View Full Version : Моля ви дайте някакви съвети!!!
stanimirka_94
04-10-2009, 05:49
Блокираме най-добрия ми приятел,може да се каже.И искам да го накарам да ме деблокира,но не знам как :? Той ме блокира,защото се лигавих последният път и то много.Вече така става за трети път,да му се лигавя и най-накрая ме блокира.... ;( Моля ви, кажете ми някакъв начин ,за да го накарам да ме деблокира.Помогнете ми !!!! :-) Много държа на него,моля ви!!! Кажете ми какво да му каже моята най-добра приятелка,за да ме деблокира..... Моля ви!! :-)
Dark_Angel_F
04-10-2009, 06:34
Много просто спри да се лигавиш !!!
ghetto_superstar
04-10-2009, 07:12
Детска му работа :D
Ти си си виновна,просто се дръж по зряло баси...
stanimirka_94
04-10-2009, 07:12
Еми аз ще спра,но искам да ми кажете какво да му каже моята приятелка ,за да ме деблокира :?
Bellatrix
04-10-2009, 07:30
Еми аз ще спра,но искам да ми кажете какво да му каже моята приятелка ,за да ме деблокира :?
"Станимирка си признава, че е тъпа лигла, но много държи на теб и няма да си го прости, ако те загуби за едната умряла лигавщина."
Take_That
04-10-2009, 07:34
"Станимирка си признава, че е тъпа лигла, но много държи на теб и няма да си го прости, ако те загуби за едната умряла лигавщина."
А така
myNameIsImmortal
04-10-2009, 08:32
пише се: отблкокира, а не деблокира..
относно темата - без коментар, всеки си търпи последсвията.. :?
soul1199
04-10-2009, 09:04
еми обади му се по телефона,излесте някъде,разходете се и му кажи,че няма да се лигавиш повече и той ще те отблокира :D :D :grin: :grin: :grin:
Много е тъпо тва с блокирането. :?
Ми кво да му каже... негово си е решението, ти пък кво му ходиш по гъза :?
Axe_vs_Sword
04-10-2009, 10:00
Ако на следващия ден не те е отблокнал, толкова ти е приятел. Лично мнение
kobrichka
04-10-2009, 11:19
Ако всичките ми проблеми бюха такива щях да съм най-щастливия човек на света. Просто му се обади или най-добре очи в очи и му се извини, кажи му че си се държала, като дете и много съжаляваш и не искаш да го загубиш, заради една глупост. Или както каза Bellatrix
evelinka1122
04-10-2009, 11:31
покажи му, демонстрирай сама с поведението си, че не си лигла.... и той сам ще те деблокира!
MiLeNcHeToO
04-10-2009, 11:54
Абе я па тоя как така ще те блокира и отблокира когато му скимне, зарежи го бе, ще си се лигавиш колкото си искаш. :grin: С него и без него все тая, света няма да свърши, като не му харесва прав му път. Ебати приятеля, да не може да те търпи такава каквато си, а ти да ходиш да му се молиш. Не се излагай намери си нещо свестно. 8)
П.П Ако пък чак толкова държиш да те отблокира кажи на приятелката ти да му каже "Станимирка има нужда от незабавен секс, много е загоряла, моля те помогни" ...за секунди ще те деблокира :P
Ох да ви имам проблемите :D загубих 5 мин от ценния си живот. :lol:
Блокираме най-добрия ми приятел,може да се каже.И искам да го накарам да ме деблокира,но не знам как :? Той ме блокира,защото се лигавих последният път и то много.Вече така става за трети път,да му се лигавя и най-накрая ме блокира.... ;( Моля ви, кажете ми някакъв начин ,за да го накарам да ме деблокира.Помогнете ми !!!! :-) Много държа на него,моля ви!!! Кажете ми какво да му каже моята най-добра приятелка,за да ме деблокира..... Моля ви!! :-)
:-o
YouCantStopMe
04-10-2009, 12:02
Като го видиш му кажи.Не мисля,че заради това,че си се лигавила,няма да ти проговори в близките години. :lol:
cinderella_gugutka
04-10-2009, 12:19
първо му покажи 4е си се променила и няма да се лигавиш и тогава той ще те отблокира
nebrejnata
04-10-2009, 14:41
сигурно незнае как :D