Влез

View Full Version : Кажете ми добре ли постъпих ?

hinari
04-09-2009, 10:37
Гризе ме съвестта,ако трябва да бъда честна.В gepime.com се запозванх с едно момче от Плевен на 24 години и той ми предложи да задълбочим запознанството си.Писахме си по скайп два дни,дадох му мобилния си,все ми звънеше,все ме търсеше.Докато вчера не разбрах,че е ром.Веднага се отдръпнах,написах му писмо-една лъжа,която гласеше,че с бившия ми сме се събрали(та аз дори и бивш нямам).Идеята ми беше този да ме остави намира.Така обаче днес наистина се чувствам кофти.Аз досега никога не съм имала сериозен приятел.Само съм харесвала момчетата,само по скайп съм се занимавала,а те много много не си даваха зор да ме търсят.Кажете ми,не е ли ирония на съдбата-първия в живота ми,който наистина ме хареса и само той ме търсеше и се интересуваше о мен, се оказа ром...Жал ми е ,че стана така,но ...Вие какво мислите,добре ли постъпих или имам основания да ме гризе съвестта?

kotora
04-09-2009, 10:40
Така си преценила, така си направила... щом не искаш да си с него защо съжаляваш, че си постъпила така?

MoHuTo
04-09-2009, 10:40
Ми щом те притеснява факта, че е ром, тогава защо те гризе съвестта??? А и без това е от друг град.. кво те бърка толкова :-o

Gary
04-09-2009, 10:41
Бе какво те гризе съвестта - нямаш никакви причини. Щом те притеснява, че е ром, казваш му край и толкова. Ще се появи друг. Може да е китаец (шегувкам се). Споко и не прекалявай с чатове - виждай се лично с хората;)

soul1199
04-09-2009, 10:43
щом не искаш да си с него и не искаш да го нараняваш,значи си постъпила пправилно!

Bellatrix
Сайтът gepime.com главно запознава хора, които искат да правят секс. Много е вероятно въпросният ром да иска само секс.
Аз не съм расистка (нямам против негри, китайци, евреи и тн), но честно да ти кажа 99% от ромите не са стока. Правилно си постъпила.

hinari
Благодаря ви от сърце за отговорите!!!

GossipGirl89
04-09-2009, 10:45
Между вас не е имало нищо повече от интернет връзка... Такива връзки не са хубави :? Щом не ти харесва, че е ром не виждам какво толкова те притеснява и гризе съвестта...
Моят съвет е да спреш да се занимаваш с скайп и чат връзки, а да си търсиш реално момче... не че тия, с които си пишеш не са реални ама просто от такава връзка няма смисъл... По-добре спри да си мислиш глупости и се огледай за някой от твоят град, с който може да се палучи нещо истинско ;)

mechtaq_za_teb
04-09-2009, 10:47
При положение, че те притеснява това, че е ром значи си постъпила добре. Няма защо да те гризе съвестта.

mickelangelo
04-09-2009, 11:05
8) хората за едното е*ане .. правят много неща нали се сещаш ... по добре не се занимавай с тях ... виждал съм така наречените " роми " да правят доста гадости .. (живея в близост до махла ) точно с момиченца дето никой не ги интересува за тях .. ще се окажеш на магистрала ... до 2 седмици :)

BlindedAngel
04-09-2009, 11:08
Хах и ти ко ще станеш ? Кадъна ?!? Да мрат такива кат циганите и такива кат тебе извратени същества с изкривено мислене дет се зарибявате...Плюя на вас !!! :-x

Hilary_
04-09-2009, 11:21
Е за какво да те гризе съвестта...няма смисъл?! Щом така си решила значи това е било правилното решение за теб... 8)

mitkom89
04-09-2009, 11:54
Добре си постъпила!

ghetto_superstar
04-09-2009, 12:00
:razz:
Баси...то е близко до съзнанието,че няма от какво да те гризе съвеста...ти не си длъжна да имаш контакти с хора които не ти харесват...

aka6a_vamp
04-09-2009, 12:02
На бас,че не си на повече от 14...само се замисли какво прави 24 годишен мъж в такъв сайт и дали се надява да срещне голямата си любов там....неееееееее той иска секссссссс и добре че имаш малко мозък,та си се усетила...а толкова много те търси щото те вижда,че си глупава и лесно ще те изработи!
Как ти се струва истината?!

myNameIsImmortal
04-09-2009, 12:07
Попринцип от самото име можете да се сетите за какво става въпрос..
Така, ето специално заради теб, и защото никой друг не го направи аз се потрудих и ти оградих най-важното в червени елипси за да забележиш..

http://www.prikachi.com/users/nakov/289q.jpg

Там се търсят връзки за секс, а не за любов..
Там този който няма пари да се снабди с кyрва, си намира оттам..

