View Full Version : Спешна помощ :S [помощ Експери :D]
Така... здравейте!
Съжалявам че не съм се регнал преди но просто ме е твърде срам да се регна тук и за това не си изпозвам собствения "nick".
Значи първо да ви обесня в както положение съм.
Преди една седмица се запознах чрез интернет "сайт за запознанства" (няма да му казам името) и се уговорихме да си направиме среща, много е красива и се влюбих в нея. Бяхме само нямаше хора около нас но през цялото време мълчах :S бях изключително притеснителен, МНОГО срамежив :oops:, и нищо не можех да направа - примерно да я прегърна най-малкото. След като мина време си говорихме малко и дойде време за раздяла и тя ми намекна нещо искаше да я " :-) " но неможах бях много нервен и не посмах. След време пак ще излезнеме и незнам какво да права може ли да ми дадете някакви съвети... какво да права :o и как да се държа и накаква тема да говориме че съм адски инвалид.. а да и и обещах да я :-) (А не мога да се :-) )
](*,)
nebrejnata
04-09-2009, 17:04
ами просто се отпусни и бъди себеси :) това мога аз да кажа
Немога :oops: много съл злеее, просто незнам какво да направя ](*,)
:(
Първо няма нищо срамно да се регнеш тук... :shock:
А по въпроса ти... ми отпусни се какво толко си се схванал... няма от какво да се притесняваш...тя ти е показала че те харесва така че спокойно... другия път я питай каквото ти хрумне...пускай лафчета ии така... 8) Успех! :wink:
HipHopBlond
04-09-2009, 17:11
О да, ти определено си за teenproblem :) Но кажи ми, като не искаш да си правиш регистрация, защо просто не потърси другите 200 теми като твоята? Щеше да намериш хубави отговори в почти всяка една \:D/
потърсих ама аз съм много голям "идиот" и адски много съм срамежлив и немога да ги направя тези неща... :oops:
](*,) ](*,) ](*,)
;(
Хаха и при мен се случи нещо подобно...
Take_That
04-09-2009, 17:36
ами просто се отпусни и бъди себеси :) това мога аз да кажа
Аз бих дала на автора същия съвет :)
sladur4etyYy
04-09-2009, 17:37
хах ти на колко си години? 8-)
nebrejnata
04-09-2009, 17:45
като за начало спри да се обиждаш :o
sladur4etyYy
04-09-2009, 17:57
колко много? :D
и вземи се успокой, с тва нищо няма да постигнеш. трябва да си уверен в себе си, за да имаш успех. ;] и преди мен ти казаха- бъди спокоен, пускай базици, за да разчупиш леда и не се притеснявай, че не можеш да се целуваш.. за всичко си има 1-ви път. късмет 8)
Как може да и обещаеш нещо, което не можеш да направиш или по скоро не си сигурен, че ще го направиш?
TeenHelper
04-09-2009, 18:25
Просто спри да обмисляш, толкова много кое как ще направиш - просто се отпусни, нека всичко идва от самосебеси . Заведи я някъде и си говорете за родители ,приятели ,училище, музика ,филми... задавай й въпроси. Жените са любителки на тема "говорене без край" :D Пускай шеги ,усмихвай се - момичетата обичат това! Още нещо -никой не се е родил научен ,за всичко си има първи път няма формула или някакъв план ,който да спазваш ,за да можеш да се целуваш - всичко се получава спонтанно
Успех! :)
Благодаря не всички! :)
Ще се опитам и после ще пиша какво е станало :oops:
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 19:18
Не е нищо страшно, така че вземи се успокой! :D
Няма от какво да се притесняваш... тоест това притеснение само ще те прецака.
Бъди спокоен и уверен в себе си. :)
Ами според мен е нормално да се притесняваш при положение,че излизаш за пръв път с момиче (така се разбира от темата ти ).Просто бъди позитивно настроен и бъди себе си!
xXxMixXx
04-09-2009, 19:32
Първо няма нищо срамно да се регнеш тук... :shock:
А по въпроса ти... ми отпусни се какво толко си се схванал... няма от какво да се притесняваш...тя ти е показала че те харесва така че спокойно... другия път я питай каквото ти хрумне...пускай лафчета ии така... 8) Успех! :wink:
+1
Айде успех!! И не се притеснявай.. :grin: :-)
nadety250
04-21-2009, 13:52
:shock: