Влез

View Full Version : понеже си нямам друга работа...

Seducti0n
04-10-2009, 01:11
Такам това е първата ми тема в този раздел и вярвам, че ще предизвика интерес у вас.
Та, ситуацията е следната.Седя си аз един ден с един бивш /съученик/, говорим си сладко-сладко, при което в един момент той започва със суперлативите по адрес на най-добрата ми приятелка. /да уточня, 3-мата бяхме в 1 клас/... та същия този момък ми обяснява колко специална била тя за него, как го е омаяла, как не може да спре да мисли за нея и така... ама с един такъв ентусиазъм, въоудешлевени, чак да му завиди човек...
В един момент за да проверя до колко мн.държи на нея го поставям пред следната дилема:
вариант номер едно-има възможността да спи с моята най-добра приятелка/едва ли не момичето на неговите мечти/, но в рамките само на една вечер
-вариант номер две-има възможността да спи с друго момиче, когато поиска и колкото иска, без никакви ограничения, както се казва на една ръка разстояние... та го попитах, кое би избрал... /така и не успя да ми отговори... :-o /

Та, да си дойдем на думата-Вие момчета, кое бихте избрали.

П.С-Има едно доста важно условие при първи вариант и то е, че нямате право повече да правите секс в живота си.Една нощ, само една нощ с вашето момиче и после цял живот въздържание... :?

Darkkiss
04-10-2009, 01:14
ти направо ни убиваш....

ми ако ти кажа че до края на живота ти не можеш да пиеш вода?

Seducti0n
04-10-2009, 01:19
8-) хаха, това е чисто хипотетична ситуация
малко е абстрактна, знам
но ми е интересно какво мислите вие /момчетата/ по въпроса :P

Darkkiss
04-10-2009, 01:21
8-) хаха, това е чисто хипотетична ситуация
малко е абстрактна, знам
но ми е интересно какво мислите вие /момчетата/ по въпроса :P

виж сега.... когато сме още тиинове може да държиме на дадено момиче силно но винаги знаеме че тя няма да е последната
тепърва когато живота е пред нас не вярвам някой да каже че няма да прави секс никога повече....

Seducti0n
04-10-2009, 01:22
:) и аз натам клоня, но току виж се намери някой да ни обори

Darkkiss
04-10-2009, 01:25
:) и аз натам клоня, но току виж се намери някой да ни обори

аинщаин
умрял е детствен 8-)

nude
04-10-2009, 01:36
изтрито мнение

Seducti0n
04-10-2009, 01:40
:smt026 лоша съм...знам

hottie
04-10-2009, 05:38
Дай боже на никой да не му се налага да избира 8-) моето момче избра специалното момиче, ама се прави според мен :D

dimitar_ak
04-10-2009, 06:09
И двата варианта са много относителни. Представи си, че тя остане толкова доволна от тази една нощ, че поиска пак.

KpaCuB4o14
04-10-2009, 06:29
хА ти ме закопа :razz:

Разбира се че втория.Всеки знае че никога няма да е с едно момиче.
Така че за мене си остава ВТОРИЯ :P 8-)

yahhooo
04-10-2009, 06:35
Естествено, че ще избера 2 вариант :-D

metalcheto
04-10-2009, 06:58
Хах.. Естествено, че втория. Тва се едно да не ям до кът съм жив :lol: :lol: :lol:

bulgarche
04-10-2009, 07:04
Естествено че секс когато си поискам и завинаги. Глупаво ограничение, за някаква мечта. Който направи подобен избор ще съжалява цял живот, просто не си струва, но пък е и нереална ситуация ;)

Seducti0n
04-10-2009, 08:14
:) Знам, че е нереална, вие прекалено много се задълбавате в това.
Просто го приеме като игра и преценете какъв искате да бъде вашият герой в нея.

Slawi92
04-10-2009, 08:20
И двата варианта са много относителни. Представи си, че тя остане толкова доволна от тази една нощ, че поиска пак. +1 :D :D

Killercho
04-10-2009, 08:21
Аз ще избера да съм с момичето,което обожавам,макар и за една нощ...
Да,може да ми кажете,че съм луд,но така бих направил аз...Поне за една нощ ще изпитам истинска любов...Няма да се лутам цял живот от момиче,на момиче.Един път,но качествено!Това е от мен!

Boyd
04-10-2009, 10:08
ти направо ни убиваш....

ми ако ти кажа че до края на живота ти не можеш да пиеш вода?

В тоя случай след три дни ти е края на живота.

Това според мен е някаква лигавщина, която си измислила. Могло е къде-къде по-умно нещо да измислиш. Все тая, но най-добрата си приятелка, макар че съм спал с нея ще си я пазя винаги и няма да ми е само за една нощ!