Осъзнай се.. Като нямаш приятел си търси из ипулс, аха и там каквито още имаше.. :?

Замисли се малко!

И не си сбъркала, че не го искаш..!
СБЪРКАЛА СИ, ЧЕ ПОСЕЩАВАШ САЙТА!!

ghetto_superstar
04-09-2009, 12:16
btw...Запознайте се с дръги разкрепостени БЪЛГАРИ !
Подчертавам БЪЛГАРИ,не роми :D

aka6a_vamp
04-09-2009, 12:20
^Евала!
Жалко,че Хитлер не си е довършил работата...

lonely_girl92
04-09-2009, 12:21
Няма защо да съжаляваш,щом я няма тръпката от твоя страна,просто е било най-добре да се отдръпнеш... спокойно...сигурна съм,че много скоро ще срещнеш момче,с което да изпитвате взаимни чувства :-) Успех :)

Bellatrix
04-09-2009, 12:21
^Евала!
Той е убивал евреи, а не роми.

ghetto_superstar
04-09-2009, 12:38
^Евала!

A би трябвало... :D

myNameIsImmortal
04-09-2009, 12:48
^Евала!

Ако има някой скинар тук ще знае какво означава 14/88
За незнаещите 88 е понеже H - в английската азбука е 8мата буква и идва от Heil Hilter.. т.е. H.H. или 88..
А 14 идва от думите на David Lane - We must secure the existance of our people and a future for white children.

Т.е. избива всичко друго освен "белите деца"..

Леко се отплеснах ама нямаше как..
Мнение по темата: няколко поста по-нагоре..

FlashMX
04-09-2009, 13:10
Трябва да си някаква .. много очаяна да се регнеш в Гепиме.ком... тфа е сайта с най-много пропадняци.. :D

aka6a_vamp
04-09-2009, 13:25
^Евала!

Ако има някой скинар тук ще знае какво означава 14/88
За незнаещите 88 е понеже H - в английската азбука е 8мата буква и идва от Heil Hilter.. т.е. H.H. или 88..
А 14 идва от думите на David Lane - We must secure the existance of our people and a future for white children.

Т.е. избива всичко друго освен "белите деца"..

Леко се отплеснах ама нямаше как..
Мнение по темата: няколко поста по-нагоре..
Мани знам го тва...един фр беше решил да ми обогати културата :D ...таа мерси....Хитлер не е убивал само евреи....фрасни два шамара на историчката ви :?

myNameIsImmortal
04-09-2009, 13:28
Мани знам го тва...един фр беше решил да ми обогати културата :D ...таа мерси....Хитлер не е убивал само евреи....фрасни два шамара на историчката ви :?
И на мен така ми ободатяваха културата относно традициите при скинарите 8-)
Бая интересни (болезнени) неща има при тях, ама иначе добра работа вършат 8-)

П.П. Благодаря на Господ, че не съм ром, че тогава нямаше да ми е толкова забавно :lol: 8-)

Hilary_
04-09-2009, 13:33
Съгласна съм с myNameIsImmortal ... 8) Зарежи го не се занимавай с такива "добронамерени батковци" ... :x

Niakoitam
04-09-2009, 13:46
Ти пък не може един свестен сайт за запознанства да намериш,а точно gepime.Това не е сайт за запознанства,а е сайт за СЕКС запознанства.Ако търсиш секс,там е правилно място да се регистрираш.

И понеже заговорихте за Хитлер,той е нямал нищо против да избива и славяни.Не за го кефели много,ама са били по назад в списъка с приоритетни за избиване.

За него е имало една истинска човешка раса-арийскта т.е хора с руси коси и сини очи.Другите по-рано или по-късно е трябвало да минат под ножа.

myNameIsImmortal,само за леко усведомение,като ти гледам снимката и ти пък и аз много не спадаме към чистата арийска раса според Хитлер. :)

Joc
04-09-2009, 13:48
да не ти пука... и не се пише ром... а ЦИГАНИН!

