- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся информация по следния въпрос !
Здр,търся информация за това как става целия процес по отваряне на девствено момиче след това има ли някакви особеностти и т.н. мерси предварително !
Ти инструкции за употреба ли искаш?Сякаш е някакъв предмет..
Просто предразполагаш момичето, за да се отпусне и да се възбуди достатъчно и след това проникваш в нея и готово.
ала бала
тротоара и маслини после дииййй конче диййй !!!
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ами как .. за да я боли по малко първо я отвори с пръсти и я възбуди повечко .. може да има и малко кръв.. след тва започкваш да я мушкаш
самоче малко по нежно
Прочети на гърба на опаковката...за Бога![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Оф като почнете да "отваряте" какво отваряш бе.... врата лиПървоначално написано от neznaq
![]()
Научете се първо да се изразявате после правете секс, недорасляци
Come out, come out wherever you are...
Не се тревожи за нищо,бъди внимателен и съм сигурна,че всичко ще мине страхотно и незабравимо.Успехче!
![]()
еми наблягаш на любовната игра за да я възбудиш и после деистваш![]()
(късмет )
:P
Отварянето става с отварачка ,ако отварачката ти не е качествена може при пирвия път да не стане.
Йога и мъдрост
Незнам защо всички реагирате така, вседно не сте минали по този път...
Момичето не е консерва, спрете с това "отваряне" !! ..
Предразположи я, възбуди я, погрижи се да е спокойна и сама да го поиска .. Аз не съм привърженик на пръстите преди това, но както и да е - твое решение .. Бъди много внимателен!!! .. Може да има кръв, може дори първите няколко акта .. Няколко дни след акта е възможно да има съвсем леко кръвотечение, по-скоро петънца по бельото ....
И ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!! .. Успех и не прави нищо, преди да си подготвен и да си сигурен, че знаеш какво правиш!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Живи и здрави след години, ако завърша, ще се опитам да направя някаква генна мутация, която в половите органи да образува целулоза под формата на хартийка, на която със секрет да е написана инструкция за употреба!!
Don't tell me what I can or can't do !
С теб съмПървоначално написано от Boyd
![]()