Seducti0n
04-10-2009, 10:11
:) Boyd,
дай ти някакво по-оригинално предложение.

ThisIsMe
04-10-2009, 10:27
ако бях момче и аз нямаше да отговоря :D

MakeMeLaugh
04-10-2009, 11:06
Добре дошла :P

Егати неудобната тема 8-)

Аз бих избрал 2-рият вариант, сега ще кажа и защо ;)
Защото при 1-вият вариант буквално ще си съсипя живота.
По-добре и по-лесно е да забравя нещо, което не съм имал никога, отколкото да забравиш и да си го избиеш от ума нещо, което си имал, но не истински.
При вторият вариант мадамите ще излекуват мъката ми 8-) рано или късно, докато при първият ще ги сравнявам винаги с нея. Живота е 1, няма време да го отдадеш в мъка само на 1 човек, който при това не е до теб.

Иначе, ако може бих се и съгласил на компромисен вариант, ако иска - да си изживеем една прекрасна нощ с нея, да се абстрахираме от всичко, да бъдем само двамата и след това всичко да приключи и пак да можем да си ходим с други, след като не мога да имам първата нито тя мен и го знаем... :D

xXxPinkSouLxXx
04-10-2009, 11:14
Просто го приеме като игра и преценете какъв искате да бъде вашият герой в нея. +1 :wink: Наистина много задълбават :) Пък ите не разбират лзбовта, което е най-важното в тази игричка.Ако това момче ти беше отговорило вариант 1 щеше да си проличи колко държи на момичето, но тука нашите сополанковци /без да се обиждате :-) / не искали да си пропиляват живота за това избират непозната блондинка с големи ци*и 8-)

Neftochimic
04-10-2009, 11:28
тъпи варианти, още по-тъпа тема :lol:

neystoim
04-10-2009, 11:35
важно условие при първи вариант и то е, че нямате право повече да правите секс в живота си...

Ми при такова условие , със сигурност ще избера втория вариянт , определено е по изгоден :D :oops:

anyfany2
04-10-2009, 11:37
:smt003 :smt003 :smt003

stratega
04-10-2009, 11:38
ще шибам и шибам и шибам и ще ва нашибам

баси да не правя секс повече бляк
да ми лапате "половия ми орган"

Seducti0n
04-10-2009, 12:40
Тези, които смятат, че темата е глупава-опитайте да помислите с горните глави и току виж откриете смисъла, който аз съм намерила.
Част от вас успяха да го направят, което е похвално.
Не знам, вече за кой пореден път го казвам
СИТУАЦИЯТА Е ИЗЦЯЛО ХИПОТЕТИЧНА,
нереална, измислена или там още каквито прилагателни ви хрумнат.
Целта ми е да ви провокирам да видим кое ще надделее.
Не взимайте написанато толкова несериозо... :wink:

krem4et0
04-10-2009, 12:51
Дай боже на никой да не му се налага да избира 8-) моето момче избра специалното момиче, ама се прави според мен :D

Ще проведа проучване и аз по темата. Но като знам, че моя никога не е имал момиче на мечтите(даже и аз не съм била никога в тази графа), вероятно би се спрял на втория вариант.

ти като поставяш въпроса излиза, че моя е просто еб**ч и до там. Просто е човек, който няма да си позволи да бъде омаян от който и да е, който не е изпитвал тази обожествяваща другия любов.
Аз пък да допълня хипотетичните ситуации: как стои въпроса с опита им от предишни сексуални връзки?

JenataNaShefa
04-10-2009, 12:55
Просто го приеме като игра и преценете какъв искате да бъде вашият герой в нея. +1 :wink: Наистина много задълбават :) Пък ите не разбират лзбовта, което е най-важното в тази игричка.Ако това момче ти беше отговорило вариант 1 щеше да си проличи колко държи на момичето, но тука нашите сополанковци /без да се обиждате :-) / не искали да си пропиляват живота за това избират непозната блондинка с големи ци*и 8-)

Абе ти прочете ли си мнението преди да го пуснеш ?

Първо: кой ти даде право да класифицираш хора, които не познаваш ?
Второ: ако не си разбрала става дума за хипотетична и изключително нереална ситуация
Трето: всеки има право на собствено мнение

Аз също бих избрала втория вариант, по простата причина, че вярвам че няма незаменими хора и не бих страдала за нещо изгубено...
И както каза MakeMeLaugh живота е един и не бива да се пропилява :)

П.П. Според мен темата не е тъпа

krem4et0
04-10-2009, 13:24
От позицията на жена, която обича много мъжа до себе си и за нея той е сбъдната мечта, мога да кажа, че не ме бърка да не правя никога вече секс с него, но да съм с него. И определено бих правила 1 път секс, но да е с човек на който държа. да правя секс с който и да е с много хора не ми е в природата...И все пак аз съм жена, а в темата се пита за мъж.

