View Full Version : Адски тъпо
youRprincesS
04-09-2009, 19:40
Ами днес излязохме с една фр по центъра да се разхождаме и видяхме едно супер сладко момче - фен на ТХ (плс не ме нападайтееее) с някакъв негов фр и решихме да го заговорим. Не знаехме как да подходим и го попитахме дали е фен на ТХ, той се усмихна, отговори само с 'да' и си тръгна. Ама ние нали с приятелката ми сме упорити тръгнахме след тях.. Той (фенчето) само ни поглеждаше от време на време и толкова.Спряхме да ги следим и те тръгнаха след нас, но видяхме други фр и отидохме при тях за малко, а той си тръгна надолу по центъра и неговия приятел. И с другите момичета пак тръгнахме след тях и най-накрая се решихме да се запознаем с него, стиснахме си ръцете, пак се усмихна и толкова. Сложи си слушалките и продължи, сякаш ни няма.А ни се стори, че проявява, дори и малък интерес към нас.. Все пак не сме грозни, не мога да разбера, на интересн и недостижим ли се правеше ?! :? :( Та ми е жал, че го изпуснахме.. :(
Ами днес излязохме с една фр по центъра да се разхождаме и видяхме едно супер сладко момче - фен на ТХ (плс не ме нападайтееее) с някакъв негов фр и решихме да го заговорим. Не знаехме как да подходим и го попитахме дали е фен на ТХ, той се усмихна, отговори само с 'да' и си тръгна. Ама ние нали с приятелката ми сме упорити тръгнахме след тях.. Той (фенчето) само ни поглеждаше от време на време и толкова.Спряхме да ги следим и те тръгнаха след нас, но видяхме други фр и отидохме при тях за малко, а той си тръгна надолу по центъра и неговия приятел. И с другите момичета пак тръгнахме след тях и най-накрая се решихме да се запознаем с него, стиснахме си ръцете, пак се усмихна и толкова. Сложи си слушалките и продължи, сякаш ни няма.А ни се стори, че проявява, дори и малък интерес към нас.. Все пак не сме грозни, не мога да разбера, на интересн и недостижим ли се правеше ?! :? :( Та ми е жал, че го изпуснахме.. :(
и ние как да помогнем?
buffalo88
04-09-2009, 19:46
ХАХАХА тоя фен да не е бил наско гейлиц :D
TheNewReligion
04-09-2009, 19:47
И? 8-)
myNameIsImmortal
04-09-2009, 19:57
Сори, ТХ ме дразнят и няма да ти дам съвет.. :-s
Но нека да съм добър 8-)
1во: Щом е поглеждал назад, докато "сте ги следили" (а бе, да не сте шпионки? 8-) ) Очевидно е искал да види, дали все още сте след тях.. (проявява интерес)
2ро: Щом са решили да прекратят своята цел (мястото към което са отивали) и са се върнали да ходят след вас - проявява интерес..
3ро: След като сте се запознали и се е усмихнал, след което си е сложил слушалките - "Вижте ме, гъзе съм"..
4то: Не ти е искал номера.. - хаха, стеснителен пикльо, който се мисли за готин..
5то: Всичко свърши.. трябваше да му искаш номера...
РЕШЕНИЕ:
Да обикаляш центъра, за да срещнеш отново и да му искаш номера.. :)
Айде успех. :)
youRprincesS
04-09-2009, 20:13
Ама как да го искам като той веднага си слага слушалките и хуква.. То дори не успяхме да му кажем чао.. или е мн дръпнат или.. надут :? Но мерси де, утре смятам пак да излизам, дано да го видя..
BlindedAngel
04-09-2009, 20:24
1-во Бъди истинска
2-ро БЪДИ ИСТИНСКА !
3-то Нарежи се за да се покажеш колко си истинска
4-то Питай го дали и той е истински
5-то БЪДИ ИСТИНСКА
youRprincesS
04-09-2009, 20:34
може да не ви е харесал?
Може ама.. тогава защо ни се усмихваше толкова често :? И тръгна след нас.. пък и не сме грозни де 8-) Поне така си мисля..
VilleBaby
04-09-2009, 20:38
Ти на коолко си?
Какво очакваш?
И да си мис свят що пък момчето веднага да ти тръгне след гъза...
според мен просто е бил любезен.
Може да е гей 8-) , може да си има сериозна приятелка...
Не очаквай всяко момче да можеш да го притежаваш...
А може да се е усмихвал от учтивост? Пък и може да ви са се подигравали (аз бих) и затова да са се усмихвали. ;д
не си грозна а си фенка на ТХ, яко грешиш :lol:
KimBerLy1912
04-09-2009, 21:00
Не четох темата... Обаче токио хотел са много зле... 8)
Не четох темата... Обаче токио хотел са много зле... 8)Митко Христолов остани остани,Ботев Пловдив довърши довърши :lol:
А може и да не ви е харесал? Това като вариант защо го изключваш? Това, че ти се е усмихвал нищо не значи -> може момчето да е учтиво.. може вие да сте му били смешни.. варианти много..
Ако той е бил заинтересован е нямало само да се усмихва и след като сте се запознали да си сложи слушалките в ушите..
cinderella_gugutka
04-09-2009, 21:38
може да си има гадже
youRprincesS
04-09-2009, 21:45
ок, ок, разбрах 8-) не ме e харесал.. :)
Seducti0n
04-09-2009, 22:48
:) хах, е това , че не сте грозни, непременно ли означава, че трябва да ви бъде обърнато внимание и то от непознато момче... :-o
ако наистина е имал интерес към вас е щял да ви заговори,
не да отговаря лаконично :wink:
този имортала страда от някаква Агнозия очевидно
KimBerLy1912
04-09-2009, 23:46
Не четох темата... Обаче токио хотел са много зле... 8)Митко Христолов остани остани,Ботев Пловдив довърши довърши :lol:
Гадняр :lol: 8)