View Full Version : Изненадааа
unwanted
04-08-2009, 18:47
Здравейте! В петък искам да направя някаква голяма изненада на приятеля си..малко разнообразие :-D Ще сме си сами в нас..имам вече някаква идея де..но и ако на вас ви е хрумнало нещо оригинално,казвайте! :-) Благодаря предварително!
Зависи ... от колко време ходите? На колко сте?
myNameIsImmortal
04-08-2009, 18:51
С една дума: фантазия..
Всеки ще каже сготви му нещо, сипи вино, свещи..
А cherinka ще каже да сложиш 1 кашон свински пържоли и 1 каса бира 8-)
Но според мен като му сготвиш нещо, му сготви нещо оригинално.
Например като седнета за десерт му сложи 1 палачинка и пред него с черпака напиши името ну на палачинката, свий я и я изяж и му кажи, "Ако дойдеш в спалнята с мен, ей така ще те излям"..
Креатив.. :)
unwanted
04-08-2009, 18:51
ами аз съм на 16..той на 19 и ходим от година
Love_Boy
04-08-2009, 18:56
Здравейте! В петък искам да направя някаква голяма изненада на приятеля си..малко разнообразие :-D Ще сме си сами в нас..имам вече някаква идея де..но и ако на вас ви е хрумнало нещо оригинално,казвайте! :-) Благодаря предварително!
Za men nai-golemata iznenada koiato moze da mi naoravi priatelkata mi e da sgotvi (kolkoto i banalno da zvuci)!!!!
Стриптийз...сготви му...заведи го някъде на ваше любимо място...подари му нещо... ако ти трябват още идеи казвай... :D
unwanted
04-08-2009, 18:58
аххх благодаря ви много наистина...имам ужасния навик да го глезя страшно много :D
Хмм ... Ами идеята за филм е изтъркана, така, че отпада. Мисля си за свещи, без лампи, шоколад, сметана ... сещаш се какво да правиш с тях, нали? :)
Друго, което се сещам, е да му направиш плодова мелба със сладолед, на леглото сте, намазваш устните му със сладоледа, и после става 16+ ... можеш да пробваш и с някакви аромати в стаята, примерно с лавандула :D :P :) :) :)
unwanted
04-08-2009, 19:00
да и аз съм си мислела за това със сладоледа...свещите са нещо задължително,днес купих 50 :D
направи му салата, сипу му ракия и му изтегли някой хубав мач да гледа.
А ти какво си измислила да направиш? :)
unwanted
04-08-2009, 19:05
амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате се :D но просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно :D
unwanted
04-08-2009, 19:05
ако имате някакви сладки идейки давайте :-D
амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате се :D но просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно :Dпо пикантно, замени сладоледа с люти чушки или чили :lol:
soul1199
04-08-2009, 19:08
амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате се :D но просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно :Dпо пикантно, замени сладоледа с люти чушки или чили :lol: 8-) 8-) 8-) направи му стриптиззззз :oops: :-D :-D
амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате се :D но просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно :D
уоу...ти си мечтата на голям процент от българските момчета...бас хващам...