NaNa_SladuRana
04-10-2009, 14:44
Момиче съм и ще избера втория вариант,защото в него живееш в мечти,в лицето на всеки,с който спиш, виждаш твоето момче,което толкова обичаш,но не си имал,докато в първия варямн имаш това,което си желал до болка за една нощ,незабравима нощ и после нищото,жевееш в спомени.Разликата между спомена и мечтата е,че в едното се таи надежда

EroSennin
04-10-2009, 15:07
Бих избрал момичето на мечтите ми, но вместо да правим любов, предпочитам да си поговорим, да е галя и целувам цяла вечер, нищо няма да ми стане ако не правя секс :)

EroSennin
04-10-2009, 18:02
Очаквах вече някой да ме е напсувал :D

jambo_bs
04-10-2009, 19:57
Ем аз естествено бих избрал второто.Не си падам по дълги връзки особенно "влюбване" :D и да съм само с нея.

Pliok0019
04-10-2009, 20:00
Аз ще отговоря като момиче, което би спало с момиче. :-D

2рият.

eXpl0d3
04-10-2009, 20:08
2 - ри вариант ...

EroSennin
04-10-2009, 20:30
Абе как може никой да не се подиграе на мнението ми :? нещо ви има тази вечер :С

Supermie
04-10-2009, 20:42
Бих избрал момичето на мечтите ми, но вместо да правим любов, предпочитам да си поговорим, да е галя и целувам цяла вечер, нищо няма да ми стане ако не правя секс :)

Ти си болен ве, върви да се прегледаш!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Шегичка 8-) :D

По темата:Кой не обича да му се слугува! :grin: (втория)

Presley
04-10-2009, 21:56
Много тъп въпрос.
И като добавим,че думичката "ако" е яко противна - маэалооооооооо.

jghgh
04-11-2009, 00:19
Колкото и да е влюбен човек, има някаква капчица здрав разум, която ще му подскаже че рано или късно ще си забрави любовта и че няма да е разумно да прави секс с нея, а после цял живот нищо.. :?

Изобщо, не мисля че някой с мозък в главата ще избере 1вия вариант...

valdesbg
04-11-2009, 01:59
А да бе, ако ще златна да и е фтичката пак ще си избера другата девойка. Млад съм живее ми се :)

EroSennin признай си - нарочно го написа :)

Пресли - ако баба беше мъжка...ех колко неща могат да се случат :)

EroSennin
04-11-2009, 08:08
EroSennin признай си - нарочно го написа :)

В момента бих избрал първи вариант и бих прекрал 1 ден само с нея, не ми трябва секс, стига ми да съм с нея :) Лошото е че това е невъзможно :С

CrazyBear
04-11-2009, 18:00
Нито ще е първия нито ще е последния човек на тая планета по които бих се увлякла!
И да предпочитам ВТОРИЯ ВАРИАНТ! :-D
Никога заради никой не бих си подарила сексуалния живот!
Даже ще раждам със секцио-не ме инт. детето си е дете-секса си е секс и не си давам пу*eнцето и хубавия секс! Вероятността детето да унищожи сексуалния ми живот не ми допада!Дори и един белег не искам да има по нея! :-x
В крайна сметка исках да кажа че не бих си пожалила секса заради нищо и никой! :?

CrazyBear
04-11-2009, 18:01
Нито ще е първия нито ще е последния човек на тая планета по които бих се увлякла!
И да предпочитам ВТОРИЯ ВАРИАНТ! :-D
Никога заради никой не бих си подарила сексуалния живот!
Даже ще раждам със секцио-не ме инт. детето си е дете-секса си е секс и не си давам пу*eнцето и хубавия секс! Вероятността детето да унищожи сексуалния ми живот не ми допада!Дори и един белег не искам да има по нея! :-x
В крайна сметка исках да кажа че не бих си пожалила секса заради нищо и никой! :?

Rebirthing
04-11-2009, 18:06
Ми момиче съм и клоня към втори вариянт :D иначе при първи вариянт после може ли да мастурбираме :lol: ?

vellvet
04-11-2009, 18:38
и 2та варианта са неприложими в реалността , но ако при вариант 1 моето момче си остава с мен без интимни отношения аз съм твърдо ЗА все пак любовта не се крепи само на едното ч*кане :-)

ANTIHUMAN
04-11-2009, 19:27
Ми момиче съм и клоня към втори вариянт :D иначе при първи вариянт после може ли да мастурбираме :lol: ?

То остана и това да ни забранят на нас (момчетата) ! :lol:

Втория вариант много ясно. Какво е това, да правя секс със нея и повече никога? Много фантастика е самата тема. Нека да гледаме реално на нещата! :)