LittlePrincess
04-09-2009, 13:57
Добре си направила според мен.

elsy
04-09-2009, 14:02
Щом така си сметнало за правилно няма какво да съжаляваш. :)

VilleBaby
04-09-2009, 14:05
Това е просто зарибявка , а ти едва ли не си мислиш , че е влюбен в теб...
Не се тормози , не е голяма работа.
На твое място ( въпреки , че тея запознанства в нета най ги мразя) и аз бих се отдръпнала. Мразя цигани просто.

beckham4o92
04-09-2009, 14:39
Правилно си направила!Няма за какво да съжаляваш ;)

Take_That
04-09-2009, 18:14
щом не искаш да си с него и не искаш да го нараняваш,значи си постъпила пправилно!

Много точно изказване :grin:

valdesbg
04-09-2009, 20:35
Да, правилно си постъпила.

Страшното е че искаш одобренеие от непознати хора за твоите постъпки, които касаят само и изцяло теб...

За протокола - щом е бил ром 80% те е искал за булка.

StayFly
04-09-2009, 21:36
да не ти пука... и не се пише ром... а ЦИГАНИН!
Мангал се пише!

SunShinePearl
04-09-2009, 21:37
Сайтът gepime.com главно запознава хора, които искат да правят секс. Много е вероятно въпросният ром да иска само секс.
Аз не съм расистка (нямам против негри, китайци, евреи и тн), но честно да ти кажа 99% от ромите не са стока. Правилно си постъпила.
;-)

Stan4o123
04-09-2009, 22:24
мда кофти се е получило,ама тия дет писаха,че подкрепят скинарите,еми вие сте тъпи олигофрени с извинение... тия хора са толкова повърхностни и задръстени,че само кат ги гледам ми се повдига... отивам си аз в парка с тениска "punk is not dead" и затва съм щял да бъда пребит...питах ги защо скиновете мразят пънкарите и те не знаеха ... просто така са им казали... така че тия лайнари са пълни пози...

Seducti0n
04-09-2009, 22:35
:) хах, това до някъде са предрасъдъци на расова основа,
но ако трябва да бъда честна и аз бих постъпила като теб.

Може и да си го накарала да се почувства кофти, но е било за твое добре.Щом самата мисъл, че е циганин те е отвратила и е засенчила всичко, което на по-ранен етап те е привлякло-положението е ясно.
Тоест, постъпила си добре.
Не се терзай, ами давай напред и по-внимателно. :wink:

dobermana
02-02-2010, 13:17
^Евала!

ХИТЛЕР Е БОКЛУК

igrata
02-02-2010, 13:46
какво значение има какъв е?щом те харесва,другото е без значение. 8-)

SkiCatA
02-02-2010, 13:49
Ми щом те притеснява факта, че е ром, тогава защо те гризе съвестта??? А и без това е от друг град.. кво те бърка толкова :-o И аз съм на това мнение :-o :-o :-o

balu4ka
02-02-2010, 13:51
Постъпила си правилно,друг е въпроса ,че се притесняваш дали някой друг в скоро ще ти обърне внимание .Не те гризе съвестта и ти много добре го знаеш ;)

deFakto
02-02-2010, 13:59
не съм расист ,ама ром ли е бягай :)
колкото и да е добър и звезди да ти сваля той си има мангалски манталитет :) + това всеки в началото е добър и разбрах .. :smt023

Viche
02-02-2010, 19:31
Не знам какво толкова ти пречи,че е ром-вярно,че повечето роми не са стока,но има и много такива дето са си много точни хора.Ако ти харесва като характер мисля,че няма проблем да се видите.

GrippingBosh
02-03-2010, 16:08
Според мен те гризе съвестта ,тъй като той е първото момче ,което те кара да се чувстваш специална ,харесвана...и не си искала да нараниш "чувствата му".Това че той е първият,който явно проявява такъв голям интерес и особено внимание ,не значи ,че ти трябва обезателно да тръгнеш с него или каквото и да било...и да правилно си постъпила ,щом така си преценила :) Аз бих постъпила по същия начин например ... а иначе по-добре намери реално момче , много е гадно някак във виртуалния свят тъй 8-) особено gepime си е точно за секс ,а народа вече се преселиха в импулс :lol:

ScarletBite
02-03-2010, 17:16
Дишай, моме!Отрязала си някакъв, какво толкова? :-o

tanchu
02-03-2010, 18:17

+

xNiKx
02-05-2010, 05:52
Ми пращайте си снимки, идиоти. :razz: Това да ти е за урок, следващия път си търси случаен секс в дискотека, а не в интернет!

uBuTo
02-09-2010, 16:27
ха няма за кво да ти е кофти .. :) те тва циганите не са хора ;) .. по-добре че си го изрязала, че иначе ще вземе да дойде у вас да ти открадне жицата :D