View Full Version : Търся информация по следния въпрос !
Здр,търся информация за това как става целия процес по отваряне на девствено момиче след това има ли някакви особеностти и т.н. мерси предварително !
Ти инструкции за употреба ли искаш?Сякаш е някакъв предмет..
Просто предразполагаш момичето, за да се отпусне и да се възбуди достатъчно и след това проникваш в нея и готово.
ThisIsMe
04-10-2009, 10:28
той може би не знае къде да проникне... :-D
тротоара и маслини после дииййй конче диййй !!!
:lol: ами как .. за да я боли по малко първо я отвори с пръсти и я възбуди повечко .. може да има и малко кръв.. след тва започкваш да я мушкаш :D самоче малко по нежно
nefchi_bs
04-10-2009, 12:07
Прочети на гърба на опаковката...за Бога :lol:
JenataNaShefa
04-10-2009, 12:38
Здр,търся информация за това как става целия процес по отваряне на девствено момиче след това има ли някакви особеностти и т.н. мерси предварително !
Оф като почнете да "отваряте" какво отваряш бе.... врата ли :-x
Научете се първо да се изразявате после правете секс, недорасляци
anyfany2
04-10-2009, 12:49
Не се тревожи за нищо,бъди внимателен и съм сигурна,че всичко ще мине страхотно и незабравимо. 8) Успехче! :-)
Whiteshark
04-10-2009, 12:58
еми наблягаш на любовната игра за да я възбудиш и после деистваш :D :D (късмет ) :D :P
Nitroglycerin
04-10-2009, 16:50
Отварянето става с отварачка ,ако отварачката ти не е качествена може при пирвия път да не стане.
Незнам защо всички реагирате така, вседно не сте минали по този път...
SpOrTs_GiRl
04-10-2009, 18:23
Момичето не е консерва, спрете с това "отваряне" !! ..
Предразположи я, възбуди я, погрижи се да е спокойна и сама да го поиска .. Аз не съм привърженик на пръстите преди това, но както и да е - твое решение .. Бъди много внимателен!!! .. Може да има кръв, може дори първите няколко акта .. Няколко дни след акта е възможно да има съвсем леко кръвотечение, по-скоро петънца по бельото ....
И ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!! .. Успех и не прави нищо, преди да си подготвен и да си сигурен, че знаеш какво правиш!
Живи и здрави след години, ако завърша, ще се опитам да направя някаква генна мутация, която в половите органи да образува целулоза под формата на хартийка, на която със секрет да е написана инструкция за употреба!!
jambo_bs
04-10-2009, 19:47
Живи и здрави след години, ако завърша, ще се опитам да направя някаква генна мутация, която в половите органи да образува целулоза под формата на хартийка, на която със секрет да е написана инструкция за употреба!!
С теб съм :D