Такам това е първата ми тема в този раздел и вярвам, че ще предизвика интерес у вас.
Та, ситуацията е следната.Седя си аз един ден с един бивш /съученик/, говорим си сладко-сладко, при което в един момент той започва със суперлативите по адрес на най-добрата ми приятелка. /да уточня, 3-мата бяхме в 1 клас/... та същия този момък ми обяснява колко специална била тя за него, как го е омаяла, как не може да спре да мисли за нея и така... ама с един такъв ентусиазъм, въоудешлевени, чак да му завиди човек...
В един момент за да проверя до колко мн.държи на нея го поставям пред следната дилема:
вариант номер едно-има възможността да спи с моята най-добра приятелка/едва ли не момичето на неговите мечти/, но в рамките само на една вечер
-вариант номер две-има възможността да спи с друго момиче, когато поиска и колкото иска, без никакви ограничения, както се казва на една ръка разстояние... та го попитах, кое би избрал... /така и не успя да ми отговори... /

Та, да си дойдем на думата-Вие момчета, кое бихте избрали.

П.С-Има едно доста важно условие при първи вариант и то е, че нямате право повече да правите секс в живота си.Една нощ, само една нощ с вашето момиче и после цял живот въздържание...