дали нещо ще стане-пробвай. :(

jghgh
04-15-2009, 18:44
Винаги става така бе.
Тъкмо ти харесва да си сама, набереш скорост в учението и изобщо в ЖИВОТА и се случва да срещнеш някой тъпоумник с чаровна усмивка и айдее. ; )

Tomorrowww
04-15-2009, 19:35

хах :razz:

nadety250
04-20-2009, 18:08

EarthShaker
04-21-2009, 14:45

epic fail :lol:

didoran
04-21-2009, 18:37
А какво му е лошото че си се влюбила? :)

Rofl4e
04-21-2009, 18:42
избиис и го от главата :D

MaMkaMy
04-21-2009, 18:55
стига си ме викала де... мамка му та мамка му :D ето ме тук съм... ПАК :D

Kostadin_682
04-21-2009, 19:12
:razz:

doodle
05-02-2009, 14:38
ЪЪъъм мисля че малко си се вманиачила за Доброто ти бъдеще :? като знаеш че неможе да сте повече от приятели , тогава не си губи времето да мислиш за него ... Пък и тои не е единствен :) а ако се оправдаваш че неможеш да го забравиш , ще ти мине споко , това са само внушения :wink:

TheBeliever
05-02-2009, 14:53
Не виждам причина да не може да се съчетаят ученето с връзка примерно. И аз и приятелят ми сме кандидат-студенти тази година и успяваме да си разпределим времето, за да не си пречим. Даже мога да твърдя, че заради мен той учи по-усилено от преди. Всичко е въпрос на самодисциплина.

babity
05-02-2009, 15:42
Е, те това е! Чукне ли ме хормона и се влюбвам... Като ме отпусне - вече не съм тоолкова влюбена. Наслаждавам се на малките ни мръснишки срещички не повече от два пъти месечно за да не ми пречи и се наслаждавам на приятните моменти с него. В останалото време си гледам животеца и те така...