View Full Version : Какво да му кажа???
Всичко стана както си седяхме на една пейка аз, гаджето и едни приятели.На него му звънна телефона-беше братовчед му.И след като свършиха с разговора той каза че трябва да ходи да го вземе. И някъде след около 5 мин. той стана и каза аз трагвам. и аз му казах "ама чакай-Къде?" и той нищо продължи си, а аз седях като статуя и незнаех какво става. Всички започнаха да ми викат "Погледни как те заряза и т.н." Мене нервите не ме здържаха и се разплаках.После го видях да влеза в едно кафе при положение, че преди това каза че не му се ходи на кафе.Та въпроса ми е какво да правя? Няма да му звънна в никакъв случай, но сега като се прибере какво да му кажа по скайп?
Благодаря, предварително!!!
myNameIsImmortal
04-08-2009, 18:17
Кажи му: Как мина кафето?
И излез от скайп.
След това 1 ден се прави на недостъпна без да контактуваш с него и след това му пиши/звънни и му кажи, че с тази негов апостъпка те е накарал да се почувстваш много зле.. :)
Да предположим че ти е гадже (защото не си споменала) ... ами питай го защо се е получило така?! Да не би да не иска да ходи с теб на кафе?! Питай го сега за да не почне да си те "заебава" редовно... :?
ViciouSs
04-08-2009, 18:26
Ами кажи му нещо от типа : "Как можа да ме зарежеш бе простак? Видях те в 1 кафене да седиш." :)
sheilsis
04-08-2009, 18:28
И излез от скайп.
След това 1 ден се прави на недостъпна без да контактуваш с него и след това му пиши/звънни и му кажи, че с тази негов апостъпка те е накарал да се почувстваш много зле.. :)
евала за предложението тва е мн добър подход според мен :)
И излез от скайп.
++ само че не излизай от скайп, а го изчакай да ти отговори.
myNameIsImmortal
04-08-2009, 18:33
И излез от скайп.
НЕ!
Целта е като излезе да не види какво ще напише.
Защото като напише: еми не знам милу, така се получи, много извинявай.. след което тя ще се размекне и няма да има ефект и приятеля и ще може да го повтори пак без последствия.
Затова не трябва малко да контактува с него и да не му дава шанс да се изкаже :)
И след това вече ще каже, че така и е било много гадно и прочие.
soul1199
04-08-2009, 18:38
И излез от скайп.
НЕ!
Защото като напише: еми не знам милу, така се получи, много извинявай.. след което тя ще се размекне и няма да има ефект и приятеля и ще може да го повтори пак без последствия.
Затова не трябва малко да контактува с него и да не му дава шанс да се изкаже :)
И след това вече ще каже, че така и е било много гадно и прочие.подкрепям с двете ръце! :) :) :)
:) :) Направи това, което по-горе са казали. :)
ysmiFchiCa
04-08-2009, 18:43
И излез от скайп.
НЕ!
И след това вече ще каже, че така и е било много гадно и прочие.подкрепям с двете ръце! :) :) :)
Най-добрия вариант! :)
Успех! ;)
AnGel_fReE
04-08-2009, 19:03
И излез от скайп.
и аз съм на това мнение
Благодаря на всички!!! :)
Kostadin_682
04-08-2009, 19:31
И излез от скайп.
НЕ!
И след това вече ще каже, че така и е било много гадно и прочие.
Евала братле знаеш как да ти разбиваш... трябва да ми предаваш часни уроци... скоро идвам в Ракитово да знаеш 8-)
myNameIsImmortal
04-08-2009, 19:42
Евала братле знаеш как да ти разбиваш... трябва да ми предаваш часни уроци... скоро идвам в Ракитово да знаеш 8-)
идвай брат 8)
ще ги разбием Ракитовските мацки 8)
може да му се е приходило на кафе или да е имал неотложна работа.
candy_little_girl
04-08-2009, 19:48
И излез от скайп.
НЕ!
+10 :)
Може да е имал работа с някой от кафето,много сте странни.
Хора не мина всичко както трябваше.Написах му как мина кафето, а той започна да ми мрънка и ми каза какво толко.Скарахме се и аз го попитах "Искаш ли да си с мене или не", а той ми каза "ако кажа НЕ какво ще стане". И накрая наистина каза НЕ.И като го попитах каква е причината той каза че иска малко да е сам и разбира се ми каза "ако искаш ще си останем приятели".
