Влез

View Full Version : Любовта ни се гради на лъжа ...

sweet_f_pz
04-09-2009, 20:51
Така с моя приятел ходим от 2 месеца,бях наказана заради него 1 месец,и минала седмица излезнах с мойте приятелки защото не ги бях виждала от 1 месец а него всеки ден в у-ще го виждам и такааа той излезнал да гледа мача с приятеля му с неговата приятелка и още едно момиче.Преди това те са се засичали в една дискотека и са танцували(приятеля ми и момичето).И после той я е испратил и са се държали за ръка (това го разбирам от други хора и то преди малко го разбрах) после са се целували,като се прибра му казах да ми казва ако има нещо да ми казва,излезнахме и поговорихме той ми каза че тя му се била нахвърлила ... Ок,беше ми гадно,но продължихме да сме заедно,одеве го питах дали е вярно,че са се държали и той ми отговори " е то е минало " и аз "значи е вярно ?! " и вече 1 час отговор няма.. Какво ще ме посъветвате?Как би било по-правилно да сме заедно или не,аз за обич не мога да говоря .. но си го харесвам,Е ?!

tuzaro
04-09-2009, 20:54
мен ме интересува кой мач е гледал и ти на колко си?

sweet_f_pz
04-09-2009, 20:56
мен ме интересува кой мач е гледал и ти на колко си?

България-Кипър аз съм на 15,той на 17

ПП:Съжелявам за грешките в горния ми пост,просто в момента не ми е за правопис ..

GossipGirl89
04-09-2009, 21:00
Щом сте почнали вече с лъжите значи няма смисъл. В една връзка най-важното нещо е доверието, а като гледам той те е излъгал и ти едва ли ще можеш да му повярваш, а и би било адски глупаво ако го направиш... Щом още в началото на връзката ви се натиска с други не ми се мисли ако се задълбочите какво ще е :)

tuzaro
04-09-2009, 21:01
тежък мач, добре че беше съдията да ни подпре. Иначе няма кво да го мъчиш, ако те харесва и изпитва нещо към тебе ше е с теб, ако не ще е с другата. При всички е така.

TeenHelper
04-09-2009, 21:19
Като за начало се успокой, понеже от начина ти на писане ,личи че си нервна .Уговори си среща с него ,разговора да е на 4 очи ,но не по скайпа или по телефона -няма смисъл. След срещата прецени, дали ще му простиш ,че се е поддал на изкушението и да продължиш да си с него. Но ако мислиш ,че пак ще се поддаде на такова нещо и това трае ,докато го обичаш ,ще бъде много по -гадно

myNameIsImmortal
04-09-2009, 21:24
Като за начало се успокой, понеже от начина ти на писане ,личи че си нервна .Уговори си среща с него ,разговора да е на 4 очи ,но не по скайпа или по телефона -няма смисъл. След срещата прецени, дали ще му простиш ,че се е поддал на изкушението и да продължиш да си с него. Но ако мислиш ,че пак ще се поддаде на такова нещо и това трае ,докато го обичаш ,ще бъде много по -гадно

Ейй, изправари ме :)

ПОДКРЕПЯМ! :)

cinderella_gugutka
04-09-2009, 21:32
еми не го мисли засега.из4акай той да те потърси.в слу4ая вси4ко зависи от него-ако наистина много се разкайва за вси4ко и ти се извини и т.н. му прости,но ако не се постарае достатъ4но го остави

Lyubeto
04-09-2009, 22:06
Определено според мен не заслужава шанс , та той дори и не го иска . Дори не може да ти каже всичко в очите ....Трагедия!

_princess_
04-09-2009, 22:09
Оф миличката... Дръж се достойно, не го търси, както казаха по-горе щом отсега сте започнали да се лъжете.. не е на добре работата. Използвай подходящ момент да му докажеш, че е сгрешил като е постъпил така с теб. Но в никакъв случай не му давай повод да си мисли, че е голям играч. Айде, успех и казвай какво е станало. :-)

Wrathchild
04-09-2009, 22:10
Какво значи да я лъже? Аз до колкото видях, той всичко си й е казал.

azz_azz
04-09-2009, 22:11

Ейй, изправари ме :)

ПОДКРЕПЯМ! :)

Подкрепям!

Връзката ви не е в напреднал етап и това което е направил не те кара да страдаш а по скоро да се ядосваш,струва си да му простиш но само ако смяташ че това няма да се повтори в етап от връзката ви в който ти няма просто да се ядосаш от грешката която е допуснал ами ще страдаш.

mechtaq_za_teb
04-10-2009, 04:51
Аз ако бях на твое място щях да приключа с него. Какво е това да държи други момичета за ръка, да ги целува и после "е минало е" ?
Заслужаваш ли такова нещо? Не, нали?

yahhooo
04-10-2009, 07:17
Прави те на нищо. Като си по-малка така е. Вземи ходи с някой на твоята възраст щото батковците...

Bellatrix
04-10-2009, 07:25
Какво значи да я лъже? Аз до колкото видях, той всичко си й е казал.
След като го е попитала.

Принципно поне извини ли ти се подобаващо? Поговори с него и му кажи, че не си някоя тъпа кифла и искаш, ако ще имаш връзка, тя да е между двама души (теб и него) и без лъжи, изневери и така нататък. Да не сте в сапунка все пак!?

ПП. Кажи му, че не му забраняваш да се вижда с нея, но ако иска да е с теб и да му е мирна главта, покрай което, да забрави, че онази я има на белия свят.

Take_That
04-10-2009, 07:47
Любовта ни се гради на лъжа ...
Ти сама си избрала това заглавие за своята тема и много добре знаеш смисъла му - щом те лъже защо си с него - за да продължава да го прави ли!? Нима искаш да си лъгана, само защото го харесваш!? Нима ти не заслужаваш някой да те уважава?! Та ти си била наказана ЗАРАДИ НЕГО, а той какво правил през този 1 месец - "ами танцувах с една друга, после пък взех, че я изпратих, като се държахме за ръчички, а на всичкото отгоре се целувахме!" :shock: :? :? :shock: Докато ти си стояла у вас, наказана, заради него, той си я развявал байряка.... Помисли си хубаво дали искаш да си с такъв човек, щом те е излъгал още в началото, когато би трябвало чувствата да са най-силни, то ще продължи и занапред да те лъже.... макрар че силно се съмнявам той да е способен на сериозна връзка ..... :) Всичко е в твои ръце