Аз го обичам много и ... но ако случайно размисли и ми каже, че съжалява(защото почти винаги го казва) се чуда дали пак да се върна при него или да продължа напред.Но както виждам този път нещата са доста сериозни и мисля че вече няма смисъл....... :neutral: :neutral: :neutral:
AnGel_fReE
04-09-2009, 18:30
по добре се откажи докато не е станало твърде късно
Transporter
04-09-2009, 18:37
Хора не мина всичко както трябваше.Написах му как мина кафето, а той започна да ми мрънка и ми каза какво толко.Скарахме се и аз го попитах "Искаш ли да си с мене или не", а той ми каза "ако кажа НЕ какво ще стане". И накрая наистина каза НЕ.И като го попитах каква е причината той каза че иска малко да е сам и разбира се ми каза "ако искаш ще си останем приятели".
Аз го обичам много и ... но ако случайно размисли и ми каже, че съжалява(защото почти винаги го казва) се чуда дали пак да се върна при него или да продължа напред.Но както виждам този път нещата са доста сериозни и мисля че вече няма смисъл....... :neutral: :neutral: :neutral:
Леле трябва да си луда да тръгнеш отново с него... Махай го докато е време... Иначе пак ще те разочарова.
е къф е тоя бе....... тцтц
кажи му да го духа как ще се държи така с тебе :shock:
soul1199
04-09-2009, 18:58
Аз го обичам много и ... но ако случайно размисли и ми каже, че съжалява(защото почти винаги го казва) се чуда дали пак да се върна при него или да продължа напред.Но както виждам този път нещата са доста сериозни и мисля че вече няма смисъл....... :neutral: :neutral: :neutral:не държи на теб,остави го и си намери друг! :grin:
Да,имала съв същия случей.Найстина и аз мисля,че не му пука за теб колкото и гадно да ти звучи,но това е самата истина.Не се връщай,дори и да те кара.Не бъди толкова лесна,не му тичай по гъза когато ти свирне,а после като му е кеф да те заебава така гадно.Не е единствен.Ще намериш по-добър.Все пак не искаш да се подиграват с теб така,нали ?!
tfoitakuchka
04-09-2009, 19:17
не се задуряй на едно място..видяло се е че е несериозен .. :?
Всички ми казват да не се занимавам вече с него но... а пък сме в една компания и всеки път, когато сме на дискотека ще седа и ще го гледам, но няма и да се затворя вкъщи и да рева и да се тръшкам за него.Ще му покажа, че не съм играчка, която да си подмята както иска.Може би ще осъзнае, че е сгрешил, но вече ще е прекалено късно.Благодаря на всички за съветите!!! :)
Ами не го търси,а ичакай той пръв да ти звънне!След това го попитай защо е постъпил така! :)
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 19:36
Аз го обичам много и ... но ако случайно размисли и ми каже, че съжалява(защото почти винаги го казва) се чуда дали пак да се върна при него или да продължа напред.Но както виждам този път нещата са доста сериозни и мисля че вече няма смисъл....... :neutral: :neutral: :neutral: :shock: Да се връщаш при него? Абе момиче, ти достойнство нямаш ли? Или какво? Давай той да те зарязва, когато си поиска, а ти ще му вървиш по свирката?! :shock: :shock:
TheNewReligion
04-09-2009, 19:38
Как така "Какво да му кажа по скайп?" ? :shock: Не ти си тази, която трябва да дава обяснения. Съветвам те да не му и искаш такива, защото едва ли ще ти даде. Не му пиши, не му се обаждай, не питай за него....Ще видиш кога ще се сети да те потърси. 8)
myNameIsImmortal
04-09-2009, 20:04
Какво казах?
Кажи му: Как мина кафето и излез преди да е почнал да ти дава обяснения..
А ти си останала да му слушаш лигощините..
Затова трябва да се правиш на недостъпна.. направи така, че и той да помисли че и на теб ти трябва малко време да си сама..
Накарай го да не спира да те търси и да ти казва: не искам да сме само приятели, а искам да си с мен..
soul1199
04-10-2009, 09:10
Всички ми казват да не се занимавам вече с него но... а пък сме в една компания и всеки път, когато сме на дискотека ще седа и ще го гледам, но няма и да се затворя вкъщи и да рева и да се тръшкам за него.Ще му покажа, че не съм играчка, която да си подмята както иска.Може би ще осъзнае, че е сгрешил, но вече ще е прекалено късно.Благодаря на всички за съветите!!! :)а така,ама не го гледай,просто си говори с другите,ако можеш се зарибявай с някое от момчетата,покажи му,че не ти пука за него!късмет :-)